27706
  • PiszkosFred
    Hat, penzbol konnyebb meg tobb penzt csinalni, az ketsegtelen :)
    Hamarosan kiderulnek a kovetkezo hetek bonusz eventjei, azok kozul azokat mindenkeppen, ahol extra penzhez lehet jutni.
    Import/Export is nagyon jol hoz a konyhara, en azt szeretem csinalni - bar unalmas egy ido utan. A Plata altal leirt utmutato/otlettar szinte tokeletes, abban minden benne van.

Hozzateszem, hogy erdemes megcsinalni a RDR promo kuldeteseket is, azok adnak ilyen 200 000-250 000 kornyeki penzt es fegyvert (rdrben), kezdetnek nem rossz (kincskereses+fejvadaszat). Felteve, hogy aktiv 2019-ben a promo, de szerintem az.

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.01.29. 14:30:54
  • Carlos
    Hát sajna szerintem nincs pénzem terrorbyte-ra. 3.5 milla körül van ha jól láttam.
    Szerinted mivel lehetne összehozni annyit záros határidőn belül? (nem hónapok farmolására gondoltam).
  • Plata
    Azokhoz nem sokat értek.
    De ha jól emlékszem regisztrálni kell magadat VIP-nek utána tudsz küldit indítani.
    Egyik másikhoz kell valami spéci követelmény is.
    Yacht védelemhez kell hogy legyen saját szuper yacht-od.
    Nem nagyon szoktam tolni ilyeneket mert keveset fizetnek.
    Kivétel a privacy prevention,az 30k pénz és afkolhatsz közben.
    De ahhoz kell egy saját yacht.
    Terrorbyte küldiket szoktam csinálni,azok sokkal többet fizetnek és gyorsak,de ahhoz kell egy Terrorbyte.
    De azt is csak akkor ha duplás.
    Általában inkább CEO-zok vagy MC-zek.
    Vagy Nightclubbal foglalkozom.
    De sokat szoktam segíteni crew tagoknak is eladásban.
    MC eladásért 30-35 ezer dolcsit kapsz.Békés sessionban az pár perc móka.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.01.29. 13:58:35
  • Carlos
    OK,
    A VIP mission-ökről mondanál valamit? azt olvastam hogy 2-3 perc alatt 20k. Mik ezek? Hogy lehet ilyeneket inditani?
  • Plata
    Igen,tudom,de úgy azt hiszem 15 perc cd kerül rá,míg ha négyet adsz el akkor talán 40 perc cd van.
    De ezek a sima autók,a kollekciós autókra jár bónusz,de kollekció eladáshoz nem elég egy ember.
    Én úgy emlékszem 32 kocsiig szoktam lopni,egy sorban négy kocsi van és 8 sor szokott lenni a raktáramban.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.01.29. 13:44:46
  • Carlos
    Az autókat el lehet adni egyedül. Legalábbis ezt láttam a youtube videókban. 100K-t adnak 20-es tuninggal. az 80k haszon egy szuper autónál.
  • Plata
    Löhet,nem emlékszem pontosan.
    Már rég nem foglalkozom vele mert rühellem.
    Unalmasok és szarok az autólopások.
    Az eladáshoz is kell négy ember.
    Négyesével lehet eladni őket max vagy kollekcióban.
    De azt egyedül nem lehet.
    Ládázni sokkal lazább,Opressor Mk2-vel könnyű szórakozás a láda lopás.eladás sem nagy ügy.
    Nigthclub eladást meg mindig egyedül csinálom,az tényleg vicc kategória.
    Az eladáshoz saját szarrá tuningolt rakétavetővel aknavetővel minigunnal szerelt kamiont használok.
    Bár szerintem alappal sem nehezebb.
    De ha megveszed az NC kamiont és felcuccolod úgy mókásabb.
    Mondjuk a nagy kamion talpig felfegyverezve vicces,mert itt ott beakad a fegyverzete.
  • Carlos
    valahol olvastam, hogy ha 10 standard, 10 mid-range autód van akkor jönnek a szuper autók. A vackokat nem szabad eladni, hogy csak a jók jöjjenek,
    Utoljára szerkesztette: Carlos, 2019.01.29. 13:07:26
  • Plata
    Autóeladást tolhatod egyedül is,bár ha kollekciód van azt nem tudod eladni.
    De egyesével is elpasszolhatod az autókat.
    A lopásnál vigyázni kell rá,mert ha lőnek rád vagy ütközöl kár keletkezik a kocsiban.
    De autót csak akkor adj el ha már van a raktárban 32 darab.
    Ugyanis 32 féle autót lehet lopni,ha 32 a raktárasban van eladhatod a 8 legdrágábbat,visszalopásnál újra a legdrágább kocsik fognak jönni,de ha akkor adod el az autókat amikor még kevés van akkor random fog jönni.
    Nekem például most csak drága kocsi lopás jön,mert már csak az hiányzik a raktárból.
    Ha van ismerős aki most kezdi a játékot neki szoktam segíteni azzal hogy lopok kocsit de nem viszem be a raktáramba hanem elpasszolom neki.
    Ugyanis ha lopsz autót azt tőled is ellophatják amíg be nem érsz vele a raktárba.
    Jó pár embernek segítettem már így beindítani a bizniszt.Loptam kocsit magamnak,nekem ugye drága kocsi jön,de nem hazavittem hanem oda adtam neki és ő adta el.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.01.29. 12:03:43
  • Plata
    Nightclub.Ez még egész új.

