27719
-
#7227 Az ilyen cikkek miatt. És az a durva, hogy nem látod....
Hazugságok, dezinformácio, flémkeltés - mindegy, csak nőjön az oldalletöltés. Akinek ez az igénye, az igénytelen. Mondom: kuka aljáról a romlott szenvdics, holott máshol 3 fogásos melegételt kapnál. -
#7226 PoPup nincs, ujraindulás se volt még, csak ez a zöldes sötét hiba -
#7225 Nálad vannak ? -
#7224 Nah akkor tolhatod...nézd meg van-e popup, esti sötét helyeken zöldes grafikai hibák, és ujraindulások :) -
#7223 igazán korodhoz illő kultúrával vagy megáldva... gratulálok hozzá :) -
#7222 Én már évek óta gamestart olvasok, de még senki nem tudta megmondani miért szar :) -
#7221 Na megjött és így néz ki:
-
#7220 hogy lehetnek ennyire majmok?:) jó nagy lesz a bünti az tuti! -
#7219 srácok, té komolya gémszart olvastok és még beszélgettek is róla?
netán az RDR-t is várjátok?
gondolkodjatok már... van ezernyi NEM-SZENNYLAP ezen a kurva interneten, miért pont a kuka legaljáról kell a szendvics? -
#7218 olvastam már, elég durva :D -
#7217 http://www.gamestar.hu/grand-theft-auto-v-perre-szamithat-az-amazon.html -
#7216 Kiváncsi vagyok a pontozásra :) -
#7215 Ma kb. 16:00-tól beindul a review áradat! IGN, Gametrailers, Gamespot, stb. -
#7214 Szerintem, ettől függetlenül szépen elkerülhető volt a spoiler....sőt :) -
#7213 közben leesett hogy holnap...xd bocsi a hülyeségemért -
#7212 aztán miért jó az, hogy fél évre bekussoljon a topik? had pofázzanak a konzolosok, legalább addig is látjuk a játék erényeit, vagy hátrányait, meg lehet nyálat csorgatni...spoilerér meg pofán csapás jár -
#7211 Legalább akkor most -1 idióta :D -
nú #7210 na akkor kapjátok be, -fav, úgyis full idióták jártak ide eddig is -
#7209 jaj bocsi
ez a lényeg
A konzolokszervize.hu megbízásából küldeményét a G4S Futárszolgálat a következő munkanapon 9-17 óra között próbálja meg Önnek kézbesíteni (ünnepnapokon és hétvégén a futárszolgálat nem dolgozik). -
#7208 srácok bocs de most olvasom a mailt reggel van még...akkor ma megkapom szerintetek?
nem tartózkodik a megadott címen, akkor a csomagot az utánvét összegének kifizetésével bármelyik hozzátartozója átveheti (munkahelyen, kollégiumban, ha kifizeti a csomagot, akkor a portás is átveheti. Kérjük, intézkedjen arról, hogy a megadott címen tartózkodjon valaki, és legyen nála készpénz a csomag kifizetéséhez).
Kérjük, hogy amennyiben előre tudja, hogy nem fog a kiszállítási címen tartózkodni, vegye fel futárszolgálatunkkal a kapcsolatot.
A kiszállítással kapcsolatban érdeklődhet a [email protected] címen, vagy a 06 70 669-8290-es telefonszámon. -
#7207 Nem értem amúgy minek külön PC-s és konzolos topik :D Elég lenne egy, és akkor abba mindenki megosztaná a tapasztalatait :D -
#7206 Szerintem olvass vissza, ki igényli az infókat :) -
#7205 ez a konzolos topik warez totyikja xD -
nú #7204 És? Aki akarja, az nézi a konzolost, ha jött pc-s infó, akkor meg jön ide is. Kurvára nem vicces, mikor benézek ide és itt beszélik meg a konzolosok a kérdéseiket... Úgyis le fogom nyitni általában a spoilert és bár nem nagy poénlelövés, de nem akarom látni, hogy milyen feature-ök vannak még a játékban. Nem is értem miért itt beszélitek meg, hogy xy helyet hol lehet megtalálni meg ilyenek... -
nú #7203 Egyenlőre a sorozatgyilkos szokta darabolni az áldozatokat. -
#7202 Szerintem nem lesz itt gond ha a játékról beszélgtünk, mert a PC-s megjelenés egyenlőre még álom... -
#7201 Maximum jegelni, elásni kár lenne, hogy aztán újat kelljen nyitni később... -
#7200 Akkor el is lehetne ásni ezt a topikot ugye tudod? -
nú #7199 Kérlek titeket, hogy a konzolos topikban pörögjön fel, mert itt még mindig PC-ről van szó. -
#7198 Reméljük holnap felpörög a játékmenet élet itt is :) -
#7197 Most mi a baj, a konfigodból ítélve te is inkább PC-n tolnád... nem? :) -
SergioAmigo #7196 -
#7195 valaki átkonvertálhatná a játékot PC-re konzolról -
#7194 Atyaisten! GIGALIKE! -
Coral Springs #7193 Nekem a GTA IV fő sztorijában 175 órám van, azt még nem toltam a DLC -ket. A GTA V a duplája lesz minimum. -
RYO21 #7192 Ugyanúgy mint a GTA IV-ben, csak más a festése. Báris a promó képeken úgy tűnt. -
SergioAmigo #7191 Úgy tűnik újra húst ehetünk fiúk. -
#7190 úristen,ezen hangosan nevetek már mióta xdd -
#7189 Csináltam egy gifet, ahogy most érzem magam a GTA-val kapcsolatban :D
-
#7188 Azért lesz itt tennivaló és játékidő kéremszépen :)