Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Miért?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Lófaxt. Nem a crack volt a szar, hanem az egész port. Eredetivel is egy nagy fos.

Parasite Eve 2, best game EVER!

kill3r21
nekem is szarult ment, de megvettem, kompromisszumokkal de végigjátszottam...
A térkép még mindig a falamon díszeleg...😄
Megtennetek a kedvemert, hogy a kollega altal reklamozott oldalt nagy ivben elkerulitek, es nem is foglalkoztok az urgevel?!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

arty
négymagos cpu alatt = 2/3 magoson, mielõtt vki félreérti

Forza.

arty
2.) bullshit!

négymagos cpu alatt a gta4 egy szar. a 4 magos cpu megjelenéskor nemhogy általános nem volt, ámde drága igen!

Forza.

Büdös Bohóc
Már bocs, de

1., aki elõrendelte és megvette PC-re, annak már mindegy volt
2., aki lewarezolta, azoknál 50%-ban a szar crack miatt volt gány a port, 50%-ban az elsõ hónapban (ismétlem, az elsõ hónapban) a vga driverek miatt. Ne mondd már nekem, hogy mindenki a "szar port"-ra vonta le a következtetéseket. Amúgy meg egy normál gépen is relative jó volt, játszható volt, kicsit magasabb volt az igénye, mint más játéknak, de akkor is.

(akinek van pénze rá és rajongó, az kivétel nélkül megvette anélkül, hogy kipróbálta volna, ez, hogy kevesen vették meg sajnálatosan a warez kultúra része és ne bújj amögé a fal mögé, hogy "szar volt a port". Mert azért nem vetted meg, mert letöltötted és fúúúúú nem megy max felbontáson a gépen, egybõl meg se vetted. Ennyi. Ha valami kompromisszumot is kötök, akkor is megvettem volna)

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

arty
gamestar2 😞

Forza.

tommygear
undormány ez a konzolcenter oldal
Malakai
Jee, interjúból kiragadtak egy megkerülõ választ. <#sniffles>

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Szerintem kamu de ha az jó ha én veszek használtan egy konzolt és warez lesz a játék mivel nem fogok még GTA5-t is venni,akkor szarakodjanak csak.

Vagy tartanak attól,hogy el lesz rontva ismét az átírás Pc-re mivel egy Gta4 féle optimalizálás megölné a sorozatot Pc-sek körében.
Röviden,konzolt vennék a játékhoz és nem magát a játékot.PC-re természetesen megvenném..

ProGabe
Idióta újságírók. Fingik egy veréb és abból is bírnak cikket írni. Majd ha bejelentik, hogy nem lesz, vagy hogy lesz, akkor kell ezzel a kérdéssel foglalkozni. Addig meg csak kattintást gyûjtenek ezek a szar oldalak

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Ryder62
Ha ez igaz a rockstar tehet egy szívességet <#mf1>

Na mi van, ha? Féltek hogy mindenki lewarezolja, mi?

Talán egy NORMÁLIS portot kellene csinálni. Nem ilyen csernobili gány ûrszemét hulladékot mint a IV.

Ezek öngyilkosok akarnak lenni?

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Büdös Bohóc
mekkora nyomorékok azok

Büdös Bohóc
nyád 😄 buzi rohadt geci mazur

shaddam
Aggodalomra semmi ok, jön pécére írta a gamestar 😄DDDD

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Büdös Bohóc
(*mármint játszottam vele, de kemény 3 órát, nincs boxom sajnos 😞 )

Büdös Bohóc
ja ok, de PC-re nem volt RDR, másrészt (nem játszottam vele, csak a videók alapján) én ahogy tudom a történet szerint nem lehet velük együtt meg stb, meg az egy szomorú történet, itt ott van a család is állandóan meg a baromság ugye 😊

shaddam
Marston családos ember, az egész motiváció miattuk van

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Büdös Bohóc
Igazából csak a nigger arc az, aki annyira nem néz ki így elsõre érdekesnek 😄 Igen, Trevorról kicsit a Kane and Linch jut eszembe. Michael meg ugyancsak érdekes figura, visszavonult arc meg hogy családja van, ilyen karakter se volt még fõszereplõ GTA-ban, de más játékban sem nagyon.

shaddam
A piromán Trevor esélyes hogy rögtön Vercetti után álljon a kedvenc gta hõsöm listáján 😄

kill3r21
Forrás GTA Place

"Pár napja a Game Informer válaszolt néhány rajongói kérdésre, amiket a GTA V demóján látottak felõl tettek fel. Túl sok minden nem derült ki, csak pontosítások:

Nem lehet végigvinni az egész történetet egy karakterrel, idõként lesznek "solo" küldetések amik kötelezõek ahhoz, hogy elõrehaladjunk.
Nem lesz co - op a story módban.
Néhány küldetés során mind 3 karakterrel lenni kell, és utána megkapjuk a lehetõséget, hogy válasszunk.
Nem ölhetünk meg egy másik fõ karaktert.
Michael körbejárhatja a házát és kapcsolatba tud lépni a családtagokkal.
Lehet új ruhákat venni.
Szabad módban (vagyis küldetésen kívül) azzal játszhatunk akivel akarunk.
Minden karakter Los Santos egy másik pontjáról származik, de oda mehetünk ahova akarunk.
A Natural Motion Euphoria lesz használva ugyanúgy mint a Red Dead Redemption, GTA IV és Max Payne 3 esetében.
Az egész térkép elérhetõ már a játék kezdetétõl.
Las Venturas és San Fierro nem lesz benne a játékban.
Downtown (Belváros) terület kisebb lesz mint Liberty City.
A demo alatt a karakterváltás tökéletesen mûködött laggolás nélkül.
Az úszás megerõsítve, rengeteg felfedezendõ hely lesz.
Rengeteg hajó lesz benne.
Internet lehetõség okos telefonon.
Rengeteg TV mûsor.
Trevor-nak lehetõsége lesz akármikor felgyújtani dolgokat amikor csak akar, nem csak küldetés alatt.
Minden karakternek saját tárgykészlete és egymástól független vagyona lesz. - A készítõk a változtatás jogát fenntartják kiadásig.
Nem lesz CJ.
Egy karakter sem jelenik meg a GTA III, Vice City vagy San Andreas-ból.
Több ismerõs karakter is feltûnik majd fel a IV-bõl.
Többféle versenylehetõség is lesz: autós, motoros, triatlon.
A készítõk még mindig dolgoznak a "Wanted" (körözési) rendszeren.
A Rockstar nem válaszolt arra a kérdésre, hogy az Xbox verzió több lemezes lenne-e.
"
Milyen minden sarkon 3?
Nem azt írtam, hogy minden küldetésben voltak!
Az egész játékban lehetett vagy 4 db.

Yoda001
APC-nek nem sok köze van az IV-es Enforcer gépekhez.. lövöldözd õket, aztán meglátod, hogy mindkettõ golyóálló, ráadásul ugyanazok, csak más színben + sziréna... 😊
ha nem hiszed

http://9gag.com/gag/5135249

tommygear
szerintem nem, sõt még a gay tonyban se volt golyóálló a noose tank
Remélem a videó szerkesztõt ebbõl se hagyják ki, és lehet majd hasonló balhékat összerakni. (Saját videó.)

Büdös Bohóc
következik ebbõl, hogy ha csak 1-1 küldetésben látsz ilyet, akkor az már valóságszerûnek mondható

ProGabe
De, minden sarkon 3 😊
Szóval elég ritkák, na. Gondolom még LA-ben is.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

"valószerûbb vonalon fog menni"?

Mert, a valóságban nincsenek golyóálló autók?

arty
akkor egyetértünk 😊

Forza.

Malakai
Ja félreérthetõ, akárcsak a IV, úgy értettem. 😊 Elõtte a SA-ról volt szó.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

arty
4 se volt épp meseszerû 😊

Forza.

Malakai
Bugokat direkt kétlem, hogy átmentenének. 😊

Egyébként mivel valószerûbb vonalon fog menni (mint a IV), kétlem, hogy tucatszámra lennének majd a golyóálló személyautók.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

De rendes személyautókra gondolok. A SA-ban a küldetésekben voltak elrejtve, csak tudni kellett melyik az. Ezek általában le voltak zárva és csak elvontatni tudtad. Ha beraktad valamelyik garázsodba és elmentetted, utána tudtad használni bármikor. Csak arra kellett vigyázni, hogy ne ess vele vízbe vagy ne rakd tetõre mert akkor buktad. 😊

Yoda001
a IV-ben is van golyóálló, pl. a SWAT Enforcer-e, meg van a pénzszállító is (fehér-zöld, gruppensex feliratos), az is golyóálló 😊
és egy buggal lehet örök golyóálló bármit is csinálni...

http://9gag.com/gag/5135249

Remélem lesznek golyóálló autók (mint a San Andreas-ban).

ezek hétfõiek, de a másik kettõ az tényleg új
Engem nem fenyeget ilyen veszély, tolják csak a képeket, meg még két-három trailert.

Jaka923
Kicsit lassíthatnának, mert már lassan begolyózunk 😄

kill3r21
3 új kép asszem 😊

kill3r21
emléxem mielõtt a san andreas megjelent abban biztunk hogy el lehet jönni a felirathoz és fel lehet rá mászni, most megvalósul 😊
Krisztiam
a vinewood feliratra fel lehet majd mászni király 😄D

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Rayden02

<#hawaii>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

shaddam
Távol keleti cuccot évek óta ritkán látsz te akárhol. Minden játék rednekk szteroidos amcsi fílingû

RiCSi1234
😄DDD Az Isten állatkertje.. 😄

GTA V (*.*)

zoliii
az hagyján,de a pia is úgy mozog a pohárban,mint valami zselé😊
folyókat tudnak csinálni,italt nem😊
Rayden02

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

longhaul
Nagyon kell a pénz valaki(knek) ha egy ilyen szart is eladnak. És azt hogy egy nyavalyás pohárnak nincs egy kurva árnyéka Õcsém EZT AZ AGYMOSÁSOS SZÖVEGET!!

OMSI FOREVER!!!