Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Holnap elvileg jön update, talán az új dlc? láttok rá esélyt? 2x bunker alatt 8,4m szedtem össze, ebből maradt 6,4 remélem az elég lesz a didibárra, bár ma még tart a dupla hátha egy 500-1m be tudnék még húzni.
https://www.reddit.com/r/gtaonline/comments/21yqew/gta_online_servers_explained/
RJoco
Konzolon kicsit más a helyzet. PC-n egyszerűen csak megakasztom a program futását. Finomabb, de nem mindig azonnal működő módszer a netlimiteres korlátozás.

Én ezért nem szoktam csak úgy a nagyvilágban ébredni. Általában a yacht-on kelek. Ha máshol akarok kezdeni, akkor meg átállítom valamelyik lakásra. Nagyon ritka amikor az utolsó helyet választom. Amíg nem volt pénzem és a bunkernál akartam kezdeni, akkor még úgy volt. De most már tudok mindenhova szállást venni.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

RJoco
A Kamacho megeszi reggelire. 😄
Simán az oldalára borítottam vele. 😄
Eszembe is jutott, mikor apám mesélte, hogy régen nem flancoltak aknákkal, meg emelőkkel. Fogtak két gumit és az oldalára döntötték a Ladát, hogy az alját szerelni tudják.

Már megvan.Nagyon vicces. Ha a rockstárnál valakikre nem lehet panasz akkor azok a grafikusok.
Nagyon jól megrajzolták.
Ezt is.
Én letudom dobatni magam egy sessionről úgy hogy egyedül maradjak.
Ilyenkor meghívással vagy rám joinolással tudnak bejönni emberek, viszont ha én át akarok lépni egy másik sessionba akkor elötte újra kell inditanom a játékot.
A légiharcok nagyon sokszor laggolnak, ott a gyorsaság miatt jobban látszik a másodperces hátrányom.
Tegnap is sikerült egy olyan szerverre felmenni ami nekem kedvezett. Be is lelkesedtem hogy talán mókoltak valamit a T-home-sok, mert egyik este nem volt net.
Ilyenkor szoktak karbantartani.
Sokszor halok meg úgy hogy ahogy lespawnolok rögtön lőnek is, elfutni sincs időm.
Tegnap láttam ilyenkor mi történik.
Mikor lelőttem a gyereket, vártam hogy újra megjelenjen a térképen, mikor mutatta már a map gyorsan rácéloztam és láttam még célzás közben hogy villog a karaktere.
Mire végleg megjelent már ment a headshot.
Nem voltam büszke magamra...hagytam is.
bakvarnyu
lehet venni végre Ladát😊

RJoco
Az egyedül játszáshoz akkor nekem pont jó a netem.
Nem egyszer volt olyan, hogy úgy leszakadtam, hogy órákig nem tudott rám csatlakozni senki. De én sem másra.
A lag-ot is csak bizonyos mértékig tartja fenn.
8s fölött már biztos, hogy ledob. 1s-nél kérdéses, még talán nem, az eddigi tapasztalatok alapján, de heist-nál már nem megy tovább a játék.

Én így tudom,tudod én mindig crew sessionban szoktam játszani,van aki tud olyat is kreálni amibe sokáig nem tud idegen bejönni.Én nem tudom hogyan csinálják pontosan,nem is érdekel,de tőlük tudom hogy a session olyan amilyen a host nete,ha olyan valaki a host akinek nem túl stabil a nete akkor a session lagolni fog.

RJoco
És ezt meg is tudod erősíteni valamivel?

