27706
  • Caliph
    egy drónt mutattak be , kis helikopterszerű,és kábító van rajta
  • Plata
    Az új MOC-on valami multi targeting missile launcher van.
    Meg Drone állomás.
    Utóbbi nem tudom pontosan mit fog csinálni,de elvileg fel tud repülni és robbantani is tud.
  • RepeszElek
    Nah igen a stromberget a deluxo, és az opressor ellen vettem én is amúgy nem is hasznàlom.
    Csomó ilyen cuccom van. Ha ő azzal jön én ezzel stb.
    Ki van ez találva.
    A profi jetesek ellen nem tudok még mindig nagyon mit lépni.
    Kezdetben a robbanós sniper nagyon bevált de ugye abból most már két találat kell és kevés a töltény, nem beszélve arról hogy pvp-nél meg jól jönne a sima ammo ami ugye így nincs..
    Aztán jött a deluxo és kezdetben az is baromi jó volt de belenyúltak abba is és lassúlt a rakétája és ugyan úgy le lehet rázni mint a sima homingot.
    Tehát ez is ugrott...
    Maradt a régi módszer, szerezni kell egy laser-t és azzal neki menni de vannak olyan pattanásos monitorfejü hülye troll gyerekek akiket egyszerüen nem lehet lenyomni.
    Legutólsó amivel probálkoztam az a chernobog volt.
    Na azzal jól rácsesztem..semmire nem jó és eladni sem lehet.
  • Caliph
    az az opressor volt,rakétás replő motor. Legjobb counter ellene a stromberg . páncélos autó,és elég magasan is célt fog a rakétája,és ha víz alá mész vele nem tud kezdeni veled semmit
  • Dienes90
    Gondolom keddenként jönnek az új cuccokból elosztva 1-1 dj társaságában az új cuccok.
  • Plata
    Az új repülő motor még nincs bent a játékban,ha azzal volt akkor hacker volt.
  • bakvarnyu
    Ja van valami repülő motor ami célzott rakétákat lő ki az micsoda?
    Tegnap egy játékos mindenkit szétlőtt vele, ki se lehet védeni, gyorsabb mindentől.
    Ilyen járműveket nem kellett volna beletenniük.

• bakvarnyu
    igyál :)
    Engem már nem nagyon izgat mi mennyit termel, úgyse akarok vásárolni, inkább csak figyelem ki mit csinál.
    A Yacht-ot is megvettem végül halom pénzért és oda se megyek sose :)
  • Plata
    Az hogy lehet hogy 10 óra alatt 320 ezret termelt?
    Én csak pár órát játszottam és 292 ezres termék van benne.
    Igaz 5 technikus dolgozik,meth,kokó,hamis pénz,láda és bunker.
    Másik hogy nekem offline is termelt a klub pénzt,tegnap olyan három óra körül fel tudtam ugrani játszani kb 10 percet,kivettem klubban a széfből a termést majd leléptem,este nyolc körül felmentem játszani már megint volt pénz a széfben.Nem sokáig voltam fent mert szarakodott GTA.tegnap előtt nem volt semmi gondom játszottam vagy hat órát nyugisan,de tegnap folyton kivágott session,végül fel adtam és hagytam GTA-t.De még egy eladást megcsináltam kíváncsiságból.A leg kissebb teherautót kaptam,amin van minigun.Laza volt,támadtak NPC-k de a tuningolt verdám ellen esélyük sem volt.Viszont 5 címre kellett menni,mindegyik marha messze volt egymástól,3-5 kilóméterre.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.07.26. 07:43:59
  • DevLupius
    Nightclub tapasztalatok...
    Fullra fejlesztve. Összes raktár megvéve. Coco-cargo-meth raktár hozzárendelve.
    Minden üzletből kilépve mert akkor nem számol napi költségeket.
    A nigth club megfigyelő kameráit nézve (afk) kb. 10 órája.
    A coco és methlab üres készletekkel.
    A meth labon nincs fejlesztés.
    Ez a három üzlet kb. 10 óra alatt hozott 320 ezret.
    Mivel nekem amúgy is 0/24-ben megy a gépem ezért effektív, hamar vissza hozza a befektetett 10 millát.
    Ha valakit érdekel hogy hogy csináltam 1 millából 15 millát közel 2 hét alatt ...(nemrég volt a dupla eladási event, egy 42es full cargO eladás 1,5millát hozott, egy coco eladás közel 1 millát, a tersure hunter 250ezer, ingyen pénzek 750 ezer körül, heistek 1,5 milla, motorwars 1,5 milla, import exporxt... autó eladások... vip melók... ceo bónuszok... stb...ja és nem vettem semmi extra járgányt csak a kuruma [heist-missio], buzzard[csomagszerzés-supply] és bf400 [motoros klub alapértelmezett motor amit egyből melléd raknak és még az életerőd is fullra tölti ha rajta ülsz {ehhez alapértelmezettnek kell lennie}, a vip csomaglopás a reptérről pár perc vele így.])
    Ma még hozzádobom a bunkert is, így kb a 4 üzletből meglesz a napi passzív (afk) 1,5 milla.
    A klub népszerűsége ezen idő alatt szinte nullára csökkent, megcsináltam egy helikopteres szórólapozást, de nem növekedett csík semmit, így ezt hagytam, a klub bevétele még így is 19 ezer volt.
    Persze a nightclub automatikus bevétele mellett az üzleteket függetlenül tölthetem supplyval és szállíthatom ki jó pénzért, a nightclub szempontjából csak az fontos, hogy ne legyenek felfüggesztve és legyen ember hozzárendelve.
    Az AFK-t úgy csinálom, hogy ALT-ENTER-t ütök, ekkor a játék átkerül ablak módba, ezután megnyomom a billentyűzeten a másodlagos egérgomb gombot (jobb klikk), ekkor megkapom a windows-ba az egeret és azzal az ablakot elhúzom a képernyő jobb alsó sarkába majd magára hagyom :) Ha rá akarok nézni akkor belekattintok az ablakba majd ismét ALT+ENTER ekkor visszaugrik teljes képernyőre és mehet a játék. Utána alt+enterrel már az alsó sarokba ugrik vissza. Amennyiben ALT+TAB-al lépsz ki, kidob a játék.
    Konklúzió, akinek eddig is sok pénze volt annak most még több lesz.
    Egyenlőre ennyi.

