Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JaSoN HuNTeR
Habár még sohase játszottam vele. De nekem mindegyik konzol bejön. Vannak játékok amiket jobb kontrollerer irányitani egy kivételével FPS meg MMO.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
Tetszik a kontroller, meg az egész gép.
Mondjuk drága érte 100.000ft :S

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

arty
mi bejövõs benne?

Forza.

JaSoN HuNTeR
Ázsiaiknak való nem nekünk. Mondjuk ez a Wii U bejövõs.

arty
játékélmény? volt nálam kölcsön már 2x is wii:
- lcdtévén kb nézhetetlenül alja a képminõség (a lehetõ legjobb összeköttetést használtam: komponens, 480p - ez ugye kb. 800x480)
- a lengetõs, csapkodós játékok a gyerekemet is csak rövid ideig kötötték le, nemhogy engem
- felnõtt játék a fos kontrollerrel kvázi játszhatatlan***
- a pár exkluzív platformer tényleg korrekt játék - de mi van még? semmi.

- ezt a fajta "játékélményt" értelmesebb minõsében megkapom xboxon a kinecttõl, avagy ps3on a move-tól - de nem igazán érdekel!!! (kivétel: move, pisztoly adapter, railshooterek)

*** a trágya kontroller és az ótvar grafika miatt az egyetlen - számomra - must have címet pécén, emulátoron, 1080p-ben, xbox360 kontrollerrel toltam le (Donkey Kong Country Returns, kétszer fejlesztettem a gépet, hogy jól menjen)

a nintendó szargyáros.

Forza.

DarkSector
Játékélményben más, de ki-ki válogatja, akit meg a kinect érdekel annak az az élmény.

ez nem általánosítható.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Nálam az elsõ az irányítás. És ez PCn a legjobb. Utána jön minden más a fontossági sorrendben.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Büdös Bohóc
5x odaver játékélményben a wii a legtöbb boxos szarnak. PC-n megkapod kb ugyanazt, mint boxon, de olyan játékélményt nem kapsz PC-n, amit wii-n, mert nincs hozzá kontroller a gépre és kész.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

DarkSector
jah azt nem tudtam hogy lasabb. D:

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
több ram van a wiiU-ban, de lasabb mint a 7(!!!) éves xbox360ban!

nintendó = szánalom. (eddig 1 összehasonlító játéktesztet olvastam: mass effect3 szarabbul megy a wiiu-n, mint xboxon, ráadásul rondább is)

Forza.

DarkSector
a millios eladást félreértetted nem pénzre értettem hanem hogy azt annyimilló ember vette meg, ha nem lenne a konzol népszerû nem adnának el ennyi játékot.
Nem? 😊

DarkSector
Pc-s piac a warez miatt haldoklik meg az idétlen fejlesztõk miatt (szar pc-s bugok, meg a sok fail amit elkövetnek játékok kiadásakor)
Ha õ mint játékos szubjektíven gondol valamit, szíve joga, de az nem igazán valós tény hogy kevésbé népszerûek a konzolok, sajnos vagy nem sajnos, de nagyon is azok még mindig, ebbõl az szûrhetõ le hogy nem mindig a high-end részleteség a fontos, meg az erõsebb hardver. 😊

Hol irtam azt hogy a PC nem termel profitot ?

#3717: A technikai reszere utaltam kizarolag.

DarkSector
"elhaladt felettuk az ido"

ebben az egyben kijavítanálak, a többit rád bízom...
NEM járt el felettük az idõ, maximum technikailag mint hardver, de a játékosok még ugyanannyian vagy ha nem többen vannak, mert még mindig fasza játékok jönnek rá amikkel fenttartják az érdeklõsést.

Erre bizonyíték pl a Halo 4 is...többmilliós eladással...

Büdös Bohóc
Az ilyen "emberek" miatt haldoklik a PC piac. gtfo

tommygear
"Sajnos ez a helyzet, a nagy merteku warezolasnak ez az ara."

valaki még mindig itt tart? lol
Jaka923
Nem húzó, de annyit azért eladnak PC-re is, hogy termeljen profitot. Na meg a hardvergyártók is pénzelik õket, szóval ez a PC halott duma megint felesleges. Már 2004 óta folyamatosan emlegetik ezt, aztán tessék. Érdekes módon valamiért mégis megéri a legtöbb játékot kiadni PC-re is.

DarkSector
Amúgy fura de az elõzetes infók alapján az új Xbox is ezt a megoldást alkalmazza hogy lesz egy fix hardver, és egy a gamepadot helyettesítõ segédlet, nevezzük "tabletnek" valami ami külön cpu-ram-grafikus chip-el rendelkezik, .

Mint most a Smartglass dolog, csak éppen komolyabb compatibillitással.
De ez csak mendemonda.

DarkSector
A WiiU az nem kézikonzol. 😄
Mindössze a gamepad-on, amivel irányítod a játékokat van egy érintõ kijelzõ, amolyan mellék segédablak, itemeket azon nézheted mozgathatod, térkép, és egyébb interaktivitásra kell...
😄

JaSoN HuNTeR
Kemény. Ahozképest hogy kézikonzol 😊

DarkSector
Parancsolj
Ram szempontjából jobb, de van is 7 év eltérés.

