27719
-
#7623 Zseniális!!! :D :D meg volt adva, hogy világítsák meg, vagy ez csak úgy kipattant valahonnan? :D
voltan: nem jó az összehasonlítás, inkább mintha a lánctalpas rózsaszín kombitankot hasonlítanánk össze a föld körül keringő csillámpóni szállító konzervdobozzal... :D :D -
#7622 nincs erről nagyobb kép?
megkeresném, egyébként mondták hogy vannak ufók, és 51es körzet...
Jetit már találtak a hegyekben -
#7621 Az milyen vicces hogy irják hogy ne telepítsük a Play disket....
Köszi :D :D :D -
#7620 Uramisten... jöjjön a GTA V multi, ott mindnyájan halomra lőhetjük egymást, és akkor nem itt kell szó-háborúzni :D :D :D -
#7619 Hogy egy kis ON is legyen: UV lámpával megvilágították az SE és CE verziókban található térkép hátulját és mit találtak:
-
#7618 Az a te bajod, hogy képtelen vagy elfogadni mások véleményét. Az, hogy neked csak a színes-szélesvásznú csőlövöldék jönnek be, ahol félpercenként felrobban egy kontinens és QTE-kből áll az egész, az magánügy.
De attól még nem kéne élből lefikázni minden mást.
A Tomb Raider nagyon jól sikerült akciójáték, most is tolom, akciós volt a Steam-en.
De azért nem említeném egy lapon egy GTA volumenű dologgal.
Egyszerűen nem ugyanaz a kategória. Egy speedboat-ot sem hasonlítasz egy repülőgéphordozóhoz, mert minek :D -
#7617 Én az vagyok, hájas disznó!
De nincs a közelben bolt, mert vidéki vagyok, meg nem is várom a futárt mert rossz a drive az xboxomban!
(illetve várom a futárt de csak a HDD-t hozza a boxba) :P -
#7616 én már éjfélkor elmentem volna érte,ha lenne nállunk olyan bolt ahol meglehetett volna venni pl konzolok szervíze,de nincs ezért várnom kell én aztán nem vagyok lusta:) -
MagyaR #7615 Még mindig nem fogod fel, hogy max neked.
Ha látványt akarok, meg összedőlő épületeket megnézek egy filmet, egy játékban játszani akarok, nem agyon scriptelt jeleneteket nézni. Nem rég végigtoltam újra az mw3-at, s kb. ha kicsivel jobbra mentem, mint a játék megkívánta egy résznél, akkor már bammmm. A semmiből kaptam egy lövést és annyi. Agyon vannak ezek a játékok butítva játékmenetileg. Most ha neked ezek jönnek be oké, másnak nem. -
#7614 Szerintem a hangulattalanság megfogalmazással nagyon zavaros vizekre eveztél, 10 milliók nem lehetnek teljesen analfabéták e tekintetben... :) -
#7613 Helyi üzlet lol nem mindenki köcsög pesti! -
RYO21 #7612 Mindenhol csak azt olvasom, hogy futár így, futár úgy...
Magyarországon minden konzolos egy hájas disznó aki nemképes elmenni a helyi üzletbe, vagy WTF? -
#7611 kinőtt belőle = megjelent a gamepad támogatás a pécés játékokban. nyilván lehet ragaszkodni a wsad egér c. szar irányítási metódushoz és hirdetni fennsőbbrendűségét - csak akkor nem kell csodálkozni, ha kapod a "begyepesedett" jelzőt :)
a ki ha én nem stílust max csak szeretnéd belémlátni, de vártam hogy előkerüljön egy kis személyeskedés :P -
#7610 Neked lehet! Nekem nem! Mit nem értel ezen?
Tr végigjátszva kuka, COD BF meg multiban életképes...
Tr is rókabőr lesz minden éven jönni fog majdcsak figyelj! -
#7609 a bf akarja a codot befogni?aha...egyél egy kakaóscsigát mert már valami az agyadra ment xd codban aztán kurva nagy hogy űrben gépfegyvereznek meg a kutya leszed egy helit tényleg újítás és még menő is aha :| -
#7608 hát tudom,csak annyira vicces hogy megakar mindenkit győzni arról hogy nincs benne semmi új és hogy egy unalmas szar,bezzeg a tomb raider xd -
#7607 Srácok, ha valaki talál már magyar játéktesztet, de legyen rest megosztani :) -
#7606 BF-et minek kevered ide?
Ott látszik a legjobban hogy a Codot végre be akarják fogni és olyan pörgös akciót belevinni a játékba hogy ihaj!
A Cod meg hozz a szokásos szintet jobban üt még mindig mind a BF single (legalábbis eddigi videókból)
TR rókabőr? Nekem nem számít ,mert nem minden játék játszatja magát egymás után 4x végig! Pörgős ,hangulatos.
Pont olyanokat fikázol amik 40x jobbak akcióban,hangulatban ,pörgősségben mint bármelyik GTA-ban!
