Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JaSoN HuNTeR
Biztos kifog jönni szerintem PCre mint az eddigi összes GTA.

Csak egy dolgot nem értek hogy RDR miért nem jött ki?!

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

[NST]Cifu
Anno a GTA IV. eléggé a toppon volt a PC-s eladásoknál, éppen ezért durrant el sok vásárló agya a portolás minõsége miatt.

Ne feledjük, hogy a GTA a PC-n indult, utána lovagolt át konzolra. A Rockstar pedig mindig is híres volt arról, hogy keveri-kavarja a médiát, hogy minél több cikk (és poszt) szóljon róluk és az elkövetkezõ (vagy éppen kijött) játékukról. Elég anno a GTA elsõ része körüli mizériára gondolni. Simán el tudom képzelni, hogy ez a bejelentés is csak egy ilyen médiahack...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Büdös Bohóc
Azért ne tippelj be ilyen számokat, az egyedüli megerõsített adat PC-vel kapcsolatban az volt, hogy az elsõ héten "kicsit csalódást okozó" volt az eladása a játéknak (konkrétan a top7-es volt), de akkor épp mindenki tudta, hogy bugos meg stb és nem merték venni. Sokáig túrtam a netet annak idején meg most is, hogy találjak számokat, de sehol sincs, csak összesített az összes platformra.

A "csalódást okozó" teljesítmény egyébként meg sok mindent jelenthet, ha azt nézzük, hogy akkor rekordokat döntött konzolra a game (konkrétan átvette az elsõ 24 órában és elsõ héten eladott legtöbb játék címek vezetését).

És annyit még, hogy a 2011 közepéig kb 22 millió kelt el a játékból.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

arty
(gears of war kiadója anno lenyilatkozta, h miután kijött a pc változat, estek a konzolos eladások - miközben a pécés nem fogyott arányosan jól. ez végülis logikus...)

Forza.

Snexi
úgyis kiadják,na

tommygear
pl az alan wake már 1 nap után visszahozta a portolás árát, ez csak egy hülye duma még mindig, hogy nem érdemes pc-re játékot kiadni
arty
jajcsajaztne 😞 legalja modell szvsz.

Forza.

ezért kell f2p kiadni és pénzt kérni minden szarért ingame, 1x minden hülyegyerek beírja az anyja kártyaszámát aztán csak veszi veszi veszi

arty
annak sajnos nincs jelentõsége. konzolra a megjelenés után fél év alatt több mint 10 millió példány fogyott, míg pécére talán a tizede sem ... (ami még mindig szép szám szvsz, ha belegondolunk mennyire 0 munkát öltek bele)

Forza.

nem lehetne áttenni ennek a fos konzolos játéknak a topicját a konzolos köcsög gecik fórumába hogy ott beszélgessenek magukkal?

Büdös Bohóc
sajnos nem adja a húzóágat a PC, a IV sem muzsikált olyan szépen, bár szerintem hozta azt a szintet, amiért már megérte portolni.

Snexi
tényleg?mert akkor üdvözlöm,régi jóbarátok vagyunk

"Hány embernek van konzolja és hánynak PC-je?"

Hibas kerdes. Helyesen: Hanyan jatszanak konzolon, es hanyan PC-n? Attol tartok, igy mar nem olyan fenyes a kep.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Kata
Pontosan errõl van szó. Hány embernek van konzolja és hánynak PC-je? Még így is a húzóbevételt simán a PC-sek produkálják, és kétlem hogy a Rockstar ettõl a bevételtõl megfosztaná magát.
Még azt is merném megkockáztatni, hogy merõ marketingfogás volt ez a nyilatkozat, mert most megnézik hány PC-s (=leendõ vásárló) kezd el hõzöngeni, így akár egy piackutatás is lehet belõle. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Jaka923
Õ Tirexi

tommygear
😄DDDD
Büdös Bohóc
Ja, 100%-ig ugyanaz a hardware, de higgyem el, hogy ami mindenki másnál jó volt az nálad nem.

Ryder62
Jah és vegyél vissza az arcodból hülye gyerek.

