Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jövőhét vagy 2hét múlva?
Az új opresszor kell nekem! Könnyebb lesz vele - remélem - az utazás.
Valaki azt mondja elérhető neki.
Másik meg Ubermacht Revolter.
Mondjuk gyűjtesz bele valami kocsit.
Én is megvettem hozzá minden szintet,de még CEO irodában is van vagy 30 üres garázshelyem.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Soha nem ledz annyi kocsim mint amennyit parkoltatni lehet ott.
Tök felesleges volt megvennem,de nem néztem utána csak nyomtam, nyomtam....
Hangár ad ingyen homingot meg heawy snipert,csak meg kell venni...facility ha megveszed a sec roomot ott is ad ingyen lőszert,stickyt stb
és NC is ad,ha megvan az összes szint és végigrohangálod,fegyók vannak az asztalon,szintén ingyen lőszer sok fegyóba ami amúgy drága lenne gunshopban
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
#hhwnd
Olyan ez mintha azon menne a vita hogy én miért szeretem a jack danielst,és miért nem a johhny walkert,izlés kérdése 😄
A pc . 300k és 5 évet kihúz.
A ONE 115 ezer volt 4 éve nyomom de még mindig nem elavult.
A 360ast 7 év után váltotta a one.
Ez a mostani one-x annyira túl van méretezve hogy nem tom mikor lesz elavult.
Gondolom akartak egy 4k konzolt ami lesőpri a pc-t a játék piacról végre.
Azt tudni kell hogy minden konzol eladás hatalmas bukta a gyártónak.
Az a hardver ami benne van sokkal többe kerül a cégnek mint a vevőnek viszont hogy ha a konzolra akarsz játékot fejleszteni akkor a játékfejlesztő cégnek komoly lovét kell fizetni a microsoft-nak vagy a sony-nak.
Ezért a microsoft inkább csinál egy kőkemény konzolt hogy odacsábítsa a játékosokat és így ezzel a játékfejlesztőket a platformjára, és úgy néz ki müködik mert egyre több stratégiai játék jelenik meg.
Van egér és bill. Is.
Pl. én komplett autoszimulátort építettem boxra és tolom a pcars-t a dirt sorozatokat és az assetto corsa-t.
Ezek szimulátorok.
Nagy elönye a konzolnak hogy a fejlesztők arra tökéletesen optimalizálhatják a játékukat és szerintem már rohadtul unhatják a sok hackert meg az ingyen tortentről letöltős játékosokat akik rengeteg kárt okoznak nekik.
Az árral meg tévedsz az rég nem így van, kb. ugyan pc-re mint konzolra.
Pár ezer eltérések vannak.
Gondolkodom megvenni a planetmars c. stratégiai játékot boxra 5 rongyért. Steam-en pc-re 7ezer lenne.
A legtöbb szoftverhez nem kell olyan erős, drága pc hacsak nem akarsz 4k-ban filmet vágni így árban jobban kijössz ha van egy közepes pc-d zenét szerkeszteni stb.meg egy erős konzolod játszásra de ha nagy gamer vagy és téged minden játék érdekel a piacon akkor még mindig a pc a menő.
MÉG.. 😊
Szerintem az RDR -2 öt azért sem adják ki pc-re hogy jelezzék ideje konzolra váltani😊
Utoljára szerkesztette: Dienes90, 2018.08.06. 11:29:27
Régi kedvenc játékaim közül egy sem játszható konzolon,MMO-k sincsenek konzolon.
Kivétel talán a STO,bár a béna konzolos változata nem vonz csöppet sem.
Pl. zeneszerkesztő programok, valósághű repülőgép szimulátorok és fps-ek, stb.
Na meg túl drágák a konzolos játékok.
Transport giant-nek olyan fenomenális zenéje van hogy szerintem az elviszi a hátán a játékot.
Báár az androidost nem.
Mint például ez.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Tudod mi az egyik kedven játékom?
