27741
-
Köszi.
Mint kiderült van pár barátom aki tag nálatok. Nem tudom mennyire aktívak most. Régen SGHU-sok voltak most PH-sok. LOL. meglepődtem (WhiteHawk és koltony).
Elküldtem a requestet.
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2019.02.04. 18:47:53 -
Plata #25898 Link.
Olvasd el a szabályzatot és ne legyen IGN-es a barát listádon,legyen nyilvános a barát listád hogy tudják ellenőrizni. -
Ez igen jól hangzik azért. Megnézem azt a a crew dolgot prohardveren. Van egy linked hozzá? -
Prohardveres crew ajánlott,szivesen fogadnak bárkit aki normálisan áll a dolgokhoz,szabályok és jelentkezési feltételek a prohardver fórumon le vannak irva,ha egy nyugis és segítőkész csapatot keresel őket tudom ajánlani. plata is én is tagok vagyunk(bár én idén sztem még nem nagyon léptem be a játékba :D ,majd hétvégén ) -
van a ceo meg az mc,ugye neked most elvileg ceo irodád van,szal amikor belépsz m gyorsmenü,register as a ceo,és akkor tudod csinálni a ceo küldiket,autót ládát lopni stb.
Na az MC is ilyen,csak az a motoros klub,és ezzel az MC bizniszeket irányíthatod,csinálhatod. ceo nem tud pl mc kokaint eladni vagy supplyzni,és mc sem tud ceo autót lopni.
A bunker az hybrid,mind ceoban és mind mcben is lehet csinálni,viszont valamilyen oknál fogva ha társakkal adsz el,akkor MCben több pénzt kapnak a segítők mint Ceoban :D
Ha teszem azt crew sessionban adod el a cuccot,úgy hogy csak csapattársak vannak bent,és sok mc vagy ceo aktív,akkor akár 20% bonust is kaphatsz csak azért mert sok a konkurencia(persze crew sessionban nem bánt senki ugye)
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.02.04. 14:28:02 -
Mit jelent hogy "Ha Mc-ben adod el" ? -
Szia.
Igen erre gondoltam én is. Most sokat próbálgatok és van hogy egyedül vagyok és/vagy 2-3 emberrel akik elvannak magukban.
Olvastam hogy fullost bunkert is el lehet adni egyedül csak ki be kell ugrálni hogy azt a két küldit adja. de nem akarok ennyit szarakodni. Inkább eladom kicsiben sokszor.
Én még egy régi crew-ban vagyok 3 évvel ezelőttről (SGHU asszem a neve). Nem nagyon aktvak azok az emberek akikkel annó játszottam. :) -
Plata #25892 Crew sessionban ha eladod és crew tagokkal adod el az után is jár bónusz.
Ha sok játékos van a sessionban azért is jár bónusz.
High demand bónusz minden aktív rivális céggel vagy játékossal nő.
Ha Mc-ben adod el egy nyugis fullos sessionban akkor szép kis bónuszt kapsz. -
el lehet adni a bunkert egyedül is,csak nem szabad megvárni amig túl sok lesz benne az eladandó cucc,mert akkor már több személyes lehet az eladós küldi
Ez igaz az MC gyárakra is
A videóban ezt a módszert látod,és nem buksz rajta semmit,mert arányaiban ugyanannyit ad ha részletenként adod el,mint ha egybe adnád.
Bunkertnél vagy 2-3 küldi amit fullon is meg lehet csinálni egyedül,sokan úgy csinálják hogy ha nem azt a küldit adja be , akkor sessiont váltanak,így nem bukod az egész bunkert csak egy részét.
Ezt érdemes akkor is meglépni ha valaki szétlőtt,session váltással nem bukod el az egészet.
legbiztonságosabb crew sessionban eladni,ott van segítség,nem piszkál senki(ha nincs bent idegen) és még extra lóvé is jár a konkurencia miatt.
Soloban legbiztonságosabb saját sessionban eladni,amit bizonyos ip tiltással lehet megbuherálni a tűzfalon,ekkor egy open sessionban egydül leszel és nem is dob be jó sokáig senkit melléd.
Ha érdekel linkelk videót hogy kell ilyet csinálni -
valami ilyesmire gondoltam (amig láma vagyok addig nem akarok másokat basztatni hogy segítsenek):
-
Plata #25889 Bunkere eladás nehezebb,van is olyan eladás ami egyedül lehetetlenség.
Amikor egyszerre 3-4 autót kell elvinni 5-5 különböző helyre azt nem tudod megcsinálni egyedül.
Ugyanis az autókkal nem egyenként kell odamenni,hanem ellenőrzőpontokra együtt kell vinni őket,ha mindegyik autó ledobta a csomagját,meg is kell őket védeni.De az autókon van minigun.Szóval az nem nehéz csapatban.
