27706
  • Plata
    Az jó,én az insurgent festést szerettem volna,nekem sokára adta be.
    Elsőnek asszem az insurgent aknát kaptam.
    De opressor Mk2-vel jobban járna pedig.
    A simát sosem sikerült megszoknom.
  • DevLupius
    Harmadjára beadta neki :)
  • Plata
    A kutatáshoz a supplyt fel kell tölteni,anélkül nem megy.
    A kutatás tökre random adja be a fejlesztést.
    Valószínűleg mivel neked opressor rakéta kell,azt adja sokadjára,nekem Insurgent festés kellett ezért azt adta sokadjára.
    Opressor Mk2 jobb.
    Főleg közlekedésre és minden egyébre.
    CEO ládázásra is tökéletes,még tengeri szállításra is amíg nincs nagy hullám.
  • Plata
    Nincs,tök random a fejlesztés.
  • DevLupius
    Barátomnak segítettem az oppressor MK1-et kifarmolni, majd kifarmultuk a bunkert, és kifarmoltuk a MOC-ot, majd kifarmultuk a MOC fejlesztést.
    Most szeretné rárakni a rakétákat, de nem világos a dolog.
    Az alap bunkerben a munkásokat beállította kutatásra, a kutatás elindult egy aknára vagy mire, ami nem kell.
    Fel lehet gyorsítani a kutatást potom 225 ezerért, ez ok.
    Azt olvastam, hogy az aktuális kutatás véletlenül válasza ki az 51 dologból, ez igaz?
    Van rá mód, hogy az oppressor rakéta fejlesztést ki lehessen választani?
    VAGY megnövelni az esélyét, hogy azt válasza?
    A kutatáshoz fel kell tölteni supply-t?
    Ha a negyvenedik kutatásra adja be a rakétát akkor 9 milla ócseny hárásó?
    VAGY évekig kell vele játszani?
    Már az elején mondtam neki, hogy MK2-t vegyen, de Ő a szo@&˘˛s útját választotta, viszont ez a rakéta dolog ha így van, akkor túlmutat mindenen amit eltudtam képzelni :)
    Várom válaszotok, köszönöm.

• Dency
    Távolítsd el a régi magyarítást, szedd le az újabbat az új módaktivátorral 25758-ban linkeltem. Próbáld meg így, nekem műxik.
  • KisCR77
    Leszedtem róla és így megy. Köszi a segítséget.
    Utoljára szerkesztette: KisCR77, 2018.12.30. 12:24:15
  • Dency
    Aham, próbáld ki hogy a magyarítást kiszeded belőle hogy úgy megy-e.
  • KisCR77
    Csak magyarosítás van ramoddolva. Nem steames a játék hanem dobozos.
  • Dency
    Nem moddoltál rajta semmit? Ez esetben jobb kill a játékra steamen belül/tulajdonság/helyi fájlok/ játékfájlok épségének ellenőrzése
  • KisCR77
    Sziasztok!
    Olyan problémám van, hogy a játék elindítása után, amikor a menüből elindítom a sztori módot és mikor betöltené magától kilép a játék.
    Az utolsó frissítés óta csinálja ezt. Előtte nem volt semmi probléma.
    A válaszokat előre is köszönöm!
  • Plata
    Én évekig nem vettem meg,mikor lett hangárom valamelyik DLC-vel az után vettem csak meg.
    Hamarabb volt Akula-m mint Buzzard.
  • Caliph
    kb az első heli amit megvesz mindenki ,szal aki már legalább egy hónapot játszott annak szinte meg is van :D
    Nesze semmi :D
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.12.28. 15:50:58
  • Plata
    Buzzardról játék közben jön egy üzenet,utána ingyenes.
  • Plata
    Ingyen van a Buzzard ma.
  • gyury1983
    Meg lett a probléma....
    Az egyik Gamepad driverje... Ki húztam és müködik, nem fagy ki a játék...
  • gyury1983
    Helló Minden Kedves tag.... Érdeklődni szeretnék,hogy Windows 10 pro 64bit van a gépen és miótta frissítette a rendszer, Windows 10 1809 verziójára, azóta nem indítssa el a játékot...magától kilép ,de nem ír semmi hiba üzenetett... pedig előtte ment az előző win 10-el ... (Azóta pl.: a Forza Horizot sem indul az is kilép és elötte az is ment)
    Ha esetleg tudna valaki segíteni azt Nagyon szépen meg Köszöném...