Amúgy én is arra gondoltam, hogy a session-ok is valahogy úgy működhetnek, mint a job-ok.
Mindig van egy host. Ha az aktuális eltűnik, akkor átkerül másra. Ha valaki egyedül marad a session-ban, akkor ő lesz a host.
És lehet, hogy ezért is van, hogy egyes esetekben gyakran csatlakoztak a session-ba, mert a host általában mindig ugyanaz volt. Mindig ugyanaz az illető csinálta az üreseket.
Máskor meg alig jöttek és sokáig nyugtunk volt.
És olyan is volt, mikor a készítőre sokan nem tudtak rácsatlakozni, míg akik már bent voltak, arra már sikerült.
Azt sem tartom kizártnak, hogy ez valamiféle p2p kapcsolat, bár lehet, hogy közte van egy szerver.
Heist-oknál viszont durva a helyzet, ott valami erőltetett p2p szerűség lehet, mert, ha nem VPN-nel csináltam, akkor gyakran szakadt meg a kapcsolat más játékosokkal. A hotelnet meg nem szereti a p2p-t. Nem feltétlen tiltja le a hozzáférésem, de korlátozza a kapcsolatot.
A CM-et VPN-nel csináltam meg. Az első nap még tök jó volt, utána már csak bronz helyezéseket értem el, mert olyan késések voltak. Mire lelőttem, már más lelőtte, csak a lőszert pazaroltam... Pedig Gold, Platina simán lehetett volna.

A session olyan amilyen annak a nete aki kreálta.
Aki létrehozta a sessiont annak a netétől függ milyen a session.
Ha lagos és fos akkor valszeg a session létrehozójának van gyászos nete.

RJoco
No igen, a GTA érdekes kapcsolatot tart fenn.
Időnként ment ugye a szerverre, vagyis nem folyamatos a kapcsolat.
De akkor a session-ban a játékosokkal hogy működik?
Mikor net gond miatt leszakadok, akkor gyakran észre is venni, mert nem reagál semmire. Ha a map-ot megnyitom, akkor nem mozognak a játékosok. Ez főleg repülőnél, helikopternél feltűnő. Majd pár pillanat múlva már csak a távozók listáját látom.
Mondjuk most egy darabig nem lesz vele gondom.
Kora délután berágtam rá, de már az éjjeltől érett a dolog. Inkább más játékot teszek a helyére, amit jobban lehet huzamosabb ideig élvezni. Nameg ott vannak a régiek is, melyekben van még jópár óra.

Konzolon nem nagyon tudok optimalizálni bármit is.
Ha lepingelem a boxot a network menüben akkor 180ms a latency-m😊
Ezt nem tom mihez méri.
Viszont pl a battlefield mutatja hogy a játék szerverével mekkora a pinged és ott 30-40 között van ami jó.
Nincs is gondom, szépen fut, sokat ölök, viszonylag kevés a furcsaság bár igaz néha ott is akad, na de hol nem..
Minden játékommal elégedett vagyok net szempontjából.
Nem laggol, szép stabilan futnak.
A gta-t nem szereti a T-home, más szolgáltató meg nincs ahol lakom.

erdekes,Diginel nincs ilyen gond.........amugy az Xfast Lan-al azert tehetnetek egy probat,net optimalizalo progi
Azért léptem ki mert jól láthatóan nekem csalt a játék,és ez nem kihívás.
De már amúgy sem pvp-zek mert kicsit lassú felfogással, de rájöttem nem rajtam múlik a dolog.
Elösször bemagyaráztam hogy jó hát biztos kurva ügyes és mindig fejen talál, aztán azt jó hát itt biztos mindenki ügyes, aztán mikor bulletprof helmettel is jött a folyamatos one shot akkor az volt a magyarázat hogy biztos bullsharkozik mindenki,közben megnéztem egy tucat videót,megtanultam minden kis trükköt, rpg-vel gyorsan, pontosan lőni, fps módban játszani,hogy hogyan kell ügyesen gurulni stb.aztán mikor bulletprof helmettel, hevy armorral be bulsharkozva is jött a gyors halál akkor feladtam.
Szerintem a szutyok ip tv alapú t-home-os netemnek túl nagy falatt a gta.
A battlefieldben 2 feletti a K/D-m itt 0.57.
De az is biztos hogy a Rockstar nem így tervezte ezt a játékot ezért így nem is alkalmas rá, de könyörgöm ha idegen embereket összezárnak valahova és egy rakás fegyvert adnak nekik mit gondoltak mi lesz?😊
RJoco
Az ilyen alkalmakat ki kell használni, mert máskor meg azért lépsz le, mert mindig téged nyírnak ki a net miatt.