Az industrial giant 2.
Meg a Transport Giant.
Sajnos az eredeti dobozos ezen a gépen már nem indul el,a GOG-os verzió meg bugos mint állat.
Steam-es Transport giant dettó bugos.
De a Patrician 3 még nagyobb kedvenc.<#buck>#buck>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.05. 16:32:22
ha már ilyen stílus akkor slayers 😄
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
valamilyen szinten ez a problémám nekem is
már ez a rengeteg gyár is inkább industrial giant
beszerzés + AFK tévézés / ipari kamera bámulás + eladás
Repűl, helyben fordúl, gyorsak a homingok, de választhatsz robbanós töltényt is.
Mivel annyi durva agyatlan hülyeséget behoztak már azért azt nem mondanám hogy op cucc.
Van ami leszedi.
Pl. nem tud olyan gyorsan repülni.
A Laser simán levadásza.
Ezt is!
De arra jó hogy költsél megint valami hülyeségre a nagy autólopás c. Játékban.
Végülis a jàték már erről szól.
Tutira a bevételek azt mutatják hogy erre van igény. Ahányszor behoznak egy ilyen vackot jön a lové.
Nem hülyék ezek, hanem üzlet emberek.
Sok kis gyerek játszik.
Így is böven megéri. Elötte én is pc-n játszottam.
Aki lassabb mint én az noob, aki gyorsabb annak meg nincs élete
Csak hackereknek.
Nem is tudtam.. Micsoda hülyeség ez..
Amúgy ti miért nem vagytok konzolosok?😊
A ps-hez is meg a box-hoz is ugyan úgy van egér meg bill. meg kormány, joystic stb.
Mondjuk én már kontrollerrel jobban,célzom mint egérrel.
Au új box valami 4 teraflopos, brutál kemény cucc, rendes 4k fix 60fps nem felskálázott kamu, 160 ezerért plusz a játékok mind optomalizáltak, a tökéletes futás garantált.
Full set
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Kell a friss környezet. A mostani térkép, oda-vissza ismerem. (habár még mindig fedezek fel új dolgokat,. néha.kis apróságok.)
A story a grafika meg a helyszín változna.
A grafikát nem tom hogy csinálják de évről évre szebb esküszöm
Plusz helyszíneket is tudnának adni a gta 5höz ha nagyon akarnának sőt plusz sztorit és szereplőket is kb. meg is született a gta 6.
Valami nagy változásnak kell történie ahhoz hogy egy teljesen új részt kezdjenek el nulláról fejleszteni mert az a motor amit most használnak még mindig elég erős.
Én a VR tökéletesitésére meg nagyon élethü grafikára gyanakszomb de real time-ba még egy kártya sem képes mozi szintű grafikát számolni asszem.
Én meg tudod minek örülnék nagyon?
Bully2-nek.
A pedo csóka az zseniális teknős és ha nem angol humorod van nagyon nagy a faszi 😄
Valóban majom farokkal felhőn utazik az elején amíg gyerek, áhh nosztalgikus hangulatom lett 😛
Egyébként addig a legjobb valóban amíg dermesztővel harcol és talán 5 részen keresztül ment a végső bunyó, aztán levették műsorról, mert jöttek a libsik és szokás szerint mindent elb.sztak. Állítólag valami pesti kotton szökevény aki pannelba zárva élt úgy vélte neki is jön a varázsfelhő és kiugrott az ablakon, de mivel bele halt nem tudni igaz-e a hír, vagy vkit a FIB 😄 kidobott és erre fogták.
Félig tele vagy félig üres ki hogy szeretné, mc bizniszeket passzolgattam el, azokra jött ennyi bonusz .
A bajom az hogy folyton fegyvereket hoznak be és folyton erre költöm a pénzt pedig én szívesebben költeném olyanokra mint amit a kolléga is írt.
Csak ugye az nincs.
