27732
  • Plata
    Supply?
    Ha a klubban levő árura gondolsz,az akkor tényleg nevetséges.
    Nem nagyon van időm játszani de nekem már volt több eladásom is.Most olyan 400 ezer körül jár a klubban a cucc.
    Öt technikus dolgozik.Meth,kokó,cc,láda és bunker-hez rendelve.
    Az elmúlt héten szinte semennyit nem játszottam,két napot tudtam talán fent lenni olyan 2-3 órát.
  • stalker001
    Mióta kijött a DLC annyit játszottam vele, hogy 180.000$-nál jár a supply. :D
    Nevetséges.... :D
  • JaSoN HuNTeR #25447

Szerintem Solomun után ez a második legjobb DJ a játékban.
  • RepeszElek
    Hmm.. nézem hogy ingyenes a nightshark ez elég érdekes.
    Eladtam a sajátomat 695 ezerért és megvettem újra ingyen majd raktam rá armort 80 ezerért aztán csá a többi extra nekem nem kell amúgy is alig használom.
    Ez így elég jó üzlet volt.
  • RepeszElek
    Ceo-ban is töltődik ugyan úgy minden csak akkor kell MC-be azaz motoros klubba váltanani ha gyáraddal kapcsolatban van valami dolgod, de addig erősen ajánlott kerülni az MC-t mert elöbb utóbb befogják támadni valamelyik gyáradat hiába van benne biztonsági..
    Én úgy szoktam hogy odamegyek a gyárhoz buzzardal majd átváltok MC-be, bemegyek, és ahogy kijövök már váltok vissza CEO-ba.

Mindenesetre én CEO párti vagyok,szinte csak abban mozgok, cargozok, kocsit lopok, bunkerezek, az MC-ben csak max.a koko-t töltögetem de a klubnak hála most lett érteleme számomra a többi gyárnak is. Eddig csak ott álltak, hamar megutáltam őket...
  • Plata
    Ha Online vagy és passzívban akkor is.
    Mindegy mit csinálsz ha Online vagy termel bunker is gyár is na meg a klub is.
    Akár a tengerparton süttetheted a hasad vagy golfozol vagy épp alszol a hegyen a gyár termel.
    Ha van Supply.
    Klub anélkül is.
  • Bal0924
    CEO-ban működnek a gyárak (kokó, meth, fű....)?
  • RepeszElek
    Megnéztem még azért pár videot erről az oppressor mk2-röl és hát talán annyira nem is lassú és konnyü megdönteni így maga alá tud lőni.
  • RepeszElek
    Ceo-ban meg ott van a buzzard.
    Ezer éve nincs könnyebb,gyorsabb megoldás utazásra nála,de ha ügyes vagy akkor fegyvernek sem rossz.

Én a deluxot úgy használom hogy csak akkor repülök vele ha utamban van valami amit könnyebb átugrani mint megkerülni így azért nem olyan lassú viszont a motorral csak repülni tudsz az meg elég lassúnak tűnik, viszont van rajta flare a rakéták ellen, ez így már elég op bár asszem az csak a sima homing ellen jó azt pedig a deluxoval sőt bármivel meglehet úszni.

• Dienes90
    Én is ebben reménykedtem, hogy mc-ként le tudom kérni és sokkal könnyebben tudok közlekedni, de állítólag lassú lesz, tehát hasonló a deluxohoz, hiába repül, lassú az is, x80protoval odaverem a földön, kivéve ugye ha a kikötő résznél kell versenyezni, ott ugyebár nem. bár anno a kurumával is a hegyeken át repkedve mentem mindig, manapság a hakucho dragot élvezem, hisz kilő "mint a nem tudom mi" és ha azzal érek földet nem halok meg mint egy bat "nyóczszáz" akármennyivel.
  • Plata
    Ki tudja.
  • Bal0924
    Mikor lesz az
    jövőhét vagy 2hét múlva?