Nem is tudom, hogy hol hallottam, de van egy olyan glitch, hogy beakasztják a netet és így gyilkolnak. Pl., ha egy járműnek 3 robbanós lövés kell, akkor azért az első után tudsz valamit tenni. De, ha beakasztja a netet, akkor míg ő lő hármat, te semmit nem veszel észre, majd egyszer csak felrobbansz és jó, ha egy lövést láttál.
Pár másodperces késést még elvisel a szerver, 8 fölött már egyedül maradsz.
Volt, hogy rám fogták, hogy teleportálok, közben akkora volt a pingidőm, hogy ugráltam a minimapon. Mondjuk ők is nekem, ha mozogtak. Viszont így simán ki tudtam nyírni mást. És én már nem ott voltam, mire odalőttek.
Ahogy észrevettem, mintha lenne host-ja a session-nak. És ahhoz igazodnának a többiek.
Az én session-omba ritkán csatlakoznak mások, van amikor még a barátok sem tudnak. Míg máséba meg nem telik el 5 perc és özönlenek az idegenek.

Ez így van,én tudom miért csinálják ezt,csak morogtam egy sort arról mennyire elkurvultak.

Azért ez a gta online nagyon instabill lábakon áll.
Az egy dolog hogy egy online játék sem dob ki megközelitőleg sem annyiszor a szerverröl mint ez, de nagyon látszik hogy nem pvp-re szánták a netkódot vagy tudom is én mit.
Meg magát az egész játékot.
Most sokáig fenn maradtam és bedobott valami olyan szerverre hogy az internet velem volt az biztos.

Hevy sniperrel az 500as szintű is folyamatosan egy lövés volt, marksmannal pár találattal feküdt mindenki közben engem elsem tudtak találni jó formán, mindenkit kinyirtam.
Máskor azt sem tudom mondani hogy egy és meghal a karakterem, meg hiába lövöm max hittelek jó formán most meg....
Valamelyik nap lekempeltem egy sarokba és tele tárral vártam a playert hogy ahogy megjelenik lövök.
Azt sem láttam hogy megjelent de azért meghaltam.
1 másodperc se volt az egész.
Neeem...itt nagyon szar a netkód ezt a játékot nem egymás gyolkolására találták ki mint a cid-ot vagy a bf-et, ez nagyon látszik.
Ki is léptem mert láttam nincs esélyük legább egy másodperccel elöttük járhattam.
RJoco
A mai világban minek erőlködjenek, hogy jót adjanak ki?
Régen sem a grafika miatt volt jó, hanem, mert nem volt más lehetőségük. Nem volt ennyire elterjedve az internet és a játék megosztók sem. Ami a CD-n volt, annak jónak kellett lennie.
Most meg kb. nem is látsz CD-t. Az sem gond, ha hetente jön frissítés, mert Steam, UPlay, Origi, stb. megcsinál mindent.
Tesztelési fázis? Már nem kell tesztereknek fizetni. Kitolják korai hozzáférésben és még a hülye játékos fizet érte, hogy tesztelhesse.
Persze nem mindenki csinál korai hozzáférést, de ott meg majd kiadják a javításokat.
Előbbire jó példa a Star Citizen, vannak akik tízezreket toltak bele, dollárban. És már vagy 5 éve csinálják és még hol van a vége? Utóbbira fel lehet hozni az X Rebirth-et, ami kb. 1 év után lett az, aminek megjelenéskor lennie kellett volna. Vagy ott van az NMS.
De mi vagyunk a hibásak, mert ezt hagyjuk, elfogadjuk és nem teszünk semmit.

A fejlődés mértékenek egyenes aronyosságban kellene lennie a minőséggel és megbizatósággsl..
A légiközlekedés is fejlődik, egyre több hibalehetőség stb, de bebaszna ha emiatt sorba zuhannának le a gépek.
Igazából szarnak bele.Előre szaladnak.
Kojiro
Minél fejlettem valami, annál több a hibalehetőség. És annál több időt kellene ráfordítaniuk a tesztelésre, és erre egy gyártó sem lesz hajlandó, hogy a projekt tesztelés fázisára egyre többet és többet költsenek. Minden szart előrendelnek 20 millióan, akkor minek törnék magukat?
Sajnos, már ott tatunk, hogy nem az a lényeg, hogy jó és tartalmas legyen a játék, hanem, hogy minél jobban mutasson a trailer.
Ne számíts semmi jóra ezután sem.