Bunker.
  • Plata
    Nekem kb így néz ki most.
    Láda lopós raktárak.

Autó lopós raktár.

Mc gyárak.

• Plata
    CEO iroda és egy autólopós raktár.
    Mindegy hogy melyiket veszed meg,csak a külseje más.
    Nekem CEO iroda a legdrágább van,Maze toronyban 60 fős garázzsal és tuning műhellyel meg minden extrával.
    Az autólopós raktáram meg a groove streeten San Andreas miatt.
  • Carlos
    Köszi a választ.
    Az import export jól hangzik. A régi GTA-kban is szerettem a lopd el és add le a kocsit missziókat.
    Mi kell ehhez? Gondolom egy iroda meg egy raktár. Melyiket érdemes megvenni?
  • Plata
    Szinte mindegyik biznisz jó.
    Kinek mi jön be.
    Nekem van CEO irodám hozzá 5 darab lopós raktár.
    Meg egy autó lopó raktár.
    Van MC irodám hozzá pénzhamisító,methlabor,kokógyár,mariskagyár.
    Van Hangáram,de nem foglalkozom vele mert lassú unalmas és nem éri meg,de a hangárban tárolom a personal repcsiket,így arra jó.
    Most már lehet Pegazus és Personal repcsid is,Buzzardból nekem egyből 3 van,Pegazus CEO és Personal.
    Van Bunkerem amiben most termelés és kutatás is folyik.
    1.Import/Export,ez kocsi lopkodás.
    2.Gunrunning,ez bunker,a bunker passzívan termel neked,csak el kell adni.
    3.CEO crates.Ládákat kell lopni amit beraksz a raktáradba ahonnan eladhatod.
    4.Mc business. Öt féle MC gyár van,de csak a kokain,meth és a hamispénz éri meg igazán,ebben a sorrendben.
    5.Smugglers run. Ez a hangár,olyan mint a láda lopás,csak helikopterekkel,fárasztó unalmas és lassú.De lehet saját reptéri hangárod.Lehetnek personal repülőid helikoptereid.
    Van még a Nightclub és a facility ami nincs felsorolva.
    Nightclub laza,passzívan termel neked ha online vagy és vannak gyáraid.Öt munkást lehet munkára fogni,akik a többi meglévő gyáradból termelik a profitot.Nekem hamispénzgyárba,kokaingyárba,methlaborban a bunkerben és a CEO raktárba van küldve ember.Így onnan termelik passzívan a cuccot amit csak el kell passzolni.
    Facility egy csúcs hely,saját földalatti bázis,ami új Heist-eket nyit meg neked.
    Mellesleg itt dekkol az Avenger is meg rengeteg minden van benne,orbital cannon,ingyen rosszfiúk,ingyen lőszer.
    MC gyár eladásokat egyedül nem igazán lehet tolni.
    CEO eladás még megy,bár veszélyes.
    Nightclub eladás egyedül is vicc.
    Bunkert CEO és MC-ként is el lehet adni,az MC a jobb,mert MC-ben asszem 8 ember lehet CEO-ban 4 talán.
    MC-ben a tagok kapnak tisztességes fizetést,CEO-ban lószart.
  • Carlos
    Sziasztok.

