27719
-
#8526 oh értem hát akkor végighaladok a story-n azért még úgyis nagyon sok mindent akarok csinálni ^^
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nemtudom amúgy még.csak most fog jönni xd de majd kitárgyaljuk meg a végét is :D -
#8525 Kérdőjeleseket bármikor megcsinálhatod, én egyet csináltam mindössze, inkább a sztorival foglalkoztam, de majd még játszok, csak kicsit most pihentetem :D De amúgy Lamar-t nem értem.. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Megmentjük az életünk árán, mindhárman aztán megöljük?! Na m1.... -
#8524 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát majd youtubeon megnézem a többi lehetőséget,sajnálnám bármelyiket is,így marad a 3.lehetőség :D mindenkit nagyon bírok ^^ most kell majd lamart kicsinálni asszem,így már nincs sok,1 kérdés a kérdőjeles küldetéseket meg ilyenekt mind megcsináltad közben vagy utolag is hagytál?illetve megmaradnak e de biztos csak kérdem :d -
#8523 Jól tudod.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én először megöltem Trevor-t XD csak poénból, de rábasztam :D -
ldavid #8522 ez itt offtopic, de átalakítókkal megoldható -
#8521 Kösd össze HDMI-vel, banyek. :D -
#8520 én is általában azt szoktam:) meg a space-t is ,nagyon jó zenék vannak ezekeen ^^ -
#8519 Milyen lehetőségeim vannak BOX-ra kötni egy olyan monitort, ami FULLHD, de ugyanakkor csak vga kimenettel rendelkezik???? (asus vh222d) -
#8518 Igen, vannak rajta ismerős számok elég sok rajt. -
#8517 hát majd jól meggondolom hogy mit választok amúgy tudom hogy cseles xd
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!asszem a 3ik választást kell és akkor mindenki életben marad,ez fontos nekem,odafigyelek majd :)) -
#8516 Én felbasztam magam, mert ha egyet kiválasztasz az kihatással lesz a későbbi free roam-módra.. és hiába játszod újra amit nem választottál (mert lehet), csak korábbi mentéssel lehet helyrehozni :D Úgyhogy csak okosan azzal a "final decision"-nel :D -
#8515 már alig van pár küldi szerintem még ma megcsinálom xd -
#8514 jaja durvák ezek xd
én majd nemsokára végzek vele még nemtudom de leírom majd melyiket választottam :) -
#8513 Anyááás :D Az durva volt. :D
A másik meg mikorSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Trevor megeszi azt az undorító kaját és kiokádja XD ja meg belehugyozik a szoba sarkába XD
Amúgy ti melyik befejezést csináltátok (aki már végigvitte a storyt) ? -
#8512 Nagyon köszönöm!! -
#8511 mikor megkapod Trevort onnantól tudsz tetoválást csináltatni,gyúrás nincs,a kék karika hoyg látható vagy nem a karakter gondolom mert ellenségeknél is van az hogy merre néznek -
#8510 A térképen a karaktert jelző pont körül a kék karika, ami pulzál az mit jelent?
Valamint mikor lehet tetoválást csináltatni? Gyúrni nem lehet?:D -
#8509 általában a non stop pop adását hallgatom az valahogy az én korosztályom,igaz van benne egy két új sláger :) -
#8508 nemtudom mibajuk vele szerintem van benne dúrvább dolog is a mogyorótörés pl xd -
#8507 Most hallom a GTA 5 foghúzása nagy közimádatnak örvend a játékosok körében. :D
[ironia] -
#8506 Nekem elég volt megnéznem ki kommentelt, és már tudtam. :D -
#8505 Hagyjálmár átváltott a TV-n az egyik bemenetre, hallani ahogy leteszi a távszabályzót :D -
#8504 Azért a rádióban Britney Spears száma befigyel.. -
#8503 tehát gold kell hozzá,jólvan köszi :) -
#8502 Nálam silver live account-nál írta ezt.. Gold-nál már nem. -
#8501 srácok valaki nem tudja hogy kell telóval készített képet felölteni social clubra öcsém megcsinálta a sajátját,rá van rakva a profil meg minden,de azt írja disable on your account? -
#8500 minél több a pénzed annál többet vonnak le :D load game és probléma megoldva xd -
#8499 Az meg mi egyébként, hogy 5000 $ a kórházi kezelés? Kissé durva.. -
Nagydög #8498 Keserves munkaval loptam egy buisinessjet-et. Leszalltam a repterre, kereszbefordultam az epp leszallt gep elott, es elraboltam. Felszalltam a rendorautokon keresztul, de ugy osszelovoldoztek a hajtomuveket, hogy a hazai repterre vitorlaban szalltam le, mert az utolso fordulonal a masodik is teljesen feladta. A gepet persze a repter kozepen kellett hygnom. -
#8497 Előbb-utóbb hívnak, ha Franklinnel játszol, több ilyen private fare is van. -
#8496 Azt esetleg tudja valaki, hogy ugye ha megveszem a taxis céget, elvileg ha teljesítek egy privát menetet, akkor jár érte "pont".. Ez szép és jó, de én ezt elrontottam, így utána meg nem hívtak egyszer sem.. Valaha újra elérhetővé válik? -
#8495 -
sanyiute #8494 köszi!!!
#8492 nya most már világos :) -
Robi546 #8493 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Megkaptam a villámat az egyik küldetésnél,nincs küldetés a térképen,a házban el lehet menteni ,viszont nem kapok küldetést,33 küldit csináltam meg,mi lehet a probléma ?
-
#8492 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Franklinnek vannak assassination küldetései, ahol meg kell ölni 1-1 cég emberét, amitől a konkurencia értéke megnő a tőzsdén (Lester szokta mondani ki a konkurencia), tehát miután felveszed a küldetést szépen veszel a konkurencia részvényeiből, a küldetés után meg vársz amíg felmegy az ára és eladod.
-
Nagydög #8491 Semmi kulonos. Hetente atutaljak a bevetelt, kapsz rola egy emailt is. Lehet, hogy csak akkor, ha a management kuldetesekbol megcsinalsz valamennyit, mert en azonnal nekiestem az elsonek, mihelyst megvettem az elso uzletemet. -
sanyiute #8490 Vki help -
#8489 Na majd ezt megbeszéljük ha elég fáradt leszek ehhez mikor hazaérek. :D -
#8488 Megy már a cigánykodás :D -
#8487 Ne mond, a skyrim ment az x360os fileokkal, pc-s exével :D