27719
-
#9799 GTA V running on PC!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#9798 Igen, onlineba.
Ehh, én amatőr. Köszönöm a segítséget! -
#9797 Online?
gondolom a rendőrség lefoglalta, de ki írja a játék ezt is, meg azt is hogy vissza kell szerezni, térképen mutatja hol van.
ha valaki felrobbantja akkor meg biztosítot kell felhivni. -
#9796 Üdv!
olyan kérdésem lenne, hogy nem értem miért van az hogy állandóan eltűnik a saját autóm. Hiába veszek biztosítást vagy mit, mindig azt írja, hogy a kocsim megsemmisült vagy mi, és kapok valami ideigleneset.
Egyébként ha felrobbantom, vagy valaki elviszi előlem, akkor buktam is? Vehetek újat? -
#9795 úgyis kiadják PCre, csak türelem.. bírjuk kivárni:s -
nú #9794 erről beszélek :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amúgy ma nagyon néztem a Médiában, elvileg azért gondolom 50 Hz-en megy a legbénább tévé is, ezzel szemben azon a tévén, ahová volt kötve a PS3, ott gecialacsony volt a frame rate egy játékon, egy másik tévén meg lehetett nézni, hogy a kissrácok mit szerencsétlenkednek, ott meg semmi gond nem volt ezzel -
#9793 Engem egyáltalán semmilyen konzolos játék nem érdekel ezért vszinű veszek valami használt lepukkant konzolt aztán GTA5 után tovább is adom, ennyit a rockstar zseniális stratégiájáról -
#9792 wow -
#9791 ha ennyire nem játszol, akkor neked nemcsak konzol nem kell, de lassan pécé se ;) -
#9790 privi ment -
Although #9789 Így van azt nem szabad venni már szerintem se. Persze az új meg még idő valszeg míg ellátják rendesen.
Azért ne aggódj ha rés keletkezik valahol, ami megtörtént, akkor mindig lesznek akik betömik. :)
OFF (Ezt pl nem kapják meg a konzolosok.) Persze jobban állnak arányát tekintve. De azért a pc se fog meghalni, csak másképp él tovább. Meg amíg a CD projekt kiad játékokat pl addig nem fogok aggódni. A kalandjátékok atyja épp ezen dolgozik. :)
-
nú #9788 Nem is a gta-ra gondoltam, az most friss és új, elvileg ugye még nem is teljes a multi része. Az egy játék, egy játékért nem veszek gépet. RDR érdekelne nagyon, amire éveket vártam itt PC-n, de azon ne mondd nekem, hogy nem kezd kihalni a multi lassan. Még úgy is, hogy néha a mai napig is szerveznek játékot R*-ék. És akkor tartunk eddig ugye 2 játéknál. Autós játékokat évekkel ezelőtt meguntam, verekedős játékokat leszarom, RPG-ket általában és RTS-eket teljesen szintúgy. FPS-eket is nagyrészt, konzolon meg kimondottan. Bár úgyis játszanék velük egy idő után, ha lenne gép, de nem feltétlen lenne a kedvenc.
Magyarán az eddig arra érdemes címeket vágom PC-n és konzolon, nagyrészt kijátszottam őket, manapság meg nincs nagyon időm erre, megvagyok évi 2-3, max 4 játékkal, aminél az újdonság varázsát elvárom. Azt már a régi konzol nem fogja megadni. Ezért tekintek haldoklóként a régi konzolokra. -
TomStorm #9787 Nézd én GTA miatt vettem konzolt pl.igaz azóta ami konzol cím beszereztem meg ami nem azt is.Mondjuk D3 konzolon eszméletlen ahogy megcsinálták a pc-hez képest.Na szoval fizetek is meg nem is.Live-ért természetesen igen,már jól járt MS,veszek néha játékot néha nem,gyarapítom az online létszámot.Békén hagynak..