Az új opresszor kell nekem! Könnyebb lesz vele - remélem - az utazás.
  • Plata
    Mk2 opressor akkor jön ki amikor az Mk2 MoC.
    Hackereknek már bent van.
    Katt.
  • Bal0924
    oké.
  • Plata
    Az egy hacker.
  • Bal0924
    A motor benn van?
    Valaki azt mondja elérhető neki.
  • Maceehun13
    Nem tudom.. a két dj után ez az új dj elég tré
  • Szabi #25432
    :DD
  • Plata
    Ez az egyik ingyenes.

Másik meg Ubermacht Revolter.
  • Plata
    Ma új Dj jött,új repülő és két ingyenes autó.
  • RepeszElek
    Nekem is van még máshol üres helyem,hírtelen arra gondoltam áthozom ide az összes kocsim és akkor mindegyik egy helyen lesz, de jobb ha máshol is vannak
  • Plata
    Később még teli pakolhatod.
    Mondjuk gyűjtesz bele valami kocsit.
    Én is megvettem hozzá minden szintet,de még CEO irodában is van vagy 30 üres garázshelyem.
  • Caliph
    parkolószint egy dolog,de elvileg raktár szintre adja a fegyókat. nemtom amúgy,még nekem is csak alap NC van
  • RepeszElek
    Nekem tök alap a bunkerem pont emiatt,viszont amit meg én csesztem el hogy megvettem az összes szintet a klubba.
    Soha nem ledz annyi kocsim mint amennyit parkoltatni lehet ott.
    Tök felesleges volt megvennem,de nem néztem utána csak nyomtam, nyomtam....
  • Caliph
    azt én is megvettem,fölös 700k pénzkidobás volt...gondoltam könnyű lövölde,ingyen lőszerért...öreg vagyok,reflexek is rosszak főleg h nem nagyon fps-ezek...
    Hangár ad ingyen homingot meg heawy snipert,csak meg kell venni...facility ha megveszed a sec roomot ott is ad ingyen lőszert,stickyt stb
    és NC is ad,ha megvan az összes szint és végigrohangálod,fegyók vannak az asztalon,szintén ingyen lőszer sok fegyóba ami amúgy drága lenne gunshopban
  • allock #25424
    fejét lődd csak, és ne mindig a soron következő bábut hanem ami tiszta találatot ad és nem rontja le a szorzód
  • Alanw
    Ghostnal nem feldolgozasra irtam,hanem az eredetire
  • Dienes90
    inkább azt mondja meg valaki hogy: BUNKERBA megvettem a céllövöldét, 100% megvolt a shot mégis fail, hogyan lehet ezt megcsinálni? minden lövésem talált... nem értem, pontom mégsem éri el amit kellene, pedig hs nyomom a piros körbe vagy a hasába... vmit elb.szok
  • Plata
    Én Pc-n játszom csak,de gyerekeknek van xbox one meg ps 4 is,nem nagyon csábít egy csöppet sem.
  • Caliph
    sztem meg ne menjünk bele a pc vs konzol témába,főleg itt ne,mert mindig veszekedés a vége. Valakinek ez jön be,valakinek az,mindkettőnek van előnye/hátránya
    Olyan ez mintha azon menne a vita hogy én miért szeretem a jack danielst,és miért nem a johhny walkert,izlés kérdése :D
  • RepeszElek
    Hát jah, a játékok konzol játszásra való másra nem jó, illetve nézhetsz rajta filmet meg netezhetsz.

A pc . 300k és 5 évet kihúz.
    A ONE 115 ezer volt 4 éve nyomom de még mindig nem elavult.
    A 360ast 7 év után váltotta a one.
    Ez a mostani one-x annyira túl van méretezve hogy nem tom mikor lesz elavult.
    Gondolom akartak egy 4k konzolt ami lesőpri a pc-t a játék piacról végre.

Azt tudni kell hogy minden konzol eladás hatalmas bukta a gyártónak.
    Az a hardver ami benne van sokkal többe kerül a cégnek mint a vevőnek viszont hogy ha a konzolra akarsz játékot fejleszteni akkor a játékfejlesztő cégnek komoly lovét kell fizetni a microsoft-nak vagy a sony-nak.

