27719
  • Coral Springs
    Lehetséges a vadászgéppel hasonló légi harcokat tolni, mint anno a San Andreas -ban ?
    A másik dolog ami még érdekelne, lehet-e rendőrnek állni ? Ha szolgálat közben tűzpárbajba kerülsz, nyakadba kapod-e a körözést mint eddig ?
  • papi08
    Sziasztok!

Valaki nézze meg nekem pls, hogy az AI itt is olyan hülyén viselkedik, ha egy szirénázó mentő/tűzoltó/rendőr-autóval megy valaki?

köszönöm!
  • kill3r21
    nem tudnának annyit fizetni hogy a gyerekemnek gtaV-öt vegyek
  • Rayden02

• Versace26
    Hogy szalad az idő
  • SpeedXHUN
    Ez de durva.jó is volt.
  • ratgab
    Istenem még de vén faxnak érzem magam.....
  • kill3r21
    Ilyen hibával találkozott valaki x-en?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Estefelé sötét részen ilyen zöldes hibák vannak, érdekelne másnál is van-e ilyen, az izzókat figyeljétek!
    (Y)
  • ldavid
    jó, akkor mostantól nem lesz semmilyen háttér, amúgy sem a géportálon vagyunk, nem kell feltétlen elkúrni az sg arculatát
  • kill3r21
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A telefonos küldi nagyon jó, miért érzem hogy ez Iphone vs Windows Phone utalás volt? :D
  • kill3r21
    a telóban van quicksave is
  • oneal1
    ez nagyon jó!:) és így is van!
  • Versace26
    Aki nincs megelégedve a grafikával,vagy kevés a forgalom benne,lesse meg ezt a videot,és akkor már is máképp látja.. Bár nem tudom mekkora itt az átlagkor...
  • Kongy
    Annyi értelme van, hogy ugorhatsz az időben ha alszol. RDR-ben azért volt hasznos, mert bizonyos küldetéseket csak megadott időintervallumban vehettél fel.
  • adam17
    Azt tudja valaki, hogy a mentés hogyan működik?
    Igazából azt nem értem egyik játéknál sem, hogy ha autosave van kb. az összes xbox játékban, akkor miért lehet külön menteni? Nem tudom, hogy van-e értelme visszamenni a házba, s aludni (menteni), vagy tök felesleges, mert küldetés után volt autosave?
    Továbbá az autó tuning sem teljesen világos, az elején kicsit spéciztem egy kocsit, de azóta se láttam Mindig be kell velük állni a garázsba, hogy megmaradjon? Így a tuning szerintem felesleges, már csak azért is, mert tuti nekimegyek valaminek
  • drago14
    THX!
  • SergioAmigo
    fullos
  • janihunk
    +1
  • NagyiBMX
    Én már itt nyomatom fél napja, hogy lekéne cserélni, mondjuk erre.
  • kill3r21
    Pénzszerzésre tud valaki valami jó tippet?
    Elején? Taxizni szoktam de ennyi!

Más:
    Grebber hogy állsz? Hány óra van benne? :)
  • Seangaijin
    A HG cserélje már ki ezt a háteret mert baromi idétlen....
  • kill3r21
    Hát az nem lett! :)
  • Mr_no_NaMe
    Na miújság? Megérte várni a játékot mint a messiást, vagy mi? :D Mindenki el van tűnve aki játszik vele. Feltételezem akkor nincs ok a parára, hogy monoton szar rókabőr lett :D
  • ratgab
    Most nem fogok elkezdeni keresgélni, de én meg így emlékszem.
  • Kongy
    Ugyanez volt a Force Unleashed-nél :D "Nincs olyan gép, amin reccenés mentesen futna".. mégis volt.
  • Malakai
    Simán lehet rosszul emlékszek. Linkelnéd? És eredeti forrást persze. :)
  • ratgab
    Világosan emlékszem GTA 4 kapcsán. Nyilatkozat: Soha nem lesz PC-re... Lett.

Ezzel szemben jelen esetben már konzolos verziókkal együtt erősen sugallták, hogy majd lesz.
  • Malakai
    Szerintem már az elején se, csak az emberek rendszerint félreértik, félrefordítják az ilyen nyilatkozatokat.
  • Kongy
    Mióta karbantartás volt :D
    Sg mobil alatt mióta nem működik a válasz gomb? :-/
    Nem, a 4-es részt konkrétan tagadták még az elején, hogy nem lesz rá.
  • jackoneill90
    én ahogy kinézek az ablakon egy darab fát se látok. ez természetes
  • Malakai
    Emlékeim szerint korábban se zárkóztak el, csak a szokásos "egyelőre xy platformra jelentettük be, erre koncentrálunk, hogy itt hiperszuperűberkirály legyen, z platformról nem nyilatkozunk, ne is kérdezgessétek" szöveget nyomták mindig.
  • ratgab
    Pontosan kedden jelenik meg. PC-re egyelőre még nincs bejelentve, de ezúttal nem zárkóztak el előle Rockstarék. Szóval úgy néz ki jön majd arra is.
  • Austin Bailey
    Sziastok, az egyik kérdésem, hogy nem most jelenik meg a napokban valamikor a játék? A másik meg hogy pc-re nem lesz?
  • Kongy
    Gondolom én vagyok hülye, de szerintem hót ugyanúgy néz ki mind2 verzió :D Majd ha kijön PC-re azt lehet hasonlítgatni szvsz! :D

Amúgy tényleg eddig Livestream amit láttam X360-as volt.. nyilván több az xbox-warezhuszár...
  • Loco
    Ja. Mount Chiliad meg magasabb a PS3-ban.

Hagyjuk már ezt a péesháromban jobb grafikát, eléggé gyépés harc. mindenki azzal játszik, amije van. Ha meg most akar venni konzolt, akkor menjen el egy boltba kedden, próbálja ki, és döntsön.
  • cheatman
    Nekem mindkettő tökéletesen fut akár egyszerre is. Azt hiszem mind a kettő Xbox-on fut, ehhez mérten csodásan néz ki, elképesztő mit hoznak elő ezekből a régi vasakból. Bele sem merek gondolni mit fog tudni majd a nextgen egy újabb motorral például a 6. résznél.
  • szabii98
    jaja. de sztem azért mert hd