27706
  • Plata
    Buzzard elég jó tud lenni,ha CEO vagy magad mellé tudod hívni.
    Kicsi így az utcára le adja,mint egy kocsit.
    Savage Akula vagy Hunter heliket ha lekéred azok a büdös francba elkerülnek,a legközelebbi nagyobb nyitott térre.
    Bár egy Akula sokkal jobb,még is a Buzzard praktikusabb.
    Ha később lesz hangárod mondjuk akkor tudsz majd oda is rakni egy Buzzardot.
  • Carlos
    most a buzzard van leértékelve 1.750-ről 1.1-re.
    Szerinted érdemes lenne inkább azt venni crate raktár helyett?
  • Plata
    Minden kedden van új akció,vagy leértékelés vagy duplás hét.
  • Carlos
    Mondjuk ebben is van valami.
    Az akciók a heti eventekkel jönnek?
  • Plata
    Érdemes akkor venni amikor akciós.
  • Carlos
    Köszi, akkor kezdésnek veszek egy 42-est és majd később egy nagyot.
  • Plata
    Múlthéten duplás volt a raktár eladás emiatt sokat ládáztam.
    Általában egyedül adogattam el őket.
    Közepes raktárakkal nem volt gond a nagy raktárnál be támadtak NPC-k és lelőttek volna ha nem lépek ki sessionból.Már füstölt a repülő mikor kiléptem,így szerencsém volt három ládát buktam,a többi megmaradt.
    Kérdeztem jönne-e egy valaki segíteni eladni hogy megvédjen,de többen is jöttek,végül nem is én vezettem az repülőt,csak utas voltam és kezeltem a jel zavarót.Meg jött velünk vadászgép is NPC-k miatt.Azért sem jöttek NPC-k.

Utána kipróbáltam még,ha egyedül adtam volna el sokat jöttek támadni,ha jött velem valaki nem támadtak a tetvek.Ha már ketten voltunk nem kaptunk támadót.Egyedül akartam eladni sokat,jöttek a támadó helikopterek.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.01.31. 17:16:44
  • Plata
    Ha nincs kivel eladni a 110-est a 42 tök elég.
    Mert 110-esnél ha eladsz telit ott bizony be fognak támadni NPC-k,jó eséllyel.
    Az a röhej ha viszek magammal segítőt eladásra nem támadtak meg,de segítő nélkül már 50 ládánál megtámadtak.
  • Carlos
    Láma kérdés:
    Most egy autólopós garázsom van és egy irodám.
    Cargo Crate lenne a következő lépés szerintem, mert még nincs sok pénzem az MC-hez vagy bunkerhez.
    Érdemes megvennem egy 42-es raktárat, vagy spóroljak a 110-esekre?
  • goofy1984
    Hello!
    Korábban írtam már ide, hogy nem tudok Online-ban játszani, mert betöltés után kilép Appcrash-el. Most rájöttem, hogy az Eset Internet Security miatt volt az egész. Ahogy letöröltem a gépről, egyből ment. Visszaraktam, megint lefagyott. Találkozott már valaki ilyen problémával? Próbáltam kivételek közé felvenni, de nem segített (vagy kihagytam esetleg valamit).
  • Plata
    Ezekből én csak az Avenger-t szeretem.
    MOC béna és rühellem.
    Terrorbyte legalább normális kamion.
  • Caliph
    a különleges gépek mindig parkonak valahol(az adott kieg éppen kijött bizniszében),MOC a bunkerben,terror a nightclubban,avenger a facilityben,ezért kell megvenni sajna
  • Carlos
    köszönöm hogy leirtad. Igy mostmár értem. Ez inkább ilyen már minden megvan akkor még ráteszek mégegy lapáttal. Én sem tudom miért kell nightclub a terror-hoz, dehát sajna kell... Akkor azt most skippelem.
  • Plata
    Figyelj teljesen mindegy.
    De tudnod kell a Nigthclub működéséhez kell pár dolog.
    Maximum 5 ember dolgozhat benne,csakhogy ezekhez kell 5 MC vagy CEO biznisz hogy működjön.
    CEO raktár vagy Hangár,Bunker,MC gyárak.
    Ha nincs semmilyen bizniszed akkor nem tudod hova elküldeni melózni őket.
    Sporting Goods (nyersanyag: Bunker)
    Cargo and Shipments (nyersanyag: Hangar, Warehouse)
    Pharmaceutical Research (nyersanyag: Meth)
    Cash Creation (nyersanyag: pénzhamisító)
    Organic Produce (nyersanyag: mariskagyár)
    Printing & Copying (nyersanyag: irathamisító)
    South American Imports (nyersanyag: kokógyár)

