27706
-
GTA5 RP szervert próbált már innen valaki? Ott milyen az élet? -
Plata #25703 Neveket hiába mondasz úgyis elfelejtem.
Arra sem emlékszem tegnap hogy hívták azokat akik balhét kevertek,tudom hogy hárman voltak,de a nevükre akkor sem emlékszem,neveket gyorsan elfelejtem.
Lehet hogy írtad hogy kik voltak de tényleg nem rémlik.
-
a gta online alapvető koncepciója,hogy szivasd a másikat. jelzi ha pénzt keresnél,jelzi ha értékes cuccot viszel,amit még ha véd is valaki , egy rakétával szét lehet bombázni.
És még csak nagy pénzt sem kapsz azért ha szétbombázol valakit,semmi előny nem származik belőle,nem fogod drágábban eladni a cuccot most hogy a konkurencia szét van lőve.
Én valahogy durván erősíteném az eladót,hogy legyen esélye akár több szemét ellen is,rakéta elhárítás,bemérés zavarás,és kikapcsolnám a térképen jelzést is,így ha pl beleolvadnál a forgalomba és nyugisan közlekedsz,nehezebben szúrna ki bárki.És megválaszthatnád az eladó gépet,pl lökdösős kamion felfegyverezve,ha lövöldözni akarsz és gyorsan haladni(de persze ezzel feltűnőbben,esetleg ha rumlit csinálsz el tudnám képzelni hogy felvillanhatsz a térképen),vagy szolid kis furgon ami szürke egérként beleolvad a forgalomba. A támadónak meg adnék valami szkennert,amivel szkennelve kiredíthető melyik kocsit kell megtámadni,sőt bevezetném hogy lopható lenne a rakomány így nem feltétlenül szőnyegbombázással menne rád,hanem útblokkal próbálná a sofőrt kiszedni ,kicsit taktikusabban. de mindenképp az eladó lenne előnyben -
Pont ahogy írod. -
Akkor te nagyon más területen játszottál EVE-ben.
High sec-ben lefúrtam egy Fenrir-re és egy Nomad-ra való ércet. Amit nem tudtam lefúrni, mert nincs, azt megvettem hozzá. Többet is fúrtam, de, ha van fogalmad arról, hogy mennyi érc kell hozzá, akkor van fogalmad arról is, hogy mennyit fúrhattam. És nem afk-olva. A fúrófejek mindig mentek, a következő kavics mindig be volt célozva.
Többed magunkkal POS-t üzemeltettünk és jó helyekre jártunk drágán eladni a POS-on megtermelt cuccot.
Egy-egy új BPO megjelenésével igencsak nagyot tudtunk kaszálni. Ketten összeszedtünk vagy 1 milliárdot, de lehet, hogy volt az másfél is. 2012 körül még ért is valamit.
A GTA-val kapcsolatban meg nem tudok mit mondani, ha nem figyelsz. Pedig a nevekre még rá is kérdeztél.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2018.10.29. 12:26:32 -
RepeszElek #25699 Te félreértesz minket kicsit úgy érzem,azért mert ahogy te is írtad más a játékstilusod.
A te játékstilusoddal ellehet nyugodtan játszadozni.
Keresed a biztonságot,te mondtad a gta-ban nempvp-zel,biztonságos sessionon nyomod,passive-ot használsz,EVE-ben okosan nyugisan játszól,stb.
Én ezt unnàm.
Amiről mi bszélünk az a FAIRPLAY a tisztességes becsületes küzdelem,kockáztatok és ha jobb,ügyesebb,nálam semmi baj játszottunk egy jót, de ne hátba támadjuk egymást meg túlerőben,meg undoritó glicheket,meg tisztességtelen trükköket bevetve alázzuk a másikat.
Ez most nagyon megy sajnos!
Ez csak egy játéèèk!:)
De nem ezeknek...ezek ebben élnek vagy nem tom mi bajuk.
Néha találkozok a gta-ban olyan becsületes balhés játékosokkal mint én és miután egy órán át hülyére gyilkoltuk egymást odamegyünk a egymáshoz barátkozni, és megy a GD gratuláció!
