27706
  • Alanw
    Ghostnal nem feldolgozasra irtam,hanem az eredetire
  • Dienes90
    inkább azt mondja meg valaki hogy: BUNKERBA megvettem a céllövöldét, 100% megvolt a shot mégis fail, hogyan lehet ezt megcsinálni? minden lövésem talált... nem értem, pontom mégsem éri el amit kellene, pedig hs nyomom a piros körbe vagy a hasába... vmit elb.szok
  • Plata
    Én Pc-n játszom csak,de gyerekeknek van xbox one meg ps 4 is,nem nagyon csábít egy csöppet sem.
  • Caliph
    sztem meg ne menjünk bele a pc vs konzol témába,főleg itt ne,mert mindig veszekedés a vége. Valakinek ez jön be,valakinek az,mindkettőnek van előnye/hátránya
    Olyan ez mintha azon menne a vita hogy én miért szeretem a jack danielst,és miért nem a johhny walkert,izlés kérdése :D
  • RepeszElek
    Hát jah, a játékok konzol játszásra való másra nem jó, illetve nézhetsz rajta filmet meg netezhetsz.

A pc . 300k és 5 évet kihúz.
    A ONE 115 ezer volt 4 éve nyomom de még mindig nem elavult.
    A 360ast 7 év után váltotta a one.
    Ez a mostani one-x annyira túl van méretezve hogy nem tom mikor lesz elavult.
    Gondolom akartak egy 4k konzolt ami lesőpri a pc-t a játék piacról végre.

Azt tudni kell hogy minden konzol eladás hatalmas bukta a gyártónak.
    Az a hardver ami benne van sokkal többe kerül a cégnek mint a vevőnek viszont hogy ha a konzolra akarsz játékot fejleszteni akkor a játékfejlesztő cégnek komoly lovét kell fizetni a microsoft-nak vagy a sony-nak.

Ezért a microsoft inkább csinál egy kőkemény konzolt hogy odacsábítsa a játékosokat és így ezzel a játékfejlesztőket a platformjára, és úgy néz ki müködik mert egyre több stratégiai játék jelenik meg.
    Van egér és bill. Is.
    Pl. én komplett autoszimulátort építettem boxra és tolom a pcars-t a dirt sorozatokat és az assetto corsa-t.
    Ezek szimulátorok.
    Nagy elönye a konzolnak hogy a fejlesztők arra tökéletesen optimalizálhatják a játékukat és szerintem már rohadtul unhatják a sok hackert meg az ingyen tortentről letöltős játékosokat akik rengeteg kárt okoznak nekik.

Az árral meg tévedsz az rég nem így van, kb. ugyan pc-re mint konzolra.
    Pár ezer eltérések vannak.
    Gondolkodom megvenni a planetmars c. stratégiai játékot boxra 5 rongyért. Steam-en pc-re 7ezer lenne.

A legtöbb szoftverhez nem kell olyan erős, drága pc hacsak nem akarsz 4k-ban filmet vágni így árban jobban kijössz ha van egy közepes pc-d zenét szerkeszteni stb.meg egy erős konzolod játszásra de ha nagy gamer vagy és téged minden játék érdekel a piacon akkor még mindig a pc a menő.
    MÉG.. :)

Szerintem az RDR -2 öt azért sem adják ki pc-re hogy jelezzék ideje konzolra váltani:)

