27719
-
#9879 Újabb pletyka -
#9878 Hali, első lépésként a fejléckép alatti sárga Konzolos topic feliratra kéne nyomni.. -
Gta5Bear #9877 Sziasztok! MEg írjátok nekem hogy hogyan lehet crew-et váltani? És írnátok nekem magyar Creweket? Köszi -
#9876 felveszlek!
(de nem gta miatt, hiszen az nekem ps3ra van meg :) de majd mástban lehet összefutunk - pl ha forzázol... ;) ) -
TomStorm #9875 Azt montad nem játszol már GTA-t de ezekszerint mégis!?
Küldök PM-t -
#9874 jaok :)
csak mert van h elég sokat kell várni, mire elegen leszünk, pont azért, mert nem vagyunk elegen és ezért a kutya se jön :D -
TomStorm #9873 Hát akkor nem de szoktunk indulni kevesebb játékossal,engem az se zavar és van olyan is mikor elkések és elindultak már többiek.
Most ezt ne úgy értsd,hogy én mindig ezt csinálom mert szoktam órákon keresztül Host-olni is azért. -
#9872 ha viszont mindenki igy gondolkozna, mint te - addig nem játszik, amig nincs fullos team - akkor sose jönne össze a fullos team... -
TomStorm #9871 Passziv mód+beállítod,hogy ne tudják ellopni a jármüveidet open world így nem bántanak max elgázolnak:)
Aki szarakodik arra vadászni kell ha nem vagy passzívba.Volt mikor egy egész napos termésem vagy 8vs3 volt javamra.A 8 killem az ő elsö 3 kill miatt volt.Sz.tem megérdemelte.
Persze van mikor én vagyok a préda ilyenkor sunyi van és megyek prérire jó messze Darts-ozni vagy szkanderezni:D
16-os D.match 3 Team-re osztva k.rva jó megéri kivárni.Van külön instant full Crew+barát invitálás megéri Host-nak lenni így gyorsabb.
Vagy én random invitet egyböl nem szoktam elfogadni,várok vele addig veretek városba vagy bármi más és akkor kezdem ha majdnem fullos a team. -
#9870 lépj be egy magyar crew-ba és máris jobban fogod magad érezni. idegenekkel is össze lehet haverkodni, de szerencse is kell hozzá, hogy olyanokkal fuss össze akik nem csak gyilkolni akarnak. -
Coral Springs #9869 Seggfejek minden online játékban vannak. Minél jobban ráfeszülsz a dologra annál inkább összetalálkozol velük, de ez így van irl is. -
#9868 Haverok nélkül csak balfaszkodás a multi.Felléptem a multiba-amint vmit bandáztam volna lelőttek.Megyek autóval,fejlövés.Megyek gyalog,elütnek.Megyek küldire,rámszáll egy katonai teherszállító helikopter.Amúgy nagyon jó lenne,de sajnos sok a pöcsfej.
A multi egyébként olyan,hogy összedob pár emberrel a világban,mész küldetésre vagy csinálsz versenyeket,deathmatch meg ilyesmi.Ami nekem gáz volt h sokat töltött ezekhez,meg kell várni míg meglesz a megfelelő mennyiségű ember,közben vki meggondolja magát,már nem indul a verseny.
A RDR multija jobb volt.Vagy mentél a világban és vadidegenekkel összetalálkozva haverkodtatok,meg banditákat öltetek,vagy egy külön menüben nyomtad a rendes játékmódokat.Nagyjából ugyan ez a GTA5 multi csak lehet én fogtam ki seggfejeket. -
#9867 Én is azt várom mikor jelenik már meg és akkor megveszem mint a IV-et is, bár akkoriban nagyot csalódtam benne optimalizáltság terén mint mindenki. van itthon Xbox is már fater végigtolta azon az V-öt, én is toltam vagy fél órát, nagyon jó a game, de én PCs vagyok és inkább megvárom amíg kiadják. valahogy csak kibírom addig :D -
Coral Springs #9866 Bennem ilyen ellenszenv nem alakult ki szerencsére. Várom én is PC -re, de érvágás nélkül. Majd kijön amikor kijön, ha meg nem akkor ez van. -
#9865 A GTA6-nál majd ne sírj -
Borg #9864 Én is megvettem volna amiatt. Ha akkor jön, mint kvarcjátékokra.
Most meg már csak azért is le fogom warezolni, ha majd megjelenik PC-re. -
nú #9863 én annak ellenére meg fogom venni, hogy szerintem sok időt nem fogok beleölni a multiba, mert nincs rá elég időm, haveri kör, akivel lehetne tolni + 1-2 játékot leszámítva retekbéna vagyok ezekben :D Esetleg a co-op bankrablás, ami érdekelne. De még inkább majd egy DLC, amiben még van egy halom ilyen single-ben.
