27706
-
#25944 Ugy, hogy te (/mi) regi jatekoskent folyamatosan kaptad a tartalmakat es frissiteseket, fel volt vezetve, meg volt magyarazva, ami miatt tudtad, mi mire epul, vagy mihez mi kell. Na de egy uj jatekos a belepes utan teljesen el van veszve, kap egy rakas telefont, hogy ezt vegyel, azt vegyel, van egy rakas ingatlan, amelyekrol nemt udja, mi mivel van osszefuggesben, mi minek az elozetes feltetele, stb.
Nyilvan van wiki meg utmutato ezerrel, forumokon is segitenek az emberek, de biztosra veszem, hogy meg igy is kell par het, mire atlatja, hogy milyen bizniszhez mit kell(ene) beszerezni, stb.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.02.28. 14:07:15 -
Plata #25943 Egyébként úgy tudom Prison Break még mindig letolható kuruma glitch-el.
Series a funding heistben meg lehet használni Insurgent Pick up-ot,mondanom sem kell hogy állati nagy hecc a minigun-os insurgenttel heistelni. -
Plata #25942 Bakker,múltkor crew sessionban valaki elakarta adni a bunkerját,erre kiderült nincs neki se CEO irodája se MC klubháza,vagyis nem tudtunk neki segíteni menni eladni.
Hogy az ördögbe vehetett bunkert CEO vagy Mc nélkül.
Mondjuk MC-ben jobb eladni. -
Plata #25941 Kuruma egy rohadt nagy csalás.
Kb sérthetetlen vagy benne,nem tudnak mit kezdeni veled küldetésben az NPC-k.
Az 50 gyilkolós kihívást is azzal csináltam,beültem kurumába az iroda előtt és fejbe lőttem a népeket meg a zsarukat.
Viszont iszonyúan érzékeny a robbanásokra,lövéseket bírja akármeddig de a legkisebb robbanás szétszedi.
Sosem felejtem el mikor PS finálén menekülés közben a kurumához ütődött a gázpalack és meghaltunk.
Rahedli kommandós meg zsaru meg sem karcolta,de egy tetves gázpalacktól felrobbantunk.
Jó hecc is volt a kuruma glitch PS finálén,kár hogy kivették. -
#25940 Ezzel egyetértek. Egy ARMORED!!!!! kuruma nagyon jó. sok küldiben lőnek rád és ha ebben ülsz lősz kifelé és nem tudnak kilőni belőle.
Ez tényleg jó ötlet. (Én a supersportkocsikra gondoltam).
Vásárlási sorrend ahogy az itteni kollégák és a crew tagok javasolták nekem annó 1 hónapja:
CEO office / car warehouse
Bunker
Clubhouse + MC Business: Kokain, meth, pénzgyártó
NightClub
Crate Warehouse
Hangar
Facality
MINDIG kérdezd meg valakitől vagy itt, hogy HOL kell megvenni egy üzletet mert ez kritikus. pl a bunkert ha poleto-ban veszed instant szarban vagy eladáskor. NEM szabad! -
#25939 > Ne vegyél autókat. Mindig invesztálj üzletbe.
Mondjuk en kezdo jatekosnak (1 misi ajandek penzzel) egy pancelozott autot javasolnek kezdesnek (kuruma vagy duke), mert az a biztonsag es majdhogynem serthetetlenseg sosem art, amit ezek nyujtanak, legyen szo barmelyik kuldetesrol vagy bizniszrol. :)
A tobbi, a katalogusbol vasarolhato autot egyelore tenyleg felesleges megvenni, majd amikor tobb milliard zsetonon ulsz es nem tudsz mit kezdeni a penzzel.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.02.28. 13:46:59 -
#25938 Amivel kezdened kell majd az egy CEO Office.
Azt kell megvenned. Majd ha bemész ott lesz egy laptop. Ott tudsz mjad warehouse-t venni.
NE GARÁZST VEGYÉL!!! -
Plata #25937 Több crew tagja is lehetsz.
Amelyik aktívnak van jelölve az lesz az aktuális.
De a többiben is benne maradsz.
Én is 3 crewben vagyok. -
#25936 köszi, ez még nem jelent számomra sok mindent, csak a warehouse :D de akkor ez lesz az első, hogy veszek ilyet és nyomom a bizniszt. Köszi + @Plata!
Még valami. Most a haverok crew-jában vagyok, de nyugodtan csatlakozhatok az SG crewhoz is ugye?
