27706
-
Plata #25984 Neked Ps3 GTA van nem?
Szerintem Pc-s GTA file ahhoz csöppet sem jó,a Pc-s változat már más,a Ps3 még old gen a Pc-s már next gen változat.
Legalább is tudtommal.
Ps3-hoz már sok éve nincs frissítés sem,a Pc-shez a mai napig jön új DLC és frissítés.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.21. 00:25:11 -
#25983 Skacok
kellene nekem egy GTA 5 RPF fájl... honnan tudok letölteni?? -
marker699 #25982 Ha valakit érdekel GTA 5 szöveges RP szerver, PC-re.
Katt a linkre, további infókért:
https://www.gtarp.hu/ -
#25981 Nudom,neked van Discordod? Nekem van: csabinyo0519HUN#4863 ez a Discord nevem, vedd fel velem a kapcsolatot kérlek!! Kellenes a konkrét segitséged... -
#25980 PS3 játékot csak akkor tudsz módosítani, ha a konzolodon is módosított szoftver van. Ha ez megvan, akkor Windows alól is magyaríthatod a játékot. Nem tudom ki mondta, hogy csak Linux alól lehet, de ez butaság. -
#25979 Srácok
a ps3 GTA5 csak Linuxról tudom magyarosítani? valaki nekem azt írta,hogy csak "Linuxról" esélyes. -
Alanw #25978 https://www.google.com/search?q=gta+v+ps3+magyaritas&client=firefox-b-m&oq=gta+v+ps3+magyaritas&gs_l=mobile-heirloom-serp.3...51568.55100.0.55733.9.9.0.0.0.0.483.1507.1j7j4-1.9.0....0...1c.1.34.mobile-heirloom-serp..2.7.1231.xlax5LbN17Y -
Plata #25977 Ha jól tudom van hozzá magyarítás,de hogy hol azt nem tudom,szerintem keress rá neten.
Ps3 GTA már kb 3 éve nem kap frissítést meg új DLC-t,azóta rengeteg új DLC és tartalom jött hozzá.
Most jön egy újabb nagyobb DLC,kaszinóval és még ki tudja mivel. -
#25976 sziasztok
a GTA 5 világában én még nagyon kezdő (első vagyok)
Szóval azt akarom mondani, hogy nekem megvan a GTA 5 játék ps3-ra és az a kérdésem, hogy van hozzá magyarosítás... Szóval azt hogy kell magyarosítani?? valaki pls. segítsen nekem,KÖSZÖNÖM. -
goofy1984 #25975 Sajnos így sem tudok belépni Online-ba. -
Plata #25974 Neteddel vagy a gépeddel lehet gond.
-
#25973 Ha éppen játszanék az Online-nal de azt tapasztaltam hogy néha elég kevesen vannak fent.
Aztán kitapasztaltam hogy miért. Mert egy bugos szar az egész, az hagyján hogy 4-5 perc mire betölt még story modból is de a küldetések közt random kifagy és tölthetem be újra az egész játékot.
:( -
Plata #25972 Attól függ,a magyarításhoz van valami kapcsoló amivel el lehet kerülni a lebukást.
De attól még ha a játék rá jön hogy buherálva van automatikusan bannolja a social club accod.
-
priluki #25971 hát sp -be senki nem fog bannolni szerintem :D de értelek persze, köszi -
Plata #25970 Passz.
Mivel illegális mod és bann jár érte nem próbáltam sose.
Egyébként sem volt teljesen kész.
Félkész volt és vacak.
Elég rosszat mondtak róla. -
priluki #25969 üdv , nem tudjátok mi van a magyarositással? mod aktivátor nem tölti le .. utána meg el se indul a game, script hook hibát ír.. :( -
Plata #25968 De,invite only,oda csak az mehet akit te hívsz. -
Ironman2 #25967 Nem csak mostani eset,régebben is előfordult jópárszor.Azért kösz!
Egyébként ebben nem inditható saját szeró?