  • RJoco
    Ha digi neted van, akkor kérj a szolgáltatótól rendes (külső) IP címet, mert esélyes, hogy belső címet kaptál. És az sem kizárt, hogy a szolgáltató blokkolja az RS-t. Vagy valaki leintézte, hogy blokkolja.
    De az sem kizárt, hogy a router-en van beállítva a szülői felügyelet részben, mert már ilyet is tudnak a router-ek. Vagy egyszerűen csak le van tiltva az oldal és a játék IP címe.
    Más megoldás, ahogy lentebb is írták, VPN. Az ellene nem tud mit tenni sem a router-ed, sem a szolgáltatód.
    A mobil netet hamar le tudja gyalulni a win. Azzal csak óvatosan.
  • PiszkosFred
    Vagy vpn.
  • Caliph
    telón oszd meg a netet,géppel csatlakozz rá és úgy próbáld meg
    de előtte restart a routert
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.12.27. 18:46:03
  • Ruppe96
    Sziasztok tegnap regisztráltam ide hogy hátha tudnátok nekem segíteni egy ügyben. Pár hónapja fent volt nekem a GTA 5. Csak aztán újra lett telepítve a gépem, aztán mondom felrakom megint. A telepítéssel nem is volt semmi baj csak hogy amikor indítanám el ki írja ezt -->"Offline Mode Not Available" Hát mondom jól van akkor belépek weben a Socialba. Itt jött a másik baj hogy se asztali gépen amin a játék van, se a laptopon se telón nem tölti be az oldalt. De viszont mobil nettel igen, vagy például bárhol bárkinek betölti, csak ezen az IP címen nem. Linkelek egy videót amit más valaki rakott fel,de nálam is ugyan ez a baj van.Ha valaki tudna rá megoldást nagyon hálás lennék érte, mert már vagy 4 napja küzdök vele hogy mit lehetne tenni. Előre is köszönöm segítségeteket :)

Link--> https://youtu.be/xGX94OusRDA
  • Dency
    Nincs egyáltalán, sehol. De írják is a kommentekbe hogy nekik sincs sehol heli. Sivatagban van ha trevorra váltasz franklinnel nincs. De megoldottam. :D Trevorral elkötöttem a helit, odamentem franklinhez és vele elvittem. No problemo :D
    Utoljára szerkesztette: Dency, 2018.12.27. 17:51:50
  • Plata
    Több rendőrség is van,mindegyik tetején szokott lenni heli.
    De Vespucci részen van egy nagy helipad,négy helikopter hellyel,ott szokott lenni két heli is egyszerre.
    Ott ahol yacht kikötő van.
    Vagy ha ott sincs ki mész a sivatagi reptérre és ott tuti van.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.27. 17:21:57
  • Nitrobrain
    Helló, itt egy pár hely:
    https://www.youtube.com/watch?v=uRHxVQcTUesű
    + az ejtőernyős ugrásoknál is tudsz lopni helit:
    https://www.youtube.com/watch?v=91KbY_OSBoM
  • Dency
    Hali.
    Ennél a missziónál tartok:

A kérdésem az lenne hogy hogyan tudnék helikopter szerezni hogy felmenjek az épület tetejére? Kórház tetején nincs helikopter valamint a rendőrség tetején sincs. Helipadot megvettem de helikopterre már nincs pénzem. Mit tudnék még csinálni?
  • Rics123
    sziasztok! olyan kérdésem van hogy esetleg tudtok-e vagy valaki megtudná módolni nekem a gta 5-met. kecskemét v. környéke. persze ezt nem ingyen kérném. főleg police mod és rengeteg autó
  • Dency
    Szevasztok.
    Akit érdekel működik a mód aktivátor a legújabb steames GTA 5-el és a törttel is. Itt letölthetitek. Annyi hogy mód aktivátorból nem tudja elindítani a steames gta5-t így. De pl a magyarítást bekapcsolod és utána manuálisan elindítod a játékot akkor tökéletes.
    Utoljára szerkesztette: Dency, 2018.12.24. 22:58:54
  • RJoco
    Próbáld meg az email-ban szereplő linkkel visszaszerezni.
    Ha sikerül, akkor új jelszó és kiderül mi van az acc-cal, illetve a karaktereddel.
