27719
-
#7107 kúrva laggos nekem -
#7106 neked is laggol? -
#7105 a tuning rohadt jó lett sztem! a hashd-t nézem -
#7104 Ez megfelelne ideiglenes, őszi háttérnek? A mostani eléggé érdekes :D -
cheatman #7103 "Jó" minőségű live-ok: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://hashd.tv/gta5
http://goodgame.ru/player3?10470
-
ldavid #7102 dehát ez már "másik univerzum" -
#7101 Azt írták ,hogy csak CJ házát tervezik bele -
#7100 akkor viszont nagyon gagyi hogy még csak nem is hasonlít az SA-ra.. még a felüljáró sincs ott.. -
#7099 Nem láttam :D -
#7098 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Miután rájöttem hogy nyílik a kerék akkor már sikerült :D -
#7097 CJ benne van? x) -
#7096 Taxival jöttem ide, kiirta hogy groove street :) -
#7095 ez nem a GS.. LA-ben egy rakat ilyen utca van ami így végzödik :D -
#7094 Groove Street
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#7093 +1 -
#7091 És az nem zavar, hogy utána elnézést is kért érte,mert eltévesztette ? -
#7090 #7069 -
#7089 Amúgy itt nincs olyan, hogy ha valami nem sikerül 3x akkor át lehet ugrani a köv. checkpointhoz? :D RDR-ben, meg LA Noire-ban volt ilyen, csak azért kérdem :D -
#7088 Az gondolom nem zavar, hogy az egy kibaszott fake videó... és a felső képsorok egytől egyik a GTA SA-ból vannak. -
Petike125 #7087 Próbáld meg úgy, hogy kicsit lassítasz leszállás előtt, és amikor már majdnem a kifutópálya felett vagy, akkor tökig nyomod a lassítást és szinte vitorlázva teszed le.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elsőre sikerült ellopni a katonai bázisról :) KÉP
-
#7086 ha láttok liveot, megoszthatnátok velünk :) :D -
#7085 Mondjuk erről :
"Ps3-on telitettebnek tunnek a szinek, "
-
#7084 A teljes öltöny ott figyel a házadban a szekrényben, nem kellett volna bevásárolni :D -
#7083 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Istenem nem tudom letenni Trevorral a repülőt...mindig megsérül az a fos mindjárt át dobom a tévén a kontrollert -
#7082 Nos én is a virágboltival tolom...viszont, annyit megér már most a játék, hogy amint vannak tapasztalatok a GTA Online-nal kapcsolatban meg is veszem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az első benyomások vegyes érzelmeket keltettek bennem. Az irányítás viszont egy idő után már élvezhető autók terén, motor viszont az eddig egy féle vezetése után sem jön be...remélem ezt később TU-ként tudják javítani vagy valamilyen szinten még élvezhetőbbé tenni. A játék folyamatos (xbox) és szép is nagyon. Mondom ezt úgy, hogy a műfajhoz viszonyítok. Meghalni tényleg nagyon könnyű, de hát a való életben is az. Vezetéshez visszatérve egy repülővel repültem eddig, akkor is egy hatalmas vihar kellős közepén sikerült ellopni a reptérről és nagyon durva, ahogy dobálja a gépet. Kiérve a viharzónából meg tök szépen lehet vele manőverezni. Jetski is oltás ahogy lehet csapatni, bal analóggal meg a hullámokra lehet "fektetni". És mennyi minden van még amit nem is láttam pfff.
Am jól besz*ptam a Lester második küldetését amikor "smart clothes" kötelező a küldetés indításához. A cipőm miatt nem fogadta el az "öltönynaci" párost. Vannak 5-6 vagy akár 10e$-os ruhák is. Mondjuk a kezdeti 7-8ezer $-t ami volt Michaelnek azt felraktam a tőzsdére.
Most vagyok ott amikor az ékszerbolt rablást tervezzük. Van valakinek módszere a gyors és sok pénz szerzéséhez? Egyszerű élelmiszer boltok alig adnak 4-500$-t. -
Nagydög #7081 Figyeld meg, te is le leszel cseszve, emiatt a napszak dolog miatt! -
#7080 Hát én meg k.rvára semmi különbséget nem véltem felfedezni, a napszakot leszámítva... -
#7079 Ha-ha-ha-ha -
#7078 pse szinte már nextgen elenbe xbox360 nagyon ronda -
Nagydög #7077 Belinkelsz egy osszehasonlito videot, amiben tok masok a fenyviszonyok, mert mas napszakban keszultek, majd mikor megemliten, hogy a mas napszak miatt nem valami jol osszehasonlithatoak, a fejemhez vagod, hogy mas napszakban keszultek. Esetleg lemaradtam valamirol?
-
#7076 te mit nem értesz ,melyik szó nem világos ?
A napszak ,vagy az időjárás ? -
Nagydög #7075 Te linkelsz khm... korlatozottan hasznalhato osszehasonlito videokat. -
#7074 vazz külön el kell mondani minden alkalommal ,hogy nem ugyan az a napszak és időjárás -
Nagydög #7073 Ps3-on telitettebnek tunnek a szinek, de nem valami megbizhato az egesz, mert a Boxos felvetelek deli verofenyben, a PS3-asok meg kora este keszultek. -
#7072 Hát ez nagyon ocsmány:O -
#7071 Igen -
#7070 Na ez az
GTA 5 Graphics Comparison playstation 3 vs xbox 360 / сравнение
-
#7069 bocs ez nem az -
#7068 GTA V XBOX 360 vs. PS3 graphics comparison 1
[center][center] -
janihunk #7067 x en vagy ps en szebb?