27719
-
#7710 NA MEGJÖTT :D végre xdd a futár kérdezi mi ez a játék,egész évbe nincs ennyi kiszállításuk mint ma úgy megszorták ezzek a játékkal őket is durva:D -
MagyaR #7709 Hát azt nem mondanám, hogy jobban tartja a sebességet. Az egyik éjszakai harci jelenetnél jobb volt, de napközben kocsikázás közben inkább az xbox, ami kicsit jobb. -
#7708 fantasztikus,már lassan mindenkinek megjön,én meg még mindig várok -
#7707 Viszont most ps3 verzió jobb lett! Ezt is megéltük
Nem mosottasak textúrák mint boxon és játéközben is jobban tartja a sebességet. -
#7706 Megjött az X-is meg a lemez is! :) Ez az első X-em szal kis segítség kellene hogyan is tovább! lemez betesz és telepít magátol vagy....?!
-
MagyaR #7705 Hehe most nézem meg is emelték már az árát. Már 14890 :DDD. -
#7704 -
MagyaR #7703 Nem figyeltem annyira az elején :D. -
#7702 Azt hiszem most jött el az ideje, hogy lépjek innen, kezdődik a spoiler-hadművelet, és nem akarok úgy járni,mint anno Mass Effect 3 miatt, amikor csomóan 3 nappal előbb elkezdtek játszani, én meg szivacsként nyeltem az infót... :S -
#7701 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én úgy hiszem direkt megrendezett halál volt, el is temették Michaelt aztán így tudott új életet kezdeni a családjával, más nevet is kapott mivel kapcsolatban van az FIB-vel gondolom így tudták törölni a priuszát, emellett Trevort is távol tudták tartani mert azt hitte meghalt, amíg meg nem látta a TV ben az ékszerrablásos buliról szóló híreket... -
ldavid #7700 majd azt mondja meg valaki plz hogy még mindig ismétlődnek-e a kocsik -
#7699 Hat ugy h azt hittek meghalt xd te csukott szemmel jatszol?!xd -
MagyaR #7698 Egy fps játéknál idegesítőbb lenne az tény, de itt túl lehet élni szntem :D. Legalább a grafika cserébe nagyon szép. Bár kicsit recések a textúrák távolabb, de nekem megfelel teljesen :D. -
#7697 Ennyi év pc után nem bírnám elviselni. -
MagyaR #7696 Amúgy nem a boltok hibája, hogy nem ért oda még a csomag, hanem a futárszolgálaté. -
#7695 Ugyanolyan szarul? :D - na jó, ez már övön aluli volt, nem is gondoltam komolyan :P -
MagyaR #7694 Nem vészes annyira. Túl lehet élni :D. Nem nagyon látok különbséget a két konzol között. Szinte ugyanúgy fut rajtuk. -
SAFIII #7693 Ugyan így jártam, már sötétedett, aztán találtam egy kilátót, mondom megnézem már.
Kiszálltam a kocsiból aztán már csőcső is volt:D
Hatalmas játék! -
MagyaR #7692 A játék elejét amúgy nem nagyon értettem, hogy az mi.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az leesett, hogy visszaemlékezés, de ott meglőtték pl. a michaelt is. Hogy úszta meg? :DD. Főleg hogy tonnányi zsarut szénné lőttek. -
#7691 Nem kicsit szar. Legtöbbször még a 30at sem éri el.
-
#7690 A karakterváltásos ötletet a pozitív visszajelzések adták a GTA IV három fő karaktere miatt(Niko,Johnny,Luis) -
zenoka #7689 sivatag az fasza:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!asszony atvette egy kicsit Trevor iranyitasat hogy futkarozzon vele (stamina noveles) meglatott egy nagy cicat de ari felkialtassal odacammogot majd a puma szet tepte. -
MagyaR #7688 Nah most aktiválódtak nekem a golf tennis meg ezek a lehetőségek :DD. -
#7687 Hát emberek, ez a GTA már rohadtul nem az a GTA :D Ez a karakterváltogatás a legjobb benne :D De honnan van ennyi ötletük én nem értem :D Még nem volt olyan küldetés amit untam volna, és ez nagy szó! 2órát vittem eddig, és 5%-nál vagyok.. lesz itt tennivaló bőven :D
A grafikáról.. hát igen, recés. DE összességében szép! A fenyeffektek iszonyat jók, a kocsik baromijól néznek ki, egyszerűen sajnálom összetörni őket, hozzáteszem nagyon nem is lehet :D GTA IV-ben tényleg durvábban törtek a kocsik, de az ütközés feeling itt is remek. Külön tetszik, hogy a kocsiban beszélő karakterek is elhalkulnak egy nagyobb ütközésnél egy pillanatra :DD Szóval jó játék ez! -
SAFIII #7686 Hmm be kell vallanom, az előbb kicsit előítéletes voltam.
A GTA4 után kicsit fura volt a fizika nélküli világ, de most jöttem rá, h nincs is rá szükség, valahogy most jobban átjön a GTA feeling, mert a 4 valahogy túl komoly volt számomra.
Csapattam egy jót a hegyekben meg a sivatagban, ahol már sikerült is RDR-sen meghalni.
Az eleje rohadt bejövős és most már egy rossz pontot nem tudok mondani, érzem, h ez a 3 szereplős dolog is totál be fog jönni! -
Lord Mortanius #7685 Fél tizenkettőkor még volt a game a Konzolok Szervize nevezetű üzletben. Nemcsak előrendelőknek!
Hátha valakit érdekel! -
#7684 ...mondjuk sosem felejtem el, amikor megjelent a IV. és valami 8 hónapot vártam a PC-sre, amiatt vettem játékos laptopot, megjelent, megvettem, feltettem, és olyan szarul volt optimalizálva, hogy épphogy elvegetált a gépen :D boldog voltam! :D kb. a héten tudtam azóta fullon játszani vele az új géppel azóta is :D - úgyhogy bírom a strapát :P -
#7683 tökre igazad avn azért én is csalódtam most bennük,azthittem már régen itt lesz ilyenkor :| -
Ironman2 #7682 -
#7681 nem az órákról van szó, csak ha már vlaszthatsz kiszállítási időpontot akkor hozzák ki akkor, mert később nem tudom átvenni. ha meg holnap hozzák és nem kell akkor be vannak sértődve -
#7680 gyerekek, holnap már én is tolom! -
Ironman2 #7679 Én egy kicsit szomorú vagyok! Azért se veszek konzolt,felőlem éhen dögölhetnek mikrofoséknál,meg sanyiéknál!! -
#7678 Pont ezt akartam kérdezni, ez bennem is felmerült. :) -
#7677 ... rendben van, hogy PC-s kiadás hiányában itt is megy a konzol rulz, de azért na... :P -
#7676 Ne rikácsoljatok már, órákról beszélünk, nem hónapokról... -
#7675 neked szerencséd volt akkor xd nekünk nincs basznák meg :D
-
#7674 Én Zegi vagyok, ehhez képest 9 óra elött itt volt :) Platinumshop rulez :) -
#7673 fuvarlevelek vagy számlák,vagy bolt vagy tipp -
ldavid #7672 de honnan tudja hogy mit szállít? elvileg nem kellene tudnia :D -
#7671 senkinek nem vitték még ki tudomásom szerint innét sajnos várnunk kell még