27719
-
#8084 Igen, de élelmiszer boltokat lehet rabolni.. -
drago14 #8083 Ha újratolok egy rablást kapok megint pénzt? A választ előre is kösz. -
#8082 Delphi minek? Kicsit tulbonyolitod. Azert, hogy megjelenjen a futo processzek kozott?
photoshoppal, nem csak grafikat lehet manipulalni, eleg egy eppen futo barmit atirni vele.
De ha ablakban fut kellene szerintem a fejlecben a neve is, azt lefelejtette. -
RYO21 #8081 Ez kamu, mert 60 fps van :D -
#8080 Jó kérdés, de felkeresem a helyeket :) -
#8079 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Deer-man fogadjunk,hogy a RDR beli állat-ember glitch-ből jött :D -
#8078 Ááh.. El kell indítani egy VS/VB/Delphi-t, fordítani egy exe-t - az 2 perc, aztán még egy kis fotosopolás, a feltöltés, stb. Lehet nem negyed óra, legyen 5-10 perc:) -
ldavid #8077 2 perc nem elég hozzá? -
#8076 jaja de jó poén :) -
#8075 Legalább negyed órájába került ezt összehozni:) De ügyes próbálkozás:) -
#8074 lol :)
-
#8073 Érdekes lelőhelyek térképe....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#8072 igen, persze :D -
#8071 GTA Real-Life Criminals in Video Game Highschool - Netlinked Daily
-
#8070 Nincs valakinek EasyCap, usb-s kütyüje amit nem használ? :) -
Skyline #8069 A lényeg hogy a 720 javára van eltérés nüansznyi max a youtube videón mert dekódolt videó, élőben látványosabb jóval. vagyis alapelved ide vagy oda igazam volt,köszönöm, egyes.:) LOL. -
#8068 A % szerintem az egészre vonatkozik! Itt is vége lesz a főküldinek 60-70% körül! -
#8067 kuldetesek -
#8066 Hogy a jatekrol is essen szo, erdekelt, hogy ez a 39 % ahol jartam a fo kuldetes szalakat jelenti, vagy mint sok masik jatekban, mondjuk csak a foszalat jatszva, mar vege is lesz az egesznek mondjuk 50 %-nal.
Az ign-en elvileg mar fent van az osszes fo kuldetes, igy meg lehte nezni, mennyi van meg hatra.
-
#8065 pedig technikailag biztos ez vagy ehhez kapcsolodo dolog all a hatterben, orulj neki, hogy nalad nem jelentkezik.
Nekem mar az intronal, minden targy kesobb jelent meg, ahogy a netre feltoltott videokban is latszik. Annyira meg mar nem erdekel, hogy kiprobaljam, alatamasszam az elmeletem, hogy pendrivre atmasoljam.
Az a vicc eloszor pendrive tettem fel a disk1-et, de mivel kellett masra, igy a kulso vinyora attettem, amihez ujra letre kellett hozni a xbox "file rendszert" ra, csak nagyobb meretben. A lenyeg az osszes profile-t mentest, at kellett masolnom hozza eloszor a pendrive, csak a kedves xbox, elolta a masolast, ki is irta, hogy nem mindent sikerult atmasolnia. Az eredmeny az lett, hogy a regi helyrol minden eltunt, az ujon semmi nem jelent meg igy a tobb eves menteseim, profile-ok, is eltunt a semmibe. Na azert nem is tudom a microsoftot vagy a rockstart pereljem :)
-
#8064 nah látom a hazai konzolboltok ma kaptak utánpótlást, cd galaxisban is kapható újra :) -
#8063 64gbos pendriveról tolta elöször, most meg egy 60GBos eredeti microsoft vinyóról :) -
#8062 ops, most latom a pendrive az mas kutya, ott nincs fej aminek mozognia kell. Egy jo minosegu mai pendrive, valami eszemeletlen sebessegu veletlenszeru olvasasra kepes. Ott csak ugy omlik be az adat, legyen rajta barhol.
