27706
-
Plata #25383 Tudom az a béna bunyós japán rajzfilm szerűség.
De az a baromság létezik játékban is? -
Bal0924 #25382 Aki gyerek volt a 90es években az tudja. Azon nőtt fel. (Kár hogy az első szériát már nem játsszák, kellene az első 10rész magyarul..)
Ma is megy a 2-4.szériája a viasat6-on. (vagy már a DBZ nem megy az S-t játsszák?)
Amióta kijött az NC, tegnap láttam az első szemét játékost, de olyan béna volt hogy egy sztikivel simán kirobbantottam a hidráját, utána meg jött Opresszorral, de addigra már bevittem a csomagot.
És ma, egy 28 emberes szessönbe kilőtték az egyik eladási járgányomat és utána lelépett gyáván.
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2018.08.02. 00:01:57 -
RepeszElek #25381 Nem kell vacakolni csak nem értem miért kell új fegyvereket behozni folyton a játékba. Van már elég.
Helyette lehetne más.
Ennyi.
Amúgy meg lehet hogy pc-n el lehet lenni fegyverek nékül de konzolon nem.
Nem kell keresni a harcot nem támadásra kellenek a fegyverek hanem önvédelemre. -
Plata #25380 Mi a szar az a dragon ball? -
Plata #25379 Hát nekem ilyen gondom nincs.
Van mind két féle tankom.
Az új tank főleg azért kell mert a csöve bugos és lehet vele repülni.
Chernobog dettó erre való.
Új opressor nem érdekel,régi is megvan de sosem harcoltam vele,sosem szoktam harcolni,nem is érdekel nem is keresem,kb 90%-ban olyan sessionban vagyok ahol órákig semmi gond.Ma este is egész este úgy elvoltam hogy soha senki nem veszélyeztetett.Mellesleg full tele volt a session MC-vel és CEO-val,túl sok is volt,vagy 10 percbe telt mire tudtam regisztrálni.
Nem tudom miért kell amiatt vacakolni hogy lesznek erősebb fegyverek.
Ha nem keresed a harcot akkor nem kell a harc miatt aggódnod,különben is,meg lehet neked az összes cucc fullra tuningolva, a hacker úgyis erősebb. -
ricsei50 #25378 Mint a dragon ball :D -
RepeszElek #25377 Én így jártam a tankommal.
Az új tankra ránézni sem merek vele.
Kuka..
Azért mondon hogy olyan a játék már mint a marvel filmek.
Pl. a vasember az első részében mindenkit hazavágott igazi erőfép volt, az utolsóban már a csaja is erősebb lett nála aki megmentette az életét.
A thor-ban a loki az első részben majdnem világuralomra tör az utolsóban meg már egy jelentéktelen kis melékszereplő a közben érkező újabb, erősebb szereplők közt.
Persze maga thor is villámokat szor a seggéből is már hogy tartsa ezt a tempót.
...mert ugye a mindent szétcsesző pöröjét szétcseszte egy mindennek mindenét szétcsesző csaj.
Ugya ez történik a játékokban is már. Agyatlan világot élúnk és csak a pénz számit..
Éljen a retro:)
Bocsi nem akartam senkit sem fárasztani... -
Nitrobrain #25376 Én azon égtem ki kicsit, hogy most jönni fog opressor mk 2 aki megvette az eredetit le van szarva, és persze nem upgrade hanem újból meg kell venni. És persze nem lehet a MOC-ban vagy Avengerben tuningolni ahhoz is vegyél egy Terrorbyte-ot ami meg kb egy MOC mk2. Ahhoz meg persze egy nightclubot. A Scramjet meg kb egy Vigilante vagy Ruiner mk2... -
RepeszElek #25375 Olyan ez már mint a MARVEL filmek folytatásai.
Mindig jön valami újabb erősebb,nagyobb a végén meg már csak a fejét kapkodja az ember.
WTF???
Tele van jó dologgal a játék és még mindig szórakoztató de lássák már be hogy a játékuk alkalmatlan online lövöldözésre, nem is az a lényege, örülök ha találok egy stabil lag mentes szervert.
Erre most hoznak be megint egy elődénél jobb,erősebb és persze drágább vackot...
Én már az atombombát várom.