Egyszer egy német sráccal másfél órát gyilkoltuk egymást majd utána egymásnak segítettünk eladni.
-
Plata #25698 Akkor nem értem miről beszélsz.
High sec-ben sok jót nem tudsz bányászni.
Én sosem lövöldöztem másokra,bányászatból is meglehet élni.
Szerettem bányászni,de nem afkolva.
Azt hiszem csupán más a játék stílusunk,én a nyugis játékot szeretem,nem vagyok lövöldözős típus.
Nem keresem a balhét inkább elkerülöm.
Tegnap is próbálkoztak valami haxx vagy mi a rosseb crew nevű tagok,de velük sem foglalkoztam,passzívban szívattam őket ugyan,amiért nagyon ugattak,de az engem sosem szokott izgatni,inkább jó kedvem lesz tőle.
Elég hülye banda volt,még egymást is ölték.
Mivel passzívban is termel a klub én mikor láttam hogy idegenek jöttek sessionba ilyen névvel passzív lettem,igazam is lett mert bajkeverők voltak.Facilityböl lelövettem őket párszor,emiatt nagyon ugattak hogy passzív vagyok és miért nem állok ki ellenük.
De mivel láttam hogy idióta gyökerek akik csak lövöldözni akarnak,így válaszolni sem válaszoltam,csak csesztettem őket passzívból.
Tényleg nem rémlik kivel volt gondod GTA-ban,főleg mert a nevekre sosem emlékszem.
De évek óta játszom Ph-s sessionban anélkül hogy tönkre tették volna eladásom vagy lövöldöztek volna rám.
Sőt mióta PH-s sessionban játszom azóta én nem nagyon láttam lövöldözést vagy ilyesmit,nagy ritkán be esik néha modder vagy csaló,de új sessionba megyünk és kész.
Az anarchia meg a többi amit emlegettél nem nagyon létezik ilyen sessionban,Public-ban lehet,de oda jár a fene.
Publicba általában a hülye zsebrambók járnak,akikből nem kérek.Ph-s sessionban hetekig el lehet lenni ha mákod van hogy bejöjjön valami bajkeverő.Vagy ha be is téved általában azonnal kick. -
Épp eleget játszottam, hogy tudjam mi fán terem az EVE.
Gondoltam, hogy te high.sec lakó voltál.
Én azért jártam low.sec-ben, 0.0-ban és egy rövid ideig wh-ztam is.
Egy elég jó corp tagja, dirije voltam, rengeteg öreg rókával, akik elvittek Cruiser-ekben vadászni. Lőttünk is egy BS-t. De bányásztunk Rorqual mellett 0.0-ban is.
Sajnos a corp aktív játékosok miatt kihalt. Mindenki csak afk akart bányászni, az öregek meg többnyire családi okok miatt tették le a játékot.
És a jelenlegi helyzetet egy olyan öreg róka mondta, aki elég sokat lőtt 1v1-ben és nagyon gyakran fedezte a havi díját.
Veszélyes területen gyakran járnak drága, ritka cuccal a pvp-sek, a fejekről nem is beszélve, amik milliárd nagyságrendeket érhetnek. És van, amikor a konténerbe beleesik 1-1 ilyen.
Bár én magam is elsősorban a békésebb játékosok közé tartoztam, és nem nagyon csatáztam. De bolygózni lementem low-ba, mert ott jobban megérte, mint high-ban. És azért a bulikban is benne voltam.
Egy klókos hajó, meg nem biztos, hogy le tud lőni egy pvp-s hajót. Viszont lehet szem, akár egy alt karakteré, aki egy kapu túloldalán vár. A klókos megfogja, a másik meg odaugrik és lelövi. Csináltuk ezt is. Direkt bait fúró hajót raktunk össze fogóval, egy szomszédos rendszerben meg várt a csapat.
De alt karakterrel játszottunk Hulkageddon-t is.
A GTA-ban meg már írtam a neveket korábban, de lényegtelen a dolog.
Szerintem egyáltalán nem marhaság amit írtam, inkább te viselsz szemellenzőt. -
Plata #25696 Még annyi hogy az EVE-ben nem mehetsz akárhová csak úgy,az űr bizonyos részei magán tulajdonban vannak,ahova ha bemész biza nem fognak neked örülni.