-
Ironman2 #9862 Semmi köze annak a warezhoz! Sony,és Microsoft egy valag lóvét öl bele azért hogy a drága konzolukra jöjjön ki elöbb.Meg van határozva a szerződésben hogy más platformra nem adhatják ki egy bizonyos időn belül -
#9861 Online miatt szerintem sokan megvásárolják. Én biztos. -
nú #9860 A 12-18 éves korosztály max, akiknek anyu-apu megvenné, de erre hogy is építhetnek, ha elvileg a játék 18+? :) -
ldavid #9859 ez sokszor ki lett már tárgyalva, azok közzül nem sokan vennék meg ha nem lenne tört verzió -
xalyy #9858 De tényleg ez az igazság PC-re mindenki lekalózkodja aztán mindenki csodálkozik a következő rész miért késik éveket PC-re... -
#9857 -
Coral Springs #9856 Remélem hogy a következő GTA az visszahozza a Miami Beach -et. Olyan fenomenális hangulata van, hogy azt elmondani nem lehet.
Addigra valószínűleg kiforr majd az Oculus Rift is, bele se merek gondolni milyen durva műsor jön játékok terén a következő években. -
#9855 ezt nem lehet kijelenteni, hogy veszteséges, ha 3 ember dolgozott rajta 3 hónapig... bőven nyereséges az is -
Gta5Bear #9854 Sziasztok! Azt szeretném kérdezni h Online-ban hogyan lehet váltani Crewet? És mondanátok még? (nem viztos h Crew.) -
Loco #9853 Uhh, ezt beneztem. Elgondolkodtato. Mindenesetre erdekrs lehet, mi alapjan dontenek ezekrol a releasekrol. -
#9852 Előfordul, hogy tényleg így van, mindenesetre nekem nem ez a helyzet a gta-val. -
Coral Springs #9851 Nekem meg az a tapasztalatom, hogy sokszor az eredeti játék jobban működik, stabilabban, és kevesebb fagyással mint egy warez. -
#9850 szavahihetetlen és totál fals adatokkal operáló oldal, lásd már itt is h kilóg a lóláb
számtalanszor korrigáltak már adatokat, kb hasracsapott szarság minden, ami vg*.com -
#9849 "a pc release kornyeken belendul a konzolos eladas."
epic nyilatkozta a gears of war 1 kapcsán, h pont forditva: a pécés kiadás után visszaesnek a konzolos eladások (mert vagy pécére veszik vagy warezolják, akik addig nem vették meg a konzolost) -
#9848 Mondok jobbat, én is megvettem eredetiben (nem a megjelenéskor, jóval később), és ha felteszem a játékot, majd letöltöm hozzá a rockstar oldaláról a hivatalos patchet, és el akarom indítani a játékot, nem történik meg. Tehát vettem egy lemezt, amit aztán semmire nem tudok használni, kénytelen vagyok letölteni torrentről, mert azt lehet patchelni. Ez mi? :) Ilyenkor fogadom meg, hogy a f*om vegyen eredetiben bármit is. -
#9847 azért azt tegyuk hozza hogy egy hitvany konzol portot kaptunk amitol a kiadas napjan zengett az egesz net. szal sztem annyira nem veletlen hogy egy gagyi portot nem vettek meg tobb millioan ami csak 20 patch utan valik hasznalhatova. (en megvettem elso nap amikro kapni lehetett hat mit ne mondjak en is felhaborodtam es szivesen vissza vittem volna hogy mi ez a szar :D ) -
nú #9846 Merlin most kemény akart lenni, de sajnos nem jött be neki -
Loco #9845 A pc-s kiadas mellett talan meg az szolhat, hogy relative aktivabb az a community a kozossegi mediaban (konzolos vs. pc-s forumok), ez nem kicsi utomarketinget csinalhat a konzolosnak. Siman el tudom kepzelni, hogy a pc release kornyeken belendul a konzolos eladas. -
#9844 2010 után meg már nem vehette meg senki pc-re, ugye.. sőt digitálisan se.. :DD -
Ezt a statisztikát INNEN vetted? Mert ez csak dobozos, és fals is, hisz globálisan azt mondja: 787,428 lett eladva, európában pedig: 718,796
Tehát európán kívül 70k-t adtak el?Illetve steam sale-en boldog boldogtalan megvette már, így biztos jóval nagyobb ez a szám...
érdekesség képpen, steamen a top100 játszott játék közt most is ott van. -
#9842 ugye nem vgchartz? mer' az annyi sebből vérzik, h szóra sem érdemes :)
egyébként nem is az a lényeg, hogy maga a port veszteséges-e önmagában - a kérdés az, h az az X ember más projekten nem hozott volna-e nagyobb hasznot.... (pl egy korábbi gta5 megjelenés vagy egy kieg a gta5höz, stb stb stb) -
TomStorm #9841 Hát az tényleg gyenge.Most még ehez hozzájön jobb esetben 1-2 milla next-gen eladás is (ha lesz upgrade prevgen.-röl akkor jóval több is).
PC tulajok örülhetnek ha ezt a részt még megkapják -
#9840 a stúdiók külön-külön projekteken dolgoznak, egymástól teljesen függetlenül.
Azért ha mondjuk az egyik stúdió portol egy játékot, a többi még nem áll le a munkával.
Az általad felhozott példa nem vetíthető ki, egy olyan vállalatra mint a rockstar.