• Dienes90
    DC universe online is van már konzolra vagy 2-3 éve az is mmo, de ez nem kötözködésből írtam. Akad egy kettő de fele se annyi mint pc-re. Kinek a pap , nekem a lánya !
    Utoljára szerkesztette: Dienes90, 2018.08.06. 11:29:27
  • Plata
    Azért rengeteg olyan játék van ami nem tolható konzolon.
    Régi kedvenc játékaim közül egy sem játszható konzolon,MMO-k sincsenek konzolon.
    Kivétel talán a STO,bár a béna konzolos változata nem vonz csöppet sem.
  • Dienes90
    Miután csomó játék multi platformos és a pc-hez kapható xbox vagy ps kontroller számomra nem éri meg venni konzolt, pedig mindig volt és szerettem, de talán csak a kényelmesebb irányítás miatt, hiszen bill és egér kombó fekve nem annyira kényelmes vagyis nekem. GTA is joyal játszom. Való igaz akad egy két olyan játék mint a God of War vagy a Hellbourne ami exkluzív így pc-re nincs de csak amiatt nem hiszem hogy megéri konzolra váltani. Egyébként kinek mi jön be, való igaz hogy egy konzol 100k durván kijön, meg ugye havi előfizu vagy lemezes játék, de pc beruházol egy 300k kb az 5 évet kihúz bőven véleményem szerint. Más kérdés mennyire és mire használod/ki.
  • bakvarnyu
    Mert csomó minden nem fut rajta ami pc-n működik.
    Pl. zeneszerkesztő programok, valósághű repülőgép szimulátorok és fps-ek, stb.
    Na meg túl drágák a konzolos játékok.
  • Plata
    A rajzfilmet nem ismerem,de az év legszarabb filmje listára a ghost in the shell simán feliratkozhatna,a reklámokból azt gondoltam jó film,de egy rohadt nagy csalódás.Bár monnyuk nekem az SW 8 is rohadt nagy csalódás volt.
  • Alanw
    semmi bajom aDragonballal de inkabb Ghost inthe Shell meg Akira jobban bejon
  • Plata
    Próbáltam azt is,de az nem az igazi.
    Transport giant-nek olyan fenomenális zenéje van hogy szerintem az elviszi a hátán a játékot.
    Báár az androidost nem.
    Mint például ez.
  • Mike at home
    játssz a Transport Tycoonnal, abból talán még androidos verzió is van
  • Plata
    Szeva.
    Tudod mi az egyik kedven játékom?
    Az industrial giant 2.
    Meg a Transport Giant.
    Sajnos az eredeti dobozos ezen a gépen már nem indul el,a GOG-os verzió meg bugos mint állat.
    Steam-es Transport giant dettó bugos.
    De a Patrician 3 még nagyobb kedvenc.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.05. 16:32:22
  • Mike at home
    én se néztem a dragon ballt soha :)
    ha már ilyen stílus akkor slayers :D
  • Mike at home
    "De arra jó hogy költsél megint valami hülyeségre a nagy autólopás c. Játékban."

valamilyen szinten ez a problémám nekem is
    már ez a rengeteg gyár is inkább industrial giant
    beszerzés + AFK tévézés / ipari kamera bámulás + eladás
  • Mike at home
    szia Plata :)
  • RepeszElek
    Jajaja. Láttam róla videót tegnap.
    Repűl, helyben fordúl, gyorsak a homingok, de választhatsz robbanós töltényt is.

Mivel annyi durva agyatlan hülyeséget behoztak már azért azt nem mondanám hogy op cucc.
    Van ami leszedi.
    Pl. nem tud olyan gyorsan repülni.
    A Laser simán levadásza.
    Ezt is!
    De arra jó hogy költsél megint valami hülyeségre a nagy autólopás c. Játékban.
    Végülis a jàték már erről szól.
    Tutira a bevételek azt mutatják hogy erre van igény. Ahányszor behoznak egy ilyen vackot jön a lové.
    Nem hülyék ezek, hanem üzlet emberek.
    Sok kis gyerek játszik.

• RepeszElek
    Az nem para főleg ha van egy home társad.
    Így is böven megéri. Elötte én is pc-n játszottam.

• Nitrobrain
    Bekerült a treasure hunt! Maude küld üzenetet, le kell vadászni pár célpontot és egy fegyvert kapsz majd. Azzal megölsz 25 embert és kapsz 250 ezer dodót
  • Plata
    Még bent sincs.
    Csak hackereknek.
  • Dienes90
    Ez az oppressor II nem volt jó ötlet, kb megint kaptunk egy op fegyvert aminek az a lényege hogy a sok cashmodder unatkozó megveszi és b.sztatja a többi játékost...
  • Bal0924
    Meg hogy internetezhess rajta +pénzt kell rákölteni...
  • RepeszElek
    Az RDR2csak konzolos?
    Nem is tudtam.. Micsoda hülyeség ez..

Amúgy ti miért nem vagytok konzolosok?:)

A ps-hez is meg a box-hoz is ugyan úgy van egér meg bill. meg kormány, joystic stb.

Mondjuk én már kontrollerrel jobban,célzom mint egérrel.
    Au új box valami 4 teraflopos, brutál kemény cucc, rendes 4k fix 60fps nem felskálázott kamu, 160 ezerért plusz a játékok mind optomalizáltak, a tökéletes futás garantált.
  • JaSoN HuNTeR #25399

Full set
  • Bal0924
    Vagy a RDR2 kijönne PC-re is.

Kell a friss környezet. A mostani térkép, oda-vissza ismerem. (habár még mindig fedezek fel új dolgokat,. néha.kis apróságok.)
  • RepeszElek
    Ha bele gondolunk vègülis a gta 6 mit tudna amit az 5 nem?
    A story a grafika meg a helyszín változna.
    A grafikát nem tom hogy csinálják de évről évre szebb esküszöm
    Plusz helyszíneket is tudnának adni a gta 5höz ha nagyon akarnának sőt plusz sztorit és szereplőket is kb. meg is született a gta 6.

Valami nagy változásnak kell történie ahhoz hogy egy teljesen új részt kezdjenek el nulláról fejleszteni mert az a motor amit most használnak még mindig elég erős.