-
#8061 Az egyik magyarazat az is lehet, bar nem vagyok tisztaban teljesen a felallassal. Nekem nincs belso vinyom. De pl a konzolokba dobaltak a szemetdombra valo 100-200-400 gigas vinyokat anno, (ertsd ezek sokkal de sokkal lassabbak, mint a maiak, minden szempontbol)
A masik amit irtam, nem mindegy hol helyezkedik el rajta az adat. Ha az elejen a grafika a vegen a zene, akkor maris szivas. Ezt te nem igazan tudod befolyasolni hova keruljon amikor masolod, max annyival, hogy amikor le lett foglalva, formazva a hely, akkor ha teljesen ures, nagyobb esellyel kerultek kozel egymashoz az adatok, illetve a vinyo gyorsabbik reszere is kerultek.
pl van egy 160 Gb-os sok eves vinyom, hiaba formazom meg, hiaba masolok ra egy 1080p-s filmet. Mondanam hiaba toredezett mentesitem, hogy szepen kenyelmesen sorba tudja olvasni az adatokat nem tudom akadadozas mentesen lejatszani a filmet mert lassu hozza. szoval a technika ordoge kozbeszol. Bar azt furcsalom, hogy minden teszter, dvdrol jatszott volna... -
#8060 De ez a probléma miért nem jelentkezik mindenhol?
Én a kezdettől pendriveról játszottam, most belső vinyóról, és akkor se volt popup és most sincs....akkor nem mindegyiknek kellene rossznak lenni? -
Petike125 #8059 Teljes szkennelt Grand Theft Auto V kézikönyv (710MB)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://billionuploads.com/cnmgpkrpws50 -
#8058 A problema az lehet, pl az elso dvd-n van a grafika, a masodikon a zenek. Mivel a konzoloknak a memoriaja kozelit a 0-hoz, igy lathato jatek kozben is, hogy folyamatosan tolti vinyorol be a helyszint. A disk2-n meg vannak a zenek amit folyamatosan olvas szinten, amihez igen kicsi tempo is elegseges.
Ha ezt a ket dolgot felteszed egy helyre, (persze egy jo oprendszer, vagy jol megirt valami nem rangatja ide-oda a fejet esz nelkul) akkor egy picit ebbol egy picit abbol es maris nem eleg gyors a vinyo hozza.
Nagyon egyszeru pl a gepedben van egy vinyo amire tudsz irni 80 Mb/s-el egy masikrol. De ha parhuzamosan probalod ezt csinalni, foleg, ha szerencsetlenul van elhelyezkedve rajta a ket olvasando/irando adat, szabad hely ( jo tavol egymastol, sok fejmozgassal jar) Maris, tizedere vagy akar otvenedjere is lassul az egesz moka.
Na itt ugyanez van itt is. -
#8057 Én meg Winpho párti vagyok az tetszik, amire én használom/használnám arra tökéletesen megfelelne!
De érthető mivel az a munkám...
És persze szidják mint a bokrot, de nem foglalkozok vele :)
Nekem az jön be , azt cső :) -
#8056 Itt nem a menőség a kérdés szerintem! Akinek volt a kezében és használta mindkettőt (szifon és android) huzamosabb ideig hidd el el tudja dönteni melyik a jobb.
Szifon mellett ott van hogy ha lehet ilyen szófordulattal élnem "konzolosabb" mint a droid. Mert ha megnézed a nagy game-eket csak szifonra jön ki. És ez azért na mert amíg IOS kb alig van pár féle addig droidból 127ezermillióféle telefon konfig droid verzió amire optimalizálni is kéne ami nem kevés idő lenne.
A gyorsaság meg más téma.
Én 1 ok miatt utálom az apple termékeket hogy kibaszott drágák és ha a teljesitményt nézem (telefonokét) nem igen jobb mint egy sokkal olcsóbb droidos.
Ha ingyen utánamdobnák elfogadnám csak a rá érkező játékok miatt -
#8055 Nem semmi!