Egy másik klubra egy bárra, üzletekre, menő filmes járgányokra stb. bele lehetett volna rakni ugyan ezt a munkát.
Sajnálatos...ez már nem az a gta amit megszerettem jobb fegyverek vannak már benne mint a cod vagy battlefied sorozatokban...
.....de azért még szeretem.
Ez a klub dlc kicsit vissza a reményt.
Nagyon tudták húzni. A dermesztő legyőzéséig követtem, addig vágom aztán egyszer csak vége lett ha jól rémlik levette a csatorna a sorozatott arra hivatkozva hogy túl agresszív mese..
Zseniális teknős meg társai.. 😄
Konzolon nem lehet szervert választani online csak a public sessionban tudsz farmolni,de tudok saját egyszemélyes public sessiont csinálni magamnak, a fontos eladásokat ott intézem, de szeretek idegenekkel együtt játszani főleg ha sokan vannak.
Az 500 ezer alati eladásokat mindig ott intézem hagy izguljak egy kicsit 😊
Bunkernél az 1 milla bónusza nem 50-100 ezer.
Sőt duplás héten még több.
Target mode hogy nekem hogy van passz.
Azt tudom hogy a rakéta starngers-en van.<#hehe>#hehe>
Bakker már rég elmúltam 40 és az 50 már közelebb van,90-es években én már dolgoztam,hétköznap eleinte 7-től este 5 vagy 6-ig,szombat vasárnap talán 1-ig?
Dragon ball-t nem néztem,párszor oda kapcsoltam talán,annyi rémlik hogy valami majom gyerek felhőn utazgatott és valami perverz pedofil öreg csóka tanította harcolni tán.<#whatever>#whatever>
Ha meg kövezel sem tudok olyan ismerőst mondani aki nézte volna.
Lehet hogy menő volt,de szerintem csak bizonyos korosztályban,amiből én már kinőttem.
Akkoriban még a motorozás meg a pecázás foglalt le szabadidőmben.
GTA-ról meg annyit hogy én rohadtul szeretem a privát sessiont,bár mióta bejött az új DLC nem adtam el semmit,csak a marhulás megy.<#buck>#buck>
Klubból eladtam kétszer árut,de azt is poénból.
Gyárak meg a bunker ott rohad ahol van.Nincs időm foglalkozni velük.
Továbbá nem sértően és nem bántóan, de bakker hány éves vagy és mi az hogy nem szereted a dragon ball-t? azt a 90.-es években mindenki nézte anyámat leszámítva. Még apám is aki 1964-es születésű. A 2000-ben született unokaöcsém is nézi most is. Nagy tévedés aki szerint csak a verekedésből áll a mese. Egyébként meg kell hogy mindig újabb és erősebb ellenfél jöjjön. Mert volt az a rész mikor gokunak gyereke lett meg asszony, unalmas volt az a rész. Nekem amúgy az eredeti magyar hanggal az első 300 rész megvan dvd <#szeret>#szeret>
és bocsi ha bárkit megbántok de ezerszer több mondani valója van mint a mai paint-el rajzolt szaros meséknek. Továbbra is tiszteletbe tartok mindenkit, mindenki véleményét. Nem kell szeretni mindenkinek. De meglepő hogy valaki nem ismeri vagy nem nézte, hisz akkoriban tényleg mindenki nézte, újság cikkek voltak róla napilapokban annyira menő volt, kb szerintem világszinten.
Sőt ha valaki imádta a Dragon ball-t kezdje el nézni az Into the badlands című amc sorozatot, az kb ugyan olyan és k*rva jó. Szinkronos 3 évad. 😊
Gta-hoz visszatérve, jogos hogy weapon-ok helyett inkább jöhetne újabb heist vagy nc-hez hasonló pénzkeresti lehetőség. Új járművek, netalán valami filmes cuccok új batmobil, deluxo filmes mása stb. Esetleg egy átjáró westworldbe. na jó az nem 😄