27719
-
#7187 Majd igen, de eddig csak a hegyekbe találtam, oda most nem tervezek menni :)
-
#7186 Ennyi? semmi money csít? :D -
#7185 Szerinted :)
Nekem jobban tetszik....miért mondjam ki ha nem értek egyet a fikázókkal? :) -
#7184 Újabb PC-s pletyka, valami kódsorban találtak PC-s sorokat
http://www.dualshockers.com/2013/09/15/alleged-grand-theft-auto-leaked-source-code-reveals-ps4-and-pc-versions/ -
#7183 Valami kompromisszumot nyilván kellett kötniük :) -
Zokni #7182 Egy jó free roam live-ot nem tudok ajánlani. Engem inkább a "terep" érdekelne, meg a legetőségek, a küldetésekkel ráérek majd akkor, ha lesz a játék.
-
#7181 épp a stábliatára kattintottam da,még jo hogy nem lötte le a poént.. -
#7180 most vitte végig a gyerek az egyik live-on. -
IXEMGabeo #7179 +1 -
#7178 Gondoltam belinkelem!
Amúgy első végigjátszásra én sem szoktam! -
Coral Springs #7177 Sosem tudtam megérteni azokat, akik cheat -el tolnak végig egy GTA -t. Szerintem rengeteg dologból kimaradnak. -
#7176 Nem kell a szépítés, a törésmodell visszalépés a IV-hez képest. Ettől még biztos nagyon jó a játék (csak videók alapján mondom, de nekem tetszik) de azért legyünk már annyira objektívek, hogy kimondjuk, hogy ebben visszaléptek a készítők. -
Robi546 #7175 kill3r21: tudsz feldobni egy képet spoilerbe hogy hogy néz ki a Cross motor ? (Sanchez) Előre is köszi. -
#7174 Cheat kódok:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Grand Theft Auto V Cheats (Xbox 360/PS3)
You will need to enter the cheat combinations during gameplay, you do not use your in-game phone.
Spawn Buzzard Vehicle
B, B, LB, B, B, B, LB, LT, RB, Y, B, Y
Spawn Sanchez Vehicle
B, A, LB, B, B, LB, B, RB, RT, LT, LB, LB
Spawn Trashmaster Vehicle
B, RB, B, RB, Left, Left, RB, LB, B, Right
Spawn Comet Vehicle
RB, B, RT, Right, LB, LT, A, A, X, RB
Raise Wanted Level
RB, RB, B, RT, Left, Right, Left, Right, Left, Right
Lower Wanted Level
RB, RB, B, RT, Right, Left, Right, Left, Right, Left
Change Weather (Rotates Through Thundery, Clearing & Snowy)
RT, A, LB, LB, LT, LT, LT, X
BUTTON TRANSLATION
XBOX 360 | PS3
B = O
Y = TRIANGLE
X = SQUARE
A = X
LB = L1
LT = L2
RB = R1
RT = R2
-
#7173 Nah még1x, ldavid töröld lécci előzőt!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#7172 Belerongyoltam egy Bansheebe!
Törésmodell mi? :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.kephost.com/images4/2013/9/15/a1_2013_9_15_85qshpbjhj.jpg -
Robi546 #7171 Kivéve amikor nem! XD -
#7170 Azt se feledd, hogy "Az élet utat tör!" :) -
#7169 Búvár ruhát nem lehet beszerezni? -
#7168 De azért azt ne mond hogy egy 7-8éves gyerekre jó hatással van, mégha nem is lesz tömeggyilkos -
Coral Springs #7167 Ez hülyeség. Nem egy játék fog gyilkossá tenni valakit, hanem a különböző lelki traumák amiket képtelen az illető feldolgozni. Vagy a másik eset ha valaki bűnöző, és érdekből öl. Na de ennek se sok köze van a játékokhoz. -
#7166 XDD jaja. -
#7165 Ezt Tirexi mondta? :D -
#7164 na ennyi te is látod, akkor minek beszélsz mellé.
akibe benne van az kijön rajta előbb utóbb, játék miatt senki sem lesz elmebeteg max a személyisége változik meg, de az még változtatható -
#7163 Ácsi. Ki mondta, hogy én akarok gyereket valaha is? :D Hogy a Jurassic Parkot idézzem: "zűrösek, és büdösek" :DDD -
#7162 Mondjuk én is 12 évesen San Andreas-oztam, mégsem lett belőlem sem gyilkos, sem bűnöző. Szval az én véleményem az, hogy a GTA nem tesz egy gyereket szociopatává. Aki szociopata vagy pszihopata az alapból az, nem egy játék teszi azzá. -
#7161 jajj hagyjuk már ezt a baromságot, akkor tilts majd meg mindent a gyerekednek, kit érdekel azt csinálsz amit akarsz én csak elmondtam a véleményem te kis okostojás -
#7160 Vagy csak ő is zsengébb életkorú :) Lehet egyidős a videóbeli kissráccal :) -
Coral Springs #7159 Na meg az eredeti utcavégződés sem teljesen kerek volt, de ezt tudjuk be annak hogy a San Andreas régebben játszódik, azóta átépítették. -
#7158 Még csak nem is 14. Amúgy meg irigy vagyok. -
#7157 Még mindig bírom ezt a trailert:)
-
#7156 GTA az élet? Te sem vagy 100as -
#7155 akkor így jártam ez az élet aki hajlamos erre annak mindegy mit kap, legfeljebb később alakul ki benne. -
#7154 Nem elösször történne akkor meg egy játék miatt mert nem látja minek mi a következménye. -
#7153 mond ezt akkor, amikor 14évesen leszúr -
#7152 én meg simán vennék hagy tanulja meg az életet -
Robi546 #7151 Utálom az ilyen kis kocka ge.i ládákat,bocs a kifejezésért de... Nem kap meg valamit bőg,aztán meg beképzelt hülye gyerek lesz nagy korában is,áh... -
#7150 Csak véletlenszerűen olvastam bele a topicba. Még jó hogy kiemelten NEM KONZOLOS topic! Vagy lemaradtam volna és megjelent PC-re? -
#7149 Kúl, köszi, biztos nem találtam volna meg :) -
#7148 Még csak nem is 18 éves...!