Live partik k...a jók GTA online ezen az általad haldoklónak nevezett gépen.Ma jött Capture the flag játékmod,még azt se lehet mondani,hogy nincs újítás
-
Although #9786 Ja ja, tartok tőle az utolsó bástya az mmo is veszélyben lesz pár év múlva :)
Mondjuk spec engem nem érdekel. Maradok a pcnél, a kickstartert nem tudják elvenni :) -
Although #9785 Nem is ezt mondtam. Azok maradnak a pcnél. Egy részük meg átáll a konzolra ilyen vagy olyan okból. A bevétel szempontjából sokkal jobb a konzol.
Azt mondom amit látok. Az új konzol meg már versenyezni tud teljesítményben is a pcvel. Így az utolsó előny is ugrik egy pár évre a pc szempontjából. Rossz irányból közelítesz senki nem mondta amit írsz. HA jól olvastam ezt a gamet közel 30 millióan vették meg konzolra pár hét alatt. Erről beszélek. Realizálható bevételről.
-
#9784 Hiába. Csinál egy masik accountot es folytatják.... -
TomStorm #9783 Hát nagy az esélye,hogy még PC verza elött a next.gen-el foglalkoznak inkább.Most még ez is keresztbe tehet PC-nek -
nú #9782 még mindig nem értelek titeket, senkifia, aki warezol keményen, nem fog venni új konzolt egy játék miatt, ha meg igen, kicsippeli/rootolja/tudomisén és máris warez játék. -
nú #9780 a notórius letöltők 99%-a garantálom, hogy nem vesz ezért konzolt
illetve max úgy, hogy használtan valami csippelt hulladékot, amiből egy fillért nem lát se a sony, se a microfos, majd ARRA letöltik a warezt.
és ezzel szerintem megdőlt simán ez a nézet -
Although #9779 Én is így csinálnám pc-re semmikép nem hoznám ki, csak egy-két évvel később. Ez is egy módja hogy minimalizáljam a kárt amit a kalózok okoznak.
Így rákényszerítek pár embert a játék miatt vegyen boxot. Sőt most azt csinálnám a régi játékokat az új konzolokra feljavítanám némi plusz tartalommal, kedvezményesen eladva. A pcsek meg maradnak utolsónak. Lehet ez be is következik. -
nú #9778 Segítséget kérnék esetleg (akár pm-ben), hogy milyen címek vannak gta közeli kategóriákban, autós, illetve különleges alkotásokban a két konzolon, ami nincs pc-n, mert amúgy tényleg nem vagyok jártas ebben. Lehet meggyőzne a dolog :D -
Although #9777 Azért nem adják ki jó ideig mert maximalizálni akarják a konzolos bevételt amennyire lehet. A pc-t meg úgy veszik lesz majd belőle valami a többi meg úgyis feketén letölti. Már alig maradt olyan cég aki nem portolna csak valami gyengus pc verziót. -
nú #9776 Van rajta egy pár cím, ami érdekelne, de az nagyon kevés + én a jövőbe tekintek és pár évre el szeretném most felejteni a fejlesztést. Gecire felidegesítene, ha megvenném a box360-at egy RDR meg egy GTA V miatt, aztán pár hónapra rá jönnének új címek, amikre pörögnék ezerrel - csak már esetleg a régiekre nem jönnek -> újabb pénzkidobás. Másrészt meg eredeti játékokkal szoktam játszani már egy ideje, ideiglenes megoldásba nincs kedvem azt a pénzt is beleölni. Szerintem adok egy fél évet az egésznek és eladnám. -
Although #9775 Viszik mint a cukrot az új konzolokat. A rocksteady se fog leállni. Nekik ez csak + pénz. nem foglalkoznak vele. A pc holtág lett. Örülnek minden pénznek és kész. Legfeljebb elkerülik az olyan kiadásokat mint amit írtam. Nem jó egy CD projektel egy időben kijönni. Ők is sanboxra mennek rá most és mivel rp-s cég történetben és karakterekben erősebb mint a Rockos srácok. De még lehet erre se fognak figyelni. Ott vagytok tévedésben, hogy azt hiszitek bárkit is érdekel érdemben a pc. Legfeljebb a steames forma lesz nyerő. Azon rétegeknek akiknek nem futja konzolra és olcsón vesznek játékokat azoktól is jutnak némi jövedelemhez. -
#9774 nemtom mennyi játékidőd van, de az évek alatt felgyűlt játékmennyiséggel simán el lehet lenni egy évet bármelyik konzolon :) (ha(!) elviseled, hogy a graf nem épp crysis3 a legtöbb cím esetén)
-
ratgab #9773 PS3-at már kapsz 40k körül is. És ha haldokló platform akkor mi van? Ha találsz rá 10 címet ami érdekel már megérte.
