Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg szerintem eladok pár páncélozott verdát is mert úgy sem érnek semmit.
Hiába hogy szinte ki sem látok belőlük az auto aim-el 2mp allatt kiszed bárki, totál hasztalanok.
Ai ellen meg elég egy kuruma is.
Szuper szar.
Double GTA$ & RP on Simeon Missions.
50% Off Hangars, Executive Offices.
40% Off Facilities.
30% Off Taipan, Autarch, Armored Kuruma, Kuruma, Prison Bus, Casco.
25% Off Deluxo.
Aki lassabb mint én az noob, aki gyorsabb annak meg nincs élete
I met God. She's black
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Örülnék ha új DLC jönne.
Ez gta online szarul lett megírva, ma éjjel akartam játszani kicsit de 10 percenként unknow network error van, a bf-nél három óra multizásnál úgy hogy 60an vagyunk a pályán meg sem rezzennek a szerverek.
Szóval lehet hogy tényleg hagyniuk kellene ezt a szart és minden erővel a gta 6ra öszpontosítani.
Most biztos tapasztaltabbak lesznek már és a gta 5ből okulva nem követik el ezeket a hibákat a 6ban.
Utána meg jelszót kért és megerősítést...
Nekem először a választó képet adja be. Vagy rányomok az online-ra vagy a sztorira. Vagy keresek egy barátot és rácsatlakozom. Ilyenkor berak sztoriba, de gyorsan tovább szokott küldeni online. De az enyém nem steam-es verzió.
Az éjjel már csak meghívásos session-ba csatlakoztam fel. Nem volt kedvem ki tudja meddig várni.
A lényeg, hogy megvettem a Tron-os motort, kipróbáltam, elég ütős, simán felmentem vele a hegyre is.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Simán levágtam a körmöm és még mindig nem rakott be sessionba. Eddig sosem szokott tartani. És most a játék megfagyasztásos módszer sem működik.
De amit mókoltak az az, hogy tovább mozog az ablakban minden annak ellenére, hogy nem aktív. Eddig mindig megfagyott a kép, ha nem volt aktív az ablak. És mikor visszaklikkeltem, akkor ugrott az aktuális állapotra.
A futball miatt.
Én ezért játék közben mindig olvasgatok valamit.
• 7 new Transform Races
2X$ and 2XRP activities:
• All Transform Races
Discounted Content:
• Nagasaki Blazer Aqua ($924,000 Trade Price, 30% Discount)
• Nagasaki Shotaro ($1,557,500, 30% Discount)
• Ocelot XA-21 ($1,662,500, 30% Discount)
Time Trial:
• Up n Atom, Par time of 1:41:30
https://youtu.be/hWbjTrHmMnA
Premium Race:
• The Kraken (Stromberg)
Targeted Sales:
• TBA
Elvileg ennyi, nem túl nagy eresztés...
Miután végig vittem a story módot,elkezdtem más játékokkal játszani,és csak néha néha léptem fel gta online-ba.
3 év alatt kemény 60as szintig húztam fel a karakteremet.
Aztán tavaly mikor úgy döntöttem bele vetem magamat kezdtem kiábrándulni,
Mostanra már csak a grafikusokat dicsérem, de minden mással a tököm ki van.
Kellene csinálniuk egy kisebb mappot ha máshogy nem megy...
Akkor talán stabilabban futna és nem kéne annyit várni hogy betöltsön a játék.
Úgy is a legtöbben csak a pálya felén rohangásznak,de sokszor csak a városban vagyunk.
Ami most engem kivehet a gtabol az a vampyr, az érdekel nagyon.
Doomsday is megdobta meg a karácsony is,annyira hogy még ők is meglepődtek.
Rájöttek hogy még rohadt sok lóvét lehet kiszedni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.06.05. 12:25:25
Leakarták lőni szerintem a GTA Online-t egy ideje, megvolt tervezve az a fejlesztési szál és kicsit a Doomsday is úgy tűnt hogy na, most itt a vége az egésznek, de azért még egy évig tuti lesznek szerverek, a kérdés hogy tartalom mennyi lesz. Jön még egy DLC, arról tudjuk hogy az RDR2ig kihúzza, aztán meglátjuk hogy döntenek. Az biztos nem lesz, hogy az RDR2 Online-ja átveszi a GTA helyét, ehhez a szériához képest az RDR rétegjáték lesz kb, nem mindenki akar majd vadnyugatozni.
I met God. She's black
Nagyon jó játék, de a gta-ba tényleg sokkal több lehetőség van.
A Rockstar azért minőségi programokat készít, pl. a L.A. Noire is elsőosztályú.
Azért lehet hogy megveszem majd egyszer.
A kalóz élet sokkal jobban érdekelt meg is vettem a sea of thives-t, erre meg kiderült hogy ezek félkész terméket adtak el nekem.
Most a dlc-kre várok, amúgy jó játék lesz,tetszik,nem izgulok de azé na...
Látod ki jött a western online játék,de csak pvp van benne,szép bukta is.