Van amikor 3-4 buggyval kell elmenni 5-5 célpontra,azt lehet külön külön elvinni,de nem hiszem hogy sikerülne időre egyedül.
Van amikor 3-4 bazi nagy kocsival kell 5-5 helyre ledobni csomagot.
Van hogy csak 3 kocsival kell ledobni 1 helyre csomagot,az egyedül is menne,van hogy egy vagy két kamiont kell elvinni bizonyos helyre.
Nem tudom hogy milyen eladás van akkor amikor kevés cucc van bunkerben,én mindig fullos bunkert adok el.
Általában crew sessionban játszom,ahol sokan vannak,mindig van segítség eladásra.
Eladni bunkert MC-ben adunk el,többet fizet.
CEO-ba belépek veszek supplyt bele és kész,utána azt csinálok amit akarok,termel. -
Nos, hétvégén kicsit többet tudtam játszani. Egész belejöttem. (magamhoz képest).
Megint van 4 misim többnyire autólopásból, ládázásból és CEO melókól. Kicsit parázok a bunker megvételétől.
Többnyire solo-ban tolnám. Olvastam, hogy ha veszel 75K-ért cuccot akkor amig csinálod a CEO melókat termel a bunker (vagymi). Aztán 2 óra múlva lehet menni eladni és akkor egy verdát kell eladni (mint ládázásnál a 9 crate).
Mi a bunkerezés menete? Mit kell csinálni miután megvettem a 75k-s cuccot? Csak otthagyni és annyi? CEO-ban kell lenni bunkerezéshez?
Vannak alap tippek? -
Dienes90 #25887 pfffááá teljesen másképp gondoltam a dolgokat, hogy kiírja, köszi a helpet :) -
Pedig be is idezted, hogy mit kell ellopnod :)
"Gauntlets are required before attempting the heist."
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.02.02. 19:02:10 -
Dienes90 #25885 loptam mind a 3 karakterrel autot, nem írta egyiknél sem, sem hogy jó sem hogy rossz, pedig kicsit autókáztam minddel. Ezután loptam is taxit meg hívtam is taxit, így sem írt semmit. Szóval nem tudom hol akadhattam el. -
Dienes90 #25884 66,37%nál járok a mentés szerint, legalább is ezt írja ha mentek. Gauntlets are required before attempting the heist. Check your email for locations. Az egyik ezen ez, a másik pedig :Dear Mr. Philips please find below your weekly income from owned properties: VAnilia Unicorn:$5000 Minotaur Finance - navigating the maze that is property ownership .
Tisztánlátás végett lefordítani én is letudtam csak nem segített de leírom hátha így közelebb jutunk a megoldáshoz. -
Plata #25883 Szerintem ott tartasz hogy egy Heisthez autót kell lopni és elrejteni.
Fogj egy autót az utcán és lopd el,játék ki fogja írni hogy ez nem jó a küldihez keress másikat,vagy azt írja ki hogy ez pont jó és rejtsd el.
Vagy ha egyiket sem írja akkor máshol jársz,akkor a tengerpari küldi fog következni,az meg bugos és eltűnik a jele a térképről kivéve akkor ha taxival mész oda. -
Dienes90 #25882 Kicsit félre tettem az online, gondoltam így 600 óra online után elkezdem az offline részt is. El is jutottam jó darabig most viszont fent akadtam. Nem ad ki küldit, egy karinál sem, mindegyiknél fent akad hogy a heisthez e-mailben kapok majd infót, de egyik kari sem kap emailt... talán bug? Vagy valami elterelte a figyelmem?
Továbbá vettem autót, meg ugye garázst a franklin gyerekkel, azért mindig el kell mennem a garázsba vagy ki lehet kérni mint online a mechanicnál? -
Plata #25881 Nem buktad,most is meg kell lennie,Pegazus jármű örökre megmarad,el sem tudod adni sem pusztítani.
Hívd Pegazus-t és ott lesz náluk. -
Azt tudom. azokat úgysem használom. Amúgy még 3 éve volt egy hydra-m amit a pegasus szállított általában repterekre vagy kórház tetejére. Azt most nem tudom lehívni. Azt buktam? -
Plata #25879 Boltban vásárolt autódon mindig van biztosítás meg lopásvédelem.
Így az sosem veszhet el.
Ha utcáról lopsz kocsit azon nincs,de tudsz rá tenni tuningműhelyben. -
tyűűű köszi... mors mutual megmentett... ebből is látszik mikor pvp-ztem utoljára. gondolom valaki felstickizte!!! SZEMETEK, kinyirták Kurumát!
Köszi urak mégegyszer.. -
Plata #25877 Hívd mors mutualt.
Vissza adja.
Telefonon hívd mors mutualt.
Az a biztosító.
Vagy CEO asszisztenst. -
Biztosito? -
van egy kis gondom.
