27732
-
én besokaltam per pill,sztem két hónapja nem logoltam fel,még az akciók se tudnak visszahúzni... :D talán ez a belogolós 750ezerért megcsinálom,meg emgnézem van e mc eladnivaló aztán bb :D -
Plata #25729 Tegnap egész nap friendly sessionban játszottam,kocsit rég nem adok el mert már nem izgat.Csak Mc-ztem meg klubbal foglalkoztam és mivel útba jött pár jewel és gemstone rablás így azokkal is foglalkoztam.Azokat szeretem gyűjteni.
Valami volt tegnap a sessionnal,nem tudtak idegenek bejönni soha,végig csak crew tagok és ismerősök voltak bent.
Mivel elég fullos session volt így lazán jött milla felett a kokó.
Hogy a rákba ment el neked 840 ezerért a kokó dupla eladás mellett?
Az lehetetlenül kevés.Nem is foglalkoznék vele ha csak annyit adna dupla alatt. -
gabesz012 #25728 A bónusz opcionális, nem garantált. Fullos friendly session meg elég ritkán jön össze. 840ért megy el a szajré, mínusz 2*75e supply plusz még egy fél töltés.
A kocsit meg a ph fórumról másoltad át, ami egyébként a redditen tévesen kiírtak alapján lett közölve. Adj el egy kocsit, aztán meglátod, kinek van igaza. ;) Vagy a rockstar oldalán tájékozódj inkább a heti akciókról. -
Plata #25727 Akkor nézd meg újra esetleg.
Kokót nem egyedül kell eladni hanem fullos sessionban ahol lazán kapsz rá jó nagy high demand bónuszt.
És meglátod hogy milla felett kapsz eladásnál.
A héten is bónuszos a kocsi eladás.
Bonus GTA$ Activities:
Vehicle Cargo (1.5X)
MC Businesses (2X)
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.24. 09:03:35 -
gabesz012 #25726 A kokó nem fizet 1 millió felett (főleg ha a supply-t is levonom belőle) és a kocsikra sincs már bónusz, az múlt héten volt, de a többi stimmt. :D Valóban jól lehet keresni a héten. -
Plata #25725 Most dupla MC miatt amúgy is dől a pénz.
Kokó gyár is milla felett fizet.
De a kocsi eladás is bónuszos.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.24. 07:55:29 -
Alanw #25724 viszont ehhez nem kell streamet bamulni -
Nem kicsit hatasvadasz a cim az url alapjan (olvasni nem olvastam) :) A multkori streames event alatt 5-10 millio alatt lehet szerezni, ez ahhoz kepest lofasz, ha a mostani 1.3 misirol van szo.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.11.23. 11:12:38 -
Alanw #25722 http://gtaplace.hu/hir/2339/szegyentelenul-sok-penz-jar-ezen-a-heten-a-gta-online-ban -
https://www.youtube.com/watch?time_continue=430&v=32jpxbBN27o
https://www.youtube.com/watch?time_continue=430&v=32jpxbBN27o -
Alanw #25720 rendszer alatt a rockstart ertettem.... -
Én nem játszottam azon a szerveren, csak egyszer átfutottam a leírást.
A registry-ben rögzítve van a játék elérési útja, így nem biztos, hogy működik a dolog.
És a karakterek miatt szerintem amúgy is csatlakoznia kell a social-hoz. Hacsak nincs a szervernek külön karakter tár része is. Ezt nem tudom.
Amúgy meg 2 játékot tárolni igencsak nagy luxus. 140 GB hely.... -
Plata #25718 Ha eredeti és online is akarsz játszani akkor ne,egyébként meg úgy hallottam ehhez durva gép kell,mert nem túl jó a mod és gyorsan megzabál akármennyi ramot. -
Sziasztok, most viszem végig a GTA V újra, az lenne a kérdésem hogy
Ilyen moddal és végigvihető? grafika és autó feljavitó moddal?
Eredeti a játékom, nem steames.
Ti melyiket ajánjátok. -
Plata #25716 Az a vicc hogy tök fölöslegesen lövöd ki más eladását,úgysem kapsz érte annyi pénzt mint amennyibe a lőszer fáj.
Egyedül az autólopásnál tudsz kitolni vele,ha ellopod az autóját azt elrakhatod magadnak.