Ezért a microsoft inkább csinál egy kőkemény konzolt hogy odacsábítsa a játékosokat és így ezzel a játékfejlesztőket a platformjára, és úgy néz ki müködik mert egyre több stratégiai játék jelenik meg.
    Van egér és bill. Is.
    Pl. én komplett autoszimulátort építettem boxra és tolom a pcars-t a dirt sorozatokat és az assetto corsa-t.
    Ezek szimulátorok.
    Nagy elönye a konzolnak hogy a fejlesztők arra tökéletesen optimalizálhatják a játékukat és szerintem már rohadtul unhatják a sok hackert meg az ingyen tortentről letöltős játékosokat akik rengeteg kárt okoznak nekik.

Az árral meg tévedsz az rég nem így van, kb. ugyan pc-re mint konzolra.
    Pár ezer eltérések vannak.
    Gondolkodom megvenni a planetmars c. stratégiai játékot boxra 5 rongyért. Steam-en pc-re 7ezer lenne.

A legtöbb szoftverhez nem kell olyan erős, drága pc hacsak nem akarsz 4k-ban filmet vágni így árban jobban kijössz ha van egy közepes pc-d zenét szerkeszteni stb.meg egy erős konzolod játszásra de ha nagy gamer vagy és téged minden játék érdekel a piacon akkor még mindig a pc a menő.
    MÉG.. :)

Szerintem az RDR -2 öt azért sem adják ki pc-re hogy jelezzék ideje konzolra váltani:)

• Dienes90
    DC universe online is van már konzolra vagy 2-3 éve az is mmo, de ez nem kötözködésből írtam. Akad egy kettő de fele se annyi mint pc-re. Kinek a pap , nekem a lánya !
    Utoljára szerkesztette: Dienes90, 2018.08.06. 11:29:27
  • Plata
    Azért rengeteg olyan játék van ami nem tolható konzolon.
    Régi kedvenc játékaim közül egy sem játszható konzolon,MMO-k sincsenek konzolon.
    Kivétel talán a STO,bár a béna konzolos változata nem vonz csöppet sem.
  • Dienes90
    Miután csomó játék multi platformos és a pc-hez kapható xbox vagy ps kontroller számomra nem éri meg venni konzolt, pedig mindig volt és szerettem, de talán csak a kényelmesebb irányítás miatt, hiszen bill és egér kombó fekve nem annyira kényelmes vagyis nekem. GTA is joyal játszom. Való igaz akad egy két olyan játék mint a God of War vagy a Hellbourne ami exkluzív így pc-re nincs de csak amiatt nem hiszem hogy megéri konzolra váltani. Egyébként kinek mi jön be, való igaz hogy egy konzol 100k durván kijön, meg ugye havi előfizu vagy lemezes játék, de pc beruházol egy 300k kb az 5 évet kihúz bőven véleményem szerint. Más kérdés mennyire és mire használod/ki.
  • bakvarnyu
    Mert csomó minden nem fut rajta ami pc-n működik.
    Pl. zeneszerkesztő programok, valósághű repülőgép szimulátorok és fps-ek, stb.
    Na meg túl drágák a konzolos játékok.
  • Plata
    A rajzfilmet nem ismerem,de az év legszarabb filmje listára a ghost in the shell simán feliratkozhatna,a reklámokból azt gondoltam jó film,de egy rohadt nagy csalódás.Bár monnyuk nekem az SW 8 is rohadt nagy csalódás volt.
  • Alanw
    semmi bajom aDragonballal de inkabb Ghost inthe Shell meg Akira jobban bejon
  • Plata
    Próbáltam azt is,de az nem az igazi.
    Transport giant-nek olyan fenomenális zenéje van hogy szerintem az elviszi a hátán a játékot.
    Báár az androidost nem.
    Mint például ez.
  • Mike at home
    játssz a Transport Tycoonnal, abból talán még androidos verzió is van
  • Plata
    Szeva.
    Tudod mi az egyik kedven játékom?
    Az industrial giant 2.
    Meg a Transport Giant.
    Sajnos az eredeti dobozos ezen a gépen már nem indul el,a GOG-os verzió meg bugos mint állat.
    Steam-es Transport giant dettó bugos.
    De a Patrician 3 még nagyobb kedvenc.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.05. 16:32:22