27719
-
kjhun #8164 Másik szögből:
Hogy kerültek oda? Majdnem palacsinta lett belőlük. XD -
kjhun #8163 Bedarálta a kekszboksz a lemezt?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#8162 Szerintem meg hülyék lennének kihagyni, mint a PC mint a nextgen verziókat :) -
Ironman2 #8161 Ez ma jött ki:
-
MagyaR #8160 Amúgy engem a sportolás annyira nem köt le a játékban: tennis, golf, meg azok az öt tusa szerű versenyek :D. Vadászat meg búvárkodás még nincs nekem.
Ez a taxizás viszont nagyon hangulatos, főleg este. -
MagyaR #8159 Ha megjelenik valaha is ps4re én szntem megveszem és kitolom mégegyszer. De szntem az új konzolokra nem jelenik meg.
Ellenben kiegészítők tuti lesznek hozzá, mint a korábbi részekhez, s azok már esélyesek az új konzolokra szntem :). -
#8158 Jaja hát ez ilyen sajnos, ennyit tud ez a generáció....
Viszont tudjátok mivel nem találkoztam még?
Kurvákkal :D -
MagyaR #8157 Autókkal nincs bajom, a gyalogosok tényleg kicsit butusok, de egy GTA-nal szntem ez nem lényeg :DD. Bugokat meglepő módon nem annyira találtam. Sokkal jobb ilyen szempontból a játék, mint a 4.
Engem ami a legjobban zavar, hogy nem a legjobb a teljesítménye a játéknak. +5 átlag fps esetén nem lenne semmi bajom, de 25 alá ne menjen már. Sőt, az is már kicsit necc. Jó lenne, ha 25-35 lenne átlagban, nem pedig 20-30. -
MagyaR #8156 Mentőautózni amúgy nem lehet? Mert rendőrözni tudom, h nem. Tűzoltó meg nincs nem? -
#8155 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!RGH
No live :) -
MagyaR #8154 Én is szeretnék már vmi xboxos havert :DDD. Nincs liveom, de a gta miatt 3 hónapra mindenképp szeretnék előfizetni. Kis help nem árthat, aztán majd lehet csapatni online :D. -
#8153 mivel konzolra jelent csak meg, így konzol topikban kérdezgesd, ott tudni fogják.... -
#8152 amúgy neked van liveod?:) jó lenne valami értelmes emberre game közben dumálni -
#8151 azt próbáltam ma, xd de nem csinálta .bár egyszer mintha jaja volt valami hülye zene azt átnyomta rockra tényleg baszki xd -
#8150 én sem tudom hogy lehet de ha valaki rájön hogyan lehet majd nagy rablásokat szervezni küldetésen kívül is,az írja már le :) -
#8149 LEgjobb amikor kapcsolgatod a rádiót. és beszól és rockra kapcsolja :) -
#8148 úristen de beteg xd hátha nekem is lesz ilyen amúgy nem értem tök gazdag egyből mennyi pénzel kezdtünk már vele :D mi szüksége van erre xd barom -
sanyiute #8147 nekem is csak kisbolt meg benzinkút sikeredett eddig még az elején vagyok kurva kevés az a 2000 dolcsi :D -
#8146 Annál már csak az jobb amikot trevor túrja a kukát, és arra jön egy csávó aki hambit eszik és kikapja a kezéből xD -
#8145 jaj ma csináltam én is ezt a küldetést nagyon beteg,am ma voltak érdekes dolgok mind 3 karakternél mikor átválottam rájuk ^^
trevor épp jött ki a klubbol és egy lilabugyi volt a kezében amit megszagolt majd zsebre rakta xd franklin épp a csajával veszekedett majd jól ott hagyta a ribanc xd michael pedig épp amanda mellett feküdt az ágyba és próbálta rávenni valami huncutságra de sajna a z a kurva nem ment bele jókat nevettem :D -
#8144 Ez a Trevor egy igazi vadállat :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#8143 Már próbáltam mindent :) -
Fantasy18 #8142 oksa köszi :) csak igazából rablásból akarnék sok pénzt lényegébe erről szóla játék és nem taxizni akarok arra ott van a crazy taxi :D -
Ironman2 #8141 Van már tört változat is belőle!!!
-
#8140 Hívd egy taxit a telón és lopd majd el, amikor megérkezik Így tudsz utasokat fuvarozni, jó pénzért. ;) -
Fantasy18 #8139 srácok hogy lehet bankot rabolni vagy a bandát összehozni egy nagyobb rablásra? küldetésen kívül?? megcsináltam már 3 rablást főküldibe... legutoljára a hajósat... és kiírta a játék hogy már rabolhatok szabadon... csak nemtudom hogy lehet bankokat rabolni... vagy csak free roamba kisebb benzikutakat és boltokat lehet?? kőne pénz :) -
#8138 én azt mondom túl túl sok a fényerő lentebb kéne venni. -
#8137 :DDD
killer: akkor nemtom :/
expandeden van a box beállításainál a szín? -
#8136 :D -
#8135 :D
-
Annihilator100 #8134 Jó részletes. -
#8133 Atom nagy térkép -
#8132 minimum brightnessen is látszik -
#8131 visszavettem -
#8130 #8111 -
#8129 Igen, de pont azokkal rossz menni amik nagy sebességre lettek kitalálva:D A IV fizikája nekem jobban bejött, bár ott meg dőltek mint a rosseb. Itt se rossz egyébként, rosszabbra számítottam a leírtam alapján, de a törés lehetne intenzívebb kicsit. -
#8128 De végre korrekt nagativ dolgokat hoztak össze -
#8127 "Az autók irányítása nem mindig tökéletes"
Értelmes, normális rivjúkból kiderül, hogy ez direkt van így, hiszen a valóságban is kezelhetetlen lenne jó pár autó, ha úgy száguldoznának vele, mint a játékban.
Mondjuk ki nem szarja le, 9.9, azért tényleg durva, metacriticen is szinte ennyin áll. -
#8126 :D
-
#8125 Fel. :D