Küldesz egy anyázó privit aztán letiltasz, mi? Nyomorék troll.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Ryder62
Jó én meg kipróbáltam 3-4 drájvert (régebbit és újabbat is) és nagyon nem akarta megoldani a problémát. Fel is peccseltem de semmi. Úgyhogy ment is az uninstall neki.

Büdös Bohóc
Már bocs, de a 2009-es januári ATI driver pont jó volt erre a bugra 😊 Nekem is olyan kártyám volt.

Ryder62
Az Ati X1000 és HD2000 széria alatt a játék textúrái villogtak. És mivel akkor egy HD2600-as karim volt frissíthettem a drivert orrba szájba, peccselhettem össze vissza a játékot, nem segített. A HD3000 szérián és afölött futott normálisan a játék.

Megint csak bebüfögsz ide valamit.

Büdös Bohóc
igen, villódzó textúrák a következõ videokártya driverig kb, de látom kivetíted ezt a hibáját ismét örök érvényûre.

Ryder62
<#taps> Dettó.

Az a rész nekem is test site volt. Emlékszem volt ott minden, minimum graf, 13 fps, recés árnyékok, villódzó textúrák stb.

a további linkjei törölve lesznek. tényleg mindenhol ezt csinálja.
Fpocok
átlag 22fps nem tartozik a játszható kategóriába. Mondjuk ha ennyit bír a gépe az embernek, akkor jóvan. Dehogy te még fel is nyomtad a grafikát, hogy még kevesebb legyen az fps. GG

Parasite Eve 2, best game EVER!

Büdös Bohóc
mehetsz is innen Morzsikutya 😄

tommygear
most miért írkálsz ilyeneket? 😄 már számtalanszor megbeszéltem régebben veled is, hogy mekkora udormány összetákolt fos port volt a gta 4, most miért kezdted el védeni?
Jézusom... Te olyan baromságokat írkálsz össze-vissza, hogy már fizikailag fáj olvasni. 😄 Szerencsére van jobb dolgom is, mint olvasni a hülyeségeidet. Gondolom csak a trollkodás miatt regisztráltál ide. Mondjuk ez már kiderült abból, hogy mindenkibe belekötsz és hogy avatarnak beraktad ezt az idegedítõ donald kacsás szart. /thread

arty
maga a játék sose ment olyan jól, mint azt a bencsmarkból következtette az ember 😞(

csilliárdszor léptem ki reménnyel telve Nico elsõ lakásának ajtaján, a magasvasút alatt azonban azonnal elment a kedvem a játéktól ... "oké, majd ha jobb gépem lesz" 😊)

Forza.

arty
az a gáz, h 2-3 magon sajnos akár mennyire butitottad, csomo helyen beesett az fps 15-20 környékére. ez nálam már a játszhatatlan kategória...

mindig felraktam az aktuális pecset, de SOHA nem lett jobb a minimumfps - a max és az átlag nem érdekel, mivel a minimum annyira alacsony volt a gépemen 😞

Forza.

Mert csak azt a vackot reklamozni jar ide, es legtobbszor marhasagot irnak, vagy valami regit probalnak eladni uj informaciokent, csak gyuljon a kattintas.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Büdös Bohóc
ha nekem játszható a 22 FPS átlag (annál jobban ment a játék egyébként, a benchmark volt kicsit "szemét"), akkor nem fogom hányás grafikával játszani.

Fpocok
grafika>teljesítmény?
oké.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Versace26
Hihetetlennek tartom hogy pc-re nem fog kijönni,hiába a sok warez,de hányszor annyian vették meg?

"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"

Büdös Bohóc
(ha nem vetted volna észre azt írtam, hogy kompromisszumot kötöttem és inkább hagytam, hogy 22 FPS legyen az átlag, de cserébe szebb a grafika. Ha azt lejjebb veszem vajsímán megy 30 körül).

Ryder62

Ryder62
"Amúgy meg egy normál gépen is relative jó volt, játszható volt, kicsit magasabb volt az igénye, mint más játéknak, de akkor is."

Szóval azt állítod hogy játszható volt. Aham. És neked 22 átlag fps-ed volt. Hmmm.