    Ha nem sikerül, akkor support. Az tényleg csak angol. De egyszerű szöveget tud a goolge is fordítani.
  • Plata
    Magyar biztos nincs,csak is a hivatalos rockstar.
    De az full angol.
  • atestc
    Köszi! És tényleg... :(
    Februárban kaptam 2 orosz nyelvű levelet amit spam-nek tituáltam. Most olvastam, h az elsőben valamit megsértettem, és 30 napra blokkolták a fiókomat. A másodikban meg, h frissült a gmail cimem... :(
    Tud valaki magyar kontaktot akinek lehetne írni?
  • RJoco
    Esélyes, hogy időközben feltörték az acc-odat és megváltoztatták az email címed és a jelszavad.
    A leveleid között keresgélj, elvileg kaptál róla értesítést valamikor. Feltéve, ha nem törölted.
    Jó email címre várod a levelet?
    Amit még megtehetsz, hogy felveszed a support-tal a kapcsolatot. Hátha szolgálni tudnak némi infóval.
  • atestc
    Sziasztok!
    Rég játszottam már a GTA5-el, de most gondoltam elindítom...
    Csakhogy elfelejtettem a jelszavam és hiába nyomtam rá többször is a jelszóemlékeztetőre, semmit nem küldött. Újra regisztráltam ugyanazzal az e-mail címmel csak más névvel ( az eredeti név foglalt volt de az e-mail címem nem ),most meg kéri a játék aktiváló kódot, de az már felhasználtam egyszer. Msot ha kérek jelszóemlékeztetőt akkor megkapom, de már az új nevemre, a kódot meg nem fogadja el. Ötlet?
  • PiszkosFred
    Mindig jo, ha pozitiv a sztori vege. :) Jo jatekot!
  • Pitbull32
    Na minden rendben van, bár annyi fennakadás volt, hogy az a kód, amivel aktiváltam előzetesen a Social Club oldalon, arra kiírta a játék indulásnál, hogy "already in use". Na ezután derült ki számomra, hogy két kód van a füzetben. A másik kódot már elfogadta, elindult, és letöltött még 30 Gigabájtnyi frissítést és már játékra készen áll.
    Köszönöm mindenkinek a segítséget!
  • totyak
    Ha már a Social Clubos letöltésről van szó, kérdésem lenne. Bár ez nem a GTA IV topik, de azért megkérdezném itt, hogy a SC oldalon mire jó a letöltések résznél az a "Get manual activation code"? Elsőre azt hittem, hogy beaktiválom a dobozos példányom és azt is le tudom tölteni majd, de látszólag nem erről van szó. Akkor mire jó? Köszi
  • Pitbull32
    Nos hát ez a "Download for Windows" nem akart megjelenni, pedig azt írta ki, hogy sikeres aktiválás. :-(
    Úgyhogy mivel most ISO-kból feltelepítettem, nagyon remélem, hogy minden rendben lesz holnap.
  • allock #25748
    nem tudom mennyire aktuális még
  • Pitbull32
    Köszönöm a tanácsokat. ;-)
    Most éppen azzal szembesültem, hogy a kis könyvet, amelyen rajta van a Rockstar kód, azt bent hagytam a munkahelyemen :D
    Szépen feltelepült a játék, bejelentkeztetett de bekéri a kódot és nyomni kéne egy CHECK gombot.
    Na erre most holnapig várni kell, bár nem igazán értem, hogy ha Social Club oldalon regisztráltam és aktiváltam, akkor most miután bejelentkeztem, akkor miért kéri külön a kódot...
  • PiszkosFred
    Attol felek, hogy a dvd-n egy nagyon regi kliens van, ami azt jelenti, hogy a RGSC meg frissiteni fog egy jo ideig...
  • Plata
    Ha rányomsz GTA 5 ikonra akkor előjön az ablak ott bejelentkezel és mehetsz is.
    De először végig kell játszanod a bevezetőt,anélkül nem enged online fel.
    Ha kész a bevezető küldetés és az első küldi,ments.
    Utána mehetsz online.
    Először mindig sztoriba menj onnan Online,akkor gyorsabban betölt,ha egyből online-ra böksz sokkal lassabban tölt be és egyből public-ba tesz.
    Ahol valszeg egyből lelőnek.
    De ha sztori onnan invite only akkor no para.