Ezt én is csináltam,csak nem elloptam másoktól hanem másoknak adtam oda az én lopott kocsimat.
Az én raktáramban már csak drága kocsi jön,elindítottam kocsilopást,de a saját garázsom helyett az övéhez vittem,kiszálltam belőle ő meg beszállt és bevitte a garázsába.Pár embernek segítettem így pénzt keresni,kezdőnek jól jön. -
ntex #25715 Nem játszom én sem publicban mióta felvettek a PH-s crew-be, viszont attól még áll amit írtam :) -
Plata #25714 Nem publicban kell játszani.
Emgem ma sem bántot senki.
Nc klubeladás közben csak Npc támadott meg.
De tuningolt teherautómnak az Npc nem tud ártani. -
ntex #25713 Amúgy ez nem is lenne hülyeség, nem is értem miért nem így csinálták meg alapból. Azt eleve hatalmas baromságnak tartom hogy bármit szállítasz azonnal megjelenik mindenkinek a térképen pontosan hogy hol vagy. Legalább ha valaki meg akar szívatni lenne egy kis plusz feladata azon kívül hogy odamegy és megpróbál megölni, pl. megkeresni azt akit meg akar ölni. Elég lenne ha azt mutatja a játék hogy honnan indult el a szállítmány. Ha sikerül megszereznie az ellenfélnek akkor akár nagyobb árat is kaphatna érte, ha már bevállalta a rajtaütést. Még talán értelme is lenne így az egésznek a másik szándékos szívatásán felül. -
Es ha csinalsz egy masolatot a telepitett cuccrol, es az egyiket innen (rs launcherrel), a masikat onnan inditod? Az ugy nem mukodik?
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.11.02. 11:40:26 -
Nem a rendszer vizsgálja, csak a rockstar.
És én is úgy olvastam, hogy a FiveM-es szerver használatához semmi nem kerül bele az eredeti gta telepítés könyvtárába. -
Alanw #25710 ok hogy nem piszkal bele,de a rendszer a telepitett fajlok eredetiseget vizsgalja.... -
RepeszElek #25709 Így van a játék szivatásra épül.
Aki szét lő egy eladást az a rockstarnak segít mondhatjuk ingyen!
Megnehezíthetné az eladásokat úgy is hogy sokkal nehezebb feladatok elé állít minket de akkor meg mindenki őket szídná így meg egymást.
A vicc az hogy az emberek rosszindulatát lovagolják meg és müködik!
Mert rosszindulat az van bőven.
Beszarás :D
Szemetek....
-
ahogy olvasom az oldalán, nem piszkál bele a gta onlineba, tőle függetlenül fut a FiveM -
simán kipróbálnám ha hivatalos lenne,bár alig játszok már az onlineal,nem kockáztatnám a banánt,hátha fél év múlva megint kedvem lenne :D jó lenne ilyen rendőr - bűnöző felállás,vagy hasonlók
-
Ezzel az a baj, hogy a sok kisgyerek nem tud taktikázni és sokkal egyszerűbb mindent szétbombázni.
A másik baj, hogy csökkenne a kártya eladás. Mert, ha mindig tönkreteszik az eladásod, akkor vagy veszel kártyát vagy nem terheled tovább a szervert (vagy privát public-ot csinálsz...).
Ha van csapat, akkor be lehet védeni az eladást. Volt már rá példa. És sikerült eladni.
Amúgy igen. A figyelem felhívás direkt szívatásra megy. Csak RS nyer vele, más nem.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2018.10.29. 13:00:47 -
Plata #25705 Nem mert ahhoz modolni kell úgy tudom a GTA-t,azért meg banán jár ha elkapnak.
Hallottam már róla mert sessionban emlegették hogy valami ilyen privát szerver van,valami five vagy mi a ragya neve úgy rémlik.De azt is tudom hogy moddolni kell hozzá a GTA-t.Akkor meg a sima Online kizárva. -
GTA5 RP szervert próbált már innen valaki? Ott milyen az élet? -
Plata #25703 Neveket hiába mondasz úgyis elfelejtem.
Arra sem emlékszem tegnap hogy hívták azokat akik balhét kevertek,tudom hogy hárman voltak,de a nevükre akkor sem emlékszem,neveket gyorsan elfelejtem.
