27719
-
#8124 xbox wareztéma. látom a házigazda feladta régesrég :D -
#8123 hát nekem sincs szerkezetem. :D -
#8122 annyit nem ér xd -
00Azotar #8121 Szeretném megvenni a játékot eredetiben, de az xboxom flashelve lett amikor vettem még 4 éve. Hálás lennék ha valaki segítene, hogy mi történne ha beraknám az eredeti lemezt? egyrészt futna e, másrészt jól tudom hogy ilyenkor törlődni fog a flash? -
#8120 FSD 3?
Az mi?
nem pc-re kötötted a ps3-at? -
#8119 Lehet a HDMI kábellel van baj?
Képlopást az FSD3 tud, utána ftpről totalcommanderbe átmásolom a képet...:) -
#8118 Capture Card, 15-25k. -
RYO21 #8117 Nálam IPS monitoron nincs semmi zöldesség. -
#8116 ilyen nállunk is van,amúgy hogy lopsz képet boxon és hogy rakod rá gépre?xd -
drago14 #8115 Na de úgy értve hogy szerezhetek sok pénzt! Pl Taxizás meg ilyenek mert látom össze lehet gyűjteni 150 millió ,a golf klub annyiba kerül. -
#8114 Hát nemtudom srácok , de rohadt mód idegesít, esetleg a bo beállításokban nem lehet valamit állitani?
Reference level, vagy RGB yuyyy vagy mi a rák?
Nekem nagyon bassza a szemem és Zöööööööööööööööööööld :D
Erre mond DARK hogy nem zőőőőőd :D
-
#8113 áprilisba kiderül -
12gigás slim + játék külön + 2.5" hdd használtan ócsón (+keret is kell talán?) = jobban/olcsóbban ki lehet jönni -
#8111 egyébként ha nálad ez nagyon látszik, vegyél le a fényerőből a játékban mert tul van huzva....... -
#8110 texturatömöritési "hiba" -
#8109 Az effektek miatt kiégnek a színek... lehet hogy ezt átugrották a teszteken? vagy a monitorjuk nem mutatta ki? -
drago14 #8108 Mi a legjobb pénzszerzési mód? Előre is kösz! -
RYO21 #8107 Printscreen -> Start -> All programs -> Accessories -> Paint -> CTRL-V -> File -> Save? -
#8106 baszod akkor mondjuk hogy egy fekete árnyékhiba, ami neked zöldesfekete zöld. :D -
#8105 zöldes árnyalatú :)
Mondjuk akkor így :) -
#8104 mint nem konzolos úgy írok - mire jön a ps4/xbox one össze is tudod sztem gyűjteni a konzolra magára a pénzt kapásból
az meg csak 1 next-gen konzol, hosszabb távra jobban járnál vele szvsz -
#8103 Ja értem a képen nem zöld.
Mindegy de ilyen baszás legjobban a Bad Company 2-ben volt, árnyékbaszás, meg pár másik játékban. -
#8102 Értem, csak gondoltam, hogy nekem ugyanez volt csak PC-n és akkor a szín beállításokat megváltoztattam és működött. Egyébként szerintetek egy ilyen megérné? Vagy várjam meg a PS4-et? Mennyivel lehet szebb majd a grafika vagy mennyivel lesz vajon másabb? -
#8101 Zöldes, mozgásban jobban látszana, és villog is... -
#8100 Neked az zöld?
Mert nekem fekete, és az sok játékban van. -
#8099 De ez xbox :D
:D -
#8098 Nekem is volt ilyen a San Andreas-ban, amíg rá nem jöttem, hogy 1920x1080x16-ra van állítva a felbontás és nem 1920x1080x32. Szerintem itt is hasonló lehet a probléma. -
#8097 Ezen is nagyon látszik :)
-
#8096 Képlopás, éppen mint PC-n :) -
RYO21 #8095 Az ilyen képeket hogy csináljátok? -
#8094 Jah egyébként ez az a zöldes hiba ami sötétben jelentkezik, és elvileg nem csak nálam, bekarikáztam....
Nálatok?
-
#8093 Van itt villám gyerekek, és olyan nehéz lekapni mint élőben...:D
Azért sikerült :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
drago14 #8092 Mi a legjobb pénzszerzési mód? -
#8091 Azért nem kéne ilyen kárörvendőnek lenni ám. :) -
#8090 Fu ez nagyon gáz,tényleg. -
#8089 Számomra gyenge volt :D Azért köszi ! -
#8088 Itt --->>>
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#8087 Van már róéa videó is
-
#8086 SA-ban nincs is... szóval keresheted. Gondolom azok után berakták ide. -
#8085 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!bifgoot itt is?
már SA-ba is kerestem, de szart se találtam róla....ha valaki itt meg találja, képet elfogadok! :D