-
Dienes90 #25374 afk alatt nem csaphatnak le rád. a népszerűsítés szerintem fun és nem is tart sokáig 5 perc alatt nekem megvolt mind az 5 fajta eddig! a gyári autómon nincs páncél, így is el tudtam adni és a random zöld láda supply lopást még sosem adta be mióta bent az nc. Bugg nekem is volt már, egyébként fél óra alatt asszem 20ezret nyomott a club mert a népszerűség maxon volt, anélkül h bármit csináltam volna. Nem annyira rossz az se, hisz csak úgy jön ingyen , meg nem is ez a lényege, bár a belépő a playereknek hülyeség hisz nem írja jóvá nekem, csak tőle vonja le. oppressor 2 túl OP lesz attól tartok, lesznek vele bajok a sok idegesítő kis modder és killstealer miatt. -
#25373 A program úgy van megírva, hogyha szállítasz valamit akkor a civil autósok direkt behajtanak eléd, összezárnak előtted, hirtelen sávot váltanak és akár rákanyarodnak a járdára is, vagy éppen hátulról telibevernek full gázzal. Azaz a program mindent elkövet, hogy lelassítson, az üldöző npc-k ről nem is szólva akik eszement módon rongyolnak beléd vagy éppen repülnek pár utcát ha elvétik az ütközést.
A nightclub lassan 4 millát (4 üzlez +afk)hozott, egyszer bebuggolt a coco és nem termelt a NC-ben, kivettem az embert, majd vissza, rátöltöttem a coco supply-ra azóta megy.
A kiszállítások a NC-ben viccesen egyszerűek csak a kocsin legyen páncél. Mióta kétszer megjártam, hogy segítséget kértem idegenektől kiszállításban és felrobbantották a cuccomat, csak solo privátban szállítok ki.
A public NC ládabegyűjtő eventek jók, igazi gengszterharcokat vívunk a ládákért. Itt észrevettem, hogy ha autót kell NC-ba vinni akkor azt nem lehet felrobbantani, adtam neki helivel és pár rpg-t is, de a játékos sértetlen maradt benne, viszont géppuskával ablakon simán ki lehet lőni és vinni az autót. Az NC népszerűsítésével nem foglalkozom,túl sok idő a feltöltés a haszon meg kicsi.
Az oppresor MK II mikor lesz elérhető?
Tévénézés közben is raidelheti a rendőrség vagy npc bandák a raktáraidat?
-
Dienes90 #25372 tegnap kipróbáltam a léghajót... nem , nem fogom megvenni, annyira nem buli hogy 1,2m adjak érte. az új dj nem rossz a hozzá tartozó quest tetszik, az uj autó s rossz, megtörtént az elsö nc eladásom, ne volt nehéz. -
Plata #25371 Figy a club eladás laza akkor is ha full tele.
Sőt nagyobb eladás még lazább szerintem. -
Bal0924 #25370 A régebbi GTA-k nem online-osak voltak.
A Sztoriban is ilyenek a rendőrök?
Nekem nem a rendőrökkel van a bajom, hanem civilekkel. egyfolytában csesztetnek. Sávot váltanak pont előttem és nekem jönnek, rám húzzák a kormányt...
Bunker, kokó, meth, pénzhamisító, felváltva csinálom, nem várom meg míg megtelik, csak annyit hogy eltudjam adni 1-2járgánnyal.
Az éjszakai klub-ból is adok el néha 1-1 csomagot, ami olyan 90-130ezer közötti összegek. (Eddig csak 2-3x adtam el. Speciális eladásokat.)
És igazad van. -
RepeszElek #25369 A jól rémlik a gta sorozat elöző részeiben nem vilt ennyi rendőr 5mp alatt ha pl elloptál efy autót hanem elösször körözést adtdk ki ellened.
Így értem.
Ha így volt ha nem a rendőr témát túlpörgik szerintem ebben mind egyetérthetünk.túl sokan jönnek túl gyorsan és rohadt hülyék,bénák.
Jöjjenek kevesebben,több idő elteltével, és legyenek profibbak, de lehet hogy nagyon felnőtt fejjel gondolkodom mindig elfelejtem hogy szt 10 évesek is játszák...