Ott is van olyan mint a Crew GTA-ban csak itt Corp a neve.
Sokkal összetettebb.
Egyébként meg ne csodálkozz hogy valaki álcázva dekkol fél napokat egy kapunál,ha lelő valakit ellophatja a rakományát.
Ami lehet hogy kevéske pénz,de lehet akár ha mákja van hogy ki fog valami dinnyét aki PLEX-et visz.
Fél napi várakozásért cserébe sok hónapnyi ingyen előfizetés,vagy sok milliárdért eladja.
De én sosem próbáltam,nekem a nyugis bányászkodás jött be.
-
Plata #25695 Nem.
Ebben csöppet sincs igazad.
EVE sosem volt biztonságos játék,sosem lesz az,ráadásul ott ha kilőnek a hajódból akkor bukod a hajód,kezdheted nulláról kb.
Ha csak nincs biztosítás a hajódon,akkor nem buksz mindent,csak a hajód rakományát és felszerelését.
Az EVE nagyon jó játék,csak ésszel kell játszani és nem játszani a rambót.
Akkor gyorsan padlót fogsz.
Engem játékos nem lőtt ki egyszer sem.
GTA-s meg EVE-s dolgokat is amit írtál elég sok benne a marhaság.
Nem tudom GTA-ban ki ölt meg téged vagy ki sértett meg hogy ennyire berágtál és ennyire negatívakat írsz.
De én ma is PH-s sessionban játszottam,engem ma sem ölt meg senki.
Kapaszkodj meg sok év alatt EVE-ben sem ölt meg másik játékos.
NPC kalózok igen.
De igen EVE-ben totál pvp van,de ha észnél vagy ott sincs gond.
Egyébként mi a szöszt kezdenél te 1v1-ben a EVE-ben egy tapasztalt régi játékos ellen?
Egy kezdő vagy új játékos sehol sincs egy régihez képest,mert ott a karaktered folyamatosan tanul és erősödik.Tegyük fel féléve játszol,egy kapunál találkozol valakivel aki már sok éve,a te gyenge hajód még 5v1-ben sem lenne neki ellenfél.
Kapunál úgy ölnek meg ha nem vigyázol hogy fel sem fogod mi történt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.10.29. 00:04:26 -
Sajnos ez nem csak itt jellemző és nem is itt a legrosszabb.
Nem tudom, hogy ismered e az EVE-Online-t. Lényegében az egész játék egy session, amit sok szerver lát el.
Régi ismerősöktől tudom, hogy ott is már úgy megy a pvp rész, hogy a kis gyáva ruszki vagy amcsi nem mer kiállni 1v1-ben, inkább bent marad az állomáson. Mikor felcsatlakoznak a haverok, akkor meg már nem érdemes harcba szállni, ahhoz túl drágák a dolgok, esély a csata megnyerésére meg szinte semmi.
A legrosszabb benne, hogy ezt egyesek több órán keresztül képesek csinálni minden nap. -
RepeszElek #25693 Engem is folyton leszednek mert én sem tudom bántani fog vagy sem, de én sokszor imádkozom hogy lőjjön le és okot adjon egy jó kis balhéra!:D
Mióta viszont átléptem a 200as szintet egyedül játszó playerek szinte sosem kötnek belém csak akiknek ott vannak a barátaik a sessionben az meg sokszor nem könnyű...
Hihetetlen az emberi faj hogy minden szégyenérzet nélkül röhög azon ahogy a másik esélytelenné válik a túlerővel szemben és képtelen ezt megsajnálni és ott hagyni szerencsétlen áldozatát.
Ha lehet másnapig öli.
Én ha látom nincs semmi esélye ellenem rögtön ott hagyom.
Az biztos hogy a gyerekemet sokáig a GTA közelébe sem fogom engedni. -
Ezt mindenki másképp éli meg. Nekem is volt nagyon jó fél évem a PH-sokkal. De aztán tettek róla, hogy ez elmúljon és azóta nem sokat játszottam a játékkal. Főleg, hogy a későbbiekben mások is belém kötöttek, lelőttek, majd leléptek. De a vezetőségnek hiába is szól az ember, mert öreg rókát nem tesznek ki. Ha visszalősz és ügyesebb vagy, esetleg később eleve agresszívabb, akkor te leszel nagyon gyorsan kirakva.
