27706
-
Pitbull32 #25744 Sajnos még mindig ugyanazt látom.
Na mindegy, a munkahelyemen mind a hét lemezt kiraktam ISO-ba, felmásoltam egy SSD disk-re és most onnan faszán, gyorsan települ.
Gondolom a játék indításánál a Social Club App majd bejelentkeztet és akkor minden rendben lesz. -
Plata #25743 Holnap új DLC. -
Plata #25742 Vicces,de nekem sem látja most GTA 4-et meg a DLC-ket.
Pedig mikor szedtem le legutóbb az ötöt még látta a 4-et is meg DLC-ket.
Megvannak azok is. -
#25741 Biztos, hogy nem kell dvd olvaso :)
Esetleg probalj torolni bongeszobol cache/cookiet, hatha.
Ezt kellene latnod:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Pitbull32 #25740 Kiléptem, beléptem de nem változott semmi. Ha újra beírom a kódot, akkor kiírja, hogy "ALREADY IN USE", tehát hogy már használatban van.
Lehet, hogy vennem kell egy DVD olvasót a gépbe és először onnan felinstallálni, hogy a profilomban megjelenjen a játék. -
Plata #25739 Próbáld meg újra,nekem a letöltés van.Download win meg mac vagy mi a rák.
Esetleg lépj ki és lépj be újra hátha még nem fogta fel.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.10. 21:58:54 -
Pitbull32 #25738 Na, azt csináltam. Avatar / Game downloads. A Gran Theft Auto mellett a "PURCHASE" és a "USE ROCKSTAR CODE" lehetőségek vannak.
Én az utóbbit választottam, ott beírtam a DVD csomagban kapott kódot, kiírta, hogy sikeres aktiválás és ennyi. Nem történt semmi további érdemleges dolog. -
Plata #25737 Kattints az avatarodra a social club honlapján.
Ott lenyílik egy menü és game downloads. -
Pitbull32 #25736 Szia!
Hát pedig jól jönne egy letöltési link, mert akárhova kattintok, mindenhol csak ADD TO BASKET lehetőség fogad. Pedig azt hinné az ember, hogy ha beregisztráltam és aktiváltam, teljesen természetes lesz, hogy egyből kapok egy letöltési lehetőséget. -
Plata #25735 Persze hogy le tudod.
Ott a menüben keresd meg,ott kell lennie.
Nekem is DVD-s van,de a gépemből kikerült az DVD olvasó és leszedtem a rockstar honlapjáról.
Meg nem mondom hol van az a menü pont,alig találtam meg és már nem tudom hol volt.
Pedig kb egy hónapja raktam újra onnan.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.10. 21:42:26 -
Pitbull32 #25734 Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék. Megvettem egy boltban a GTA V DVD-s verzióját. A boltban azt mondta az eladó, hogy az aktiváló kód segítségével Online is le tudom tölteni és telepíteni, tehát nem kell a DVD-kkel vacakolni. Regisztráltam magam a Rockstargames.com oldalon és ott profilomban a Game Downloads / Grand Theft Auto V / Use Rockstar Code menüpont alatt aktiváltam a játékot. Azt hittem, hogy így a következő lépésben le is tudom tölteni, de csak közölte velem, hogy sikeres aktiválás és bezárhatom az ablakot.
Tehát a kérdés, hogy le tudom tölteni és telepíteni a játékot, vagy kénytelen leszek DVD-kkel telepíteni?
Előre is köszi a segítséget. -
Rics123 #25733 sziasztok! olyan kérdésem lenne tudtok segíteni vagy olyan oldalt mondani a mi segíthet kocsikat illet rendőr mód megcsinálni mert nekem eddig nem megy
-
stalker001 #25732 Valaki használ online kocsi modot?
