Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintetek ez a játék mekkora méretû és gépigényû lesz?? Hasonló, mint a Max Payne 3?? Amely 4*DVD9-es terjedelemben fog kijönni.
Malakai
Azt elképzelhetõnek tartom pénzügyekhez hozzá nem értõ fejemmel, hogy a Max Payne eladásoktól függõen vagy a 2012-es üzleti év végén (március) jelenik meg, vagy teljesen áttolják 2013-asra (április, vagy késõbb).
Persze az így is úgy is naptárilag 2013. 😊
Azt viszont én is kétlem, hogy még õsszel jönne, fél évvel a 2013-as év elõtt nem valószínû, hogy ki akarnák hozni, szerintem.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

gabo91
Nem mondtam ilyent, hogy a bioshock és gta ütné egymást, nem jöhetne egy évben. Másrészrõl meg borderlands 2 is valószínûleg jövõre jön.
Max Payne és gta ami ütné egymást. Mint mondtam nem tudni Max P-nél milyen eladásokra lehet számítani, viszont az tény hogy bioshock nem egy gta kategória. És nem csak a kiadó, hanem fejlesztõ szemszögébõl is kell nézni a dolgot. Két R játékot nem fognak kiadni egy évben.

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

arty
jövõre a bioshock jön, azok meg - tudjuk - ütik egymást <#idiota>

a logikád szerint vagy a bioshockot vagy a gtat el kell halasztani 2014-re, hogy akkor is jöjjön a bevétel 😉 szerintem viszont bõven belefér egy kiadónak évi 2 sikerjáték ...

abban viszont látok rációt, hogy most a maxpayne mellett nem reklámozzák a gta5-öt 😊

Forza.

jackoneill90
Elindulna a gépemen? gta4 fórumba megtalálod a hozzászólásomban a gépem.

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

jackoneill90
GTA 5 az év legnagyobb bukása lesz. Hacsak mégse.

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

gabo91
Felesleges azt nézni, hogy volt e infó vagy nem. 4 évvel ezelõtt jelent meg, azóta számtalanszor változhatott a cég marketingpolitikája. Illetve, ha akarnák se tennék közzé az új trailer-eket infókat, amíg a max payne van terítéken. És ahogy már elõttem is írta "punkzoli": részvényesek, üzleti év. Max Payne sikeres lesz, de még nem tudni hány millió lesz az eladott mennyiség, ezt ki kell várni hagyni kell had bontakozzon ki. Ez lefedi az idei évet, van mit árulni, van bevétel, jövõre kiadják GTA-t akkor ott is lesz mit árulni. Így mindkét év le lenne fedve elég jól, vagy kiadják idén õsszel, akkor karácsonyra nem max payne-t kérnek hanem GTA-t a többségét eladják idén, rendben valamennyit jövõre is árulnának. Ebben az esetben idei év pénzügyileg hatalmas siker viszont a következõben nincs mit kiadni "felkopik az álluk" összehasonlítják a kettõt --> bevétel csökkenés...
ezt õk sem akarják.

Viszont szerintem miután végre pc-re is kijön majd MAX PAYNE, 1-max2 hónapjára rá adnak ki majd egy új trailert vagy valami közleményt.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

arty
a félévente játékot vásárló casualok nem gtaval és nem bioshockal múlatják az idõt, szvsz 😊

azt kell megnézni, hogy a gta4 megjelenése elõtt 4-5 hónappal voltak-e infok a játékról... ha nemvoltak, akkor még esélyes az oktober (~3%), ha viszont anno már ment a marketing gépezet, akkor ez a % legyen mondjuk .... 0! 😄

Forza.

részvényesek+üzleti év, blabla...
a lényeg, hogy nem tesznek keresztbe maguknak azzal, hogy választás elé állítják a kevésbé pénzes játékosokat, vagy a casualokat akik fél évente vesznek egy játékot, vagy ajándékoznak

bioshocknak meg nem akkor a bázisa, mint a gtanak
arty
Jah, mert a két játék annyira hasonlo, hogy nem jöhetnek ki ugyan abban az évben 😄

Forza.

gabo91
"Azt feltételezzük, hogy amint a Rockstar Games jelezte a Take-Two-nak, hogy a GTA V kész lesz októberre, a Take-Two odaszólt az Irrational Games-nek, hogy kicsit több idõt töltsenek el a BioShock Infinite finomhangolásával."
Szvsz GTA5 nagyobb név, nagyobb játék, komolyabb a tét, inkább azt tennék picit odébb hogy finomhangoljanak rajta még. (ps3 problémák miatt is toltak a 4-en fél évet itt is simán tologatnak pár hónapot)
Kizárt, hogy idén.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Büdös Bohóc
Jó kis elhintett morzsa, tuti nem figyelmetlenek annyira, hogy ne direkt rakják bele 😊 És gondolom tényleg GTAV, mert a nevek ugyanazok és Max Payneben csak nincsenek jármûvek... Mármint cutsceneben meg utcán látni fog lehet az ember 1-2 kocsit, de nem lenne ekkora lista, szóval ja ez tuti gta v 😄

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Amikor kiderült, hogy a BioShock Infinite csak jövõre jön, én is ezt gondoltam egybõl.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Prince23
Úgy is 2013 áprilisában fog megjelenni 😊

ne reménykedjetek ebben az évben

Prince23
Pletyka szinten: 2012 decemberében fog megjelenni Xbox360-ra a GTA5. by Amazon

shaddam
Oszt ha nem jön pécére ne sírj.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Yoda001
azt várom, hogy végre egy kis infómorzsát ejtsenek végre 😄

http://9gag.com/gag/5135249

longhaul
egyébként én is.