Az igaz, hogy a nightclub full raktár kiszállítást egy járművel, a megvehető nagy kamionnal lehet megcsinálni, akár egyedül is?
  • RepeszElek
    Nah skacok én meg megvettem,kipróbáltam mindent tök jól le is kötött a dolog eddig de most akkor hogyan tovább? :D
    Itt ülök a fullos klubomban és nem tom mit csináljak...:D

Jó hát nem ma kezdtem én sem a játékot nem csoda hogy már unom de akkor is jött egy dlc vagy mi.

Egyébként tetszik ez a klub dolog jó ötlet volt tőlük!
  • stalker001
    36 óra? atya világ, 1 hónap alatt játszok annyit, Bogdan-ból meg ha haverom rendes megvan 40 perc alatt a 2 millió. :D
    Másik meg hogy még csak AFK-olni se lehet.... 2 percre leültem a székbe a diszkóba már írta hogy 13 percem van még afkfolni.....
    Utoljára szerkesztette: stalker001, 2018.07.25. 22:45:58
  • zolcsika080104
    itt meg ilyen nincs ha felmentem akár egész nap ott marad nem is tudom melyik a jobb köszi.
  • RepeszElek
    Én konzolon nyomom ott nincs ilyen probléma.
    Itt csak somán ismeretlen internet hibára hivatkozva 1-2óránkèbt ledob a szerverről.
  • zolcsika080104
    sziasztok!

Nem tudom steames vagy egyéb ha van verzio ,kinekhogy jelentkezik be nekem dobozos.16 ezerért vettem 2015 ben.Nekem bejelentkezés úgy működik social kisablak benne felh név alatta jelszó meg a kisablakban valamilyen gta5 kép általában egy nő vagy Michael fia.Aztán,zolcsika0801 has signed in jobb felső sarok,majd load aztán eltűnik és a játék elindul,ha elindult.Azt hittem hogy javítva lett ,de nem lett mert ugyanígy megvan a bejelentkezési hiba load után nem elindul hanem a kisablakban ez a szöveg olvasható:The rockstar game services are unavailable.Please try again later or check the gta online status page for maintenance and outage notifications.

Ezt jelenti:
    142/5000
    A rockstar játékszolgáltatások nem érhetők el. Próbálja újra később, vagy ellenőrizze a gta online állapotú oldalt a karbantartási és üzemszüneti értesítésekhez.