Ettől függetlenül próbáld meg. Kifoghatsz épp egy nyugodt időszakot és sokat fejlődhetsz, élvezheted a játékot. Azért nagyon sok normális tag van. -
Plata #25691 Nem.
Emiatt fölöslegesen aggódsz.
Ph-s ha nem támadod meg nem támad.
Egyébként is tilos.
Három éve játszom Ph-s sessionban.
Tegnap is idegen magyar támadott be
Ph-sokkal nyugisan el lehet játszani fél napokat ha nincs idegen.
-
ntex #25690 Ezt nem túl jó olvasni. Mármint az elejével egyetértek, én is elgondolkoztam már azon hogy rögtön agresszívan reagálok minden játékos közeledésére, főleg azután hogy tegnap egy autó leszállításnál egy player már ott várt a garázsnál mikor megérkeztem, és kiszedett az autóból amint meglátott, majd beült az autóba és elvitte a Junkyard-ra... Aztán persze amint végzett ezzel le is lépett a sessionből, gondolom tartott tőle hogy utána megyek. Ami nem hangzott jól az az amit a PHHU-s crewről írtál, én épp ma (illetve mostmár tegnap) jelentkeztem hozzájuk abból a célból hogy ha bevesznek barátságosabb közegben fogok tudni játszani, nem kell majd attól tartanom hogy ki fog váratlanul betámadni mikor nem is számítok rá. Illetve hogy majd lesznek magyarok mindig a sessionokben ahol bent vagyok akiket fel lehet kérni heistelni vagy akármi más együttműködésre. Ezek szerint náluk is vannak olyanok akik szembemennek ezekkel a dolgokkal? -
Itt anarchia működik. A gyenge meghal, az erős megöli a gyengét.
Hányszor feltételeztem azt, hogy ááá, nem lövöm le, békés játékos vagyok. Erre ő lőtt le engem. Meguntam és, ha valaki az utamba került, akkor nem vártam meg, míg kiderül, hogy lő e. Meghalt. Ha békés játékos, akkor tovább csinálta a dolgát és én is tovább tudtam haladni. Ha nem békés, akkor meg utánam jött, azt elvertük egymás száját.
A K/D arányt nagyban befolyásolja a dolog, hogy eleve harcra készülsz, így nem ér meglepetés, míg a másikat érheti meglepetés, amitől elszáll az agya és hiába jön nekem, nem tud úgy koncentrálni és csak halálozik.
Ezért sem tudok már igazán PHHU-s közösségben játszani, mert sosem lehet tudni hogy ki kattan éppen be. És, ha váratlanul ér, akkor nagyon kellemetlen tud lenni. Márpedig PHHU-soktól biztonságban kellene magam éreznem. De nem így van.
A jó társaság hiányában már nem is tudom, hogy mikor indítottam el utoljára a játékot. Le kellene törölnöm, mert másik férne a helyére, de még nem vitt rá a lélek. -
Plata #25688 Ne szögezzük le,az olyan erőszakos dolog.
-
RepeszElek #25687 Igen nem lehet ki-be mászkálni belőle vagyis lehet csak úgy ahogy leírtad és én is leírtam az elöbb és ez pont elég ahhoz hogy szívatsd a másikat!
Azt hiszem ezt most már leszögezhetjük.
Nincs ebben ennyi:) -
Plata #25686 Én meg sokat szoktam lenni passzívban.
Tudom hogy nem lehet ki-be mászkálni belőle.
Ki kapcsolás és a vissza kapcsolás is cd-s.
Ezért szoktam várni a gyárban amíg nem biztonságos.
Amikor beleülnél passzívban helibe vagy egyéb vacakba amit nem lehet passzívban vezetni a játék figyelmeztet hogy ha beleülsz akkor oda a passzív.
Én sosem kerestem a harcot,ez a része sosem érdekelt.
K/D-m gőzöm sincs mennyi. -
RepeszElek #25685 Nah hát ez új, nem tudtam hogy van olyan harci járgány pedig minden fontos dolgot megvettem.
