27706
  • Plata
    Nem 10%?
  • Caliph
    nightclubos eladásnál tony bácsi levon asszem 8% ot mindig
  • RepeszElek
    Doomsday heist-et free assist módban nem tudják a játékosok megcsinálni box-on.
    Annyira erős az AI hogy inkább feladják és kilépnek.
    Kemény...
  • Bal0924
    Örültem hogy 123ezereért eladtam egy speciális csomagot, erre csak 113at kaptam.
    100ezret levont...

Kár, kellett volna valamire pont annyi..
  • Caliph
    igen a kokóval külön kell foglalkozni,ahogy eddig is. a technikus ettől függetlenül gyűjti a nc ládákat
  • Bal0924
    Nekem is pont így vannak kiküldve az 5 ember.
  • Plata
    Az előbb megnéztem a klubom,felugrottam pár percre.

Kíváncsiságból pár ládát eladtam,elég uncsi volt.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.07.28. 14:41:47
  • Plata
    Nem.
    Én nem foglalkozom agyáraimmal a DLC óta.
  • Maceehun13
    Lockup megvan, be van indítva. Hozzárendeltem az alap technikust amit ad a játék.Azonban nekem semmi ládát nem gyűjt. Szóval kokóval ugyanúgy kell foglalkozni meg suplyzgatni ,hogy legyen eladásom?
  • Caliph
    először magvan az Motorclubbos kokain lockup? ha igen , akkor be van indítva? ha igen akkor egy technikus hozzá tudsz rendelni a nightclubba,aki a nightclubba gyűjti neked a south american import néven a kokain ládát,két óránként 1 darabot. De ez az MCs kokain lockuppal nem csinál semmit,nem tölti fel supplyval,nem ad el,ez attól külön van,az összefüggés csupán annyi,hogy nem állíthatsz rá nightclubbos technikus a south american importra ha nincs MCs kokain lockup ami működik is.
  • Maceehun13
    Az a baj,hogy nekem valamiért nem töltődik a stock a kokóba. Bármennyit is várok rá akár órákat is ..
  • Plata
    Én nem tudom hogy ti mit szoktatok csinálni,de mióta kijött az új DLC nálam a játék állandó ökörködésből áll.
    Nem volt se mc eladásom,se CEO láda vagy autólopás,se bunker se semmi,mert csak marhulunk a klubokkal.
    Bár nem sok pénzt kerestem,azt is elvertem még is sokkal jobban lehet szórakozni mint a DLC előtt.
    Ma este is buli lesz 9-kor.
  • KollerN
    És a lassút azt vedd óráknak amit játékban eltöltött idő ,minimum 1-1,5 órák és akkor már fogsz eredményt lárni
  • Plata
    Figy az hogy elakad kőben és padkában ló fing.
    Sokkal rosszabb hogy túl magas és felakadhat aluljáróban vagy híd alatt.
    És a rakétája lelőhet téged is,igen megtörtént,saját magamra lőttem rakétát.
    Küldiben nem gáz ha magadra lősz,kibír 8 találatot,de free módban azonnal felrobban.
  • Plata
    Ha rá állítasz egy embert akkor termelődik,lassan de termeli.
  • Maceehun13
    Hogy lehet összekötni a Kokó bizniszt a Nightclubbal? Mert rá állítottam 1 ember amit alapból a játék ad, de nem telik a stock A clubbon belül.
  • Caliph
    360 láda eladás full lobbyban 1985000 dolcsi

és a pounder minden szarban elakad,kőben padkában stb...

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.07.28. 12:29:43
  • Dienes90
    xboxon lehet, ha jól rémlik te ott játszol, nekem kedden ahogy kijött minden meglett véve fullosan, csütörtök óta nem léptem be akkor volt 38 ezrem, most beléptem és ugyan annyim van, nem termel ez semmit sem offline :)
  • RepeszElek
    Én úgy látom ez tényleg termel offlineban is.
    Viszont a bunkeremet meg kellett védeni pedig ceo-ban voltam.
    Eddig ha mc-ben voltam akkor kellett
  • Caliph
    ez a bogdan valami heist? még sosem csináltam,de akkor ahogy látom kell hozzá egy játékostárs is.
  • Caliph
    hát nemtom,én egyelőre csak a pénzt grindelem rá,sztem egy hét még és kiforr teljesen hogy működik. addigra meg is lesz kb 5 misi,az elég a klubra,fejlesztésekre meg az 5 technikusra ,aztán ha majd jön a lóvé kiszépítem a klubbot is :D ja meg kell az eladó autó is,lehetőleg tuningolva fegyóval
  • Plata
    Füvem nincs.Koko meth hamispénz láda és bunker van üzemeltetve.
  • Plata
    Paasz.
    De emlékeim szerint alig van benne cucc és már majdnem 400k az értéke.
  • Caliph
    van 5 cargo szint,minden szint 72 ládát tárolhat ami így épül fel:
    10 - Cargo and Shipments - total goods value: $100,000

