Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#hhwnd
Gondolom steames akkor,steames repair nem segít?
Black Madonna fullliveset
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Nálam amúgy szabály hogy dolgozó playert nem lövök.
Ha érdekel az volt hogy beléptem egy sessionban és láttam három klán éppen írtotta egymást,mondom beszálok a balhéba aztán lassan mindenkit oda evett a fene és egy rohadt jó kis balhé keveredett belőle.
Mindenki fair módon küzdött, aztàn egyszer csak a fél tàrsaságot ledobta.
Utána átmentem egy másik sessionba ott három unatkozó emberkével elkezdtük lőni egymàst de baromira laggoltunk majd left-elt 16 player a sessionból egyszerre és egyedül marsdtam..
Azért az nem szép ha eladás közben lövöd őket..
Megint elkezdtem unalmamban pvp-el foglalkozni hamár ennyi fegyver van a játékban de egy jó kis csata közben ledobta a fél csapatot a szerver.
Nem megy ez nekik..
Ezen a KÉPEN látszik, hogy milyen üzletek futnak.
Az a 758 ezer 20 óra alatt jött össze.
Minden fejlesztés rajta van az NC-n, a coco maxra húzva a többi alapon van.
Úgy látom, hogy a coco, pénz és methlabor 24 óra alatt tölt maxra, viszont a cargónak és a fegyvernek több mint 48 óra kéne, így ha fullon van ez a három akkor adok el, ezért a másik kettő sohasem lesz tele. Lehet ha maxra húznám a pénzest és methlabort akkor 18 óra alatt felnyomná maxra azt a hármat, de ne vagyok kapzsi.
Ezzel a módszerrel mindig a teherautóval (nem kamion) kell kiszállítani, ezért azt felhúztam maxra, így a kis furgon sebességével lehet már vele haladni és hegyen sem gurul visszafele.
Viszont amikor 900k felett volt a kiszállítás már kétszer kaptam olyan küldit, hogy a túlsúlyos teherautót emeljem be helikopterrel egy uszályra, ez tartogatott némi meglepetést 😊
---
Drón - Igen, nem vette észre a kiírást, hogy a robbantáshoz nyomva kell tartani az egérgombot.
Gigabyte GA-B85M-D3H/ 16 GB DDR3 / Intel Core I7 4790 / GTX 1070 8 GB / 240 GB SSD / W10 x64
Nekem fullra húzva hozott kb 6 óra alatt 300 ezret.
Aki lassabb mint én az noob, aki gyorsabb annak meg nincs élete
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szerintem elég gyengére sikerült. Az elsőben egy épületbe kell drónnal berepülni majd kiütni az őröket és laptopról adatot lopni, majd egy személyt likvidálni valahol a városban. Úgy látom, ha súlyosan sérül a drón akkor kampeca neki, de végtelen számban lehet újat indítani. Miután megkaptam acélszemély koordinátáit felültem a op2-re odarepültem és rakétával a másvilágra küldtem 30 ropiért.
A második küldetésnél egy ékszerüzletből kellett egy gyémántot meglovasítani. Drónnal kiütni mindent majd elhozni és leszállítani, szinte semmi kihívás nem volt benne, legalább 4-es körözés lehetett volna, így ajándék 30 ropi volt.
A drónnal kb. 500 méterre lehet eltávolodni a kocsitól majd jelvesztés és jöhet az újabb drón.
Úgy vettem észre, hogy a drónt csak akkor veszik észre az emberek ha szinte nekik repül.
A sokkolástól meghalnak a delikvensek, viszont nekem nem sikerült felrobbantanom vele senkit mert nem robbant.
Az irányítása a fe/le PageUp/PageDown miatt macerás, gondolom ezt át lehet állítani mert probléma a folyamatos süllyedés miatt mindig átnyúlkálni a PageUp-ra, persze ha három kezem lenne nem lenne gond.