Mondjuk én nagyon ritkán megyek el passzívba sziinte soha.
Mindegy a lényeg hogy én nagyon nagyon nagyon sokat pvp-tem a játékban.
Én keresem a harcot, de ártatlanokat nem bántok,csak idiota trollkodó hülyegyerekeket.
Kezdő játékosra rá is irok hogy az én karakterem sokkal erősebb álljon le mert baj lesz.
0,6-os a K/D-m mert nincs olyan helyzet amibe én nem állok bele....
Rendszeresen lövetem magam szarrá trolkodó klánokkal akik oppressorral.tankal, laserrel jönnek egyszerre és egyik sem érzi soha hogy tök szánalom, 5-en egy ellen viszont ha valamelyiket magára hagyják a haverjai annak álltalában annyi:)
Nem sok trükk van ha van amit én még nem láttam,ezért ebben a témában elég nagy a pofám :D
Simán müködik miért ne müködne.
-
Plata #25684 Nem szoktam harcolni és nem is keresem a harcot.
De szerintem ki be kapcsolgatás nem működik úgy ahogy leírod.
Mert lehetetlenség ki be kapcsolgatni.
Harci járgányban nem is lehet mindegyikben passzívnak lenni.
Van amibe ha beleülsz a passzív automatikusan kikapcsol. -
RepeszElek #25683 A passzív bekapcsolva rögtön mükszik és ez pont elég hogy ne vigyem be az utolsó rpg-t a szaros füstölgő attack helikopterébe vagy tankjába, az egy perc az kevés idő de ennyi kell is hogy összeszedd magad a következő támadásig,10 másodpercet meg minden gyógyegér vissza tud számolni.
Nagyon jól müködő stratégia ez, rengetegen szivatnak vele másokat csodálom hogy még nem találkoztál vele.
-
Plata #25682 Jut eszembe,nincs igazad passzív módban is lehet gyárakat bunkert supplyzni.
Passzív módban bemész bunker vagy MC gyárba laptopnál bejelentkezel megveszed supplyt,utána disband Mc és bekapcsolod passzív módot és kimész gyárból bunkerből.
Gyárból amúgy sem érdemes úgy ki menni hogy MC-ben vagy mert betámadhatják.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.10.26. 16:18:54 -
Plata #25681 Ha valaki passzív nem tudsz rá fejpénzt tenni.
De ha van facility-d akkor passzívban is szívathatod a másikat.
Másik meg hogy valaki ki meg vissza megy passzívba az nem működik.
Azonnal nem leszel passzív és vissza kapcsolni sem tudod csak egy perc múlva minimum.
Ha passzív vagy és kikapcsolod akkor sem kapcsol ki egyből hanem asszem 10 másodperc múlva,vissza kapcsolni meg nem lehet csak legalább 1 perc múlva.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.10.26. 15:57:58 -
ntex #25680 Meg fogom venni de még gyűjtögetnem kell rá :) -
RepeszElek #25679 Amikor azt mondom sokan használják a passzívit gyilkolásra úgy értem hogy megöl majd elmegy passzívba majd megint megöl megint passzív.
Ez akkor vicces amikor valami amúgy is op cuccal tolja amit sgyébkébt sem könnyű leszedni...
Majd tapasztalni fogod te is hogy sok az ilyen kis gyökér, de nyugi ahogy bemegy másnap a suliba úgy is valaki összeveri helyetted vagy fikázák a csajok stb. gondolom ettől hülyülnek így be szegény nyomorúltak... -
RepeszElek #25678 Én az egész passive módot eltörölném a fenébe!
Ha abban vagy úgy sem csinálhatsz semmit ha meg nem akar semmit sem melozni az ember akkor menjen privátba.
Rengeteg kis szaros használja a passzív módot gyilkolásra.
Én már minden bunyót úgy kezdek hogy vérdíjat rakok rá ne tudjon passzívba menni.
Akkor meg jön az off the radar, meg a ghost,vagy lakásba tereportálás..
Idegesítő baromság tud lenni az egész ettől a sok funkciótól,ez öli meg a játékot.
