27719
  • ProGabe #9839
    Most komolyan összehasonlítottál egy 3000 fős (ez az adat honnan egyébként?), több kontinensre kiterjedő, kiadóval rendelkező termelőcéget egy 20 főssel? Nem véletlenül vannak ám divíziók. Tök mindegy, hogyan oszt, vagy szoroz az ember, 31 millió dollár körüli bevétel egy játék portolásából (amiben nem volt QM és optimalizáció :D) nagyon is megéri.
  • MerlinW
    787,428 a 2013 januári pontos darabszám.
  • MerlinW
    Azt tök mindegy, attól még fizetni kell a többi alkalmazottat is valamiből. Nekem is van egy cégem, 20 főt foglalkoztatok, és attól hogy egy adott projekten öten dolgoznak, a másik 15-nek is kell adnom fizetést, attól függetlenül, hogy az ő munkájuk termelt-e már profitot vagy sem.
  • kifli
    a pc-s verzióra pedig csak 1 csapatot állít rá :)
    Motor pedig már portolva van pc-re (gta4, mp3)
  • MerlinW
    Nem gondolod át amit írsz:) R+ több, mint 3000 alkalmazottat etet + vállalati költségek. A 100+ fős felsővezetés 100 és 500 ezer dollárt keres havonta. Csak a GTA 5-öt 5 évig fejlesztették. Most matekozz megint:)
  • akyyy
    bazz, ha anno nem veszem meg, akkor most olyan szépen mutatna hog 699 999
  • kifli
    csalóka szokott lenni, mert nem szokták ezekbe az eladásokba belevenni a digitális verziót sokszor.
  • ProGabe #9832
    LOL?
    Ha 40 dollárral számoljuk azt a 790 ezret, az akkor is 31 millió dollár. Ha esetleg majd valaki felajánlja neked ezt az összeget, te meg elutasítod, mondván nem éri meg, dobj nekem itt egy pm-et pls! :D
  • MerlinW
    Azoknak, akik nem értik miért késik, miért kétséges a PC-s megjelenés.

GTA 4 eladási adatok 2008 és 2010 között:

X360 - 10,5 millió
    PS3 - 9,5 millió
    PC - 790 ezer

Tehát bátran állíthatjuk, hogy a GTA4 PC-re való kiadása (portolás, sorozatgyártás, szállítás, stb) veszteséges volt.
  • Yoda001
    még arra is figyeltek a R*-nál, hogyha keresnek valakit épp a rendőrök, akkor a rendőrautóval benézzenek még a parkolókba is, az egyik rendőr a vezet az anyósülésen lévő pedig a kezében lévő lámpával világít ki a parkolóba összevissza :D azt hittem nem tud már meglepni a játék...
  • shaddam
    Megint megírta a gémsztár?
    nem izgatom fel magam rajta, csak soha nem értettem az ilyen kamu szarokat
  • speed01
    GTA IV-el kapcsolatban is volt sok fake hír, várni kell még :)
  • MerlinW
    Én azokon röhögök, akik felizgatják magukat ilyeneken:D
    agyonverném az ilyen faszkalapokat, akik kitalálnak ilyen ügyes kis pletykákat, aztán beszopatják a médiát
  • vk90
    Na mi? Nem jelenettték be még pc-re? :D
  • Yoda001
    hajnali 2:50 körül megérkezett a havazás...:)

ldavid: köszi, írtam erre is és a [email protected] címre is, remélem kijavítják a dolgokat :)

3 nap alatt elutaltak nekem 3 billiót, most akkor csináljak egy új karaktert és utaljam át neki a fölösleget hogy engem ne bannoljanak? érdekes...
  • xxdani
    ez szinte egyértelmű volt. ott 25.-e reggele a meglepi :)
  • ldavid
    ezt próbáld: [email protected]
  • Yoda001
    milyen email címre lehet a R*-nak írni GTAOnline problémával kapcsolatban?

egyébként igen, holnaptól lesz a havazás a játékban, mondjuk szuper hogy utólag közölték (na jó, a világ nem dőlt össze :D)

Boldog karácsonyt és kellemes ünnepeket mindenkinek! :)
  • xxdani
    holnap állítólag
  • TomStorm
    Nálam még mindig beach meg napsütés.Havat akarok!^
  • g0auld
    Számoljátok bele az időzónák miatti tolódást is
  • xxdani
    bizony, hozza is online -ba a telet
  • speed01
    Még estig van idő.
  • arty
    Meg ugye a jézuska is ma jön. Tényleg.
  • Ironman2
    http://www.pcguru.hu/hirek/gta-5-pc-s-bejelentes-ma-na-ne/25817
  • speed01
    Reméljük hogy nem fake! :)
    Jó lenne, ha nextgen konzolra is bejelentenék már akkor
  • RiCSi1234
    Ahham, köszönöm. :)
    ugyanazt az amazonos beszélgetést idézi, ami lejjebb volt, holnap meglássuk :)
  • g0auld
    Előkapartam a régi német tudásom. A cikk szerint meg nem erősített források szerint holnap fogják bejelenteni a GTA5-öt PC-re. Várható megjelenés jövő március 12. USA, 14. EU.
  • RiCSi1234
    Nem transzlétoltattam a krómmal, mert nem.. De mit írnak ebben a cikkben?? dátumot látok, de konkrétan. << Itt ni >> :D
    Ja, csak gyanús, hogy miért pont Karácsonykor jelentenék be :D Mint egy szép álomban.
  • T O M
    a GTA4-et is 3 és fél hónap után jelentették be PC-re, ha jól számolom, pont itt lenne az ideje ennek is
    hát, túl szép, hogy igaz legyen, de hátha, ez is egy szép ajándék lenne a Rockstartól :D
  • Peet81
    jó lenne már tényleg valami hivatalos bejelentés végre
  • Rayden02
    Rumor Alert – GTA V To Be Announced For The PC On December 24th, Releases March 12th

Bocsi ,ha már volt.
  • MerlinW
    use your imagination, mate :)
  • ldavid
    but, but it's just standing like a statue