Vártam, hogy legyen benn olyasmi "drón" küldetés mint a ViceCity-ben, de még utalást sem találtam rá.
Elhoztam BlackMadonnát is, aki szép kis darab, jól össze van rakva 😊
Reméltem, hogy kapunk mellé egy jó kidolgozott, izgalmas és hosszabb küldetést, de sajnos csalódtam, ennyi erővel be is csengethetett volna.
---
Az MK2 nekem jobban használható mint helikopter, rövidebb távon gyorsabb, de a levegőben talán nagyobb távnál nincs különbség.
Manőverezni sokkal jobban lehet vele, leszállás egyszerű.
Azonnal elérhető MC-ből vagy kikérhető garázsból.
Repkedtem vele a hegyek között és úgy látom, hogy van benne valami talajbecsapódás elkerülő rendszer, eddig még nem tudtam vele meghalni. Ahol a helikopter felrobban ott ez pár karcolással megússza. (gondolok itt... fába repülés, hegygerincnek csapódás, durva földre szállás vagy épületnek ütközés persze nem fénysebességgel)
---
Mivel nekem a NC passzívan hozza a 900k-t naponta AFK-ban, a gyárak töltögetésének nincs értelme, ezért a terrorbyte ezen funkciója fölösleges, csak a MK2 tuningolásra és az 5 küldetés felvételére használom.
Gigabyte GA-B85M-D3H/ 16 GB DDR3 / Intel Core I7 4790 / GTX 1070 8 GB / 240 GB SSD / W10 x64
Új cuccokat nem is látok,klubokat is csak elvétve azok is alap szinten vannak.
Kéne egy olyan szerver ahol nem lehet passzívba rakni magad.
Mióta 200 felett van a rangom sokszor nyírnak ki úgy hogy csak rám lő utána rögtön passzívba rakja magát majd mikor nem figyelek megint megtámad majd megint passzív, ha meg rárakom a bounty-t gyorsan felszívódik.
Anélkül nem is tudod elindítani.
Terrorbyte meg jó.
Érdekes küldijei vannak.
Buzzard-nál, nem tudom.
Tulajdonképpen semmire, a hatótávja rövid. Lehet vele sokkolni az embereket. (játékoson nem próbáltam)
Azt a Terrobyte - vagy mi a neve - eleve nem érdemes megvenni hogy olcsóbban megvedd az opresszort. mert eleve többet költesz a járgányra és a olcsóbb motorért..
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2018.08.15. 13:49:04
Az oppressor mk2 jobb közlekedési eszköz mint a buzzard vagy a deluxo?
Az OP MK II vételéra 1 millával olcsóbb volt miután megcsináltam 5 Client Job-ot a Terrorbyte küldetésiből.
Sajnos csak 2 küldetés volt elérhető, mert kettőhöz a drón állomás kell, egyhez meg több MC-s, így lezavartam 3 bankrablást és 2 autó szkennelő lopást. A küldik 30 ezret adnak és gyorsan megvannak.
Mivel egy millát spóroltam a OP 2-őn, felhúztam fullra, kapott rakétát is ami szerintem jól használható, viszont a sebességén nem éreztem a változást. A gép nagyon jól használható, 2 órát mentem vele és nem haltam meg egyszer sem. Mivel motor kategória, bárhol tárolható, így MC-ben egyből a seggem alá rakja ha odakérem. Beraktam MC garázsba hogy megkapja a healt UP bónuszt, de tegnap még nem töltötte az életerőm mikor rajta ültem. Ha úton megyek vele sokkal gyorsabban megy, az utánégető a levegőben nem sokat ér, lebeg a levegőben és víz a felett is.
A Terrorbyte-ból sajnos csak supply lopás indítható, nem látható részletes infó az üzemekről (készlet/supply), ezt igazán belerakhatták volna, így továbbra is lehet visszamenni a CEO és MC épületbe, hogy megtudjam mi a helyzet az üzemekben.
