Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én meg azt remélem hogy nem fog csalódás érni, és kapok egy olyan játékot amivel hónapokat, vagy akár egy évet is elvagyok extra multiban. Felõlem jöhet késõbb is, egy pro játékhoz idõ kell. Apropó multi, a Saints Row 3 a GTA komolytalan megfelelõje de a maga módján jó játék, a co-op játékmenet pedig fenomenális, egy hasonlót minimum elvárok majd a GTA V -tõl.

Nézegetem az infókat arról hogy teljesített a Max Payne 3 az eladások terén, és teljesen változatos híreket találok.

1. http://www.gamechannel.hu/cikk/hirblock/mar_3_millio_otthonba_vetodott_be_a_max_payne_3

2. http://gtaplace.hu/hir/1216/rosszul-teljesit-a-max-payne-3-a-boltokban

Most vagy én értelmezem félre a cikkeket és 440 ezer db lett eladva PC -n, míg konzolra pedig 3 millió felett, vagy összességében teljesített rosszul a játék. Mert ha az utóbbi igaz akkor lehet hogy hamarabb jön a GTA V a lóvé kiesés miatt ?

Amúgy tegnap értem a játék végére, a Max Payne 3 megmutatta hogy a drogot csak érintõlegesen is lehet jó sztorit csinálni. <#eljen>

shaddam
Idõvonal<#wilting>

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Rayden02
Szegény rockstargames!<#eplus2>
Rendesen teleszemetelik a faszbook-ot meg a newswire-t!
<#idiota>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

nagyon szívesen, lassan 8 hónapja készítettem <#wink>
Magyar feliratos :

dragon11
reméljük jön októberben.😉

gta4 meg jó pár játék topicjában vissza lehet keresni, hogy mennyi ilyen üres találgatás meg kamu hír keletkezett abból, hogy az egyik oldal ezt a másik meg azt a dátumot írta ki
a kiadó oldalán lesz majd sajtóközlemény meg hivatalos bejelentés, addig senki semmit nem tud. fõleg nem MO-n, ahol az EA-n kívül nincs hivatalos képviselete se senkinek és csak több kézen át jutnak el ide a cuccok.
szóval kár reménykedni ezekben.

persze, de sokan nem tudják és megveszik ahol elõször beírták

watch dogs
random kamu dátumokat odaírnak, semmi köze a forgalmazóknak a játékhoz kb. ennyivel a megjelenés elõtt
még nem is tudja egy magyar cég, hogy szerzõdést fog majd kapni rá, az jóval késõbb jön.

Büdös Bohóc
"kötelezd el magad"- ne beszélj már hülyeségeket, akármikor visszavonhatod. Az elõjegyzésnek semmilyen kötelezettsége nincs. Sõt, ha helyben átvevõs visszavonod akár a megjelenés után is nem mész be és le vannak szarva. Nem elõrendelési jogstátusz ez. Már bizonyították is, hogy mekkora szarok.

Ha lehet adni a szavukra, akkor, mint elmondtam, ez az egész elõrendelõsdi a forgalmazóktól függ. Ha õk engedik, csak akkor rakhatod ki ezt az oldaladra.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

hát be van jelentve a játék, onnantól persze hogy kiteszik hogy oda kötelezd el magad, fõleg egy GTA olyan amit még meg is vesznek páran

Büdös Bohóc
Az 576-nál most már elõrendelhetõ státuszban van egy halom E3-as játék. Láttam, hogy volt vita, hogy na és pl a watch dogs miért nem szerepel ott náluk, az legalább jó is volt 😄 Ja és hogy a GTA V meg miért van kint, mikor az meg tuti kizárt, hogy októberben jön (náluk az van fent). Azt a választ adták, hogy csak az kerül ki elõrendelõi státuszba, amit az egyes disztibútorok és producerek annak nyilvánítanak ki (mármint elõrendelhetõnek). Szóval ez kb azt jelenti srácok, hogy lehet az az októberi dátum nem is kamu.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

én jövõ évre se venném biztosra, legalábbis az év elsõ felére akik ki akarják adni a nagyobb játékaikat már rég bejelentették
tökéletes játékot kell kiadniuk vagy esélyes a kiadó csõdje, így megéri várniuk pár évet amíg csiszolgatják
talán a köv. konzol generációt is megvárják hogy nagyobbat szóljon rendes hardveren mint ezeken a mostani pénztárgép színvonalú xboxokon meg ps-eken

dragon11
😄😄😄

Szerintem nem sokara.

Amugy meg #2017

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

dragon11
??

Grove4
<#wilting>

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

dragon11
A házigazda szerint nem sokára várható egy újabb trailer, s hátha abból okosabbak leszünk.

Vajon mikor jöhet az ?

vk90
Na épp ez az. Már kéne lennie pár trailernek, meg infónak...

Capcom is the best!

Jaka923
A legutóbbi hír alapján, miszerint az egyik fejlesztõ önéletrajzában szereplõ októberi megjelenés elég hihetõnek tûnik. Az egyetlen dilemma, hogy addig már csak 3-4 hónap van vissza, és az 1 traileren kívül semmit nem adtak még ki. Egy ilyen nagy címnél nem lenne túl szokványos a hype-rohamot az utolsó pillanatokra hagyni.

arty
egyelõre novemberre tippelem(zavvi...), de ha a nyáron nem jön több info, akkor idén már esélytelen

Forza.

dragon11
Lehet van benne valami, de számomra hihetetlen fura, hogy egy hangot nem ad a RG a dolgok alakulásáról, illetve közel 10hónapja dobtak ki egy trailert. Nem értem hova kellett ez a sietség..

dragon11
Világos.<#worship>

S Te is csak oly' késõre becsülöd a megjelenést ?:/

arty
nemvoltak 😊 pár lelkes fan minden számban ami a trailerben volt dátumot látott...