Találd meg azokat a régi játékokat, amikben van tartalom és minőség, és játssz azokkal. Nem fogod megbánni. Szarabb lesz a grafika, de egy idő után megszokja az ember (mint ahogy az ultrahighot is).

Kojiro ergo sum.

.Sokszor azt kivánom ha csak így tudják megcsinálni jól akkor inkább legyenek kisebbek a játékok,nézzenek ki szarabbúl stb.de ne keljen már folyton a bug-ok miatt anyáznia az embernek....
Lassan teljesen természetessé kezd válni hogy ha veszel egy drága játékot az hibás termék lesz.
A sea of thives is megvettem, és most arra várok hogy befejezzék mert félkész 😄
Remélem más ipari ágak nem veszik át ezt a szokást.
Nem.
A segítők százalékosan kapnak.
De a max fizetség 35k.
Vagy dupla eventen 70k.
Többet nem kaphatnak semmiképp.
Emiatt volt hogy az első dupla pénzes eventen a aegítők nem kapták meg a pénzt.Mert elfelejtették átírni a max keresetet 35k-ról 70-re.
És az eventen dupla pénz helyett transction failed felirat jött.

Nos én relogg után sem kaptam meg a pénzt, de viszont a stockot vissza tette a bunkerbe így eladtuk újra, akkor már megkaptam a pénzt. Jelen esetben a segítőim jártak jól, hiszen már a bunkert csak mc-ben adjuk el így a segítő százalékos arányban kap pénzt nem úgy miint a ceonál. Egyszóval 200 ezret kerestek most a két eladáson, az nem szar.

Egyébként nem igazán szoktuk játszani az aktuális heti küldit, ezt viszont kipróbáltuk és megérte. 3 kör alatt annyi rp kaptam hogy szintet léptem, ráadásul deluxot bekértem, 5 perc se volt mialatt végeztünk. Az is azért tartott addig mert messzire kellett repülni. Lehet hogy buzzardal vagy valami harci helivel még gyorsabban lement volna. 20-40ezer között fizet, ennyit a "szájsztszíííír" sem fizet ennyi idő alatt. De jelen esetben inkább az rp mint a pénz érdekelt, bár 120 felett ugye sok minden nyitva van már.
Csak megvettem a bunkert tegnap, ezt is elég jó árban sikerült most a -30% miatt, egy supply-t csináltam eddig fejlesztve semmi még, mit hogyan érdemes? Eddig nem vonzott, de nem akarok beleunni így tolnám ezt is. <#smile>

Nem biztos.
Már láttam olyat hogy valakinek a raktár eladást bukta ilyen bug miatt,és megkapta a pénzt.

Bazdneg 9 órát ment a gép tv elott ülve töltötte a bunkert eladásra lett 1,3m elmentünk eladni ,2 kamiont ad be,eladjuk zökkenő mentesen majd beugrik egy ablak pont a végénél, erre nem kaptam semmit az 1,3m ből, rohadjon meg a rockstar 5 év után még mindig full bugos. Nyomasd a játékot, ne cheatolj erre nesze bug es hiába is irok supportnak úgyse írnak vissza...
Kb semmi nincs kifejlesztve.
Csak insu minigun és akna volt.
Mostmár valami mk2 pisztoly meg valami rakéta és ágyú trailerre.Technicylra orr rész meg valami fegyó festések.
De insu festés kéne.

Mit akarsz kifejleszteni?
Én lemértem az előző dupla bunker alatt, 2 óra 15 perc full feltöltődéstől számítva, a teljes kiürülésig. tehát egy fullos bunker kb 10 óra. Általában munka előtt belépek, csinálok egy töltést, majd amp winoff programmal beállítom hogy 2 óra múlva offolja le a gépet. Miután megvettem a supplyt vissza megyek a legközelebbi házba, garázsba a tv elé, így nem lök ki a játékból. Lényeg hogy az sms-t megkapd hogy megérkezett a szajré, de mire autóval vissza ér az ember a garázsba kb megjön. Mikor haza érek szintén eljátszom ezt, így kaja, fürdés stb szintén tölt, esetleg megnézem az aktuális sorozatom ha úgy van(westworld) 1 óra, megint csak tölt, majd játszok kb 2-3 órát, ami alatt ismét tölt, akkor azt eladjuk, ezután szintén feltöltöm, időzítő be és alvás. Tehát egy nap alatt majdnem fullra tudom rakni a bunkert ilyenkor. Igyekeztem már teamwieverrel is megoldani, viszont nem tudom irányítani telefonról a játékot, iszonyatosan laggol, valószínű a netsebesség miatt.
Hát nem egy nap alatt,főleg hogy én csak esténként játszom 2-3 órát.

bakvarnyu
De ennyit neked mennyi idő alatt termel le? Én ha belépek 2-3 órára akkor hoz vagy 200 ezret jó esetben.