Kb 3 év után megint bejelenetkeztem és elég sok újdonsgot látok amivel pénzt lehet csinálni. Amikor abbahagytam akkor csak az 5 heist volt és azt kellett ismételgetni, hogy kapjunk normális pénzt, de hamar meguntam.
    Az a kérdésem, hogy az új feature-ökkel mivel lehet a legjobban pénzt keresni? Mik ezek a buisness-ek, melyikbe érdemes belefeccölni pénzt/energiát/időt, hogy értelmes hasznot hajtson?
    (Elsősorban szóló játékos vagyok és csak este tudok játszani amikor a gyerekek alszanak, szóval a verbúválj 3 embert és úgy játsz nem nagyon működne nálam).

Válaszotokat előre is köszönöm!

p.s.:
    Ezt találtam tippnek, de fogalmam sincs mi micsoda:
    For solo players:
    1.Import/Export
    2.Gunrunning
    3.CEO Crates
    4.MC Business
    5.Smugglers Run
    Utoljára szerkesztette: Carlos, 2019.01.29. 09:57:48
  • Plata
    Fura.
    Ki kellene hoznia onnan is.
  • totyak
    Online, de én voltam a fütyi.
    Hívtam Mechanicot, semmi, Nyomtam M-et, semmi, rendőrségen semmi.

Aztán eszembe jutott, hogy lehet a bunkerben felejtettem és ott is volt. Bár attól függetlenül nem értem, hogy ha le akarom hívni, akkor miért nem történik semmi.
  • Plata
    Online vagy offline?
    Mert Online hívod Mechanic-ot vagy az M-et lenyomva a menüben ott van a Vehicles és onnan lehívod az utolsó használt járgányt.
    Vagy ha elvitték a zsaruk akkor elmész érte a rendőrségre,vagy ha van asszisztensed vele elhozatod.
    Sztoriban sosem veszik el a karakter saját autója,ha veszel neki új kocsit az elveszik ha nem rakod be a garázsba.
    Garázsban meg marad de ha használod eltűnik.
  • NiGhTM4R3
    offline hogy lehet ilyen csajokat betenni akit irányíthatok? rögtön a videó elején.