Forza.

dragon11
Sziasztok!

Valóban úgy gondoljátok, hogy leghamarabb 2013-ban fogják kiadni ?:/
A trailerben voltak dátumra utaló adatok, igaz nem hivatalos.. de azokkal mi van ?😊

shaddam
Húhú egy gta5 ps4 bundle jó is lenne 😄

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

arty
jah, novemberben MILLIÓK vennék a max payn-et.... <#falbav>

Forza.

am nagy lehet a dilemma most rockstarnál hiszen ugye max payne 3 kijött, gta v elõle is venné a vásárlókat, új konzol lesz hamarosan, nagyon helyénkell lenni az eszüknek h mikor dobják ki. Bár vhogy nem tom elképzelni hogy a gta akár csak egy dlc-je is mondjuk ne érje el a kitûzött célt, elvégre sztem ez az a játék, ami kb korosztálytól függetlenül mindenkit elvarázsol. bár lehet, hogy elfogult vagyok..😊
gabo91
Konkrétan emlékszem hogy egyszer a Rockstar is nyilatkozott, hogy egy új konzolgenerációra átállni, arra fejleszteni mennyi nehézséget okoz.
Szóval nem lenne könnyû, de nem ez a fõ "probléma"

Megint csak anyagi okokról van szó... profit a lényeg, pénzbõl élnek õk is.
Az hogy kihozzák a jelenlegi és az új generációra is, rettentõ nagy öngól lenne.
1. senki sem fogja megvenni kétszer a játékot, tehát több eladás nem lenne mintha csak a régire hoznák. (aki vesz ps4-et annak tuti hogy 3 is van)
2. ha otthon van a ps3/xbox360 akkor mégis miért vegyek nextgen. konzolt, hisz a régire is kijött a játék.
3. GTA egy név, ami végett vesznek konzolt/pc-t az emberek.
Ha idõbe kihozzák a játékot, még esetleg az új generáció bejelentése elõtt, akkor szépen eltudják még adni a maradékot, kisöprik a raktárakat. De úgy hogy pár hónap aztán új játékkonzol lesz... az szépen beleköpne a levesbe.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Én ezt hallottam.
Snexi
szerintem könnyen átportolhatják az új konzolokra és akkor mindkét generációra kiadják (de még az is lehet,hogy kompatibilisek lesznek visszafelé az új konzolok)

gabo91
Idén semmikép, de jövõ tavasz szerintem reális. Jövõre mindenképp ki kell hogy jöjjön. 2014-ig nem várhatnak és nem is fogják húzni, mivel a jelenlegi konzolgeneráció ideje is lejár (lassan de biztosan). Az pedig nagy hiba lenne,(mindkét, három félnek) ha új konzol elõtt nemsokkal adnák ki ezt a régire, vagy már a váltás után...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Nem az optimalizálás miatt hanem az idõ eltérés miatt.Azt nem akarom megint kivárni

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Nem is tudom miért 😄
Már a Max Payne-nél láthattuk, hogy tudnak a srácok...amúgy meg a Rockstar Toronto végezte a GTA IV optimalizálását, akiktõl azóta elvették 😊
Malakai
Összecsapásnak nem nevezném a fõ csapat valószinüleg az RDR óta tolgozik rajta, vagy még korábban.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Biztos,hogy nem várok PC verzióra megint.Veszek hozzá konzolt valami olcsót inkább😊

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

hát inkább várok rá még 1, 1,5 évet, minthogy õsszel kidobják és összecsapják. Szerintetek meg lesz oldva a 4-et igen sértõ bug?
Malakai
A korábbi tippem tartom, 2013 tavaszi idõszak lesz konzolon szerintem, ha jön PC-re, akkor arra meg karácsony, vagy tél vége (2014).

Közben meg lehet hatalmas gebaszok vannak a fejlesztéssel és évekig nem jön ki... 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

csak Los Santos és környéke, visszatérõkben meg szerintem ne reménykedj.
nem sok hivatalos infó van amúgy, inkább csak pletykák.
Ezért sincs rá sok esély.
abszolút semmit nem tudunk a fiveról? gondolok itt szereplõkre stb. azt tudom h visszatérünk san andreasba. én nagyon remélem h lesz visszatérõ szereplõ pl cj v sweet esetleg og loc:-) és az igaz h 2 spílerrel fogjuk nyomatni? nekem az tetsuett nagyon a san andreasban h cj saját kedvünk szerint formálhattuk. ruha mellett fodrász borbély tetkós kondi. ezek annyira tetszettek!! bár tény h niko karakteréhez nem illett volna a tetkó a punk séró meg a fejkendõ:-) nagyon várom rem még idén kiadják bár nem sanszos.
Min. 2013 jaja.
gabo91
Na ja, az telik az idõ szépen, nem kizárt hogy igazad lesz (de 2013 az biztos, vagy .... késõbb?) lassan 8 hónapja, hogy kijött az elsõ és UTOLSÓ trailer.

JaSoN HuNTeR
2013 elõtt ne várjátok. felesleges. 2013 nov inkább.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Szerintem olyan 40%
Yoda001
simán lehet, ahogy október is... az a +1 hónap végülis csak jót jelent, mert betudják fejezni a fejlesztéseket, stb..

http://9gag.com/gag/5135249

Ne örülj még annyira.
arty
Yoda001
gondolom õ se hülye, pláne, hogy õ maga linkelte<#vigyor1>

http://9gag.com/gag/5135249