Én a VR tökéletesitésére meg nagyon élethü grafikára gyanakszomb de real time-ba még egy kártya sem képes mozi szintű grafikát számolni asszem.
  • Plata
    Szerintem RDR2-vel egyszerre nem nagyon fog kijönni.
    Én meg tudod minek örülnék nagyon?
    Bully2-nek.
  • Bal0924
    Én inkább a GTA6-nak jobban örülnék....
  • Dienes90
    Mondjuk a club után jöhetne egy GYM ahol meg menne a steroid biznisz, ugy is van a motoros clubba is :D
  • Dienes90
    Nem kövezlek én meg isten ments. Az úgy más, miután vége volt vagy hétvége én is horgásztam, motorhoz 6 évesen kevés voltam azért :D

A pedo csóka az zseniális teknős és ha nem angol humorod van nagyon nagy a faszi :D
    Valóban majom farokkal felhőn utazik az elején amíg gyerek, áhh nosztalgikus hangulatom lett :P

Egyébként addig a legjobb valóban amíg dermesztővel harcol és talán 5 részen keresztül ment a végső bunyó, aztán levették műsorról, mert jöttek a libsik és szokás szerint mindent elb.sztak. Állítólag valami pesti kotton szökevény aki pannelba zárva élt úgy vélte neki is jön a varázsfelhő és kiugrott az ablakon, de mivel bele halt nem tudni igaz-e a hír, vagy vkit a FIB :D kidobott és erre fogták.

Félig tele vagy félig üres ki hogy szeretné, mc bizniszeket passzolgattam el, azokra jött ennyi bonusz .
  • RepeszElek
    Nem is annyira az a bajom hogy megtámadnak mert mondom ha akarok csinálok saját public szervert.

A bajom az hogy folyton fegyvereket hoznak be és folyton erre költöm a pénzt pedig én szívesebben költeném olyanokra mint amit a kolléga is írt.
    Csak ugye az nincs.

Egy másik klubra egy bárra, üzletekre, menő filmes járgányokra stb. bele lehetett volna rakni ugyan ezt a munkát.

Sajnálatos...ez már nem az a gta amit megszerettem jobb fegyverek vannak már benne mint a cod vagy battlefied sorozatokban...

.....de azért még szeretem.
    Ez a klub dlc kicsit vissza a reményt.
  • RepeszElek
    Ha már itt tartunk gyerekként én is néztem, hazamentem, bevágtam a táskát a sarokba és emléxem volt hogy a bunyó három részen át azaz háromnapig tartott :)
    Nagyon tudták húzni. A dermesztő legyőzéséig követtem, addig vágom aztán egyszer csak vége lett ha jól rémlik levette a csatorna a sorozatott arra hivatkozva hogy túl agresszív mese..
    Zseniális teknős meg társai.. :D

Konzolon nem lehet szervert választani online csak a public sessionban tudsz farmolni,de tudok saját egyszemélyes public sessiont csinálni magamnak, a fontos eladásokat ott intézem, de szeretek idegenekkel együtt játszani főleg ha sokan vannak.

Az 500 ezer alati eladásokat mindig ott intézem hagy izguljak egy kicsit :)

• Plata
    Nem tudom mit adtál el,de általában a high demand bonus 20-30%.
    Bunkernél az 1 milla bónusza nem 50-100 ezer.
    Sőt duplás héten még több.
    Target mode hogy nekem hogy van passz.
    Azt tudom hogy a rakéta starngers-en van.
    Bakker már rég elmúltam 40 és az 50 már közelebb van,90-es években én már dolgoztam,hétköznap eleinte 7-től este 5 vagy 6-ig,szombat vasárnap talán 1-ig?
    Dragon ball-t nem néztem,párszor oda kapcsoltam talán,annyi rémlik hogy valami majom gyerek felhőn utazgatott és valami perverz pedofil öreg csóka tanította harcolni tán.
    Ha meg kövezel sem tudok olyan ismerőst mondani aki nézte volna.
    Lehet hogy menő volt,de szerintem csak bizonyos korosztályban,amiből én már kinőttem.
    Akkoriban még a motorozás meg a pecázás foglalt le szabadidőmben.
    GTA-ról meg annyit hogy én rohadtul szeretem a privát sessiont,bár mióta bejött az új DLC nem adtam el semmit,csak a marhulás megy.
    Klubból eladtam kétszer árut,de azt is poénból.
    Gyárak meg a bunker ott rohad ahol van.Nincs időm foglalkozni velük.
  • Dienes90
    Tegnap este végül én is bejutottam a Plata által emlegetett sessionba és WAOOO hát kurva istenit ott tényleg kánaán van, 50-100 ezres bonuszok az eladásoknál, ceo-mc alig lehetett alapítani mert fullon volt állandóan. Igaz ára volt ennek, méghozzá hogy a target módot free-re állították így nekem sz.r volt az xbox kar miatt. Igen még mindig nem úgy célzok gombával mint egérrel ezért nekem sokat segít a full aim.

