Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Szeretem a cicákat
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Nem tudom, hogy mennyi idõ/energia megvalósítani csak mondtam. De ha esetleg olyasmi lenne a pénzel mint amit mondtam, tehát hogy van súlya meg mérete, akkor nekünk is valami szatyorba rakni kell, és ha lenne pár fajta változat azt meg itt ott néha betenné egykét ember kezébe. (mint ahogy autók is hol ez hol az megy néha egy egy ferrari) De nem tudom, hogy ezt milyen nehéz megvalósítani.
Viszont az hogy tényleg kelljen cipelnünk a pénzt szerintem a drog és fegyverkereskedelemnek szinte követelménye. Mert ne olyan legyen mint az eddigi részekben a fegyver vétel, hogy katt. pénz lefogy azt megkapod.
Kelljen megrakni csomagtartót, megállítanak rendõrök akkor lebukhatunk ugye. Viszont ha tényleg így visszük oda meg az anyagot is valami táskában akkor az ellenértéket is "látni" kellene.
Nem tudom aztán mi és hogyan lesz, kíváncsi vagyok rá nagyon.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
ha jól tudom ezek benne voltak az IV-ben a rádióban, neten hírként, és talán a tv-ben is adták... konkrétan ezekre soha nem figyeltem, pedig mai napig tolom PS-en (igaz, már végeztem vele, megnézni nem tudom ezeket), de szerintem így van 😊
te is jókat mondtál egyébként, biztos van esély ilyenekre is, de ilyen hogy aktatáskásokat figyelni stb, kicsit túlzás, mert ennyire nem mennének bele szerintem még programozás terén sem, mert nem éri meg... annyian azért nem használnák ezt szerintem hogy megérje... persze attól függ milyen dolgokat pakolnak majd mellé, mert aztán lehet, hogy ez lesz az egyetlen értelmes dolog amit említettél (kétlem) 😊
http://9gag.com/gag/5135249
Illetve, hogy ha lopunk egy kocsit, akkor a tulaj jelentse hogy ellopták és keressék az autót a zsaruk, kelljen festeni, rendszámot cserélni (mafia2-ben is volt ilyen)
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
pl. mikor felküldtek a ház tetejére szembe a gyereket aki nézi a tv-t öljük meg. Felhívtuk odaballag a telefonhoz, és puff.
vagy amikor a zsarolót kellett megtalálni, üzenetben megkaptuk a számát helyszínen meg felhívtuk...
én ilyenekkel jobban elvagyok mint amikor menj egy raktárba és ölj meg 100 embert. valahogy a realitás jobban megmarad azoknál.
Tény, hogy a IV jó, de egy idõ után unalmas nem tudsz mivel baromkodni. SA-ban ott volt a terület foglalás amivel ellehetett játszogatni.
Én örülök, hogy lesz lopott autó eladás, fegyver és drogkereskedelem benne. Rendben van hogy a történet mindig a pénzrõl szol a meggazdagodásról, de akkor ne csak a küldetésekkel lehessen, hanem tényleg kelljen is benne gazdagodni pénzt szerezni. Viszont akkor lehessen is költeni. Remélem, hogy ingatlanok lesznek dögivel amiket megvehetünk.
Mondjuk kíváncsi leszek, hogy a drog és fegyverkereskedést hogy fogják kivitelezni. Kocsicsomagtartóba lehessen rakni fegyót, meg anyagot, esetleg pénzt. Nem lenne butaság ha pénzt is kéne cipelni. Pl. számlán nem tarthatod mert feltûnne zsaruknak. Pár ezer elférne a zsebedben, de több 100k$ esetén már azért van térfogata, mérete. Hátizsákkal vinnéd, kocsiba tennéd, otthon széfbe stb.
És eltudok még olyant is képzelni, hogy utcán kifigyelsz olyanokat akik nagy aktatáskával mennek, kirabolod õket és több van náluk.
(Drog csak a scarface játékban volt tudtommal, ott az utcán voltak kis dealerek akiknél lehetett eladni grammonként, ill ha kiraboltuk õket szereztünk tõlük. Illetve nagyban is mûködött, hogy szigetekrõl motorcsónakkal nagy tételben, utána meg üzletekbõl pénzt ezért beszedni...)
Forza.
Ryder pedig eléggé jól leírtad a dolgokat, esetleg annyi, hogy azért az IV nem annyira unalmas és egyhangú, mint ahogy mondod... sajnos a küldetések után tényleg nem sok minden maradt, de a multi rész egész sok mindent pótol... mindenesetre annyira szar nem lehetett, ha elvitted a harmadik szigetig, pedig már a fegyver megkapás idejét is meguntad 😊
http://9gag.com/gag/5135249
Elég csak a küldiket venni: unalmas mind, ismétlõdõek, döcögõsek. Mire megkaptam az elsõ igazi stukit már meguntam. Egyedül a bankrablós küldi volt jó. Meg a harmadik szigetre átkerülve indul be a játék ott van már az hogy több embert kell lelõdözni mint amennyi kilométert vezetünk a helyszínig.
Az EFLC kiváló: a TLAD pörgõs non stop lõdözés, a gay tony meg változatos és színes.
De azért még nem tökéletes. A GTA SA-t 100%-ra végigvinni igazi élmény volt anno. És ott lehetett mit csinálni: grafitizés, ugratások, versenyek, gyûjtögetés, csajozás, tuningolás, kaszinózás, autó lopkodások, banda háborúk stb.
Jah meg leszállhatnának errõl a drog témáról is.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
a két dlc jobban felépített, mint az alapjáték, viszont nekem Nico a legszimpatikusabb... egyszóval imádom az egész gta4-et, dlcstül 😊
Forza.
Az alap játék olyan, mintha szinte még csak kísérletezgetni mertek volna a lehetõségekkel (az elõzõ GTA-khoz képest), DLC-kben már sokkal merészebbek voltak, meg is látszik például a küldetéseken.
A sztori ugye párhuzamosan halad mindkettõ DLC-ben az alap szorival együtt, kiegészítik egymást, sok utalással találkozunk, fõszereplõkkel is összefutunk. Mindegyik rész ad a sztorihoz, minden résznek sajátos, egyedi hangulata van...oké, akik nem szeretik a motorosbandás témát, nekik ugye nem biztos, hogy bejön a motoros DLC, de a legszínesebb, leg ötletesebb Gay Tony rész szerintem mindenkinek tetszik.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Szeretem a cicákat
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
az állítólagos Rockstar dolgozók és szivárogtatásaik meg jönnek, mennek.
I met God. She's black
Szeretem a cicákat
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
egyébként azokban a számokbana digit terjesztés nincs benne, azaz a steames eladások, a dlc-k egyáltalán nem szerepelnek - ahogyan az itunes, a netflix sem. nemtom ezek hogyan billentenék a mérleg nyelvét 😊
szépen feljött a játékipar, ez a lényeg 😊
Forza.
Kérdés hogy minek kell reklámozni a 46. kiegészítõt...
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
(\__/) ( X.x) ( } . { )
a filmesben pedig a dvd és bluray, tévés forgalmazás viszont nincs benne
Forza.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Egy-egy helyre kiteszik.
Bár ha jól tudom a rockstar add az ilyenekre.
Max Payne 2 megjelenése elött egy rakás falra ragaszható plakát volt New York forgalmasabb helyein melyen egy fekete fehér Mona és Payne volt.
GTA IV elött meg körözési plakátra hasonlító reklámok voltak melyen Niko szerepelt.