2 - South American Imports - total goods value: $40,000

16 - Organic Produce - total goods value: $24,000

8 - Cash Creation - total goods value: $28,000

20 - Sporting Goods - total goods value: $100,000

4 - Pharmaceutical Research - total goods value: $34,000

12 - Printing & Copying - total goods value: $12,000

ez 338000 per szint,azaz 1690000 full raktár eladás.
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.07.28. 08:23:46
  • Plata
    Szerintem ez nem lehet igaz.
    Nekem most asszem 390 ezer dollárnyi cucc van a raktárban és még a raktár kapacitásának kb a tizedénél jár.
    Ha jól emlékszem 40 valamennyi láda a 360-ból.
  • Bal0924
    Ez durva.
  • RepeszElek
    Olyan mint a yacht. Gazdagok sportja de ez legalább egy kicsi pénzt hoz is.
  • Caliph
    nemtom mennyire igaz de valaki kiszámolta hogy 66 igazi óráig tart mire a nc raktár megtelik,ezért kapsz szólóban 1.690.000 dolcsit+bonusok
    de 66 óra alatt el tudsz adni 13 mc ,6 bunkert,és megtölthetsz 10 ceo ládás raktárat ami önmagában 40 milka alatt hoz :D
    Tehát új játékos továbbra se ezzel kezdjen,de ha van pénzed akkor passzív bevételnek jöhet
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.07.27. 16:46:22
  • RepeszElek
    Inkább halottak.
    Fingsz eggyet az utcán és 2 másodperc múlva 50 rendőr lő szarrá.
  • ricsei50
    A valós életben szerintem egy hét múlva halottak lennénk ebben a világban :) vagy sitten lennénk csicskák :D
  • Dienes90
    Ennyire én mélyen nem mentem bele, csak viccnek szántam , de egyébként értem amit mondasz :)
  • zolcsika080104
    Ja van itt mégvami hassonlít ehhez az a történet is ,amikor Perzsia hercege elrabol Ódelhiből egy szent ereklyét egy ősi templomból.Igaz történet Jordan Mechner közvetítésével.Ha nem hiszed járj utána.Figyelmeztetésképp sok időbe telik,és az úton kénytelen vagy az összes vallást áttanulmányozni a gyökerektől.Az út végén megvilágosodsz ugyanúgy mint Buddha és már nem az leszel aki előtte voltál.Jelzem nem vagyok Buddhista3d játékprogit is és filmet is készített a történetről a Jordan Mechner.Vannak dolgok amiket isten ments fizikálisan megélnünk ahhoz hogy átérezzük a súlyát.A történet szerint akkoriban az emberek ,az Istenek által az időt idősíkokat tudták befolyásolni.Ugye nem kell kifejtenem ,elég gondolatban meglátni hogy ez katasztrófához vezetne.Nem kell kipróbálnod hogy megértsd.Legalábbis remélem érted.
    Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2018.07.27. 08:42:40
  • zolcsika080104
    Én kérek elnézést ha nem fogalmaztam érthetően.Azt írtam hogy sokmindent megéltünk itt közösen.Úgy értettem hogy játékon belül.Vettünk luxuskocsit stb játékon belül.A lelkünknek máris elég volt az érzés,nem kellett az hogy legyen a valóságban is.Legalábbis nekem nem igazán,mert értem a lényeget.Nem indulok el ezen az úzon mert gondolatban rájöttem hogy a valóságban ez az út nem ér semmit.A játéknak igenis nevelő jellege van mentálisan véleményem szerint.
  • Dienes90
    Ezt én azért nem tudom igazolni, mert nem volt még sport kocsim, se nightclubbom, de ha egyszer lesz, megírom a valós életben is így megy-e ez :D
  • zolcsika080104
    Üdv mindenkinek!

Múltkor játékon belül esett szó erről is egy craw társsal,boncolgattuk ki lehet a dj.Másik társammal hogy mi lehet a lényege a Night clubnak.Egyik társunknak írtam le megpróbálom ugyanolyan szépen megosztani a meglátásomat veletek is.Mint a dj valós személyen alapuló választása is, mint oly sok más,˛/ inkább az egész/- a valós életen alapszik,az emberiség nagy létkérdéseit boncolgatja,mire jó az élet?Mitől lehetnék boldog?Ezt a boldogságot csak mások leigázásával illegális dolgokkal érhetem el?Aztán ugyebár köözösen szépen megéltünk dolgokat itt maga az érzés fontos megélted van egy luxuskocsim.A lelkednek máris elég volt.Ugyanezt érzed amikor már mindened megvan a pénz csak dől hozzád.Az üresség a lelkedben sokkal nagyobb űrt érzel,mint akkor amikor nem is volt semmid.Akkor jössz rá hogy az emberi kapcsolatok fontosabbak mint a pénz.Ekkor nyitsz egy night clubot a haveroknak mindenkinek.
    Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2018.07.27. 07:29:18
  • JaSoN HuNTeR #25308

Valóságban.
  • JaSoN HuNTeR #25307

Solomun DJ set on GTA V
  • Caliph
    na elvileg 120 ládáig a kisbuszt adja,120 és 239 ládáig már a mule,és a fölött a poundert adja be mint eladó autót. szal elég a poundert megvenni ha csak teljes eladásokat akarsz csinálni.
    azt nem tudom mi történik,ha nicns meg a mule pl és 150 ládát adnál el ? nem engedi,ad egy alap mule-t vagy odaadja a pondert,ezt még tesztelni kéne
  • Caliph
    ez az új a10es se lehet rossz ahogy nézem,gépágyú(talán fejleszthető robbanóra) missle barrage meg homing is...lassú de iszonyatosat fordul ,legalábbis úgy jött le a videóból.
    de pont ez lesz a gyengéje is hogy lehagyják aztán úgy fordulnak rá

láttam az op2 t is videón,hover bike lesz,jó gyors és a boost is megmarad neki
  • RepeszElek
    Az a baj hogy ha jön valami ami jobb mint a laser akkor sokan rögtön elkezdenek sírni.
    Mióta ez a játék elindúlt azóta a laser-nek csak a laser lehet méltó ellenfele.
    Azért ez elég vicces...