27719
-
valami elbas*ott, erre gondoltam na :) -
#7025 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hatalmas hogy lehet pénzel tőzsdézni :)
Grebber neked milyen a játék boxon éjszaka? nincs az a zöldesség amiről írtam? -
Atilorn #7023 Tessék srácok. Egy hosszú mozizni való! 192 perc! -
Nagydög #7022 Epp az a problemaja sokaknak, hogy tul egyszeru. -
Loco #7021 Kosz, nice to know. -
#7020 X360-n tökéletesen[w] fút.Tegnap próbáltam ki, Szép a grafika,jó az irányítás, buggal eddig nem nagyon találkoztam. Megéri Xbox 360 venni ezért a játékért szerintem. PS3ról nem tudok nyilatkozni.[Elvileg azon szebb a grafika egy picivel]
Én is nehezen tudom kivárni amíg megjelenik PCre mert ezt a játékot nagyon nagyon nagyon nagyon eltalálták!
Értékelésem
10/9.5 -
#7019 vezetés tapasztalattal javul minél többet vezetsz annál jobb lesz -
#7018 Látom ide sasok járnak, akik 360p-be eldöntik melyik szebb. Én kérek elnézést... ehhe -
Loco #7017 A legnagyobb kerdes meg mindig az, hogy az autok viselkedese tenyleg ennyire sticky, vagy csak annak latszik. -
mester1987 #7016 Aki már sokat játszott vele; írna a felfedezhetőségről de csak pár szót SPOILER-be! Minijátékok, mellékküldetések, karakter testreszabás? -
pitoo #7015 360 on recésebb picit meg plst3 on jobban elsimitja az árnyékokat kb enyi, nem sok de az még is eldönti -
Loco #7014 360p-ben olyan hudesok kulonbseget nem latni. Smooth mindegyik. -
#7013 igen bugos...te hülye vagy :D -
#7012 Ebből egyik sem igaz -
ldavid #7011 ez egy ezer éves fake cucc
ez az igazi -
#7009 úgy látom meg is van a játék legérdekesebb része
beszakadt egy tanker a hurrikán közepén a városba? ledőlt egy bazinagy torony? vagy bár akármi látványos gigantikus történés? nem...helyette hol basznak a kutyák... -
pitoo #7008 az meik küldibe van amik basznak a kutyák -
pitoo #7007 plst 3 at vegyél x boxon bugos és rosz az irányitássa és úgy tudom kel hozá az online mod -
#7006 Sziasztok! Kijött ez a téma is. Srácok, most végezetül ez egy sokadik rókabőr lett, vagy egy következő szintre léptetett GTA szerű játék, amiben minden megtalálható ami az eddigi GTAkban, és még ezer újítással?
Az utóbbit ígérték, mi a valóság? Vegyek érte xboxot vagy ne? -
pitoo #7005 tutok vmi jo kis modot gta 5 re plé stétön re ? -
#7004 Most akkor ez a valós map,nem az ami volt a multkor? -
#7003 Saints Row nyúlás
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#7002 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#7001 ami a boxban lesz megtalálható térkép,nincs róla kép a neten,hogy fog kinézni? -
#7000 igaz nem korrekt,majd lesz még videó -
#6999 Naplemente vs nappal....ez igy nem korrekt, teljesen mások a fények -
#6998 Ebből a jó minőségű videóból sokat ki lehet venni :) -
#6997 Ps3 on szebb picivel. -
#6996 -
#6995 Azaz hétfőn? -
#6994 Srácok nálatok milyenek este a fény effektek, gondolok itt az autón lévő fényekre, a sötét részek nálam tök zöldenek, nálam van a hiba? -
#6993 Nekem irt a konzolvilág hogy a futárnak átadva,egy-két napon belül postázzák,akkor akár lehet hogy holnap megérkezik? -
#6992 oké, megnyugodtam.. szóval nem a játékba lesz gagyi árnyék, csak az xfos verzióba :D -
#6991 Valami kevésbé ismert és nyilvános helyre gondoltam, nem tudom, de nem akarok pert a nyakamba...én vs rockstar :D -
ldavid #6990 rakd fel google drive-ra, ott is le lehet játszani -
#6989 csináltam egy vidit, de asszem nem töltöm még fel :)
Nem kell a baj :) -
#6988 PS3 vs Xbox 360 grafikai összehasonlítás -
#6987 Nincs igenyed fizikara, ugyerted. -
ldavid #6986 *perro -
ldavid #6985 az a Venice beach másolata
a mólós az a Del Pierro