Kockázás meg lóverseny egy két órára le foglalna de többre nem nagyon.Esetleg még a horgászás le foglalna meg ha lehetne saját házam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.06.05. 11:26:03
Én 2x léptem legendary szintre RDR 1 Onlineban. Voltak állati jó, kihívásokkal teli küldik. Aztán: kocka, póker (na az vitte az időt). Lóverseny. Már nem tudom mi volt a neve, mikor egymásra vadásztak a playerek (outlaw bounty hunter vagymi). Volt vadászat- challange, agyaggalamb lövészet. Volt valami baltás célbadobás. Késes ügyességi game.
Rengeteg újdonságot tehetnek még bele: Lehet majd házad, farmod (állatok, kert), esetleg vadászház. Lovak befogása, nevelése, versenyeztetése. Halászat (dinamittal). Bányászat (nem volt kidolgozva, de az 1-ben érintőlegesen szerepelt), Vérző olaj-szerű monopóliumok. Pvp-ből is lehetmit ötletelni. Párbaj western módra. Kurvák is voltak az 1-ben, de a szolgáltatás nem volt kidolgozva, de itt is lehet bordélyház majd. Aztán lehet fuvarozási vállalkozás: wells and fargo, kocsi, postakocsi, vonat, gőzhajó.
Kojiro ergo sum.
Egyébként már 11 elmúlt kint kéne legyen a heti akció, valaki esetleG?
Egyébként a deluxot sokan szidják, én szeretem, nem gyors mint egy buzzard de a raktákat vereti és ott a filmes érzés. Postakocsis eladás a halálom, mint bunkernél a buggy, FÚÚÚJ utálom mind a kettőt. A csbog a hegyek között becsúszott a hídról a vízbe..de nem lett destroy, mindent próbáltunk még a repülő se tudta kiemelni, de jött egy farmer(isten nyugasztalja) és a traktor kitolta a vízből, szóval nekem a traktor a nyerő :D
Múltkor a sivatagi meth laborhoz úgy érkeztem meg vele hogy max sebességnél átkapcsoltam repülő üzemmódból heli üzemmódba de már földhöz is vágtam a járgányt,letaroltam pár házat meg villanyoszlopot és ne lett semmi baja.
Mindenkinek lenne tippet évekre előre csak itt a forumon hogy milyen tartalmat kellene még belevinni szinte kijátszhatatlan, de ahogy ők csinálják valóban meg lehet unni.
RDR2 meg bár lehet szuper jó játék,de most komolyan még is mit lehetne csinálni RDR2 online-ban?
Vonatrablás?Szeszfőzés?
Sok lehetőség nincs,járműveket sem tudnak berakni ami vonzaná a játékosokat,lássuk be ki a fenének kell tízféle lovas kocsi.
Az olyan szuper dolgok mint opressor deluxo yacht meg hasonlók teljesen kiesnek.
Az Online-t meg ezek az extrém cuccok dobták meg,mikor kijött a Yacht akkor kezdtek elszállni az eladások és megugrott őrülten a shark card eladás,majd kijöttek a szuper cuccokkal,csupa filmes járgányok,mint batman autó,ruiner és a többiek.
Westernes játékokba milyen filmes dolgokat tudsz berakni?
Esetleg lovat,pisztolyt vagy lovaskocsit.
Várom az új dlc-t , jöhet új autó járgány de illene 3-6 havonta új dlc ha már ennyire fogy a játék....mert a pvp és a pénz hajhászás unalmas, ehhez nem kell játék a való életbe is ezt csináljuk.
De ha akciós lesz.
Khanjali meg a Chernobog kicsit bugos,ha valamit ráteszel a tetejére és kinyitod akkor el lövi a francba.<#buck>#buck>
Khanjlai ágyúja ugyan ilyen ha bármibe bele akad akkor megdob.Múltkor is be akasztottam egy villany oszlopba és repültem vagy három utcát tőle.<#whatever>#whatever>
De a Rockstar sem hiszi hogy az RDR2 nagy siker lenne,kb 15 millára saccolják azt amit majd eladnak belőle.
Az RDR2 online-ban nincs közel sem annyi lehetőség mint a GTA-ban.
Majd kiadnak 50 féle lovat,lesz pöttyös meg csíkos meg kockás.<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.06.04. 23:10:39
Teljesen megértem azokat akik várják mert ez nem más mint izlés dolga, de én pont leszarom a vadnyugatot.
Ha jön a dlc,valszeg az is kedden jönne,de holnapra kevés esélyét látom még
Aki lassabb mint én az noob, aki gyorsabb annak meg nincs élete
Minden nagyon drága, kemény az infláció a gta-ban, a fizetések meg alig alig nőnek.
Nagyon élethű játék:)
Holnap jön az új kieg STO-ban és arra készültem fel,ha holnap jön ki az új GTA dlc az lesz cumi.<#hehe>#hehe>
De olyan 12 misim még van GTA-ban.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.06.04. 12:40:09