És szerinted anno mindenki boldog volt 20-30 fpssel? A legerõsebb vasakon is épphogy eldöcögött 30 felett.

Pezsgõt kellett volna bontani, mi? Eme nagyszerû játék felett. <#zavart2>

kill3r21
d.) nem nyavalygok mint az óvódások, akiknek nem 1080p-be megy a játék Ultra Highon! Képzeld emléxem, 1280*720ban toltam, mediumon , 30% os view distancel, és árnyékok minimumra vételével, és simán volt 25-30 FPS 😊

Ui: a kedvedért felfogom rakni, és patch nélkül megnézzük mit tud...😊
arty
d.) mindezeket ÉN teszem 😄

Forza.

arty
a.) hazudsz
b.) rosszum emlékszel
c.) neked a 15-20fps is "akadásmentes"

Forza.

kill3r21
Gépet újítani GTA-tól függetlenül szeretnék!
Alapvetõen PC-n szeretek játszani, de ugye a mostani gépemmel a box jobb választás, és nem egy esetben volt hogy jobb döntés volt a box....
elég sok érv szól a box mellet, ha a mostani PC-met nézem, de ha fullos hardwerem lenne akkor is lenne pár érv, kilépések, lefagyások, problémák...nem is beszélve hogy boxra minden elõbb van 😄
Büdös Bohóc
Én tuti nem venném a fáradtságot pc-n a játékra, ha kitolnám boxon. Szerintem ha látsz esélyt, hogy kibírod nélküle, akkor inkább várd a PC-t, csak jobb meg szebb grafika lesz 😄 Már ha akarsz gépet újítani, mert az aláírásodban levõ tuti nem viszi már jól

kill3r21
Énis akarok majd újitani, de alternativának úgyis ott a box, mire pc-vel kell foglalkoznom GTAV ügybe, addigra boxon ugyis tövirõl hegyire kitolom 😄
Büdös Bohóc
szintúgy, kompromisszumot kötöttem, felhúztam a grafikát nagyjából szépre, 22 FPS átlaggal toltam, megszoktam régebben is ezt és kész. Most mondjuk az új gépen eléggé húznám a szemöldököm, ha ez lenne, szóval beújítok úgyis valamit hardware-t, ha kijön és úgy látom kell 😄

Büdös Bohóc
amíg abba nem tudsz belegondolni a hozzánemértésed miatt, hogy az Euphoria engine a fizika mellett mennyit eszik meg a gépbõl, addig nem fogod azt se felfogni, hogy miért van szükség 2-nél több procira ahhoz a játékhoz...

kill3r21
nemtom én két magoson vígan, végigjátszottam, akadás mentesen, jah hogy nem full grafikán?? nah és? 😄
Nincs igazad. Rosszul optimalizált, szar port volt, rohadt nagy gépigénnyel. Kellett hozzá minimum egy 4 magos proc és 1gb ramos videókártya, azért hogy normálisan fusson, de abban az idõben ezek még rodadt drágák voltak, csúcskategóriának számított. Hogyha crysis szintû grafikája lett volna, akkor azt mondom rendben, de a közelében se volt. És semmi köze a crackhez.

arty
a patch nem segített azon, hogy 4magos cpu kellett alá

Forza.

Büdös Bohóc
(és tegyük már hozzá, hogy az itthoni kis pénzûség miatt az álom 6-7 ezres idõszakban vették meg a legtöbben, érdekes módon az már akkor volt esedékes, amikor rég ment minden gépen normálisan a játék. Még mindig anyázás megy?)

Büdös Bohóc
crackelt még fosabb, van akinél alig lehetett felimádkozni a játékot, persze a sok gyökér ebbõl azt szûrte le, hogy szar a port

Igen, az eredeti is szar volt, meddig is? Úgy januárig? Biccs plíz, december 8-án jött ki a játék, 1 hónap szopás miatt van a fél világ kiakadva a GTA-ra még a mai napig is? A januári ATI meg Nvidia peccsek a legtöbb embernél megoldották a problémákat, a játék meg ha nem is ment pöpecül mindenkinél, de játszható volt.