A bunker jó persze de pènz szerzésen kivül nem tom mi örömöt ad.
Bemegyek, kimegyek...
Végre ez klubbos dolog érdekes, egész jól ellehet baromkodni bent a klubban.
Így értem.
Én 8 millát raktam bele te nem tom mennyit de ha már a felét vissza hozta napi pár óra játékkal az fura,a bunkerbek is 10 óra kell és az hoz egy millát vagyis a bunkerrel is 40 óra játszással tudnám vissza hozni a 8 millám felét ha jól gondolom.
Mindegy nincs ebben ennyi nem érdekes. -
Plata #25368 Hát én már nagyon rég nem küldiztem,vagy heisteltem.
CEO vagy MC jobb pénzbevételi forrás.Főleg mert a küldik időre fizetnek,minél tovább csinálod annál több pénz,de akkor is max 25k,míg ha elmész MC-be segítőnek 2-10 perces melókért 30-70 ezer dolcsi a jutalmad.
Ma már annyi bizniszem van hogy azokból lazán megkeresek pár millát.
Az új NightClub is nagyon jó bevételi forrás,passzívban termeli a pénzt.
Már egy ideje a CEO autólopást sem csinálom,mert lassú és macerás.
MC gyárak a bunker és CEO raktárak jobban hozzák a pénzt. -
gabesz012 #25367 Tapasztaltam, az egyik Lamar missziónál, amikor a benzinkúton el kell lopni a halottaskocsit. Gyorsan előre mentem a páncélozott kocsival, legyalultam mindenkit, erre a barom csapattárs belémrongyol, rálök a kútra, én meg persze felrobbantam autóstól. És ez csak 1 a több közül, de ez volt az utolsó misszió, amit nem egyedül csináltam. -
gabesz012 #25366 Amiket írtam, de. :) 20-25 ezret fizet missziónként. CEO-ként meg végre folyamatosan is lehet csinálni ezt a kettőt, nincs 12 órás limit. Az autós dolgot megnéztem, az szimpi, az lesz akkor a következő. Már csak 1 milla kell hozzá. :D -
Nitrobrain #25365 Ezeket a VIP dolgokat nem is lehet passzívban.
Heistot ha lehet baráttal csináld, randomokkal főleg hogy még te is új vagy és nem ismered őket, nehéz lesz.
Ha vettél irodát javaslom a vehicle warehouse-ot, ide lophatsz majd autókat és eladhatod őket. -
Dienes90 #25364 31/7/2018 Weekly GTA Online Bonuses
New Content:
A Tale Of Us DJ
Enus Stafford ($1,272,000)
Los Santos Underground Radio
Blimp (Trade price of $895,000)
Double GTA$ and RP activities:
Nothing
Discounted Content:
MC Businesses (25% discount)
Time Trial:
Vinewood Bowl, Par Time of 2:58.80
Premium Race:
TBA -
Plata #25363 Passzív módban sokra nem fogsz jutni,sajnos a public session totál csőd,heist-re mehetsz randomokkal is ha mákod van jókat kapsz,ha nem akkor bénákat.
Ha lehet én mindig crew sessionban játszom a többiekkel,ahol legtöbbször nyugi van és béke,ha van is bajkeverő akkor vagy ki lesz rúgva vagy új session.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.07.31. 11:36:44 -
Plata #25362 Nem,neked kell benne lenned. -
Dienes90 #25361 mert abba benne is kell ülnöd? mármint azt hittem azt kb elindítod és repked a disco felett és zenél vagy hirdeti a clubbot :O -
gabesz012 #25360 Sziasztok!
Az előző hsz-em óta kicsit jobban belemélyedtem az online-ba. Passive mode-ban nem olyan zavaró a sok idióta. Viszont sajnos több dolgot nem lehet így csinálni. Pontosan mik is azok? Meg van, ami így kevesebbet fizet (pl. headhunter, sightseer)?
Most 27-es szinten vagyok. 10 kocsis lakás, páncélozott kuruma, iroda pipa (jókor vetettem bele magam, elég sok ajándék zsé, meg akció is volt az elmúlt pár hétben :D). Most a VIP missziók, napi feladat, mod shopban kocsi eladás (a sandkingnél van drágábban eladható utcán mászkáló/vhol parkoló kocsi?) a fő bevételi források. Hogyan tovább? Érdemes egyedül belevágni a Hesit-ekbe, csatlakozik, aki csatlakozik alapon? Vagy inkább majd szerezzek hozzá barátot? Mibe érdemes ezután invesztálni, ami hozhat több pénzt?