Nem is tudtam hogy kell terrorbyte-hoz klub.
    Javaslom először talán még valami MC bizniszbe kezdj bele.
    Bár az sem olcsó,kell MC klubház és valamilyen gyár,kokai vagy pénzhamisítót javasolnám elsőre,meth tapasztalatom szerint vacakolósabb.
    De lehet csak nekem.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.01.31. 10:08:37
  • Carlos
    Lenne még egy kérdésem.
    Nightclub. (összegyüjtöttem a terrorbyte-ra a pénzt este de nem tudtam megvenni, mert nincs nightclub-om).
    Szóval a kérdés:

Megveszem a nightclub-ot (melyiket érdemes? Vagy tökmindegy?). Ahhoz hogy el tudjam inditani a Cargo & shipment, és/vagy sporting goods dolgokat kell valami egyéb üzlet? (MC, bunker, bármi) vagy csak belearkok x mennyiségű pénzt és termel?

(Azért gondolom ezt jó befektetésnek, mert este elinditom a termelés, alszom, elmegyek melózni, hazamegyek, termelt, eladom, profit). Esetleg nem így működik?

Előre is köszi a válaszokat!
  • Plata
    Bunker talán annyival olcsóbb hogy nem kell hozzá MC klubház,viszont az eladása nehezebb.
    Bunker upgradelve 1.07 milliót termel.
    Ha jól rémlik 12 óra alatt termeli ki.
    Mc gyárak gyorsabban termelnek kisebb haszonnal,viszont egyszerűbb őket eladni.
    Viszont Mc gyárhoz kell Mc klubház.
    Bunkerben és gyárba ha bemész nem a valódi értéket fogja kiadni,fullos bunkerben azt fogja kiírni a terméked értéke 700 ezer,de ez nem igaz,messzebbre eladásnál ugyanis az értéke több 1.07 milla.Két féle eladás van,a közeli gyors és olcsóbb érték illetve a távolabbi nehezebb de jóval többet adó eladás.
    Ugyanakkor eladásnál még több pénzt is kapsz,ha nem üres sessionban adod el,egy fullos crew sessionban jó nagy high demand bónuszt kapsz,kapsz bónuszt azért is ha az MC-dben haverok és crew tagok vannak.
    Duplás bunker eladási héten egy fullos sessionban MC-ben akár 2.5 misit is kaphatsz a bunkeredért.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.01.30. 10:27:26
  • Carlos
    melyik a megérősebb/olcsóbb befekteteés az import/export után?
    Azt olvastam hogy ezek inkább passziv pénzkereseti források tehát belerakod a pénzed, x idő múlva elviszed a cuccot és kész eladod többért.
    Bunker egyszerűbbnek tűnik, olcsóbbnak tűnik. Mi a véleményed?
    Utoljára szerkesztette: Carlos, 2019.01.30. 10:10:51
  • Plata
    Mc és bunker is jó,ha MC-t akarsz ahhoz a legjobb a kokó,meth vagy pénzhamisító.
    MC klubházat kell először venned,mindegy melyiket veszed,csak az elhelyezkedésük más.
    Utána vehetsz gyárat.A gyáraknál szintén nem számít hogy drágát vagy olcsót veszel-e,a drága a városban van olcsó sivatagban.
    A gyárakat upgradelni is kell,sajnos ez drága,a gépek és a munkások feljavítása kötelező,mert többet termelnek gyorsabban kevesebb nyersanyagból,a security upgrade nem olyan fontos ha vigyázol.
    Security nélkül a rendőrök hamarabb támadják be a gyárad,de ha sosem vagy MC-ben a gyár épületén kívül akkor nem lesz gond.
    Nekem minden gyárban van security upgrade,sok eladás ellenére is alig volt támadásom.
    Mert én úgy csinálom a dolgot hogy sosem vagyok saját MC-ben,bemegyek a gyárba belépek MC-be a laptopnál veszek supplyt gyárba kilépek MC-ből és kimegyek a gyárból.Így kint nem vagyok MC-ben sügér zsaruk mehetnek a csába.
  • Carlos
    igen az kell hozzá bár nem felétlen kell használni.
    Bár most ha meglesz a bounty-s 250k elérem az 1 misit abból még nem jön ki a terrorbyte drónnal (kb 2 misi).
    Autózás után mi legyen a következő befektetés amivel jól lehet pénzt keresni (bunker, mc)? (és mennyit kell gyűjtenem hozzá)
  • Plata
    Terorbyte-nál ami kell az úgy emlékszem a drone station,az kell a gyémánt küldihez.
    Turret az fölösleges,én még sosem harcoltam vele.
    Weapon workshop is felesleges ha nincs bunkered,anélkül úgy sincs fejlesztett fegyvered.
    Speacialized workshop az opressorhoz kell,ott tudod tárolni személyre szabni,tuningolni.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.01.30. 07:57:24
  • Carlos
    Emlékszem rá... csak azokhoz nagyon jó csapat kell. Én meg már nem vagyok jó. Nem emlékszem egyikre se hogy mi hogy merre.
    Majd összeszedem magamnak. Nem téma. :)
    Most a terrorbyte-ra gyűjtök mert azzal nem kell elmászni mindig az irodáig.