Ha semmit nem csinálok vele ,később elindul.a szerver állapota jó.Megnézetem.Viszont van hogy emiatt egész este nem tudok fellépni.Az esetek 90 % ában este jelentkezik a probléma.
    Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2018.07.25. 21:41:52
  • Caliph
  • Caliph
    na terrorbite vagy mi,új kamion rászerelhető rakétavetővel,több célpontot be tud fogni,és a vezető menet közben lőhet nem kell csernobog szerűen átülni,vagy másodpilóta se
    lesz benne egy garázs az opressornak,meg drónok
  • Caliph
    első számolások szerint 36 igazi óra alatt teli a raktár és 2milla fölött fizet az eladás+bonusok
  • RepeszElek
    Az jó köszi!
    Hát nem vagyok lenyügözve a profittól de végülis nem sok mindent kell tenni érte szóval majdnem hogy talált pénz viszont rohadt sok millióba fáj úgy hogy eltart majd egy darabig míg megtérül.
  • Caliph
    elvileg állhat üresen az mc gyár , a csávókák ettől függetlenül hozzák be a nightclubba a ládákat. lényeg hogy ne állítsd le hanem supply hiány miatt álljon

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.07.25. 17:36:18
  • Caliph
    Ez csak úgy jön a levegőből,eddig nem derült ki honnan származik. Ha van olyan mc gyárad akkor tud szerezni az emberke olyan árút,de ez teljesen független az mc gyáraktól,azokat ugyanúgy kell supplyzni és eladni.
    Ha nincs meg az a fajta gyárad,akkor nem tud olyan árút szerezni a bérelhető csóka. a legjobb 3 mc a kokó meth és hamispénz,aztán bunker és cargo raktár(itt sem derült még ki hogy ceos raktár vagy smuggler run hangár)
    ezekból gta napi(azaz 48 percenként)42500 dollár körül termelnek ládát
  • RepeszElek
    Elég ha megvannak a gyáraid vagy fel is kell tölteni őket supplyval magyarul használni is kell őket nem állhatnak csak úgy üresen?
  • RepeszElek
    Azt elolvastam miből mennyit hoz ki de azt még mindig nem értem mi történik a háttérben,
  • RepeszElek
    Nah jó de mi alapján adja ez most a profitot?

• Caliph
    Eddig három kis tételes eladást láttam: (olyan 100 láda körülit)
    mindháromnál kis furgont adott minigunnal a tetején(gondolom ezt nekünk kell ráfejleszteni,nagy eladásnál meg gondolom a kamiont adja be)
    1 eladás: érj el a pontig,majd kövess egy helikoptert a leadásig
    2 eladás: érj el egy pontig majd ott védd meg a támadóktól a cuccot,terepjáróval érkeznek,simán le lehet rpgzni őket
    3 eladás: érj el egy pontig,majd sünök támadnak,rázd le őket ,vidd el az új pontra a cuccot
  • Caliph
    ahogy nézegettem youtube stb napi 42500 dolcsi a kihozható max,+az eladások a raktárról. talán csak annyi a könnyítés hogy egyedül is eladható,youtubeon láttam 100 ládás eladást,egy autót adott,viszonylag egyszerű feladattal.
    a 100 ládáért fizetett 500k-t ha jól emlékszem,ebből tony lenyúlt 8 százalék körül,50 kt
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.07.25. 16:45:01
  • RepeszElek
    Szerintem abban mindannyian egyetértúnk hogy sok dolgot másképpen csinálnánk mint a rockstar...
    Na de vissza témához én még mindig csak 30 rongy hasznot tudok felnutatni pedig beleöltem már 8 milliót :D
  • zolcsika080104
    Most senki hozzászólására nem válaszolok,hisz Plata társunk sem nekem írt.Kiegészíteni akarom azt amiket írtam, mind így gondolom az általam leírtakat továbbra is, de ennek ellenére fogok játszani,mert még egyenlőre ez a legjobb.Ott a farming sim pl. lassan 10 éve semmi érdemleges változás,azt a játékot szó szerint a modderek tartják életben.Ráadásul ott nemhogy nem tiltott,hanem az egész arra épül.Modok nélkül 3 nap és már meg is untad az egészet.A garfikája övön aluli 2018 ban ott tart hogy az eső az épület belsejében is esik.A felhők állnak,a nap minden csak nem az .Ja és nem áll meg a víz sehol ha esik az eső.Pedig egy ilyen játékban ez lenne az alap.A dinamikus talaj arról is csak álmodozni lehet.Gta ban ez is megvan kérem szépen pl a mocsárnál hú de ragad és látszik is hogy posványos.
  • Plata
    Hááát,nem biztos hogy igazad van.
    Star Trek Online legutóbbi dlc-je 125 dolcsi volt.
    Kaptunk talán 7 küldetést,új frakciót,új fajokat.Ami ok tényleg klassz meg minden,dee lószar.
    Én is mint egy örült bele vetettem magam és nem ismerek másik olyan játékost aki nálam hamarabb le tolta volna az egészet.Nekem a DLC-vel jött Gamma recruit 100%-ra teljesítve a jutalmak unlockolva accountra,de ennyi.Többiek még kb a felénél tartanak vagy még ott sem,a hajók amik jártak a DLC-hez és a fizetős fajok táposak,sőőt P2W kategória,de mégis nem sok késztetésem van hogy játsszak.
    Az eventet teljesíteni kihívás volt,amíg tartott a kihívás volt kedvem játszani,de kész vagyok vele.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.07.25. 14:54:39
  • zolcsika080104
    ez igaz de csak részben,és bármily hhetetlén épp ez a kis apró rés a pajzson önmagában nagyobb profit mint a fizetős dlc.Ugyanís ha így lenne a felhasználók fele sem venné meg.vannak olyan oldalak csatornák stb hogy maga a nézettség a profit máig nem értem hogy.Továbblépve ez ugynaz folyamatosan látogatod használod kattingatod a rockstar szervert,és ez adja a tényleges hasznot.Nem azon aggódnak hidd el hogy jaj nem tudok elmenni nyaralni,hanem azon hogy hova?Mert már ezt is unom már itt is jártam.
    Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2018.07.25. 14:46:13
  • RepeszElek
    Egyszer már eladták nekünk a játékot amivel a munkájuk megtérült, de ők még néha néha dolgozgatnak azért a játékon de ingyen senki sem szeret.