https://www.youtube.com/watch?v=oNXwId0dQ5o
  • totyak
    Üdv! Az mitől lehet, hogy belépek a játékba és nem találom a kocsimat? Nem tudom lekérni és a térképen sem látom. Nem emlékszem mikor játszottam utoljára, jó régen, akkor még megvolt.
  • Plata
    Nem tudom mi a túró van,de tegnap este is tök nyugi volt.
    Nem nagyon volt senki sem,egy ideig úgy volt hogy nagyon sokan voltunk és kezdett gyűlni az idegen is,aztán szinte mindenkit levágott a session,maradtunk asszem hatan talán,soha többé nem volt gond,idegenek nem jöttek vagy ha egyszer kétszer jött is az elhúzott egyből.
    Tegnap előtt is egész este totál nyugiban lehetett játszani.
    Összvissz az NPC-kkel volt gondom.
    Az autópályán kétszer is elcsaptak NPC-k.
    Jah meg tegnap telibe kaptam opressorral egy rendőrhelit.
    Pont beleszálltam.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.01.23. 14:53:50
  • Dienes90
    De rég voltam itt
    Témát olvasva, egyik este ment szépen az eladás egy crew sessionba, mire hirtelen elindult a random join, az eladásba bele is rondítottak természetesen az MK 2 Opresszorral.... majd valaki "Megidézlek szaboandris" feliratnál az illető máris joined, mint ha varázsszó lett volna és hát ami azután történt... a csávó alig hogy felkellt kapta a shootot. Majd kedvet kapott újabb random gyerek, az is szét lett kapva de csúnyán, nagyon csúnyán. Persze egyből ment a hisztikriszti, hogy nem hagyjuk élni, meg 6v1, de istenem ez a gta v , itt mindent lehet. szép volt videóra kellett volna venni, ahogy mindenki a két randomra rá ment sniperrel, vagy amivel érte. Perceken belül már op 2, jet, apc, tank minden volt ott, addig lőttük amíg ki nem lépett, na azt hiszem Ő megjegyezte a crew nevét és elkerüli
  • Plata
    Hú az milyen móka már ha orbitallal kilősz egy köcsög moddert.
    Azt a rinyát meg hisztit amit az ilyen retardáltak le tudnak vágni.
    Szegény kicsi modder lelkébe bele gázol valaki hogy megöli.
    Magyar modderek a legmókásabbak.
    Sok még ahhoz is hülye hogy moddal ölni tudjon.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.01.17. 12:10:28
  • ntex
    Leírom a tapasztalataimat a témával kapcsolatban:

Egyébként nem tudom, lehet csak szerencsém volt a napokban de azért akad a randomok között is békés, normális játékos, akik nem nyitnak rád tüzet instant ha odamész kicsit közelebb hozzájuk. Sajnos a számuk viszonylag kicsi, egyébként a sok rossz tapasztalat miatt már én is kissé paranoid, de sokkal figyelmesebb lettem. Túl sokszor megesett hogy hagytam közel jönni egy egy random játékost, aki persze kihasználta ezt és megszívatott, hátba lőtt, C4-el felrobbantott stb. Most már public sessionökbe folyton figyelem az Y-al nagyított radart, meg a nagy térképet is sűrűn, mindig nézem hogy mi történik körülöttem. Érdemes figyelni a játékosok színét is, mert akit pirosan mutat a térkép az azt jelenti hogy "psycho" tehát már jó pár játékost megölt a közelmúltban. Ezek általában agresszív játékosok és nagy eséllyel be fognak támadni majd. Egyébként ha meglátom hogy valaki egyenesen felém jönni támadásra alkalmas járművel, arra instant ráfordulok és megölöm Oppressorral amint lőtávba ér, pont az előbb említett dolog miatt. A K/D-vel meg egyébként nem kell foglalkozni, semmi értelme nincs arra gyúrni. Általában a K/D-t azért szoktam nézni a játékosoknál, ha valakinek 2 vagy a feletti, azzal nem árt vigyázni mert vagy simán tapasztalt és jó játékos, vagy tryhard, vagy csaló/modder.