Én arra lennék kivi, miért más vinyóról mint driveról, ugye 360 esetébe is az van hogy a play disket ne telepítsük, de elvileg vinyóról gyorsabb nem?
Nem ez lenne a lényeg?
Szerinted? -
#8054 Aki digitálisan vette meg PS3-ra, az rábaszott :D
-
#8053 Nem globál ez a véleményem, mielőtt félreértenéd...
De nem egy ismerősőm van, aki azért vesz Iphonet pl, mert úgy gondolja attól menő lesz, közbe meg hitelből és nyomorog...1 példa
Android: itt is ez a téma, ez a menő, volt androidos cuccom, vártam tőle ezt: nah most megnézem miért mindenki ezt nyomtja, semmi olyat nem találtam...
Aztán bátyámmal dumáltam neki androidos okostelója van, mondtam neki hogy mutasson valamit amitől elalélok hamár annyira android, de olyan amit az én két éves symbianos telómon nincs...
Akkor nézzétek meg a mai 14-16 éveseket.....a páwákat....ott is megy egymás majmolása....pföjj
És amikor megkérdezem hogy miért jó a rózsaszin ing és felállított haj, nem tudta ám megmondani, csak annyit mer ez a menő :D
De egyébként ugyanott vagyunk mint a kiinduló téma!
Engem nem tudnak meggyőzni hogy a GTA V szar, és én sem tudom meggyőzni azt aki Android, Iphone és COD lover, akármit is mond bárki!
De az ne mondjátok hogyha alapból nem csipázol valamit, és még is úgy alakul hogy közöd lesz hozzá, akkor nem máshogy véleményezed vagy tekintesz rá... -
#8052 Nem a történetre gondolok, hanem történésekre.
-
Nagydög #8051 Oh, nekem nem a story hianyzott belole. Nem is tudnam egesz pontosan megfogalmazni. Nem voltak kedvelheto szereplok, kiveve Nikot, mert az o fanyar humorat szerettem. Legtobb baratomat magam akartam agyonverni par perc beszelgetes utan. Az egesz valahogy tul komor volt a korabbi reszek jatekossaga, es idiotizmusa utan. -
#8050 +1 -
#8049 Pont ezt írtam pár napja, természetesen az előző részre utalva, és félve ettől is, hogy szép - szép, nagy világ, sok a lehetőség, csak hiányzik belőle a jól megírt forgatókönyv, ha úgy tetszik a scriptelt történések sora, amitől letud kötni egy film, egy könyv. -
Nagydög #8048 Faszsag! Az ilyen reakcio termeszetes, megha gyakran irracionalis is. Nalam is mukodik az iPhone(pedig a minoseget elismerem), vagy altalaban a social network jelenseggel szemben.
A GTA 4-ben is elismertem a minoseget es a belefektetett aprolekos munkat, de nem voltam kepes 10 orat jatszani vele. Egyszeruen erdektelensegbe fulladt. Remelem, a GTA5 hangulata kozelebb lesz az SA-hoz, mint a 4-hez. -
RYO21 #8047 Nemvagyok grafikabuzi, de ti hogy vagytok képesek ezt játszani úgy, hogy mozgásnál minden szétesik vízszintes csíkokra? -
#8046 DAT ASS -
#8045 Gyerekek, kurvanagy! Az állatok mekkora balesetet tudnak okozni a játékban, az agyamat eldobom. Paleto Bay előtt nem sokkal (GTA idő) délelőtt 11 körül lazán furikázok. Mondom megállok nézelődni, szakszerűen leteszem a vasat a leállóra. Kiszállok, erre két éppen felém grasszáló szarvas beijed és elkezd átrohanni a Highway-en. Mindkét szarvast elcsapta egy-egy verda, egy harmadik pedig fékezés nélkül, szó szerint átbillent és átrepült az előbb említett baleset felett. Mindezek után elmentem a libegőig, és 10 dolcsiért felvitettem magamat a Mount Chiliad-ra...