A Terrorbyte upgrade-jei mit csinálnak?
  • Plata
    Pénzt nem lehet átadni.
    Max moddertől kaphatsz pénzt,de azért banán a jutalom.
    Pénzt úgy tudnánk adni,ha dolgoznál az Mc-nkben,egy MC eladás 30-35 ezret ad.
    Ha duplás akkor 60-70 ezret egy munkáért.
    Vagy ha heist finálét tolnánk,akkor kaphatnál még lóvét.Heist-en meg lehet adni hogy ki mennyi fizetést kapjon.
  • Carlos
    Hát igen... én most letoltam a kincskeresést (250K megvan) majd a 3ik bounty-nál elfáradtam (élve cigöltem ki az embereket a határba).
    Közben összeloptam a raktárba vagy 10 autót amiből egy volt top rated (vagymi) amit el is adtam 100K-ért. Szóval ennyi futotta ma.

Torrorbyte jó lenne, meg az a repülő motor, dehát azok 3 misi egyenként. Hol vagyok én még attól. :)

p.s.: De ha valaki meg akar dobni pár millióval szóljon. :)
    Utoljára szerkesztette: Carlos, 2019.01.29. 23:37:18
  • Carlos
    Nekem ez még sok píz... :)
  • Plata
    Azt tudom,de nem is egyedül szoktam csinálni hanem crew tagokkal.
    És nem Carlos-ra gondoltam,hanem a videós csókára.
    A küldik sajnos akkor fizetnek jól ha legalább 15 percig tart.
    Nagyon régen a CEO irodás dlc előtt mi is toltuk mókából.
    Néha el is toltam egyik másik küldit.Mikor savage harcihelivel szétlőttem a várost is nem csak az ellenséget.
  • PiszkosFred
    Ne magadbol/magunkbol indulj ki, aki tele van penzzel, fullos minden objektum, stb. hanem Carlos szemszogebol nezd a dolgokat, aki most koltotte el az osszes vagyonat es semmit sem vett, csak egy raktarat es irodat! Terrorbyteot es upgradejeit nem adjak neki oda a ingyen :)
  • Plata
    Terrorbyte küldikkel többet lehet keresni és csak pár perc.
    A gyémántrablás nagyon könnyű és jól fizet.
    Amikor duplás a küldi akkor rengeteget szoktunk tolni belőle.
    Össze állunk jó páran és akkor nincs cd rajta,mindig más indítja és akkor nem gond a cd.
    És a gyémántrablás tényleg rohadt laza,csak kiraboljuk az ékszer üzletet opressorra ugrunk a szajréval és kész.
    Ha duplás azt hiszem 60-70 ezret fizet.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.01.29. 23:11:23
  • PiszkosFred
    Egyebkent ennyi, 1 misi zseton. Februarban minden hetvegen be kell lepni es akkor kapsz 4x250 000-et. Az elozovel mar mindjart masfel misi, abbol mar lehet kezdeni valamit.