Én jobban szeretem a fizetős dlc-ket amivel a munka megtérül mert azt úgy csinálják meg mindig a fejlesztők hogy a lehető legnagyobb játékélményt adják minden szívás nélkül hogy meg vedd.

Sajnos itt nem így van és emiatt hogy a dlc-k nem fízetősek korlátozzák a játékélményt minde féle baromsággal és ezért kell pl. most milliomos maffia vezérként beülnöm a full luxus automba és saját kézzel kirakosfatnom a klubbom posztereit hogy reklámozzam nem beszélve a többi csicska kispályás melokról amik nagyon nem illenek bele a játék hangulatába már....

....és ezért a szarrért nem fogok venni shark cardot de egy jól megcsinált dlc-ért amiben tényleg egy maffia főnököt alakíthatok minde féle csixska melók nélkül már szívesen fizetnék!
  • zolcsika080104
    Ez azt jelenti amit online fordító is kiad.A játék egy másik azaz moddolt verziójával akarsz belépni.Bár az általuk elkövetet dolgokért azt érdemelnék hogy senki nem is akarna fellépni.
    Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2018.07.25. 14:06:52
  • zolcsika080104
    Sziasztok!
    Ahogy ezt így leírtad irtó nagy szemétség tényleg a Rockstar részéről.Max úgy fest hogy néhányan csak úgy jáccásiból beleéljük magunkat olyan dolgokba ami a valós életben talán sose jöhet össze.Azért írtam néhányat mert úgy gondolom hogy nem sok olyan marha van mint jómagam.Eleve a sziget gyönyörű helyen van,én a várost olyannak látom amilyen .Lehet itt farmerkedni becsülettel,bár természetesen ez csak észrevehető nem kipróbálható.Viszont a rockstar az álmaidat is elveszi hiszen lealacsonyította az online ezt vedd meg azt vedd meg idióta játékok szintjére,mármint valós pénzért vedd meg,az ezt +azt.Azért egy night club barátaim akárhogyis napi 1 millát kell termeljen minimum! ahol 150 000 dolláros pia van.Nem beszélve ugyebár a mellékes üzletágakról.Most mondjátok már meg, teszem azt én valós pénzért vennék játékbeli dollárt ,akkor hol van a megszerzés öröme?Ezt a szemétséget tényleg.Próbáljatok ki csak egy online játszható horgász játékot.Csak valós pénzért vehetsz olyan cuccot amivel kardhalat is foghatsz,Na a Rockstar ide süllyedt.Pedig a dlc jó de a profitorientáltsággal az egészet tönkretették.
    Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2018.07.25. 14:01:42
  • Plata
    Ezek az eventek mindenkinek láthatók.
    Az autót meg ha beviszed nem 1 autónak számolja hanem többnek.
    A láda közös,bárkié lehet aki megszerzi.
    Tegnap én is lőttem le kamiont,erre egy mamba lett a helyén.Haza vittem és két autónak számolta.
    Kiírta hogy 2-ből 2 berakva a raktárba.
    Pedig egy autó volt.Lehet osztódott.
    Engem nem bántott sosem senki ilyen ládánál mert crew sessionban játszottam.Azt hiszem hármat szereztem meg vagy négyet?
    Több nem érdekelt.De ezek pont utamba voltak.
  • ricsei50
    Egyszer jött simán ahogy gondolom neked. Aztán jött valami olyan hogy menjek el a legközelebbi rendőrségre és törjem fel a gépet, aztán jelezte a map. Meg asszem valami olyan volt még hogy meg kellett semmisíteni 4 teherautót. Az egyik egyébként nem láda volt, hanem egy krómozott ruinert kellett volna elvinni a clubomhoz de úgy jelezte azt is mint a ládákat. És a cuccokat másik játékosok szedték el, de olyan volt mintha már tudták volna hogy hová tartok.
  • stalker001
    Na beindítottam újra a füvet a kokót a bunkert stb, 1050 órám van most a játékba elcsesztem erre a hülyeségre 9 milliót.
    Kíváncsi leszek hány órám lesz a játékba mire csak az ára visszajön....