Ilyenkor lépek ki a fenébe és megyek át Battlefieldezni ahol szarrá lövök mindenkit nincs sunnyogás! :D
A laser vagy a hydra támadás ellen meg megint csak annyit tudok írni: oppressor mk2.. -
Plata #25677 Semmi értelme privát sessionban játszani.
Max akkor ha felakarod húzni a gyökereket.
Soha semmit nem érdemes csinálni publicban.
IGN PNDA MGTA HOCC THCC és hasonló crew tagokat kerüld mint a pestist,ha ilyen van a sessionban akkor jó eséllyel modder.
Bár pandások nem túl veszélyesek,szegényeknek annyi észre sem telt hogy tudják hogy lehet a másikat megölni moddal.
Ha pandás modder rád száll,akkor passzív módban lazán ki tudod neki fejteni a véleményed a felmenőiről,aztán rá érsz elhagyni a sessiont.
Görcsölni fog persze hogy megöljön,de úgyis hülye hozzá és jól fel lehet húzni őket ha kicikized hogy mekkora balfék.
Az egyiket asszem csúnyán megsértettem,az egyiknek ugyanis bőven kifejtettem mit gondolok a felmenőiről meg a rokonságáról.Miközben görcsösen fel akart robbantani meg pénzt akart dobálni rám,jól kiröhögtem meg igen csúnyákat mondtam neki.
Egyébként passzív mód publicban vicces lehet,sokan agybajt kapnak tőle ha valaki passzívban van.
Nagyon fel lehet húzni embereket vele.Amit én rendszeresen élvezek is,bírom amikor anyáznak meg egyéb.
Az még jobb ha valakit úgy fel húzol hogy megpróbál neked támadni a hajódon.
Eszement jó hecc felcukkolni passzívban egy gyökeret és elcsalni a hajóhoz.
Ha elég hülye hozzá hozza a haverjait is.No persze attól meg még jobban elgurul a gyógyszere mikor passzívban lelövi a hajód ő meg nem tud semmit csinálni.
Jó pár agyhalott reportolt már hackelésért mert passzívban megöltem,de ugye nem én voltam hanem a hajó,a hajó passzívban is lő.
Régen a WOT-ban is szerettem a közös csetet,pont ezért,hányszor szidtak hogy hacker vagyok,azt imádtam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.10.26. 14:57:01 -
ntex #25676 Lassan majd csak kiismerem, egyébként az a probléma hogy CEO-ként alapból nem lehet passzívba rakni magát az embernek csak ha azt előbb kikapcsolja, és akkor is asszem 1 percet várni kell... Úgy vettem észre hogy rengeteg a 12 éves agyi szintű játékos, nagyon kevésszer találkoztam eddig tényleg értelmes, komoly playerekkel, pl akik felajánlották hogy segítenek bármilyen küldetésben, vagy épp segítséget kértek küldetéshez normális hangnemben chaten. Akadt ilyen is de sajna túlzóan nagy számban vannak a s*ggfejek, akik jól láthatóan unatkoznak és csak azért játszanak hogy trollkodjanak a többi játékossal.
1-2 sztori az elmúlt napokból:
Szállítottam le egy autót, elég messziről kellett bevinnem, de mikor közeledtem a garázs felé láttam a minimapon hogy közeledik egy játékos. Direkt megálltam a garázs előtt, láttam hogy befordul a a garázs felé vezető utcába, akkor már tudtam hogy értem jön. Gyorsan rágurultam a körre, beraktam az autót, majd vártam kicsit, de csak nem akart tágítani a garázs elől. Végül úgy döntöttem kimegyek, akkor látom hogy az ottani agresszív bandával meg a rendőrökkel harcol, majd odagurult elém és csak nézett. Nem reagáltam agresszívan, mondom ha nem támad akkor én sem bántom, beültem egy autóba majd elindultam, erre hirtelen otthagy mindent, követni kezd, majd beáll mellém és mielőtt realizáltam volna a szándékából bármit is, kilőtt SMG-vel az autóból. Hát élvezzen erre ha akar, de persze nem hagytam megtorlatlanul, eleinte úgy tettem mintha nem érdekelt volna hogy megölt, majd egyszer csak én is rárontottam ahogy ő tette velem és a páncélozott Kurumájával együtt felrobbantottam egy rakétával a fenébe majd otthagytam. Le is lépett a srác a sessionből.