Play and get up to GTA$1M in Cash Bonuses
    February 02-24 2019
    As the result of a class-action settlement with the citizens of Los Santos, Alan Jerome Productions – the fine people who brought you the blood-thirsty hybrid of automotive combat and gladiatorial competition that is Arena War TV – has been ordered to compensate the people of Southern San Andreas with up to GTA$1M each. Jump into GTA Online each weekend in February and you'll be awarded a GTA$250K gift that will be waiting for you in your Maze Bank account when you log in the following weekend.
  • PiszkosFred
    Hat, ezek fixen beszerezheto 250 000-es jutalmak. A (ket)heti eventek valtozoak, de azokat is erdemes eroltetni, foleg ahol extra penz jon bonuszkent.

Anno neztem valami videot egy emberkevel, aki peldaul 3 kuldetest ismetelt folyamatosan (valami autolopasos feleket), amely megvolt kb 2 perc alatt, de mivel a nagyobb penzt mindig 10-12 (?) perc elteltevel adta a rendszer, ezert megcsinalta a feladatot majd a leadas elott vart 10 percet. Ugyanigy csinalta valami egyszemelyes futammal is, belotte 4-5 korre es egyedul keringett az ures palyan. Ott is igaz volt, hogy minel tovabb tartott a futam, annal tobb penzt kaptal a vegen. Na most az ilyen halali unalmas marhasagnal barmi jobb :D
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.01.29. 22:52:25
  • Plata
    Ja hogy erre a promóra gondoltál.
    Azt hittem heti bónuszra.
    Az elsőt könnyű volt megcsinálni,a kincskeresőst,miután megtaláltam a fegyvert Kurumából a CEO iroda előtt fejbe lőttem 50 rendőrt.
    A fejvadászos után még le kell ölni 25 embert a baltával.Az gázosabb volt,mert zsaruk bele zavartak.
  • PiszkosFred
    Mar nem tudom szerkeszteni, szoval mind a ket promo fegyver kuldetes vegen meg kell olni X szamu ellenfelet a kapott fegyverrel, akkor jon a "nagy" zseton. Fejlovesek kellenek a colttal, sima gyilok is eleg a fejszevel. Utobbi eseteben javaslom a tengerparton napozo csoportokat vagy az oriaskerekes molot es a vendegeket, ott hamar megvan :)
  • PiszkosFred
    Elvileg a jatekban kapsz ket kuldetest (telefonon, emailben).

Az elso a fejvadaszat, melyet ha elfogadsz, akkor le kell vadasznod 5 embert a terkepen. Ismerteto. Ha elve fogod el oket, tobb penzt kapsz, mint holtan. A fejpenzek mellett a vegen kapsz 250 000 zsetont is (meg fegyvert unlockol a RDR2-ben). Accountonkent egyszer lehet megcsinalni.

A masik kuldetes a kincskereses. Szinten emailben kapsz megbizast, illetve egy-egy fotot, ami alapjan meg kell keresned par nyomot, amely elvezet a kincshez. Fix helyen vannak, ha nem akarsz szorakozni vele, akkor youtube videoval megvan 10 perc alatt. Ezutan a talalt "kinccsel" el kell erned 50 headshotot, akar npc-k elleneben, akar jatekosokkal szemben. Ha megvan az 50, akkor kapsz megint 250 000 zsetont es a "kincs" elerhetove valik a RDR-ben.

Nyilvan nem egy nagy osszeg, 500 000 plusz az apro, de mivel gyorsan megszerezheto es ingyen penz, igy erdemes lezavarni. Fel misi is jol tud jonni ha meg van szorulva az ember.