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2019.02.28. 13:07:06 -
#25935 Nem jártál rosszul. a bizniszek rettenetesen szar helyen vannak és jellemzően a legolcsóbb vackok. (bunker poleto bay-ben... bazzz...nightmare)
1 millió dollár soknak tűnik, de ha ügyes vagy később kb 2-3 óra alatt megvan ennyi. És mire elég? kb egy fél autóra.
FONTOS:
Ne vegyél autókat. Mindig invesztálj üzletbe.
Első körben vegyél egy CEO irodát és egy autó raktárat (warehouse) és kezdj el import/export-ot tolni. ezzel 80k-t keresel egy autón majd (csak top range autót adj el a többi rohadjon a garázsba, ne add el, mert ha megvan a 10 low 10 mid akkor csak top-ot kapsz).
Eladás 20 percenként lehet, de ha eladsz egy autót, majd vissza az irodába új kocsiért mész majd elviszed a garázsba simán elmegy 10-15 perc. És mehet is a kövi autó. Igy 1 óra alatt (papíron) 3 kocsit adhatsz el ami 3x80k= 240k. 1 óra alatt. -
#25934 Csak úgy:
-
Plata #25933 Még vehetsz utólag hozzá criminal enterprise starter pack-ot.
De annyiba kerül mint a játék.
A Gta V 29.98 euró,a pack szintén.
Link -
#25932 na szép. köszi az infót :/ -
Plata #25931 Nem úgy drágább.
De lehet külön kapni a criminal starter packot is. -
Plata #25930 Sőt van olyan változat amiben egyből vannak bizniszeid,bunkered és saját irodád házad meg egyéb vackaid.
Ha egyből online mész akkor lassan tölt be,de ha először sztori és onnan online akkor gyorsan betölt.
-
ntex #25929 Van belőle sima meg Criminal Enterprise Starter Pack. Ahogy nézem ugyanannyiba kerül, lehet akkor azt kellett volna kapásból venned neked is :) Ezek lettek volna benne még pluszban:
The Criminal Enterprise Starter Pack is the fastest way for new Grand Theft Auto Online players to jumpstart their criminal empires. Do not purchase if you already own the Criminal Enterprise Starter Pack.
Get access to a huge range of the most exciting and popular content in GTA Online including properties, businesses, weapons, vehicles and more – all content valued at over GTA$10,000,000 if purchased separately.
Launch business ventures from your Maze Bank West Executive Office, research powerful weapons technology from your underground Paleto Forest Bunker or tear through the streets with a range of vehicles, including a Supercar, Motorcycles the weaponized Dune FAV and more.
In addition, you’ll get GTA$1,000,000 along with powerful weapons, all to help launch your reign over Los Santos and Blaine County.
The Criminal Enterprise Starter Pack gives you a range of content valued at over GTA$10,000,000 with access in Grand Theft Auto Online to:
GTA$1,000,000 Bonus Cash
Properties:
- Maze Bank West Executive Office
- Paleto Forest Gunrunning Bunker
- Senora Desert Counterfeit Cash Factory
- Great Chaparral Biker Clubhouse
- 1561 San Vitas Street Apartment
- 1337 Exceptionalists Way 10 Car Garage
Vehicles:
- Dune FAV
- Maibatsu Frogger
- Enus Windsor
- Obey Omnis
- Coquette Classic
- Turismo R
- Pegassi Vortex
- Huntley S
- Western Zombie Chopper
- Banshee
Weapons, Clothing & Tattoos:
- Compact Grenade Launcher
- Marksman Rifle
- Compact Rifle
- Stunt Race & Import / Export Outfits, Biker Tattoos
A töltési idő meg a gagyi P2P Rockstar szerverek miatt ilyen hosszú. Sajnos elég idegesítő sokszor perceket kell nézni a töltőképernyőt 1-1 event vagy bármi közben.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.02.28. 10:39:42 -
#25928 Tegnapelőtt én is bezsebeltem, végre valahára.
Elsődlegesen azért, hogy a többiekkel tudjak multizni.