Lehet hogy írtad hogy kik voltak de tényleg nem rémlik.
-
a gta online alapvető koncepciója,hogy szivasd a másikat. jelzi ha pénzt keresnél,jelzi ha értékes cuccot viszel,amit még ha véd is valaki , egy rakétával szét lehet bombázni.
És még csak nagy pénzt sem kapsz azért ha szétbombázol valakit,semmi előny nem származik belőle,nem fogod drágábban eladni a cuccot most hogy a konkurencia szét van lőve.
Én valahogy durván erősíteném az eladót,hogy legyen esélye akár több szemét ellen is,rakéta elhárítás,bemérés zavarás,és kikapcsolnám a térképen jelzést is,így ha pl beleolvadnál a forgalomba és nyugisan közlekedsz,nehezebben szúrna ki bárki.És megválaszthatnád az eladó gépet,pl lökdösős kamion felfegyverezve,ha lövöldözni akarsz és gyorsan haladni(de persze ezzel feltűnőbben,esetleg ha rumlit csinálsz el tudnám képzelni hogy felvillanhatsz a térképen),vagy szolid kis furgon ami szürke egérként beleolvad a forgalomba. A támadónak meg adnék valami szkennert,amivel szkennelve kiredíthető melyik kocsit kell megtámadni,sőt bevezetném hogy lopható lenne a rakomány így nem feltétlenül szőnyegbombázással menne rád,hanem útblokkal próbálná a sofőrt kiszedni ,kicsit taktikusabban. de mindenképp az eladó lenne előnyben -
Pont ahogy írod. -
Akkor te nagyon más területen játszottál EVE-ben.
High sec-ben lefúrtam egy Fenrir-re és egy Nomad-ra való ércet. Amit nem tudtam lefúrni, mert nincs, azt megvettem hozzá. Többet is fúrtam, de, ha van fogalmad arról, hogy mennyi érc kell hozzá, akkor van fogalmad arról is, hogy mennyit fúrhattam. És nem afk-olva. A fúrófejek mindig mentek, a következő kavics mindig be volt célozva.
Többed magunkkal POS-t üzemeltettünk és jó helyekre jártunk drágán eladni a POS-on megtermelt cuccot.
Egy-egy új BPO megjelenésével igencsak nagyot tudtunk kaszálni. Ketten összeszedtünk vagy 1 milliárdot, de lehet, hogy volt az másfél is. 2012 körül még ért is valamit.
A GTA-val kapcsolatban meg nem tudok mit mondani, ha nem figyelsz. Pedig a nevekre még rá is kérdeztél.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2018.10.29. 12:26:32 -
RepeszElek #25699 Te félreértesz minket kicsit úgy érzem,azért mert ahogy te is írtad más a játékstilusod.
A te játékstilusoddal ellehet nyugodtan játszadozni.
Keresed a biztonságot,te mondtad a gta-ban nempvp-zel,biztonságos sessionon nyomod,passive-ot használsz,EVE-ben okosan nyugisan játszól,stb.
Én ezt unnàm.
Amiről mi bszélünk az a FAIRPLAY a tisztességes becsületes küzdelem,kockáztatok és ha jobb,ügyesebb,nálam semmi baj játszottunk egy jót, de ne hátba támadjuk egymást meg túlerőben,meg undoritó glicheket,meg tisztességtelen trükköket bevetve alázzuk a másikat.
Ez most nagyon megy sajnos!
Ez csak egy játéèèk!:)
De nem ezeknek...ezek ebben élnek vagy nem tom mi bajuk.
Néha találkozok a gta-ban olyan becsületes balhés játékosokkal mint én és miután egy órán át hülyére gyilkoltuk egymást odamegyünk a egymáshoz barátkozni, és megy a GD gratuláció!
Egyszer egy német sráccal másfél órát gyilkoltuk egymást majd utána egymásnak segítettünk eladni.
-
Plata #25698 Akkor nem értem miről beszélsz.
High sec-ben sok jót nem tudsz bányászni.
Én sosem lövöldöztem másokra,bányászatból is meglehet élni.
Szerettem bányászni,de nem afkolva.
Azt hiszem csupán más a játék stílusunk,én a nyugis játékot szeretem,nem vagyok lövöldözős típus.
Nem keresem a balhét inkább elkerülöm.