Solo public session: Csatlakozz egy public sessionbe, alttab, valts feladatkezelobe, onnan eroforras figyelobe, ott jobb klikk a gta.exe-n, fuggeszd fel 7-8 masodpercre (fuggeszd, ne zard) es utana engedelyezd megint. Ekkor a jatekkal megszakad a kapcsolat, de a GTAO megoldasa alapjan nem teged dob ki, hanem mindenki mast, vagyis pontosabban teged atrak egy ures sessionbe (mivel tul nagy lesz hirtelen a latencyd/pinged, a rendszer ugy van vele, hogy nem hagy egyutt jatszani a tobbi, 20-30 ms eleresu jatekossal). Az ures session ugy mukodik, mintha public lenne, vagyis mindent tudsz benne csinalni, inditani, befejezni, stb. Egyetlen hatranya van, hogy kozossegi eventek nem fognak indulni (versenyek, stb.), mert azokhoz mindig kell minimum X szamu jatekos egy sessionbe, itt meg ugyebar egyedul leszel. Neha visszaterhet 1-2 ember, ekkor megint felfuggesztes per secre, es kesz, folytatas.

Solo vagy crew session is jo, ott is biztosagban leszel, de csak korlatozva, hiszen bizonyos CEO feladatokat nem lehet, csak public sessionben csinalni/inditani, igy en a fenti modszert javaslom - rengeteg eladast inteztem igy szemely szerint, amikor nem volt kivel jatszani es nem akartam, hogy az eletre alkalmatlan ver istvanok rajtam eljek ki a mindennapi frusztracioikat. :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.01.29. 20:24:07
  • Plata
    Hát őszintén szólva nem tudom,én mindig csatlakozom ismerősre aki csinál spéci sessiont.
    Elvileg van erre valami trükk,de én tényleg nem ismerem.
    Csak tudom hogy volt róla szó fórumban meg játékban is,de sosem érdekelt.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.01.29. 19:39:11
  • Carlos
    Igen. Épp most akadtam el ezzel...
    Elkezdtem autót lopni erre kirobbantják alólam. A kérdés, hogy hogy tudok "privát" "public" session-be menni, hogy ne basszanak alám. :)
  • Plata
    Hát nem olcsó az biztos,de vissza jön ha elkezded eladni a kocsikat.
    De vigyázz,ha autót lopsz vagy autót adsz el azt látni fogja mindenki.
    A térképen rajta leszel és a többieknek szól a játék hogy hé xy épp kocsit lop vagy ad el,lopd el tőle a cuccot,kapsz pénzt meg xp-t.
    Mondjuk ha felrobbantod valaki eladását akkor a jutalmad kb lófing,inkább csak kibaszás a másikkal mint bevétel.
    Én mindig olyan sessionban játszom ahol általában nincs lövöldözés,nem sima publicban hanem olyan sessionban amit egy crew tag csinált és a session crew tagokkal meg ismerősökkel van tele.
    Ha mázlim van hetekig nem is látok idióta játékost és békésen farmolgathatok.
    De egy sima public sessionban a sok retardált zsebrambó azonnal rád fog szállni.
  • Carlos
    nwm. megvan. de azért másfél milla... el is ment az összes pénzem jóformán.
  • Carlos
    Autó lopó garázst holt tudok venni?
    1 misi elment az alap irodára...
  • Plata
    Néha egyik másik biznisz plusszos.
    Néha duplás vagy még több.
    Múlt héten a raktár duplás volt.
    Eladáskor dupla pénzt fizetett.
    Van hogy a bunker plusszos,van hogy MC,de van hogy a küldik.
    Ezen a héten a stunt race duplás és a Running back remix.
    Utóbbi gondolom valami játék mód.
  • Carlos
    mik ezek a promó cuccok?
    Nem hallottam még róluk.
    Sry a sok láma kérdésért!
  • Plata
    Ha szereted az autólopást akkor a CEo iroda és autólopó raktár kezdésnek tökéletes,azzal szedsz pénzt és abból vehetsz később mást is,csak én tényleg nem nagyon szeretem.
    Nekem a ládázás jobban bejön,azt sem normális hanem tök lökött módon űzöm.
    Van egy nagy 111-es raktáram vegyes cuccoknak,van 42-es raktár külön jewel-nek,van 42-es raktár gemstone-nak,van 42-es raktár art-nak és van egy 42-es raktár a bulllion-nak és a speciális itemeknek.
    Így szortírozva gyűjtögetem a ládákat,nekem jó móka.
    Bullion ládák.

Még a régi raktáramban csináltam a képet.Azóta nagyobbra cseréltem.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.01.29. 14:38:58