OMSI FOREVER!!!

atila4
Grat! Én inkább azt várom, hogy jöjjön Pc-re is.

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

longhaul
Én már nem mbánom. Csak legyen warez verzióra is 100% mentés helyzet.

OMSI FOREVER!!!

Ez semmit se jelent, hiszen ott lesz a Take-Two Interactive Software. Ráadásul valamelyik nagy konzolgyártó showján is lehet GTA V bemutató.
shaddam
Szerencsére lesz helyettük más.Õk tudják

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

gabo91
FA**OM. Hát marhára kíváncsi vagyok, hogy mikor fognak valami infó morzsát dobni a népnek. Illetve, hogy akkor végül is mikorra várható. Másik kérdés, hogy mire....(várnak új konzolgenerációra, vagy erre. Bár az is legelõbb 13vége)

Büdös Bohóc
gecik

ezen meg röhögtem:

...valamint a pár évvel ezelõtt leleplezett PS3 exkluzív...

PÁR ÉVVEL

Prince23
Büdös Bohóc
mondj nekem már olyan max payne fant, aki a multi miatt fogja megvenni a játékot. Mert hogy én nem az tuti.

shaddam
<#banplz> Politikus viszonylatban ez minimum egy plágium szinttû égés

gabo91
Az oké, de Max Payne multija elég nagy hangsúlyt kap, sokan az végett fogják megvenni, gta 5-el is ez a helyzet. Amíg megy pörög a multi addig él a játék, addig van rá még esély hogy vegyék. Itt számolni kell azzal is hogy megjelenés után fél évvel még szépen veszik a játékot (ki hogy fejleszt gépet, vesz konzolt stb stb.) Nem érdekük megölni az egyik multijával a másikat. Meg várják még szépen kibontakozik. RDR-ben még most is rengeteg rendezvény van multiban, lehet mindig olvasni R oldalán.
Ha tudod azt hogy pár hónap múlva megjelenik gta 5 aminek még komolyabb (több lehetõség) a multija nem feltétlenül veszed meg a max payne 3-at.

Büdös Bohóc
A két játék rajongótáborának nem biztos, hogy annyira sok köze van egymáshoz + fél év kihagyás után az, aki áldoz is pénzt egy játékra az simán fog a gta v-re is.

arty
gamestar.hu

innen már sztem sejted is a választ 😄

Forza.

Rayden02
lol<#idiota>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Bence94
Én biztosan nem jelentetném meg hisz most a Max 3-at nyomatják ezerrel és még annak is ki kell futnia...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

gabo91
Tavaly januárban - februárban megmondták hogy Red Dead Redemption is meg fog jelenni még 2011-ben PC-re mert együtt ittak egy R alkalmazottal.

<#wow3>

Rayden02

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Büdös Bohóc
és azóta szó szerint semmi hír csak az a pár mondat, amit 1-2 hétre rá mondtak. Geciség

Yoda001
ma fél éve, hogy megjelent az elsõ trailer... 😊

Yoda001
június 1-ig valószínûleg semmi hír nem lesz...

Grove4
Ahogy kezdõdik, az a "hangeffekt" a Max Payne 2bõl a bullet-time bekapcsolása.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Nekem nagyon tetszik ez a dallam világ, úgy érzem most nem fogom elnyomni az intro-t<#idiota>

Snexi
semmi köze a dubstephez,4-nek is hasonló volt a maint theme-je

azért vannak kivételek is, diablo3 már vagy 2 éve elõjegyezhetõ

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Nem akarom elkiabálni, de cdg-n eddig mindig stimmeltek a release dátumok...
berczely
Miez az újhullámos dubstep/brostep/hyperdub vagy minek mondjam feeling?<#vigyor2>
Követik a divatot.

gabo91
Cd galaxisnál elõjegyzés is van már. 15 péz.

gabo91
Szerintem is 2013 tavasza (május).
Volt az a több pontos információ szedet "kitálalt egy kirugott kolléga+. Azt állította, hogy még jó 6 hónap kell befejezni.
Ez volt márciusban, elvileg beleférne. De korainak tartom, meg nem hiszem hogy egy évben két játékot adnának ki. Most jön Max Payne 3, aminek elég hangsúlyos lesz a multija. Így megint csak nem látom értelmét hogy pár hónapjára rá kiadják gta-t aminek szintén elég komoly a multija, saját maguk munkáját csak nem húznák le egy másikkal.
Meg minden évben kiad egy játékot. (vagy nem)

Tuti hogy jelenlegi konzolokra jön ki, akkor meg már nem számít az egy két hónap, ígyis úgyis ezen fognak vele játszani.

JaSoN HuNTeR
Max konzol. Szerintem csak 2013 Májusba jelenik meg.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Büdös Bohóc
tetszetõs

Prince23
Nagyon fülbemászó dallam 😊