Légyszíves aki nem ért hozzá az kíméljen már meg attól hogy egyből beírja hogy azért ban jár, miközben régen is írták ezt mégis tudtam játszani modolt kocsikkal, a kérdés az hogy azóta is lehet e? -
ntex #25731 Épp most adtam el:
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.11.24. 23:25:29 -
#25730 én besokaltam per pill,sztem két hónapja nem logoltam fel,még az akciók se tudnak visszahúzni... :D talán ez a belogolós 750ezerért megcsinálom,meg emgnézem van e mc eladnivaló aztán bb :D -
Plata #25729 Tegnap egész nap friendly sessionban játszottam,kocsit rég nem adok el mert már nem izgat.Csak Mc-ztem meg klubbal foglalkoztam és mivel útba jött pár jewel és gemstone rablás így azokkal is foglalkoztam.Azokat szeretem gyűjteni.
Valami volt tegnap a sessionnal,nem tudtak idegenek bejönni soha,végig csak crew tagok és ismerősök voltak bent.
Mivel elég fullos session volt így lazán jött milla felett a kokó.
Hogy a rákba ment el neked 840 ezerért a kokó dupla eladás mellett?
Az lehetetlenül kevés.Nem is foglalkoznék vele ha csak annyit adna dupla alatt. -
gabesz012 #25728 A bónusz opcionális, nem garantált. Fullos friendly session meg elég ritkán jön össze. 840ért megy el a szajré, mínusz 2*75e supply plusz még egy fél töltés.
A kocsit meg a ph fórumról másoltad át, ami egyébként a redditen tévesen kiírtak alapján lett közölve. Adj el egy kocsit, aztán meglátod, kinek van igaza. ;) Vagy a rockstar oldalán tájékozódj inkább a heti akciókról. -
Plata #25727 Akkor nézd meg újra esetleg.
Kokót nem egyedül kell eladni hanem fullos sessionban ahol lazán kapsz rá jó nagy high demand bónuszt.
És meglátod hogy milla felett kapsz eladásnál.
A héten is bónuszos a kocsi eladás.
Bonus GTA$ Activities:
Vehicle Cargo (1.5X)
MC Businesses (2X)
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.24. 09:03:35 -
gabesz012 #25726 A kokó nem fizet 1 millió felett (főleg ha a supply-t is levonom belőle) és a kocsikra sincs már bónusz, az múlt héten volt, de a többi stimmt. :D Valóban jól lehet keresni a héten. -
Plata #25725 Most dupla MC miatt amúgy is dől a pénz.
Kokó gyár is milla felett fizet.
De a kocsi eladás is bónuszos.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.24. 07:55:29 -
Alanw #25724 viszont ehhez nem kell streamet bamulni -
#25723 Nem kicsit hatasvadasz a cim az url alapjan (olvasni nem olvastam) :) A multkori streames event alatt 5-10 millio alatt lehet szerezni, ez ahhoz kepest lofasz, ha a mostani 1.3 misirol van szo.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.11.23. 11:12:38 -
Alanw #25722 http://gtaplace.hu/hir/2339/szegyentelenul-sok-penz-jar-ezen-a-heten-a-gta-online-ban -
#25721 https://www.youtube.com/watch?time_continue=430&v=32jpxbBN27o
https://www.youtube.com/watch?time_continue=430&v=32jpxbBN27o -
Alanw #25720 rendszer alatt a rockstart ertettem.... -
#25719 Én nem játszottam azon a szerveren, csak egyszer átfutottam a leírást.
A registry-ben rögzítve van a játék elérési útja, így nem biztos, hogy működik a dolog.
És a karakterek miatt szerintem amúgy is csatlakoznia kell a social-hoz. Hacsak nincs a szervernek külön karakter tár része is. Ezt nem tudom.
Amúgy meg 2 játékot tárolni igencsak nagy luxus. 140 GB hely.... -
Plata #25718 Ha eredeti és online is akarsz játszani akkor ne,egyébként meg úgy hallottam ehhez durva gép kell,mert nem túl jó a mod és gyorsan megzabál akármennyi ramot. -
#25717 Sziasztok, most viszem végig a GTA V újra, az lenne a kérdésem hogy
Ilyen moddal és végigvihető? grafika és autó feljavitó moddal?
Eredeti a játékom, nem steames.
Ti melyiket ajánjátok. -
Plata #25716 Az a vicc hogy tök fölöslegesen lövöd ki más eladását,úgysem kapsz érte annyi pénzt mint amennyibe a lőszer fáj.