Semmi.
Nem volt frissítés.

Hello !

Nektek volt valami letöltés a frissítésről?Mármint a kis socialosablaknál szokott elindulni arra gondolok...Nekem semmi de onlineba be tudok lépni verzió 1.43

Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2018.05.30. 08:18:19
Én eladtam a bunkit és átraktam researchre.

Egész héten afkolni is fogok az tuti,10 milliáig meg sem állok,én már máshogy nem is vagyok hajlandó pénzt keresni, ha elfogy a lové inkább mással játszom.
Nagyon jó ez a bunker hét,segítőként is jó pénz jön,de így még a nem fullos bunki is 2 misi felett fizet.
Kb 70-80%-os bunki 2.2 millát fizetett high demand bónusszal.

Nekem néha Facilitytől fagy ki a játék.

Nincs, de sikerült úgy hogy kihoztam a moc-ot, maj bementem az insurgentel, majd kikőttem, lekértem a pegasustól a technikalt, a moc-al elmentem érte majd így betudtam menni a technikával cistomolni, aztán hyorsan bevittem az egyik garázsomba hogy meglegyen.
Vicc....
Rakd be Avengerbe.

subidubidúúúú akkor ma rosszullétre hivatkozva megyek haza 😄DDD
bekerült a lada is, bár engem az esedékes hogy nem érint.
2x GTA$ & RP - "Dispatch" Missions / Motor Wars / Trap Door
2x GTA$ - Bunker Sales & Airfreight Cargo
50% Faster Bunker Research

Közben megtaláltam, hát ebből a körből kimaradok.. <#zavart2>

Valami más dupla nem lesz? Teljes listát tud rakni valaki?

yeah akkor pénz gyüjtés lesz, mi akció van még?
szabii98
Duplapénzes a bunker a héten! Fuck yeah.

I met God. She's black

RJoco
Kollekciókért tényleg többet fizet a segítőknek, de akkor már jobban megérheti az MC-s bizniszeket eladni velük.

Ne próbáld meg costumolni 😄 viccet félretéve nem tudom, nálam megy de ugye én Pc tolom 😊
Unalomból vettem egy karin technikalt de nem tudom customolni az moc-ben mert mikor be akaok menni lefagy a káték. (Xbox one)
Háromból háromszor.
Valaki ötlet?
A haverokra gondolva szeretném ezeket a kollekciókat, kis szintűek, aztán azt hiszem ha azt szállítunk le akkor ők is kapnak valamennyi cash-t, nem csak 6-7ezret. Kíváncsi vagyok én is, mi érkezik ma.. a vip workot sajnálom hogyha már nem lesz duplás..!? Könnyű kis pénzek voltak.. <#vigyor2>

RJoco
Egyszer volt véletlen egy 2-esem. Ha két sima top-ost adtam volna el, akkor is annyit kerestem volna, mint a 2-essel. Épp ezért én nem is vesződöm vele.
Ha valaki már megunta a lopás/eladás mókát, annak a kollekciózás egy jó extra lehet még.
Akinek kell a pénz, az lassabban unja meg a mókát 😄

általában 3-an vagyunk fent így csak a 3-as collokat tudtuk eladni, de ott az a kis bónusz nem túl sok, mostmár úgy vagyok hogy tele vágom a garázst és csak a top range autókat adom el, mert akkor csak top range autókat ad be lopásra, egyet eladok, hármat beviszek újból egyet eladok hármat beviszek közben töltöm a bunkert, néha ha megunom jöhet egy ládás, de csak dupla alatt adom el, kivéve most hogy lenulláztam magam 😄

Kíváncsian várom a mai akciót, ha valaki már tudja, ne kíméljen, írja le 😄