27719
-
#8606 Jövő decemberre gondolt. :D -
#8605 Jó hádde érted mit akartam írni, na :D -
#8604 December még idén van. -
#8603 Szerintem párhuzamosan folyik/folyt a munka. Azt se feledje senki, hogy jönnek DLC-k is!
Szerintem sem lesz ebből idén next-gen/PC, legjobb esetben is decemberre. -
#8602 Pihenhetsz egy kicsit. Menj ki a napra. (természetesen csak viccelek :D) -
horfe #8601 Hello!Elértem 50%-ot,nincs több feladat,mit kell csinálni!!Köszi -
#8600 jah, felvettek 100 embert a portolásra és ők most karbatett kézzel ülnek .... :) -
#8599 Több mint valószínű, hogy az a next-gen-re vonatkozik. -
vg #8598 deathmatch meg team deathmatch? ne már! nem valami olyasmi volt, hogy 500 küldetés is lesz, vagy mi? -
Matte #8597 32 játékos a GTA Online-ban? -
#8596 Honnan tudod, hogy kész van? :D -
Borg #8595 Honnan tudod, hogy nincs még kész... nem hiszem, hogy azért nem adják ki mert nincs kész. Egyszerű üzleti döntés, csak úgy mint a PC-s. -
AssholeHaterx #8594 Bocsánat, az előző nem yodának, hanem zozzancs-nak akart menni. -
AssholeHaterx #8593 Mivel ugyanaz a motor, mint a 4ben, és az se volt szép soha, ráadásul ennek is ugyanaz a hardveren kell futnia, több feature mellett, mégis mit vártál? Transformer szintű filmes CGI orgiát? -
#8592 Milyen hosszú egy film kb? :D -
#8591 két hónap alatt nextgen port ... aha :) -
#8590 Nekem egyedül repülők és motorok irányítása nem tetszik benne.. Bár IV-ben lehet jobb volt a motor.. -
#8589 valaki írta a tuningolós dolgokat: de, nagyon is függ a járműtípustól, hogy melyikre mit lehet tenni
a célkeresztet autóban vezetve úgy tudod megtalálni, ha csak egyszer megnyomod a gombot, így épphogy nem lő ki, de a célkeresztet elkaphatod körülbelülre amíg megjelenik, utána pedig lövöldözésnél már úgy is látszik, hogy hol van :)
sikerült Michael-t és Franklin-t összehozni egy találkozó erejéig a tengerparton, érdekes volt összefutni, először inni akartam vinni őket de messze volt, szóval maradt a mozi :D végignéztem a filmet, qrva jó volt :D beteg de jó :D komolyan érdemes lesz minden filmet megnézni végig (skippelni nem lehet amúgy, csak kilépni teljesen), ha mind ilyen jó :D -
Zozzancs #8588 Hát lehet, hogy engem megfogtok kövezni és közellenség leszek, de én csalódtam... grafikailag egy szar , az elején csak úgy néztem, hogy mi ez a ronda szar... oké ahol a fényhatások érik a karaktereket ott nem annyira ronda, de rettenetesen recés az egész... talán majd ps4en szebb lesz, de nem ezt vártam... egy AC3 sokkal jobban kihasználta a konfigot és sokkal szebb volt. Én továbbra is várom az AC4-et ps3ra, lehet abban is csalódni fogok, de ez a GTA 5 valahogy nem az igazi, számomra unalmas volt a környezet is ... na de mind1 még egyszer hangsúlyozom ez csak egy EGYÉNI VÉLEMÉNY :) -
#8587 Hát miattam aztán jöhet next gen-re, mivel már meg van jelenlegi konzolra.. Amúgy PC-s valahogy hihetetlennek tűnik, hogy idén megjelenne... Maximum jövőre tudnám elképzelni így elsőre, de ez csak az én meglátásom. Minden esetre nem hiába várják ennyire a pc-sek, eszméletlen a játék! -
#8586 Vannak itt finomságok! - PC-s verzióról is hintegetnek egy, s mást...