Egy másik eset tegnap, egyedül voltam a sessionben az említett trükknek hála, viszont épp egy boltban alakítgattam a karakterem ruházatát. Egyszer csak megjelenik egy player (ja van hogy ez a trükk csak pár másodpercig működik és rögtön bejön pár player) a sessionben. Kérdezi friendly? Gondoltam biztos ő se szeret PVP-zni, válaszoltam neki hogy nem bántok senkit ha nem provokálnak. Erre visszakérdez, hogy nem provokálnak? Majd az ajtóból kinyírja a boltost és ott vár pár másodpercig, nézte a hatást vagy arra várt hátha kimegyek én is gondolom hogy megölhessen, majd mint aki jól végezte dolgát elhúzott onnan. Nekem meg persze kellett volna keresnem egy másik boltot mert ha meghal a boltos ugye "bezár a bazár", de inkább átpakoltam magam egy másik nullás sessionbe előtte.
Már azt is megtanultam hogy nem szabad AFK-olni a nylít utcán ha nem vagy passzív mert valami idióta aki arra téved és látja hogy AFK vagy biztos hogy megáll megölni párszor, egyik alkalommal mikor visszajöttem a géphez a gyerek már épp a 13. alkalommal ölt meg. Hát váljék egészségére, ettől biztos érezhette magában az erőt és a tehetséget.
Volt egy még ezeknél is nagyobb szemétláda, épp 2 ismerőssel leszállítottunk 3 autót, pont mikor beértünk velük odajött valaki egy tankkal és ott spawn campelt rajtunk egy ideig, majd miután megölt minket pár alkalommal, mint aki jól végezte dolgát odébb állt. Ismerősömnek van már egy APC-je, lehívta és utána mentünk. Innentől mi is megöltük párszor ugyanazzal a spawn kill módszerrel ahogy ő tette majd ott hagytuk miután úgy gondoltuk talán leesik neki hogy mivel jár ha trollkodik és gané módon szívatja a többi játékost. Ezután mi is tovább álltunk, gondoltuk jó lecke volt neki. Hát később leesett hogy mégse mert egyszer csak megjelent valami vadászgéppel és szétlőtt minket APC-stől, gondolom meg akarta mutatni hogy akkor is neki nagyobb a f*sza... Miután kilőtt minket távozott is a sessionből, gondolom félt az újabb megtorlástól :D Ezen már mindhárman csak nevetni tudtunk.
A számtalan csalót meg már meg sem említem, akik pl. még a lakásból is kiteleportálnak a sessionon belül mindenkit egy csomóba, csak azért hogy utána felrobbantson mindenkit egyszerre. Vagy olyan rakétavetőt használ ami úgy lövi a rakétákat mintha golyószóró lenne, meg ház méretű sziklákat dobál rád vagy épp helikoptereket, tankokat, vagy csak simán hatalmas UFO-t rak rád ami veled mozog és nem látsz tőle távolabb 2-3 méternél és nem jön le rólad csak ha újraindítod az egész játékot (ezt ráadásul passzív módban kaptam meg pont).
Reportolni egyébként van értelme az ilyen játékosokat? Gondolom hasonló sztorikat mindegyikőtök tudna mesélni, de muszáj volt kiírnom magamból őket mert időnként ez a játék is fel tudja nyomni a pumpát az emberben a főként gyökerekből álló community-je miatt.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.10.26. 14:38:25 -
RepeszElek #25675 A robbanós sniper is két lövésből öl 120 szint felettieket akár a sima kivéve ha headshot,a helik és repcsik ellen úgy ahogy jól tud jönni néha de a HC játékosok hevy snipert tartanak, minden másra ott az oppressor mk2....:)
A bulletprof helmet megvéd a headshottól az nem drága szerez be egy olyat, de igazán ne éld bele magad mert így is gyakran one shot lesz a vége.
Számít a játékos szint, a body armor,és sokan nyomatják a bullsharkot.
Online-n ritka az egyenlő igazságos küzdelem.