Egyedül az autólopásnál tudsz kitolni vele,ha ellopod az autóját azt elrakhatod magadnak.
Ezt én is csináltam,csak nem elloptam másoktól hanem másoknak adtam oda az én lopott kocsimat.
Az én raktáramban már csak drága kocsi jön,elindítottam kocsilopást,de a saját garázsom helyett az övéhez vittem,kiszálltam belőle ő meg beszállt és bevitte a garázsába.Pár embernek segítettem így pénzt keresni,kezdőnek jól jön. -
ntex #25715 Nem játszom én sem publicban mióta felvettek a PH-s crew-be, viszont attól még áll amit írtam :) -
Plata #25714 Nem publicban kell játszani.
Emgem ma sem bántot senki.
Nc klubeladás közben csak Npc támadott meg.
De tuningolt teherautómnak az Npc nem tud ártani. -
ntex #25713 Amúgy ez nem is lenne hülyeség, nem is értem miért nem így csinálták meg alapból. Azt eleve hatalmas baromságnak tartom hogy bármit szállítasz azonnal megjelenik mindenkinek a térképen pontosan hogy hol vagy. Legalább ha valaki meg akar szívatni lenne egy kis plusz feladata azon kívül hogy odamegy és megpróbál megölni, pl. megkeresni azt akit meg akar ölni. Elég lenne ha azt mutatja a játék hogy honnan indult el a szállítmány. Ha sikerül megszereznie az ellenfélnek akkor akár nagyobb árat is kaphatna érte, ha már bevállalta a rajtaütést. Még talán értelme is lenne így az egésznek a másik szándékos szívatásán felül. -
#25712 Es ha csinalsz egy masolatot a telepitett cuccrol, es az egyiket innen (rs launcherrel), a masikat onnan inditod? Az ugy nem mukodik?
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.11.02. 11:40:26 -
#25711 Nem a rendszer vizsgálja, csak a rockstar.
És én is úgy olvastam, hogy a FiveM-es szerver használatához semmi nem kerül bele az eredeti gta telepítés könyvtárába. -
Alanw #25710 ok hogy nem piszkal bele,de a rendszer a telepitett fajlok eredetiseget vizsgalja.... -
RepeszElek #25709 Így van a játék szivatásra épül.
Aki szét lő egy eladást az a rockstarnak segít mondhatjuk ingyen!
Megnehezíthetné az eladásokat úgy is hogy sokkal nehezebb feladatok elé állít minket de akkor meg mindenki őket szídná így meg egymást.
A vicc az hogy az emberek rosszindulatát lovagolják meg és müködik!
Mert rosszindulat az van bőven.
Beszarás :D
Szemetek....
-
#25708 ahogy olvasom az oldalán, nem piszkál bele a gta onlineba, tőle függetlenül fut a FiveM -
#25707 simán kipróbálnám ha hivatalos lenne,bár alig játszok már az onlineal,nem kockáztatnám a banánt,hátha fél év múlva megint kedvem lenne :D jó lenne ilyen rendőr - bűnöző felállás,vagy hasonlók
-
#25706 Ezzel az a baj, hogy a sok kisgyerek nem tud taktikázni és sokkal egyszerűbb mindent szétbombázni.
A másik baj, hogy csökkenne a kártya eladás. Mert, ha mindig tönkreteszik az eladásod, akkor vagy veszel kártyát vagy nem terheled tovább a szervert (vagy privát public-ot csinálsz...).
Ha van csapat, akkor be lehet védeni az eladást. Volt már rá példa. És sikerült eladni.
Amúgy igen. A figyelem felhívás direkt szívatásra megy. Csak RS nyer vele, más nem.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2018.10.29. 13:00:47 -
Plata #25705 Nem mert ahhoz modolni kell úgy tudom a GTA-t,azért meg banán jár ha elkapnak.
Hallottam már róla mert sessionban emlegették hogy valami ilyen privát szerver van,valami five vagy mi a ragya neve úgy rémlik.De azt is tudom hogy moddolni kell hozzá a GTA-t.Akkor meg a sima Online kizárva.