Tegnap is próbálkoztak valami haxx vagy mi a rosseb crew nevű tagok,de velük sem foglalkoztam,passzívban szívattam őket ugyan,amiért nagyon ugattak,de az engem sosem szokott izgatni,inkább jó kedvem lesz tőle.
Elég hülye banda volt,még egymást is ölték.
Mivel passzívban is termel a klub én mikor láttam hogy idegenek jöttek sessionba ilyen névvel passzív lettem,igazam is lett mert bajkeverők voltak.Facilityböl lelövettem őket párszor,emiatt nagyon ugattak hogy passzív vagyok és miért nem állok ki ellenük.
De mivel láttam hogy idióta gyökerek akik csak lövöldözni akarnak,így válaszolni sem válaszoltam,csak csesztettem őket passzívból.
Tényleg nem rémlik kivel volt gondod GTA-ban,főleg mert a nevekre sosem emlékszem.
De évek óta játszom Ph-s sessionban anélkül hogy tönkre tették volna eladásom vagy lövöldöztek volna rám.
Sőt mióta PH-s sessionban játszom azóta én nem nagyon láttam lövöldözést vagy ilyesmit,nagy ritkán be esik néha modder vagy csaló,de új sessionba megyünk és kész.
Az anarchia meg a többi amit emlegettél nem nagyon létezik ilyen sessionban,Public-ban lehet,de oda jár a fene.
Publicba általában a hülye zsebrambók járnak,akikből nem kérek.Ph-s sessionban hetekig el lehet lenni ha mákod van hogy bejöjjön valami bajkeverő.Vagy ha be is téved általában azonnal kick. -
Épp eleget játszottam, hogy tudjam mi fán terem az EVE.
Gondoltam, hogy te high.sec lakó voltál.
Én azért jártam low.sec-ben, 0.0-ban és egy rövid ideig wh-ztam is.
Egy elég jó corp tagja, dirije voltam, rengeteg öreg rókával, akik elvittek Cruiser-ekben vadászni. Lőttünk is egy BS-t. De bányásztunk Rorqual mellett 0.0-ban is.
Sajnos a corp aktív játékosok miatt kihalt. Mindenki csak afk akart bányászni, az öregek meg többnyire családi okok miatt tették le a játékot.
És a jelenlegi helyzetet egy olyan öreg róka mondta, aki elég sokat lőtt 1v1-ben és nagyon gyakran fedezte a havi díját.
Veszélyes területen gyakran járnak drága, ritka cuccal a pvp-sek, a fejekről nem is beszélve, amik milliárd nagyságrendeket érhetnek. És van, amikor a konténerbe beleesik 1-1 ilyen.
Bár én magam is elsősorban a békésebb játékosok közé tartoztam, és nem nagyon csatáztam. De bolygózni lementem low-ba, mert ott jobban megérte, mint high-ban. És azért a bulikban is benne voltam.
Egy klókos hajó, meg nem biztos, hogy le tud lőni egy pvp-s hajót. Viszont lehet szem, akár egy alt karakteré, aki egy kapu túloldalán vár. A klókos megfogja, a másik meg odaugrik és lelövi. Csináltuk ezt is. Direkt bait fúró hajót raktunk össze fogóval, egy szomszédos rendszerben meg várt a csapat.
De alt karakterrel játszottunk Hulkageddon-t is.
A GTA-ban meg már írtam a neveket korábban, de lényegtelen a dolog.
Szerintem egyáltalán nem marhaság amit írtam, inkább te viselsz szemellenzőt. -
Plata #25696 Még annyi hogy az EVE-ben nem mehetsz akárhová csak úgy,az űr bizonyos részei magán tulajdonban vannak,ahova ha bemész biza nem fognak neked örülni.
Ott is van olyan mint a Crew GTA-ban csak itt Corp a neve.
Sokkal összetettebb.
Egyébként meg ne csodálkozz hogy valaki álcázva dekkol fél napokat egy kapunál,ha lelő valakit ellophatja a rakományát.
Ami lehet hogy kevéske pénz,de lehet akár ha mákja van hogy ki fog valami dinnyét aki PLEX-et visz.
Fél napi várakozásért cserébe sok hónapnyi ingyen előfizetés,vagy sok milliárdért eladja.