Amúgy meg már megint terelsz rendesen, mert senki nem beszélt az változtatásokról hogy van-e nincs-e újítás stb.
Hiányzik a játékok legnagyobb leghatalmasabb mozgatórugója a hangulat és a pörgösség azaz a játék lelke! -
MagyaR #7605 Na hát azok aztán semmiben nem fejlődnek az égvilágon. Jobb grafika és kész. 1x élvezetes végigtolni őket és annyi. A multijuk meg tele van csíterrel. -
#7604 Nincs ezzel gond! Grebi ilyen ezt tudjuk...csak az nem fexik hogy olyat várnak, ami nem kapcsolódik, nem kapcsolódott soha a GTA világhoz, és hogy egy free világú játékot, csőjátékként akar végigvinni, mind1 mivan vége legyen! :) -
#7603 A hypeot se nagyon ők generálták, az jött magától, az a 3-4 trailer meg 100kép azért elég szegényes volt ha azt vesszük....mást sokkal jobban tolnak...
Én pl már egy BF meg egy COD-ban nem látok szinte semmit... -
#7602 mert kényszert érez rá nem érted?mindent ki kell vinni(az udvarra) az ilyen játékosoknak :| -
#7601 Mert a BF és COD és társaik nem mi? :D
TR is rókabőrős lett, Assasinok is....
Bár mondjuk akkor minek játszatok vele? Nem is értem, nem tetszik OFF és delete :) -
#7600 kúrva sok változtatás volt de ha neked ez nem tűnik fel .oké -
#7599 És sajnos nem is lesz ha így folytatják. Ahogy agyon van hájpolva nem is kell ide változtatás ,mert sokaknak ez is jó :(
-
#7598 jah...fessük át a kocsit,...levizelem magam az élménytől -
#7597 Michael Bay-nek kellene dirigálni a GTA-t is :D
Máris meg lenne oldva :D -
#7596 Ezek technikai dolgok, nem pedig story elemek!
Én ki is nevetném ha egy GTA-ban épületek dölnének össze...LOL :D
Nézzetek Transformerst, vagy Man Of Steelt....efajta zúzások nem ide valók...:) -
#7595 Jó lennél játékkritikusnak! :)
Bár annyira nem mert a TR-tényleg jó volt, én is végigtoltam, de semmi nem késztet még1 végigjátszásra, ellenben a GTA-ban tutti több lesz...:)
-
#7594 Rossz helyen keresgéltem :D Igaz,hivatalos gépigény még nincs,de azért következtetni csak lehet. De szerintem nem fogom megvenni.. -
#7593 jah, ez megy már 5 rész óta,.... jó lenne egy kis filmszerű dolgot belevinni, valami megdöbbentőket, valami nagyokat, hogy kiszakadj, hogy elámulj...
jó példa erre a BF4, ott olyan hangulatot prezentálnak a single playerbe, hogy az ember bokán fossa magát, kettészakadó tanker, vagy a fedélzetén lévő harc, város közepén beomló torony stb. stb.
ez itt nincs, nem is vót' -
#7592 Szerintem arra gondol, hogy még nem jelent meg :D -
#7591 de nem érted hogy csak neked van meg ott az?másoknak itt xd ember függű -
#7590 Van aki jobban szeret játszótéren szabadon rohangálni, mint egyenesen futni egy folyosón. -
#7589 Tessék? -
#7588 Jesszus. Attól hogy valaki csak lezavarja a fősztorit xyz játéknál ugyanugy a küldetéseket csinálja mint más. Ha nincs benne semmi hangulat akkor nincs miről beszélni?
És azért jövök a Tomb Raiderrel mert nekem az 10/10-es nem hiába toltam végig már 4-szer! Ott volt hangulat ha az egy scriptelt jelenetek tömkelege volt de ütős volt pörgős volt hangulata volt.
Lehet hogy itt is jót tett volna ,mert ez így ahogy Kandurex is írta "sehol az 'zisten mekkora máááár!!!!',...'dzsáááá eszméletlen történések'...helyette volt egy nyitott unalmas játszó tér." -
#7587 Számomra a felfedezés, megnézni mik vannak, eleve az is élvezetes, de én GTA fan vagyok, nekem nem egy tucatjáték, eleve máshogy állok hozzá...
Külömbözőek vagyunk, én a FarCry3-ba is elbóklátsztam tök sokat, és élveztem :) -
#7586 igen, ez volt az én bajom az előző résszel, hogy nem volt meg sehol az 'zisten mekkora máááár!!!!',...'dzsáááá eszméletlen történések'...helyette volt egy nyitott unalmas játszó tér. -
#7585 Máshogy?
Én előbb a fosztorit nyomom le aztán jön minden más.
Ti meg vegyesen toljátok ennyi , végül ugyanott vagyunk.
A különbség annyi hogy van aki órákig csak kocsikázik a semmiért és néz ki a fejéből és elélvez ettől,na ilyet én soha nem fogok mert számomra értelmetlen. -
#7584 ő biztos nem merül bele semmibe,csak rohan nem neki való játék szvsz