Viszont, úgy tűnik, hogy standard és standard verzió is között van különbség? két haverom megvette x helyen, és kaptak 1M dollárt, online részhez, viszont én meg semmit (és nem írta, hogy xy edition) :( sőt, online missionoket kellett még csinálnom, hogy egyáltalán invelni tudjanak :/
Amúgy tényleg jó cuccnak tűnik, bár a töltési idő hihetetlen hosszú. Ez gondolom az engineből fakadóan történik és nem lesz jobb :/ -
#25927 Heti akciók
New Content:
Declasse Vamos
Log-in Bonuses:
Declasse T Shirt
Double GTA$ and RP Activities:
Bunker Stock
Hardest Target
Til Death Do Us Apart
Discounted Content:
Albany Roosevelt ($525,000)
Albany Roosevelt Valor ($687,400)
Ardent ($805,000)
Nightshark ($871,500)
APC ($1,627,500 Trade Price)
Dune FAV ($595,000 Trade Price)
Half Track ($1,186,500)
Oppressor ($1,855,000)
Weaponised Tampa ($1,109,500 Trade Price)
Anti Aircraft Trailer ($980,000 Trade Price)
Ballistic Equipment ($350,000)
MOC (40% Discount)
All Bunkers (40% Discount)
Time Trial:
Great Ocean Highway, Par Time of 2:04.90
Premium Race:
Stadium Flyover (Deluxo) -
#25926 köszi. -
Plata #25925 Szerintem sincs a termelésre hatással,nekem fent van maxon és 20 ezret termel naponta,de ugyanúgy termeli a ládákat. -
#25924 Köszi. én nem foglalkozom vele úgyhogy most 0-n van, kemény 200-at termel naponként. :)
Csak gondoltam hogyha gyorsabb tőle akkor lehet kéne vele foglalkozni. -
ntex #25923 Elvileg nincs hatással rá. A popularity csak egy extra bevételi forrás de sokat kell vele foglalkozni. -
#25922 Hülye kérdés jutott eszembe.
A NC "gyorsabban" termeli a cuccot (nem a safe-re gondolok) ha jó a popularitás vagy azt nem befolyásolja? -
Plata #25921 Valóban,úgy sokkal hamarabb fel enged.
Mindig úgy megyek hogy sztori->Invite only->crew session.
És gyorsan fent vagyok.
-
#25920 Menj elobb singlebe majd onnan a gta onlineba, gyorsabb. -
#25919 Ülök a játék előtt és már 20 perce csak tölti be. Nevetséges. Mi a csuda tart eddig? Ugyanaz a pc-m, mint előtte és régen sokkal hamarabb betöltött. Gondoltam megyek pár kört online, de lehet feladom. -
johny85 #25918 Köszi video alapján sikerült megoldani! :D -
#25917 itt egy végigjátszós videó,kb a közepétől indul a hung ten küldi,nézd meg mit csinálhatsz rosszul
-
Plata #25916 Nem egy autót kell lopni? -
johny85 #25915 Hang ten 53/53 vagyok elakadva -
johny85 #25914 Vinewood souvenirs küldetás volt az utolsó.
Éjszaka mentem oda Trevorral. -
#25913 ha nem indul a küldi,lehet hogy rossz időben mentél oda,de valamit mindenképp ki kéne írnia mi a baja. sztem csak annyi hogy menj vissza este,de ha leírod pontosabban melyik küldi(vagy melyiket csináltad előtte) pontosabban be lehetne lőni miről is lenne szó -
johny85 #25912 Elakadtam a föküldetésbe T-betünél nem ad be semmit(night klubnál).
Ott mit kellene okozni hogy végig tudjam tolni a gamet.?
előre is köszi -
#25911 köszi a tippet
-
Plata #25910 Nézd meg az online crew tagokat.
És csatlakozz valamelyik nagy szintűre. -
#25909 No, már én is PH tag vagyok, köszi érte!
Viszont alap kérdésem lenne. Hogy tudok az éppen aktuális crew játékosokhoz csatlakozni?
(a join crew members berakott egy publikba oroszok közé, a join crew session-ben meg egyedül voltam). -
#25908 Nem akarok túl pushy lenni... -
Plata #25907 Ha fent van Hegyi akkor rá néz accodra és kész.
Kérdezd meg,lehet hogy nem volt fent. -
#25906 Plata: mennyi idő szokott lenni mire a crew requestet "elbírálják"? -
#25905 Aztakurva mik ki nem derültek rólam az elmúlt egy órában. Kiderült, hogy 2 accountom van...
Szóval az történt, hogy a régi email cimemmel vagyok a játékban (carlos_daniel) ennek és az új email címemnek (amit a céges xbox-hoz csináltam (carlintos)) ugyanaz a jelszava. Namost én az emailt nem is néztem csak beirtam a jelszót. Igy lett az, hogy a játékban jelentkeztem és ott nem volt beállítva semmi. Aztán beléptem a neten carlintosba és ott meg minden rendben volt holott az egy másik acc ami hozzám tartozik de nem használom.
Durca... egy órámba telt mire rájöttem, hogy két accountom van és mindkettőnek ugyanaz a jelszava... argh.
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2019.02.04. 21:15:51