De én sosem próbáltam,nekem a nyugis bányászkodás jött be.
-
Plata #25695 Nem.
Ebben csöppet sincs igazad.
EVE sosem volt biztonságos játék,sosem lesz az,ráadásul ott ha kilőnek a hajódból akkor bukod a hajód,kezdheted nulláról kb.
Ha csak nincs biztosítás a hajódon,akkor nem buksz mindent,csak a hajód rakományát és felszerelését.
Az EVE nagyon jó játék,csak ésszel kell játszani és nem játszani a rambót.
Akkor gyorsan padlót fogsz.
Engem játékos nem lőtt ki egyszer sem.
GTA-s meg EVE-s dolgokat is amit írtál elég sok benne a marhaság.
Nem tudom GTA-ban ki ölt meg téged vagy ki sértett meg hogy ennyire berágtál és ennyire negatívakat írsz.
De én ma is PH-s sessionban játszottam,engem ma sem ölt meg senki.
Kapaszkodj meg sok év alatt EVE-ben sem ölt meg másik játékos.
NPC kalózok igen.
De igen EVE-ben totál pvp van,de ha észnél vagy ott sincs gond.
Egyébként mi a szöszt kezdenél te 1v1-ben a EVE-ben egy tapasztalt régi játékos ellen?
Egy kezdő vagy új játékos sehol sincs egy régihez képest,mert ott a karaktered folyamatosan tanul és erősödik.Tegyük fel féléve játszol,egy kapunál találkozol valakivel aki már sok éve,a te gyenge hajód még 5v1-ben sem lenne neki ellenfél.
Kapunál úgy ölnek meg ha nem vigyázol hogy fel sem fogod mi történt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.10.29. 00:04:26 -
Sajnos ez nem csak itt jellemző és nem is itt a legrosszabb.
Nem tudom, hogy ismered e az EVE-Online-t. Lényegében az egész játék egy session, amit sok szerver lát el.
Régi ismerősöktől tudom, hogy ott is már úgy megy a pvp rész, hogy a kis gyáva ruszki vagy amcsi nem mer kiállni 1v1-ben, inkább bent marad az állomáson. Mikor felcsatlakoznak a haverok, akkor meg már nem érdemes harcba szállni, ahhoz túl drágák a dolgok, esély a csata megnyerésére meg szinte semmi.
A legrosszabb benne, hogy ezt egyesek több órán keresztül képesek csinálni minden nap. -
RepeszElek #25693 Engem is folyton leszednek mert én sem tudom bántani fog vagy sem, de én sokszor imádkozom hogy lőjjön le és okot adjon egy jó kis balhéra!:D
Mióta viszont átléptem a 200as szintet egyedül játszó playerek szinte sosem kötnek belém csak akiknek ott vannak a barátaik a sessionben az meg sokszor nem könnyű...
Hihetetlen az emberi faj hogy minden szégyenérzet nélkül röhög azon ahogy a másik esélytelenné válik a túlerővel szemben és képtelen ezt megsajnálni és ott hagyni szerencsétlen áldozatát.
Ha lehet másnapig öli.
Én ha látom nincs semmi esélye ellenem rögtön ott hagyom.
Az biztos hogy a gyerekemet sokáig a GTA közelébe sem fogom engedni. -
Ezt mindenki másképp éli meg. Nekem is volt nagyon jó fél évem a PH-sokkal. De aztán tettek róla, hogy ez elmúljon és azóta nem sokat játszottam a játékkal. Főleg, hogy a későbbiekben mások is belém kötöttek, lelőttek, majd leléptek. De a vezetőségnek hiába is szól az ember, mert öreg rókát nem tesznek ki. Ha visszalősz és ügyesebb vagy, esetleg később eleve agresszívabb, akkor te leszel nagyon gyorsan kirakva.
Ettől függetlenül próbáld meg. Kifoghatsz épp egy nyugodt időszakot és sokat fejlődhetsz, élvezheted a játékot. Azért nagyon sok normális tag van. -
Plata #25691 Nem.
Emiatt fölöslegesen aggódsz.
Ph-s ha nem támadod meg nem támad.
Egyébként is tilos.
Három éve játszom Ph-s sessionban.
Tegnap is idegen magyar támadott be
Ph-sokkal nyugisan el lehet játszani fél napokat ha nincs idegen.