Eltűnt a fullos kurumám. Mentem vele, egy autólopáshoz, elhoztam az autót, majd leadtam, csináltam egy sightseeinget aztán hivtam volna magamhoz és kiirta, hogy nincs aktiv personal autóm. Elmentem a garázsba ahol tároltam. Semmi. Elmentem az összes garázsba semmi. Rage Quit. Vissza a garázsba, semmi. Hova lett? (rendőrség nem hiszem hogy lefoglalta, mert olyankor szól és kiperkálom a 250-et érte)
Van ötletetek?
p.s.: Megtaláltam a garázsban, az van mellé irva hogy destroyed. HOGY?????
Vissza lehet hozni?
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2019.02.02. 14:27:03 -
köszönöm! Elolvasom! -
Plata #25873 Nos a bunker upgrade sem drágább mint a kokó gyáré.
Azt hiszem a munkás és a felszerelés upgrade együtt 1.7 milla.
Biztonság nem olyan fontos,nekem még soha az életben nem támadták meg a bunkerem.
Közben rá kerestem.És meg is találtam a másik fórumon az útmutatóban.
Upgrade nélkül:
1 egyégnyi supply-t használ el 1 percenként
1 egységnyi áru keletkezik 10 percenként, max 100 egység 16 óra 40 perc alatt.
1 egységnyi áru eladási ára $5.000 vagy $7.500 ($550,000 - $750,000 teljes eladásnál)
Full Upgrade:
1 egyégnyi supply-t használ el egy 1.4 percenként
1 egységnyi áru keletkezik 7 percenként, max 100 egység 11 óra 40 perc alatt.
1 egységnyi áru eladási ára $7.000 vagy $10.500 ($700,000 - $1,050,000 teljes eladásnál)
Felszerelés Upgrade: $1,155,000 - Növeli a fegyverek értékét, a gyártási sebességet és csökkenti a supply fogyását. Tehát drágább cuccot készít gyorsabban és kevesebb anyagból.
Személyzet Upgrade: $598,500 - Növeli a fegyverek értékét, a gyártási sebességet és csökkenti a supply fogyását. Tehát drágább cuccot készít gyorsabban és kevesebb anyagból.
Biztonsági Upgrade: $351,000 - Bunker megtámadásának esélyét csökkenti
Ha gondolod a másik fórumban,legfelül van egy útmutató a dlc-khez olvasd esetleg át.
link.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.02.02. 11:45:04 -
mennyit kell gyűjtenem kb, hogy megérje beruházni?
Vagy kezdjek kokainna az olcsóbb lenne? (egy MC ház és egy facility ahol kokót gyártanék, bár azt is fejleszteni kénel -
Plata #25871 Figy,alappal keveset fog termelni sokból,a munkások és a gépek fejlesztése kötelező,ha nem akarsz szívni. -
No, végül beruháztam egy 42-es raktárra. Aztán az első cargónál megvettem a buzzardot. anélkül a 3 csomag begyüjtése gyilok.
A következőnek egy bunkert tervezek, csak elég drágák. Kéne még egy misi hogy megvehessek egyet amit kinéztem. Mennyire "muszály" fejleszteni a bunkert. Az alappal is el lehet indulni, vagy nem érdemes a sok szívás miatt? -
Alanw #25869 Ne kivetelbe tedd hanem tanulora allitsd at igy atengegedi majd a jateknak fontos portokat......jatsz egy kicst igy majd allitasd vissya automatara az eset-et -
Buzzard nagyon fontos, rengeteg időt megtakarít. -
köszi -
buzzard nagyon jó,magad mellé kérheted,meggyorsítja az utazásokat,hőkereső rakétái vannak,és később a ládázáshoz is tökéletes amíg nem lesz opressor 2esed. én megvenném. nekem is kb első vétel volt,
később ha lesz mc vagy bunker,és lopod bele a supplyt,szintén megkönnyítheti az életed -
Hát igen, viszont most nincs pénzem egy 42-es hangárra és egy buzzard-ra. (és CEO-zom (autólopkodás)). -
Plata #25864 Buzzard elég jó tud lenni,ha CEO vagy magad mellé tudod hívni.
Kicsi így az utcára le adja,mint egy kocsit.
Savage Akula vagy Hunter heliket ha lekéred azok a büdös francba elkerülnek,a legközelebbi nagyobb nyitott térre.
Bár egy Akula sokkal jobb,még is a Buzzard praktikusabb.
Ha később lesz hangárod mondjuk akkor tudsz majd oda is rakni egy Buzzardot. -
most a buzzard van leértékelve 1.750-ről 1.1-re.
Szerinted érdemes lenne inkább azt venni crate raktár helyett? -
Plata #25862 Minden kedden van új akció,vagy leértékelés vagy duplás hét. -
Mondjuk ebben is van valami.
Az akciók a heti eventekkel jönnek? -
Plata #25860 Érdemes akkor venni amikor akciós.