De ha figyelembe vesszük hogy jövöre lesz nexgen, vagy legkésõbb 2014-ben akkor ez már elavult.
Viszont a Nintendo soha nem a high-end hardver-rõl szólt, a N mindig a kreatív oldal volt, a X360-PS meg a kemény hardcore réteg.

A PC mar sehol sem huzo bevetelforras, rosszak az informacioid. Viszont ha azt irod hogy meg mindig tobben jatszanak PC -n mint konzolon, akkor annak nagyobb realitasa van. A konzolok most egy kicsit visszacsusztak mert elhaladt felettuk az ido, de ahogy kijon az uj generacio ismet halalba fog vagni mindent, azt orulthet a PC -s user hogy egyaltalan lesz jatek PC -n. Sajnos ez a helyzet, a nagy merteku warezolasnak ez az ara.

Viszont en PC -s userkent okosabbnak tartom magam, ugyan is egy par oras jatekert nem fogok elrohanni a boltba, ergo letoltom, ami meg megeri az arat azt megveszem. A konzol eseteben meg csak a buy lehetoseg van, ugyan ott is van warez, viszont nem hiszem hogy a bant olyan sokan megkockaztatnak. Hallottam olyanrol is hogy van aki tart egy kulon konzolt warezra, de ez megint benzkidobas szerintem, amivel tamogatja az user ezt a mai penzlehuzos jatekipart.

JaSoN HuNTeR
milyen hardver van pontosan az Wii Uba?

DarkSector
KB x360 szint. (hangyányit erõsebb)
Csak 1 baj van vele, nem nagyon lesz jelentõsége ha jövöre jönnek az új nextgen konzolok, Wii meg WiiU teljesítményben nem érdemes megvenni, csak ha olyan játék jelenik meg rá ami másra nem és téged érdekel.
Amúgy inkább Xbox vagy PS

JaSoN HuNTeR
Akkor inkább egy Wii U-t vennék 😄

kill3r21
szerintem kb mint egy box és ps3
JaSoN HuNTeR
Akkor a PC-s is jönni fog. Wii U-n kiváncsi leszek milyen grafikája lesz.

Mennyi erõs egy Wii u?

kill3r21
azthiszem Wii U-ra már bejelentették a játékot!
shaddam
Fingjuk sincs. Azt csodálom még valami hazai "szaklap" nem hozta le tényként ezekre hivatkozva

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

tommygear
cdgalaxison is kint van, de ez semmit nem jelent
Seangaijin
De sajnos az is csak a PS3 verzió. Nah mind1 nem akartam én elindítani lavinát ezzel mert majd bejelentik ha kijön már tavasszal h dolgoznak a PC-n csak érdekes volt h már 576-nál kint van és nem konzolosként van megjelölve.

En nem mondok meg semmit csak valaszoltam arra amit irtal. Az en szememnek 30 fps alatt mar full lag van.

shaddam
Majd ha a gamestar megírja lehet pezsgõt bontani. Ezek a szájtok sose tévednek
2 perce lõtt kép a noname bantulandi amazonról :

link

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Büdös Bohóc
Ok majd te mondod meg azt, hogy nekem i számít játszhatatlannak 😄

Büdös Bohóc
Ezt tudod mikor rakták ki ecsém? A tavalyi elsõ trailer után másnap.

Nekem 40 fps korul megy a jatek, de a kinai negyedben lemegy mindig kb 25 -re max grafikan. Ha esik peldaul az eso meg kevesebb, szal az a 22 boven jatszhatatlan amugy is, ha az ingadozast is beleveszem pedig irrealis.

DarkSector
Semmi elõrendeled és ennyi...utólagos ár és bármit változtatnak egy szavad nem lehet, ez csak részedrõl egy jelzés hogy ha kijön akkor te majd vennél egy példányt, tehát úgy készülnek erendelni a darabszámot.

Ugyanígy más játékokat is joval elõbb lehet elõrendelni...nincs ebben semmi extra.

tutituti
576..
azt se szabad elhinni amit kérdeznek😊

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

tommygear
semmi, elírás
Krisztiam
h-h mi van? pc-s GTA V 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Seangaijin
Ilyenkor mi van EMBÖRÖK????

The Protector
hülye😊

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

arty
vgchartzot elfelejted, NAGYONGYORSAN!!! retek kamu oldal, pontatlan, tippelõs adatokkal!

~gamestar szint.

Forza.

kill3r21
tehát nem fogyott belõle 1 millió darab? ez számomra elég hihetetlen :S
Fpocok
PCn ilyen lesz a grafikája 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Szabi
ennek a listának semmi értelme így...

"Nulla tenaci invia est via"

JaSoN HuNTeR
Jó bénák ezek az adatok. Elvileg GTA IV összesen már 22-25 millió fogyott el.

dragon11
szerintetek ebben a részben már le lehet majd riasztózni a saját autónkat ?😊

vk90
Ennyi fogyott összesen.
Pc-re tényleg nagyon kevés, ha azt nézzük, hogy a konzolosból mennyi fogyott. Más kiadó biztos örülne ilyen pc-s eladásnak is.

Capcom is the best!

shaddam
Kijött az! Talán májusban volt gamestar teljes játék