27719
-
#7670 konzolok szervize bekaphatja, beírtam, a szállítási időnek délelőttöt mert délután suli... szerintetek kihozták? -
#7668 lol akkor nem csodálkozom,csak szar várni,de majd csak megérkezik akkor ide is :) -
#7667 most volt itt a futár,azt mondta hogy örület van,kb 60 gta5 cime van a környéken,és nem egyedül nyomja. És ez 12cég. Xd -
Gary #7665 Infó és játékteszt ígéret az Indexen. -
#7664 azt mondjuk kicsit furcsállom hogy senki nem írta még hogy a futár megérkezett a játékával.facebookos konzolszervizen is kérdeztem a többieket,miért huzzák az időt:C -
#7658 Már itt lenne nagyon is az ideje..
FPocok: Fákjúú -
#7657 majd azért írjátok ám srácok hogyha érkeznek a futárok :) -
MagyaR #7656 Hát ez egy fasság. Épp most ökleltem fel valami dagadt csajt :DDD. A kocsi tényleg csúszkál kicsit, de ha fejlődik a vezetés skilled, akkor jobban lehet majd irányítani. -
#7655 Nekem se jött még meg, általában dél körül van itt a futár. -
#7654 kaptam aha:) hogy a következő munkanapon hozzák 9-17óra között ^^ -
#7653 kaptál tegnap emailt a futárcégtől? -
#7652 Nah jönnek a fikahuszárok! :) -
#7651 fasza,hát úgynézem nem sietnek senkinek se kivinni,de kurva sok dolguk lehet már a futároknak :| -
SAFIII #7650 Tényleg zsíír a grafika, de a fizika egy nagy nulla.
Neki megyek az embernek nem esik fel, a kocsik is össze-vissza csúszkálnak, semmi realitás.
Ki is kapcsoltam egyelőre.... -
#7649 Ümm... nem úgy volt, hogy ott elfogyott és nem lesz, csak jövőhéten? Mintha írtak is valami üzenetet nekem emiatt, hogy asszondja...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Beszoptad? -
bake05 #7648 Megelőztél!Pont most akartam beírni,hogy a grafika valami brutál!A GTA 4 után színte leeset az állam :P -
#7647 Én PC-re "rendeltem" meg, de az se akar sehogy se jönni, a fene vigye el... :D -
#7646 Én onnan várom a vinyót :D -
#7645 ény a konzolok szervízétől de az se akar megjönni egyelőre :C -
#7644 Valaki rendelt platinumshop-tól ? Nem akar megjönni egyelőre.. -
#7643 én is játszanék mér.de ezek nem sietik el hogy meghozzák -
#7642 Na...ezt én is leírom...potom fél év múlva... :D :D -
#7641 Kurvajó a grafika is, a zene, nagyon rendben van sztem! Még hogy a GTA IV szebb.. :D Ja agyonmoddolva PC-n biztosan, de a PS3-as GTA IV-nél ez 100x szebb városon belül :D -
#7640 Gyerekek, 20perce játszok kb, de már most nagyon tetszik! :D -
#7639 ps3 -
bake05 #7638 Meló lenne este,de mára szabit írattam :P :D -
#7637 Suli? Meló? irigyellek :D :D -
bake05 #7636 Én PL:3 órát utaztam oda-vissza a játékért és most értem haza.Ép a telepítést csinálom (ps3) -
#7635 jó neked xd -
#7634 elmentem értexd
-
#7633 Bár nem mindha nekem számítana, nincs popup gondom, most egy 64GBos kölcsön pendriveon van a game :) -
#7632 meghozták vagy elmentél érte?xd -
#7631 naigen :( engem is irritál, hogy így oldotta meg a roksztár :( -
#7630 jajj, de sokáig telepít ez :DD nem bírom kivárni !! :D -
#7629 Nem nagyon van választási lehetőségem, a pendriveom csak 8GB arra nem fér -
#7628 Ha megtalálod a rendes nagy térképn hol az a hely, jelezd pls :)
Ufót akarok :) -
#7627 telepítsd, csak ne ugyanoda, ahova az install diszket tetted! -
#7626 Volt infó erről hogy lsz üzi a térképen :) -
#7625 hát pedig szingliben a lába nyomát se csókolhatja meg a bf a codnak ... :)
bfben ott a teknó mindenre (tereprendezés, járművek) csak aztán semmit nem használnak ki - ami meg marad, sokkal gagyibban van kivitelezve (nem grafikailag), mint a codban -
#7624 Itt van még pár kép.