A következő NC kiszállításból megveszem a drón állomást. Ja, a Player scanner meg igazán jó amikor farkasszemet nézel a becsapódó RPG gránáttal 😊 mire feldolgoznám a beérkező információt már a túlvilágon vagy. Ennek mi értelme vajon?
Egy kis segítséget szeretnék kérni, a frissítés óta, játszom vele egy napot, majd másnap folytatni szeretném, és itt jön elő a problémám le kell töltenem kb. 946 mbyte-nyi adatot.Azért probléma, mert letöltöm harmad nap megint le kell töltenem szal minden nap, ha játszani akarok vele.Eddig ezt nem csinálta, mi lehet a probléma???
Csak olyanok válaszoljanak, akik értenek hozzá, hülyeségre nincs hangulatom.
Előre is köszi a válaszokat.
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.08.14. 21:03:36
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Terrorbyte meg tök jó érdekesek a küldijei.
A Motor, nekem tetszik.
Ma jósokat használtam (és lehet hogy visszamegyek) tized annyiszor se estem le róla, mint az Opresszor 1.0-ról..
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Csak új opresszor és még 1 hatalmas járgány benne drónnal és új küldetésekkel.
Gamestar hír
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2018.08.14. 19:44:08
Nem új DLC,ugyanaz mint eddig,csak új tartalom.
Mindig oda kell menni megnézni épp hogy állnak a termeléssel.
Hozzászólások között még mindig sokan parádéznak, hogy az 1 nem jött PC-re.
Viszont most látom, hogy van a PS Now szolgáltatás. Ott elérhető.
Miért nem játszanak az emberek ott?
Van valami buktató?
10x adtam el, és így megtudtam venni olcsóbban a nagyobb teherautót.
Mindig csak speciális eladásokat csináltam.
Ha már 7bizniszt lehet irányítani, miért nincs 7 ember, akik dolgoznak és behoznak cuccot?
Ha a klubban levő árura gondolsz,az akkor tényleg nevetséges.
Nem nagyon van időm játszani de nekem már volt több eladásom is.Most olyan 400 ezer körül jár a klubban a cucc.
Öt technikus dolgozik.Meth,kokó,cc,láda és bunker-hez rendelve.
Az elmúlt héten szinte semennyit nem játszottam,két napot tudtam talán fent lenni olyan 2-3 órát.
Nevetséges.... 😄
Szerintem Solomun után ez a második legjobb DJ a játékban.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Eladtam a sajátomat 695 ezerért és megvettem újra ingyen majd raktam rá armort 80 ezerért aztán csá a többi extra nekem nem kell amúgy is alig használom.
Ez így elég jó üzlet volt.
Én úgy szoktam hogy odamegyek a gyárhoz buzzardal majd átváltok MC-be, bemegyek, és ahogy kijövök már váltok vissza CEO-ba.
Mindenesetre én CEO párti vagyok,szinte csak abban mozgok, cargozok, kocsit lopok, bunkerezek, az MC-ben csak max.a koko-t töltögetem de a klubnak hála most lett érteleme számomra a többi gyárnak is. Eddig csak ott álltak, hamar megutáltam őket...
Mindegy mit csinálsz ha Online vagy termel bunker is gyár is na meg a klub is.
Akár a tengerparton süttetheted a hasad vagy golfozol vagy épp alszol a hegyen a gyár termel.
Ha van Supply.
Klub anélkül is.
Ezer éve nincs könnyebb,gyorsabb megoldás utazásra nála,de ha ügyes vagy akkor fegyvernek sem rossz.
Én a deluxot úgy használom hogy csak akkor repülök vele ha utamban van valami amit könnyebb átugrani mint megkerülni így azért nem olyan lassú viszont a motorral csak repülni tudsz az meg elég lassúnak tűnik, viszont van rajta flare a rakéták ellen, ez így már elég op bár asszem az csak a sima homing ellen jó azt pedig a deluxoval sőt bármivel meglehet úszni.