Ha engem kérdeztem, az én elméletem, hogy nyilván a next gen konzolok megjelenése környékén akarják ők is kidobni a játékot, és akkor már miért ne jöhetne PC-re is velük együtt, mivel nem fenyegetik egymás eladásait, ha figyelembe vesszük, hogy aki új konzolt akar, az PC-s megjelenéstől függetlenül is venni fog, és az nyilván akkor megveszi next gen konzolra, aki PC-re akarja, az meg nem arra fogja megvenni, hiába jelennek meg az új konzolok! -
#8585 És mi lesz akkor? :D -
zenoka #8584 annyira azert nem bonyolult.. tokeletesen elore celoz amerre az auto eleje nez.. tehat ha az ellenseg mogott haladsz es egyenesbe van az auto akkor magad ele losz.. -
#8583 srácok, a taxikat is ugyanúgy lehet tuningolni mint a többi verdát?:D -
Nagydög #8582 Meg mindig nincs meg... A normalisabb celkereszt van beallitva, azt sem konnyu felfedezni idonkent, de az az igazi bajom, hogy gyalog tudom, nagyjabol hova fogok celozni meg mielott felemelem a fegyvert, de jarmubol valahogy nem. -
#8581 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!C.Deathwish így mindenki életben maradt^^ nagyon klassz volt majd csináld újra ha még nem tetted.a többi nagyon szar szerintem xd úgy tökre elmenne a játéktól már a kedvem,örülök hogy lett ilyen is,nagyon jó happy end van :) -
#8580 -
nú #8579 fenya :-| -
#8578 Még Nyolc nap !!! -
#8577 nagydög: a controls beállitásokban lehet normális célkeresztet álitani. Egyik kapcsolót komplexre kell álitani. Ha meg veszel a fenyára az ammunationban irányzékot,még jobb lesz. -
#8576 1.) igen
2.) van xbox360 topik, ott segítenek -
Blake6 #8575 Úgy van,ne aggódj,automatikusan fel fogja patch-elni az xbox amint elindítanád a játékot!Csak legyél bejelentkezve live-ra! -
Nagydög #8574 Utobb szitava lottem. -
#8573 üsd el a motorost:D -
#8572 Olyan kérdésem lenne, mint kezdő boxos, hogy ha megjelenik a patch, azt automatikusan, a játék indítása előtt leszedi, és telepíti? -
Nagydög #8571 Megjelenik persze, csak sose tudom, hol. Es mivel azonnal loni kezd, elriasztja a celpontot. Egy motoros uldozeses esetnel volt, hogy kenyelmesen utolertem a gyanutlan celpontot, es egy fel tarat eresztettem a joisten tudja hova, mire egyaltaln megtalaltam a celkeresztemet. Eddigre a panikba esett motoros fenysebessegre kapcsolt, a kornyezo forgalom meg panikba esett marhacsordat kezdett utanozni. -
ron8 #8570 Sztem megjelenik csak nehéz észrevenni,vmi más célkereszt jobb lett volna... -
Nagydög #8569 Szerintem nem. Minden latszik az elejetol kezdve, csak le van lockolva. Esetleg a jarmutipus befolyasolhatja a lehetosegeket, de nem hiszem.
Mas: Honnan tudom, hova fogok celozni az autobol, mikor megnyomom a gombot? Meg ahhoz is kell par masodperc, hogy egyaltalan megtalaljam a celkeresztet, mert valahogy sosem ott jelenik meg, ahol en szamitok ra. -
ron8 #8568 Ezek már megvannak,de reménykedtem h később lesznek újak... -
Nagydög #8567 Turbot, valtot, felfuggesztest, fekeket lattam, ami nem pimp, de ugy tunt, ebbol a turbo az, ami komoly javulast okoz a gyorsulasban.