Kissé nyakatekert a gondolkodásod számomra.
Azért nem mondják, hogy mikor jön(ha jön), mert akkor sokan nem vennék inkább lewarezolnák pc-re. Meg amíg lógsz a levegőben konzolvételen gondolkodsz és akkor már elérték a céljukat. -
nú #9772 elég lenne a megvásárolt GTA példányát meg a userét a GTA-ról letiltani, de azt keményen :) -
nú #9771 :D -
ldavid #9770 az ilyeneknek rögtön tiltani kellene a gépüket onlineról, akkor talán meggondolnák -
nú #9769 én most egyébként is konzolos váltásra gondolok PC-ről, csak nem akarok beinvesztálni egy haldokló platformba. De mivel értelmes játékok nem jöttek még ki PS4-re, se XBOX ONE-ra, ezért lehet, hogy 1 évet még megérne ilyen gépet venni. És ebben a tekintetben pont, hogy elkúrt a stratégia, mert ha most megmondanák, hogy felesleges várni még 1 évet, csakis akkor vennék.
Ha pedig abba gondolunk bele, hogy vajon pont ezért nem mondják el, hogy mikor jön, akkor az lesz a jó válasz, hogy "hamarosan", mert ha nem jönne még egy ideig, akkor tuti mondanák, hogy vegyék a konzolt, mint a cukrot :D Így meg nem merik, mert ha idő előtt kiderül a megjelenés, az a pár ezer vétel is meghiúsul a régi konzolokra, ami most lenne 1-2 hónap alatt -
#9768 Mondjuk nem tdom milyen lesz a pc-s verza online-ban, de a konzolos ielég szar... Hackerek moddereke basszak el a jatekot, pedig azt gondolna az ember hogy konzolon ilyen nincs... -
SergioAmigo #9767 Mindegy mikor jön ki én már biztos nem veszem meg eredetiben. 4 megvolt itt megy a szarakodás sose jelentik be marad a warez. -
ratgab #9766 Arra megy ki a játék, hogy mégis megtedd a végén... :-)
Gondolj bele ha azt mondja, hogy igen jön 2014 őszén, akkor nem hinném, hogy sokan azonnal rohannának a pc-sek közül konzolt venni. Szépen kivárnák azt az időt. Így meg eszed a kefét, hogy jön-e egyáltalán és már ilyen konzol vásárlós gondolataid vannak. Nem hülyék ezek Rockstarnál... -
ldavid #9765 azért azok stílusra 'rendkívül' hasonlítanak a GTA-hoz -
nú #9764 amúgy azért különösen mocskos buzik ezek, mert ha megmondanák kerek perec, hogy tényleg csak jövő nyáron, vagy ősszel jön, azonnal venném a konzolt, de így egy halott platformba tuti nem fogok beleinvesztálni. -
Although #9762 Nem hinném. 2014 nagyon durva év lesz. Jön a witcher 3 DA3 amik multi-region sandbox lesznek. És még nagyon nagyon sok név van.
Szerintem 2015. -
#9761 akk eredeti megjelenéshez képest csak laza több mint 2év csúszással jön hehe -
#9760 idén már ne várjunk bejelentést,szerintem jobb esetben valami márciusi-áprilisi játékexpón meglesz a nagy hír,a bejelentés,és 2014 őszén,"csúcsidőben" dobják ki PC-re -
#9759 jönnie kell PCre srácok :D -
#9758 Legalább a pc-s verzióra a 'games for windows live'-ot erre már nem fogják ráerőltetni... Max a rockstar social club-ot.