27719
-
#8566 Melyik befejezés? :D -
ron8 #8565 Sziasztok!
Tuningnal lesz nitro meg neon? Az utóbbira nem számítok de az előbbi remélem benne lesz... -
#8564 Jaja, bemenet, arra gondoltam én is :D - amúgy közben rájöttem, hogy marha vagyok, mert öcsém eleve microsoft-os, hdmi-vga-val használta a Boxát... így tárgytalan a felvetés :P de amúgy köszke a segítséget, és most már OFF vége! :P -
#8563 monitor vga BEMENETTEL rendelkezik
xboxhoz van vga kábel, olyat szerezz (és lehetőleg eredeti Microsoft-ot, annak a legjobb a képe) -
#8562 A csavo a haz oldalan ablakot pucol.lodd le -
#8561 okés ^^ szívesen -
SergioAmigo #8560 Köszi meglessem :D -
#8559 megvan^^ By the Book -
#8558 fuu,most nemtalálom mi a neve,de beírom ha megtaláltam :) -
MagyaR #8557 A helikopter irányítása iszonyatosan sz*r :D. Azt nagyon elcseszték. -
SergioAmigo #8556 mi a küldetés neve megakarom nézni youtubeon :D -
#8555 bocsi a dupla posztért xd -
#8554 nem csak neked nyugi ^^ -
#8553 srácok most értem a végére,hát ez valami kúrva jó játék volt,minden pénzt megért,hogy mennyit fogok még ezzel játszani te jó isten ^^ még mindig annyi minden van benne és van is kedvem több mint 30óra után :)) fantasztikus tényleg.gratula Rockstar ^^ -
#8552 srácok most értem a végére,hát ez valami kúrva jó játék volt,minden pénzt megért,hogy mennyit fogok még ezzel játszani te jó isten ^^ még mindig annyi minden van benne és van is kedvem több mint 30óra után :)) fantasztikus tényleg.gratula Rockstar ^^ -
MagyaR #8551 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez a kínzós küldetés nekem egy kicsit sok volt uhhh. -
#8550 Villamosozásnak is sok értelme van. Sofőrt lelőttem, erre ugyan úgy ment tovább.. -
#8549 thx, de nem, csak jól informált inkább. :)
De megtudom neked ezt is ha nagyon kell. :D -
Ironman2 #8548 Szülőket simán lehetne perelni.DDD -
Ironman2 #8547 Ekkora örömet tud okozni a GTA 5 -
#8546 Rájöttem,csak ahogy olvastam nagy szakértő vagy itt :)) -
SzinesGeza #8545 Hát ha nincs biztosításod?! ;) -
#8544 Miért fogtál meg, azt hitted mindent tudok? :D -
#8543 Csak megfogtalak :) Hát Aki tudja az irja meg,megköszönöm :) -
#8542 Huh ezt nem tudom sajna. :D -
#8541 Medical tower küldinél mit kell csinál a két csávó után?? -
#8540 hehe,jól tetted ma tuti fentleszek vagy addig :) -
#8539 Nem, 3ig toltam én is tegnap -
#8538 Archivement. :) -
#8537 Nem akartam csúnyábban leírni a #8521-est, de látom senkinek nem esett el.
Mivan ha egy olcsó szájbakúrt VGA kábelt venne a monitorhoz? :D -
#8536 Mi az az acsi?? -
#8535 akkor megnyugodtam xd -
#8534 hát már gondolom pihi van kicsit,én ma tuti még fogom akkor xd de lehet 3ig is :P péntek éjszaka 2kor kezdtem szombat reggel fél 8ig toltam xd kicsit az agyam kifolyt de jó volt xd -
ldavid #8533 neten van vga-s is, de ha más nincs akkor hdmi->dvi kábel + egy ilyen átalakító
az audiót viszont külön kell megoldanod hozzá (s/pdif port) -
#8532 Tegnap hajnal 2-kor toltam még :D De ma nem fogom ! -
#8531 jó ez a mythbusters-es jutub videó ami nemrég lett linkelve :) nem gondoltam hogy a bokorban elbújva a rendőrök tényleg nem látnak meg..:)
volt valaki "olyan elvetemült", hogy követett egy karaktert valameddig? ugye ez úgy van, hogy minden látott karaktert viszontláthatjuk pl. reggel munkába menet, majd hazafelé menet is :) -
sanyiute #8530 nem xD -
#8529 amúgy csak én vagyok olyan elvetemült hogy éjszaka is tolom?:) -
TBWarrior #8528 Nem, de ez igen:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Satuhülye vagy. -
#8527 Nem olyan egyszerű, azt tudom, mert tudtommal nem létezik egyszerű kábel vga-hdmi-re :P
ldabid, bogyi, részben offtopic, de kizárólag GTA V miatt érdekes a dolog, mert valószínű az egyetlen BOX-játék lesz életemben, amit megveszek, mivel HC-PC-s vagyok :D - de nem bírom ki, elkérem öcsém boxát, és megveszem :P