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.04.14. 22:03:42 -
Plata #25966 Sokszor van olyan,vagy a te neteddel van valami kis probléma vagy csak szívat a játék. -
Ironman2 #25965 Lehet már sokszor volt ez a kérdés,de miért van az hogy egyszer csak kicsatlakozik mindenki egyszerre a sessionból,és én maradok egyedül a pályán? Ez már ősrégi probléma,csak muszáj volt megkérdeznem. -
Dienes90 #25964 Igen addigra rá jöttem , gyanús volt hogy, semmi nem reagál semmire, rá kerestem fb és láttam :) -
Plata #25963 Minden social club játék lehalt. -
#25962 Meghalt a SC. Ne aggódj, senkit nem enged belépni. -
Dienes90 #25961 Valakinél login hiba steamos verzión előfordult? Nem enged be 1000.50. hibakódra hivatkozva, jelszót sem tudok újat kérni. Sosem hackeltem, sőt nem is játszottam manapság. Csináltam ellenörzést. Van tipp valakinek? -
#25960 Nem tudok csatlakozni Online sessionhöz (haverokhoz szeretnék). Azt írja incompatible assets. Egyik gépről lemásoltam a fájlokat, majd fel erre, mert a jelenlegi 20/5 (Mbps) net mellett nincs az az isten, hogy kivárjam. Viszont valamiért, nem akar csatlakozni (moderate, és open a network info).
Telepítő repair, social club mappa törlése sem segített. Mi mást próbáljak? neten ezt a kettőt, meg a teljes letöltést írják. -
#25959 nyomtas ki és tedd a géped mellé.
Vagy postittel: xy str: középső basz; zw blw: jobbszélső.
Be creative. -
Plata #25958 Én nem mernék,félteném az eredeti karakterem.
Lehet hogy gyáva vagyok,de nekem hiányozna. -
#25957 Nem baj, mas azert - engedelmeddel - jol szorakozik rajta :) -
Plata #25956 Eredetiben igen,de mind modolt tört szerver nem kell. -
#25955 ezt a city life modot,munkahelyekkel azért el tudnám viselni eredetiben -
Plata #25954 Tört szerver?
Mi értelme van? -
#25953 csináj egy screenmentést a ceo irodáról,nyomtasd ki fekete fehérben , még rá is firkálhatsz tollal akár,aztán gép mellett elfér vagy monitorra celluxozva,és már ki is vagy segítve :)
és máris tudod mi merre
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.02.28. 20:28:31 -
Norbertboy #25952 Sziasztok!
Szerver bemutató: Hungarian City Life V.
-
Plata #25951 Terrorbyte-os láda lopással bajban vagyok,képtelen vagyok megjegyezni melyik raktáramnak mi a neve.
Terorobyte-ban nem térképen mutatja a raktárakat hanem csak a lakcímüket mutatja.
Na nekem meg 5 raktáram van amibe mindbe más más termék kerül szépen válogatva.
Térképes nézetben tudom melyik raktárba mit kell tenni,de halvány gőzöm sincs hogy melyiknek mi a címe.
Ezért kénytelen vagyok Ceo iroda laptopjáról ládát lopni.Egyedül a vegyes raktárt tudom cím szerint. -
#25950 CEO iroda legolcsóbb jó. Én crate warehouse-nak az alatta lévő 42-est vettem meg, mert akkor még nem volt terrorbyte-om igy nem kellett messzire menni mután leadtam a ládákat. Autó warehouse-nak szintén a legolcsóbbat vettem, csak nem szabad ott lövöldözni eladásnál. -
#25949 köszi srácok, akkor megpróbálok ebben a sorrendben bevásárolni :) -
#25948 + -
Plata #25947 Én Facility-t annó csak azért vettem hogy az az idióta barom ne cseszegessen már folyton telón.
De azóta megszerettem a helyet,nagyon hangulatos a Facility.Főleg fullosan felfejlesztve és ki cicomázva.
Most meg folyton azért csörög a telefon mert tele vannak a gyárak csak lusta vagyok eladni és LJT folyton csesztet hogy tele mindegyik gyár és adjam már el.
Az előbb is toltam egy terrorbyte-os gyémántrablást,erre ez a majom cseszeget hogy tele a gyár.
Állati hogy invite onlyban is lehet gyémántrablást csinálni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.02.28. 14:36:37 -
#25946 Velem is ez volt.
3 évet hagytam ki és mire megint leültem elé az übercsászár 3 milliómmal (ami annó nagy szám volt) kb ott voltam hogy mi van most. Aztán itt plata elmagyarázta mire költsek és azóta eltelt idbően szépen megvettem majdnem mindent.
De én se tudtam, hogy akkor most bunker vagy MC? Nightclub mikor miért mithez kell?
Ja fontos mától egy hétig akciós dolgok 30% Off Offices, Cargo Warehouses, Nightclubs, Hangars, Bunkers.
Próbáld meg megszerezni akciósan a legolcsóbb irodát és cargo warehouse-t (közel az irodához), esetleg egy bunkert. Ezekkel az akciókkal sokat lehet spórolni.
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2019.02.28. 14:25:15 -
#25945 ottvoltam. próbáltam neki segiteni de ugye mint kdierült semmilye se volt. Azóta vett clubhouse-t és CEO irodát is.