A játék netkódja amúgy baromi rossz sokszor akár 1-2 mp késések is lehetnek amitől úgy érzékeled rögtön meghalsz ahogy rádl lő miközben ö mindent túl él.
Ha ilyet tapasztald ne állj le hanem menekülj passive-ba!
Ha nem tudsz akkor válts szervert.
-
Valójában csak 2020-ig elnök, náluk is 4 éves elnöki ciklusok vannak. Szerintem Dan Hauser a nyilatkozatában a jelenlegi ciklusra gondolt, nyilván nem várnak újabb 4 évet, ha netán újraválasztják Trumpot, mert a játék már valószínűleg készülődik, 4 év eltolás elavulttá tenné. Amúgy is arra lehetett számítani, hogy 2020-ban, vagy 2021-ben jön új GTA. R* nyilatkozta korábban, hogy a RDR2-t 2011-ben kezdték fejleszteni és ugye ma adták ki, ez durván 7 év. Ha a RDR2 kap 7 év fejlesztést, akkor a GTA-nak is kell annyi. Az én elméletem szerint az új GTA fejlesztésével megvárták a GTA V kiadását, nem hiszem, hogy 3 nagy projektet vittek egyszerre. Ha 2013-as első verziós GTA V kiadáshoz számolunk 7 évet, az ugye 2020. Ha a jelen generációs változathoz, akkor 2021. Ha netán nem elég 7 év, akkor meg 2021-2022. Az szerintem már bőven next gen, nem húzzák addig a mostani konzolok, ha csak nem megint két generációra adják ki. Nyilván a RDR2 most kap legalább 1-2 év előnyt, amikor tuti nem jön új GTA, hogy ne aprózódjanak el a játékosok, az megint csak 2020-ra mutat. Talán a jövő évben már bejelentik a játékot, megmutatják a logot, másfél-két évvel előre be szokták jelenteni a játékaikat és váratják az embereket. Személy szerint egy 2021-es kiadást látok reálisnak. Legalább 7 év fejlesztés, RDR2 megkapja az előnyt és jövőre éppen aktuális lenne a bejelentés. -
ez szomorú,mert 2021ig elnök trump,ha megválasztják második ciklusra is akkor 2025ig nem jön a gta 6 :D 4és 5 között 5 év ment el,az 5 2013! ban jött ki,szal most szeptemberben már jöhetett volna az új rész,de rdr2 jött. szal akkor 5 év múlva 2022ben gta6 ... :D szerintem nem húzzák addig,kell a pénz :D -
Plata #25672 Tök mindegy csak inkább olyan legyen a 6 mint az 5 és ne olyan trágya mint a 4.
A 4 optimalizálatlan konzolos trágya,az V pedig szépen optimalizált.
Egyébként a Rockstar nyilatkozott,hogy amíg trump az elnök nem jön ki újabb GTA.
Link.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.10.26. 09:23:02 -
Alanw #25671 fix hardver,elobb kesz ,mint a pcnel ahol tesztelgetni kell hogy a vasalon meg az atomeromuvon is fusson
Utoljára szerkesztette: Alanw, 2018.10.26. 08:50:38 -
Plata #25670 Robbanós sniper ahhoz bunker kell és sok idő mire kifejlesztik neked a munkások.
Vagy sok pénz és azonnal kifejlesztik.
Ha mázlid van pár milla és megvan ha nincs sok sok milla és megvan.
Heist sisak az véd 50%-ot,de csak heist alatt,ha csak a városban mászkálsz max dísznek jó.
Fejlövést sniperből nagy szinten túl lehet élni. -
ntex #25669 Rám szállt előbb egy 120 valahányas szintű csávó, valami robbanós sniperrel ölt meg állandóan, meg volt rajta valami sisak és túlélte a fejlövést sniperből, ilyenek. Hogy lehet ilyen cuccokhoz hozzájutni? -
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
RepeszElek #25666 Miért konzolra adják ki elösször? -
ntex #25665 GTA VI még szvsz minimum 2-3 év mire PC-re is meg fog jelenni, mert hogy a PC 1 évvel megint később fogja megkapni a konzolokhoz képest mint az eddigi részeknél is az szinte 100%
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.10.23. 20:54:35