    így hogy 1 óra alatt van kb 20.000rem belőle és leveszi naponta 12650-et kb a staff-ra meg az ingatlanokra meg stb stb-re így nem tudom hány 1000 év lesz mire tényleg csak az ára visszajön. :D
    Még szerencse hogy ott a jó öreg Bogdan Problem, különben nagyon mérges lennék most, főleg ha kokó meg ilyesmi gyáraim nem is lennének. :D
  • bakvarnyu
    Nekem pont annyi zsetonom volt, hogy meg tudtam venni a lényeges dolgokat.
    Én is egyből hánytam a legdrágább viszkitől, a belépőt meg emeltem 100 dollárra, végülis ez nem valami kókler klub :)
  • Dienes90
    Szintén nálunk is vegyes érzelmek vannak, mind a hatan megvettük a fullos klubbot, van aki a kamionokat és autókat is fullra húzta, persze akinek van rá cash. Nekem maga a disco hangulat nagyon adja, nem jöttem még rá mit ad az, ha a táncolós részt teljesen megcsinálod, egy darabig "pulzáltam" aztán mentem tovább. Az ütős piát véletlen folytán én is azonnal elcsíptem, egy pohár és K.O. a wc-n ébredtem a második után már a pálya másik felén, a bokor labirintusba. Mi tagadás meglepő volt. 3 féle promózást kipróbáltam , 5 szint raktárat megvettem, garázst csak egyet abból már van elég.
    Nekem nem adott be ilyen lopj zöld ikont a térképről, de havernak igen, viszont én nem láttam, mármint térképen nekem nem jelezte. Bevett az mc-be, akkor is beadta neki, akkor sem jelezte, csak amikor már vagy 5x rá lőttünk, akkor lett piros karika, kb ennyi.
    Miután vettünk közel 1m -ért dolgozókat, már csatasorba is álltak és termeltek vagy 20 ezret két óra alatt...ez eddig gyenge.
    Spanomnak 1500$ került a raktárba, azonnal el akarta adni, megnézni milyen ez az új eladás....mókás volt mivel leadtuk, neki lett 1500$ nekem mint segítőnek lett 2635$, szóval többet kerestem dolgozóként mint Ő főnökként, ez elég érdekes volt. Kerestük volna a többi Dj-t de nem volt, gondolom ez hetente váltakozik majd, gondolom több popu lesz majd jobb dj mellett, de csak gondolom. Az hogy sztárok is voltak e a clubbomba jelzi a gép de hogy ki is az aki sztárnak minősül, az elég jó kérdés. Én is azt hittem hogy mostmár a discoban felvett dolgozók intézik behozzák vagy eladják helyettem és gyüjtik a supplyt az mc gyárakba, de nem, az maradt a régi, a szajrét a disco alá gyűjtik eddigi tapasztalatok alapján. 16 ígért autóból nem sok lett, az oppressor 2 se találom, meg a foxy által twitter-t cuccok felét sem, hmmmm.... remélem ezek jönnek majd szépen keddenként, hirtelen ennyi jut eszembe, de amúgy sok minden van még
  • Plata
    Hát az hosszú mese lenne.
    Én tegnap veszett jól szórakoztam,sokat voltam fent,kb hat óra előtt mentem fel éjfél után mentem aludni,addig fergetegesen jót marhultunk.Érdemes végiglátogatni az összes klubot a városban.Bárkinek a klubjába bemehetsz,vagy ingyen vagy fizetni kell.Nálam asszem 5 dolcsi a beugró.Sok mindenbe bele nyúltak,az NPC-k viccesebbek lettek,baromságokat művelnek,öcsit kettőt is kaptam,Bronze solomun Dancer,a másik mókásabb,ahhoz hulla részegre kell innod magad rengetegszer.
    Bronze és ezüst rókázó öcsi is meg lett.
    Piálni haverokkal közösen lehet az irodádban az asztalnál,négy ember tud közösen piálni,mehet a verseny ki bírja tovább.
    Ha van kedved a klubodban dolgozhatsz pultosként is.
    A klubban a VIP bárnál 30-50-150 ezer dolláros pia is van.
    Sajna ha más klubjában veszed meg nem kapja meg a lóvét érte,igaz ha a sajátodban veszed te sem.
    Luxus piához van külön móka is.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.07.25. 08:18:17
  • DevLupius
    Itt egy leírás a működésről:

So far about accruing product in Nightclub (with equipment upgrade):

Printing & Copying (source: Forged documents) - accrue time: 15min, value: $1000, $4000/hour

Organic Produce (source: Weed) - accrue time: 20min, value: $1500, $4500/hour

Cash Creation (source: Cash) - accrue time 30min, value: $3500, $7000/hour

Sporting Goods (source: Bunker) - accrue time: 40min, value: $5000, $7500/hour

Pharmaceutical Research (source: Meth) - accrue time 60min, value: $8500, $8500/hour

Cargo and Shipments (source: Hangar?, Warehouse?) - accrue time: 70min, value: $10,000, $8570/hour

South American Imports (source: Coke) - accrue time 120min, value: $20000, $10,000/hour

As you can have maximum 5 technicians (one technician per type of goods) the maximum you can make in a hour while having most profitable businesses is $41,571/hour

Some additional notes:

NOTICE!!! You will be kicked for being idle after some time (time unknown (most probably 3 hours?) even not being AFK in the nightclub computer (i was monitoring goods accruing and got this message at one point). I was able to avoid the kick by depositing some money to my Waze-Bank account. Seems like looking into security monitors in Nightclub does not trigger this message

You get maximum $10,000 every 48 minutes based on your club popularity. You can pick up this money (cash) from Nightclub safe. It is totally separate from technicians.

The amount of maximum product depends on how many storage floors you have

Your business needs to be in production mode but can be without product and supplies.

You need to have only those businesses in production mode which you want to use with your Nightclub technicians

You do not have to be CEO/MC President in order your Nightclub to accrue goods

Accruing Nightclub goods does not affect how you sell or buy/steal your old businesses product/supplies. Nightclub simply takes advantage of you owning one of the old businesses and allows you make extra money on top of that (and goods names are changed in order for IRS to show legal stuff instead of "i sold cocaine").

Club promotion missions can be done in public solo lobby

Storage space:

Each floor of storage holds up to 72 pieces of goods (multiple following amounts with number of storage floors you have).

10 - Cargo and Shipments - total goods value: $100,000

2 - South American Imports - total goods value: $40,000

16 - Organic Produce - total goods value: $24,000

8 - Cash Creation - total goods value: $28,000

20 - Sporting Goods - total goods value: $100,000

4 - Pharmaceutical Research - total goods value: $34,000

12 - Printing & Copying - total goods value: $12,000

Selling:

Tony will take around 8% cut from each sale

Goods price do not increase if you have more product

You can sell goods in three different ways:

Sell all goods of single type (for example all Sporting Goods, no matter how much you have them)

Sell combination of three different goods (there are required amounts of different goods you need to have in order to be able to sell)

Sell all accrued goods

From GTAFORUMS USER POWERPUFF