-
#25359 1.2 milláért? lassú repkedésre kb :D
meg talán a partibusz repülő verziója lehet :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.07.31. 11:22:44 -
Dienes90 #25358 köszi köszi, a blimpre nagyon kiváncsi vagyok mire is jó pontosan és megéri e -
Plata #25357 Bent.Most olvastam fórumban.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.07.31. 11:10:12 -
Dienes90 #25356 már bent is van? redditen nem találtam még semmit róla
-
Plata #25355 Blimp meg Stafford,valamint új rádióadó és új Dj.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.07.31. 11:09:10 -
Dienes90 #25354 vajon mi lesz ma az updateben? -
Bal0924 #25353 " A rendőrök is sokkal jobbak lennének ha körözés lenne mint régen."
Ezt hogy érted?
" Ez a klubbos dolog ezerszer jobb mint a bunker vagy a hangár még úgy is hogy szarul fizet szerintem mert ez olyan gta-s :)"
A bunker jobb mint a hangár. A bunker termeli a pénzt, a hangár, csak annyit amennyit beviszel.
Az éjjeli klub meg egész jól jövedelmez, mert nem csinálsz vele semmit mégis jön a pénz. (Csak az elején kell picit többet költened.)
Napi páróra játékkal, úgy hogy nem is töröm magam nagyon, a fele pénzt vissza is szedtem, amit a klubra költöttem. -
RepeszElek #25352 Meg szerinem elcseszték az egészet ezzel a sok fegyverrel amit behoztak a játékba.
Most is jó de régen jobb volt.
A rendőrök is sokkal jobbak lennének ha körözés lenne mint régen.
Minap leütöttem egy embert az utcán erre egy npc rámhúzta a kormányt és elütött már majdnem feláltam mikor egy rendőr shotgunnal fejbe lőt.
Az ilyen agyatlan baromságokból kellene kevesebb.
-
RepeszElek #25351 azért azt nem mondanám hogy egyhangú meg azért elég gyorsan lehet pénzt szerezni ha szorgalmas vagy.
Az már más kérdés hogy ez mennyire szórakoztató..
Én 2 éve heti szinten nyomom ezért csak simán kicsit kezdem unni ezért nincs kedvem már sokat játszani vele, viszont mindig képben vagyok mikor mi van.
Ez a klubbos dolog ezerszer jobb mint a bunker vagy a hangár még úgy is hogy szarul fizet szerintem mert ez olyan gta-s :)
Heistek kellenének olyanok mint a régiek. -
Plata #25350 -
#25349 ez az, elég unalmasak,egyhangúak a küldik, nem kőt le annyira mint pl egy MMOban. szerintem még lassabban is jön a pénz mint egy átlagos MMO játékban. -
RepeszElek #25348 Legutóbb 2 órát játszottam 100 rongy körül jött össze.
Nincs időm meg kedvem sincs napi 5-6 órákat játszani.
Úgy lehet hogy megtérülne hamar. -
Dienes90 #25347 Tegnap láttam az arckönyv oldalon, hogy van ilyen social club össze kötés, és ha nézed a streamot felugrik egy kérem ablak és kapod a zsozsót. Tegnap este beléptem fb mielőtt indítottam gta és lám pont ment ez a cuccos, be is adta egyből a kérem ablakot, 500.000$ mondom jajhoppá, aztán még 50$ meg 100$ szal egy 800 lett. -
Plata #25346 Nem értem miért ne térülne meg.
Ma írta valaki hogy ő már hány misit keresett vele.
A nighclub fullos eladása is laza munka egyedül. -
RepeszElek #25345 Igazából 8 millát raktam bele.
Passzív jövedelrmnek tényleg jó de lehet hogy nem fogom addig játszani a játékot míg megtérül:)
Viszont a klub jó dolog mert vicces és kell -
Bal0924 #25344 Azért passzív jövedelemhez, egész jó.