Továbbá nem sértően és nem bántóan, de bakker hány éves vagy és mi az hogy nem szereted a dragon ball-t? azt a 90.-es években mindenki nézte anyámat leszámítva. Még apám is aki 1964-es születésű. A 2000-ben született unokaöcsém is nézi most is. Nagy tévedés aki szerint csak a verekedésből áll a mese. Egyébként meg kell hogy mindig újabb és erősebb ellenfél jöjjön. Mert volt az a rész mikor gokunak gyereke lett meg asszony, unalmas volt az a rész. Nekem amúgy az eredeti magyar hanggal az első 300 rész megvan dvd
    és bocsi ha bárkit megbántok de ezerszer több mondani valója van mint a mai paint-el rajzolt szaros meséknek. Továbbra is tiszteletbe tartok mindenkit, mindenki véleményét. Nem kell szeretni mindenkinek. De meglepő hogy valaki nem ismeri vagy nem nézte, hisz akkoriban tényleg mindenki nézte, újság cikkek voltak róla napilapokban annyira menő volt, kb szerintem világszinten.

Sőt ha valaki imádta a Dragon ball-t kezdje el nézni az Into the badlands című amc sorozatot, az kb ugyan olyan és k*rva jó. Szinkronos 3 évad. :)

Gta-hoz visszatérve, jogos hogy weapon-ok helyett inkább jöhetne újabb heist vagy nc-hez hasonló pénzkeresti lehetőség. Új járművek, netalán valami filmes cuccok új batmobil, deluxo filmes mása stb. Esetleg egy átjáró westworldbe. na jó az nem :D
  • Plata
    A rajzfilmre emlékszem,de nem néztem mert bődületes baromságnak gondoltam.
    De nézd GTA-ban ha normális társaságot fogsz ki nem fog gondot jelenteni az egyre erősebb fegyverek és járművek.
    Aki persze public sessionba megy sok idióta vérpistike közé az ne csodálkozzon ha lelövik.
    De publicban nem a tankok és egyéb fegyverek jelentik a gondot hanem a modderek.
    Én általában olyan sessionban játszom ahol egymást segítjük,egymást nem támadjuk.
    Az új DLC-vel jött egy új event,a játék random be dob a térképre egy értékes árut rejtő dobozt,aki megszerzi és hazaviszi azé lesz,public sessionban ilyenkor mi van?
    Minden idióta odacsődül és öli egymást,vagy azt aki megakarja szerezni.
    Nálunk mi van? Aki a legközelebb van hozzá az viszi ha kell neki,ha nem akkor az akinek kell.Senki nem fogja bántani.
    Ez az új DLC nagyon jó,feldobta az életet GTA-ban,rengeteget lehet együtt ökörködni.
    Amúgy is sok közös program szokott lenni,de múlt kedd óta folyton csak az ökörködés megy,bulik,autós talik meg egyéb marhaságok.
  • PiszkosFred
    Mint hasonlat jott fel a DB. Mert ott is az volt a sztori anno (fiatalon en is neztem, meg szerintem mindenki, akinek volt teveje es nem barlangban lakott - ne kerdezd miert, csak nezte mindenki), hogy mindig jott egy ellenfel, egy erosebb, nagyobb, stb. ami miatt a tizedik szezonra (mondtam egy szamot) az egykori ellenfelek mar lofaszjoskanak szamitott, lasd a satant, ifju satant, vegitat, dermesztot meg a franc se tudja eppen kit.

Itt is ez van (meg minden jatekban, lasd mmokat, ahol a kiegeszito uj zonajaban agyonveri a fohost egy vadmalac, mikozben elotte isteneket gyilkolt raideken), egykori cuccok nagy reszet ossze sem lehet hasonlitani az ujonnan erkezokevel.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.08.02. 00:34:25
  • Plata
    Fogalmam sincs.
    Nem én hoztam fel sem a marvelt sem a db-t.
  • Bal0924
    Én azon nőttem fel. Minden nap megnéztem. Szinte minden részt, movie-t, specielt láttam.
    A Naruto, az szar, a DB nem. (és a mai mesék meg, -IQ-júak nézzék...)

Egyébként egy GTA-s fórumból mikor lett marvel és DB-os fórum?
    Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2018.08.02. 00:05:18
  • Plata
    Nem tudom konzolon milyen,de Pc-n elvagy úgy akár egy hétig is hogy nem látsz idiótát.
    Nem is emlékszem mikor lőttem utoljára játékosra.