Tryhardoknak nevezik azokat a játékosokat akik kimondottan a killre mennek, arra hogy más játékosokra rászállva tönkretegyék a játékmoráljukat és közben felbosszantsák a játékosokat. A nagy K/D-vel rendelkező EWO (Easy Way Out) tryhardokat elég nehéz megölni, mert általában folyton megölik magukat (EWO vagy C4 makróval) ha véletlen eltalálod őket hogy ne tudj killt kapni érte és ne rontsd az ő K/D-ját. Meg vannak azok akik kimondottan az alacsony szintű playereket öldösik folyamatosan a sessionökben, illetve időnként rámennek 1-1 óvatlanabb magasabb szintű játékosra. Ezeket ha megpróbálod visszatámadni rögtön passzív módba mennek, főleg ha előtte sikerült 1x-2x megölniük, mert tartanak a megtorlástól illetve az említett K/D leromlásától. Ők a K/D farmer tryhardok, többnyire ezek szeretik az eladásokat is tönkretenni, kilövik gyorsan a járműveket, aztán mennek is passzívba legkésőbb azután hogy egyszer meg lettek ölve. Mindkettő fajta rohadt idegesítő.

Az ilyen K/D tryhardokra amúgy ha már tapasztaltabb leszel érdemes rámenni mert hihetetlen módon fel lehet őket bosszantani ha elkezded őket ölni. Ha többször sikerül valamelyiket megölni általában az a vége hogy passzív módba lépve bemegy facilitybe és kilő orbital cannonnal majd leaveli a sessiont miután még beírt neked 1-2 sor szitkózódást vagy trágárkodást. Viszont előfordul olyan is akit ha sikerül megölni rögtön elkezd modolni, földből előtörő lángokkal megöl, megpróbál elkergetni a sessionből. Ezeket érdemes egy report után rögtön otthagyni és keresni másik sessiont vagy átlépni sajátba. A lényeg ha ilyen szokatlan dolgot tapasztalsz rögtön passzív módba kell menni.

Hirtelen ennyi jutott eszembe...
  • Plata
    Sajnos publicban egyedül sokra nem nagyon tudsz menni,public sessionokban általában a játékosok 90%-a idióta barom,akinek a játék kimerül annyiban hogy lő mindenre ami mozog.
    Max ennyire képesek agyilag,többre nem.
    Egy jó dolog van bennük,jól lehet őket idegesíteni.
    Sokszor húztam már fel ilyen idiótákat poénból publicban.
    De nagyon ritka hogy publicban játszom,eleve úgy megyek fel online hogy először sztori,onnan invite only session és úgy csatlakozom egy crew sessionba.
    Ha mázli van akkor egész nap elvagyunk úgy hogy semmi idegen barom nem jön be,ha betéved akkor meg repül,mert megy rá kick és szórakozunk tovább.
    Egyébként ha új karit kezdesz a bankszámla közös a régi karival.
    Ha jól emlékszem a karakter 120-as szintig egyre erősebb lesz.
    Kb 20 szintenként nől a hp-ja,az én karim már rég volt kicsi vagy 3 éve.
    Így nem annyira emlékszem már.
    Ha public sesionban akarsz játszani kapcsold be a passzív módot.
    Nem tudnak lelőni elütni,max zsebrambók fognak rinyálni hogy nem tudnak lelőni.
    De két küldi heist vagy egyéb dolog közt amit csinálsz nyugi lesz.
  • Bandeeka
    Köszönöm szépen a válaszod
  • Plata
    Nézd karaktert kezdhetsz újat,mert 2 karaktered lehet Online.
    De emiatt fölösleges,az új karid megint 1-es szintű lesz,nem lesz se fegyvered,se járműved se semmid.
    Vagyis ugyanúgy boldog boldogtalan le fog ölni.
    Főleg ha sima public sessionba jársz és nem kapcsolod be a passzív módot.
    Én ilyen marhaság miatt nem kezdeném újra.
    Karakteremnek komplett birodalma van,több száz milliónyi ingatlan,meg rengeteg kocsi,helikopter,repülő,motor,tank.
    Satubbi.
    Rengeteg bizniszem,motoros club 4 gyárral,Bunker,hangár,facility,nightclub,CEO iroda 60-as garázzsal,5 ládás raktárral,autós raktárral,fullos warehouse,saját yacht,hangárom tele van helikopterrel repülővel egyéb vacakkal,van hat luxus apartmanom vagy házam.
    Nem hiszem hogy feladnám ezeket a K/D szám miatt.Bár őszintén szólva gőzöm sincs milyen.
    Sosem szoktam harcolni,van hogy hónapokig nem is lövök idegenre,mert nem látok.
    Crew tagok meg egymást nem ölik.
  • Plata
    Publicban mindig is meg fognak ölni hackerek modderek meg a nyominger hülye gyerekek.
    Sosem érdekelt a K/D számom,nem sima publicban játszom hanem crew sessionban.
    Nagyon ritka hogy ölni kell.Vagy valaki ölne.
  • Bandeeka
    Azért kérdezem mert egyrészt pár napja kezdtem el a játék online részét és elég sokszor más játékosok megöltek, felgyújtottak meg hasonlók. Hiába vagyok lvl 1-es nem igazán érdekelte őket. Sajnos az online részbe kezdő vagyok....
  • Bandeeka
    Sziasztok!
    A sok halál szám mennyire számít a játékba? Mert gondolkodtam rajta lehet emiatt újra kezdenék 1 karaktert a gta online-ba. Lehet marhaság :)
  • Macros
    Kedves Caliph: Köszönöm. Ezt az infót én is megtaláltam. Igencsak kakilt rá. Angolról németre, majd németről angolra átváltottam. Azaz 2x is megváltoztattam, mindkétszer indítottam, mindkétszer elfelejtette bedobni a nyelv választást. :(
  • Caliph
    On Xbox One or PS4: The language in-game matches the console language and needs to be changed in the console's System Settings.
  • Macros
    Sziasztok!
    Fiam xbox one-on átállította franciára a gta5-öt.
    Sajnos a beállítások között a nyelv beállítást nem találom.
    Valahol olvastam, hogy lépjek be másik accountal, akkor bedobja a nyelv választást. Ez megtörtént, de mikor visszaléptünk a fiam accjával, megint francia volt.
    Előre is köszi a segítséget!
  • goofy1984
    Csak a szokásos Windows hibaüzenet:

Már 99-es szinten vagyok, játszottam már pár órát vele.
  • Plata
    De nem ír ki semmit csak kivág?
    Nem lehet hogy kevés a géped online-hoz?
    Bár ha sztori megy akkor nem.
    Meg ha bannolva lennél akkor is kiírná hogy bannolva vagy és nem mehetsz fel.
  • goofy1984
    Sajnos akkor is kidob.
  • PiszkosFred
    Probaltad, hogy elobb belepsz a story modeba, majd onnan lepsz az onlineba es nem egybol a fomenubol?
  • goofy1984
    Hello!
    Tegnap óta (legalábbis akkor vettem észre) nem tudok belépni Online-ba, csak a sztori módba. Végigmegy a betöltés, aztán lefagy az egész és kidob az asztalra. Már újra is telepítettem az egészet. Semmi mod nincs, nem is volt, csak az eredeti fájlok.
    Találkozott már valaki ilyen problémával? Sajnos amit a neten találtam egyik se jött be.
  • McFrost
    H!
    Az miért van, hogy minden egyes indítás előtt le tölt 983,53 Mb-ot?
  • Mumtaz
    Üdv.

Lenne egy kis gondom, hátha tud valaki segíteni.
    Pár éve játszottam utoljára GTA V-el, így nem emlékszem, hogy akkor mi volt a megoldás. A gondom az, hogy Joy-t használnék a játékhoz és fent van a magyarítás is. x360ce progival ment anno a joy, de most nem. Emlékszem, hogy akkor is volt valami hókusz-pókusz, hogy menjen. Több fórumon is láttam, hogy a mod loader egy dinput8.dll-t használ a modokhoz, de az x360ce is azt használ (persze gondolom a sajátját). Nem jövök rá, hogyan lehetne valami trükkel működésre bírni, hogy minden működjön.

Van esetleg valaki, aki talált rá megoldást?