27719
  • Overburner
    Ezért adják ki 6-8 hónappal később miután lecsengett a konzol téma. De ki adják és ezen a hangsúly. :)
  • MerlinW
    A helyzet, hogy az amerikai eladások számítanak elsősorban. Amerikában pedig a játékosok 70-80%-a konzolos. Tehát a PC abszolút másodlagos a számokat tekintve.
  • Overburner
    Én se fogok konzolt venni miatta az tuti, ha nem jön ki leszarom lesz más.De a Rockstar se hülye és nem hagy ki egy ilyen bevételforrási lehetőség és most ne jöjjetek a hülye kalózkodással, mert a konzolokon nincs kalózkodás ugye? Szóval én csak azokat a tényeket közöltem amiről ebben a félévben olvastam kb. De egyesek ezt már mellveregetésnek észlelték a radarjukon és muszáj volt beszólnia. :)
  • greg benz
    Írásod minden sorát aranyba önteném, ámen :D
    úgyis szebb és jobb lesz a PCs verzió, de most el vannak telve magukkal, hogy ők, mint konzolosok rég verhetik a játékra a brét és ezért magasztosnak érzik magukat.
  • MerlinW
    "...miért ne jönne ki.."

Pénz barátom. PÉNZ. Van az a pénz, amiért a Windows-t sem adnák ki PC-re. A GTA is ki fog jönni, majd ha a kiadó úgy látja megéri nekik.
  • gumikacsa
    Whooo...
    -Bibibí, mi már jáccunk vele!
    -De bibibí, nekünk meg szebb lesz, jobb lesz....
    ovi kiscsoport.

Ha megjelenik, megveszem, ha nem, kihagyom, konzolt ezért biztos nem veszek, mert csóró vagyok. Vagy gazdag, de zsugori, mindegy. :P
  • Overburner
    Na megjöttek a konzolok védelmező angyalai. Sok-sok cikket olvastam róla nem csak magyart hanem külföldieket is egészen azóta vagy még az elött óta mielött kijött a GTA V konzolkra. Több megjegyzés is volt arrol hogy az XBOX360 és a PS3 nem birta volna el a GTA V-öt úgy ahogy ök szerették volna megcsinálni ezért kompromisszumokat kelett kötniük. Ebböl az jön le drága barátaim hogy ha PC-re kijön már miért ne jönne ki amikor bejelentették régebben hogy minden számottevő alkotásuk meg fog jelenni PC-re akkor ott már nem lesznek olyan határok mint a Xbox360 és PS3 esetébe. Valszeg amikor majd kijön PS4-re és XBOX One-ra arra is már lehet a PC-s nél jobb verizót fognak odadobni.
  • MerlinW
    Hagyd, fogalma sincs miről beszél:)
  • Doog
    PC-n több effekt lesz? Honnan tudod mi lett butítva? Egy igazi fejlesztő veszett el benned... Ki mondta hogy lesz PC-re? :D
    Nem tudom mi ez a PC-Konzol össze hasonlítgatás mikor még nincs is mit hasonlítani... :D
  • Overburner
    Végülis csak a törés lett lebutítva, időjárás elemek fele ki lett kapva de lehet "csak" 1/4-e,csomószor alig tölti be a mappot a konzol, kevesebb gyalogos,jármű. PC-n több effekt is lesz kb. Plusz ami még nem jutott eszembe. Minőségért cserébe várnunk kell ennyi. :D
  • JaSoN HuNTeR #9992
    Aha, de még mindig ők vannak jobb helyzetbe mert ők játszhatnak a GTA Vel. Amúgy ha jön PCre kb megegyező lesz a grafika stb, szóval semmivel sem lesz jobb nekünk...
  • Overburner
    Mi rá érünk, de legalább nem egy Bétát vettünk amiben az elemek fele le van butítva. :)
  • Tikal #9990
    szivesen, további kellemes várakozást a bejelentésre :)
  • Ironman2
  • Overburner
    PC-re már Xbox PS megjelenés elött elkezdték valamikor jóval a fejlesztést. Nextgen akkor még nem igazán volt. Amikor kijött megjelenés elött 3-4 nappal a torrentoldalakon az XBOX 360 változat abba volt 1 XML fájl valahol amit én el is olvastam és tele volt PC-s bugokkal javitásokkal meg stb. Szal nem az a kérdés h lesz e PC-re hanem hogy mikor. Next gen re valszeg csak PC után valamikor dobják ki. Szerintem. :D
  • TomDantes
    Hm...ja a Red dead redemption is hogy meg jelent bár nem tudom hirdette-e az amazon.
  • greg benz
    Akkó bizony nyeljék be tövig a kékeres méterest
    Bár azt is figyeljétek meg, hogy next-gen konzolra nincs listázva.
  • Overburner
    Megjegyzem nem 1 játék volt hamarabb felrakva Amazonra mint hogy bejelentették PC-re vagy akárhova. Szoval nem ez lenne az első ilyen eset. Nem kell le írni a dolgot teljesen de örülni se kell. Majd kiderül.
    Szerintem egyetlen esetben lehetne hitelt adni ennek az egésznek: ha következetesen március 12 lenne írva megjelenésnek a játék mellé. Ha jól látom semmi nincs. Case closed
  • MerlinW
  • greg benz
    Pont ezt akartam írni, hogy azért az Amazon nem valami fiszfasz webshop, szóval fura lenne ha ők hülyét csinálnának magukból..na mindegy, türelem, oszt meglátjuk rózsát-e terem :D
  • Overburner
    Amazon azért annyira nem hülye de én se hiszek benne amig be nem jelentik normálisan.
  • TomDantes
    Persze bejelentve sincs, de érdekes, a steam-ben nincs GTAV...ha lenne PC-re előbb-utóbb ott megjelenne , persze a bejelentés után, de nem holmi hülye boltok állítólagos előrendelése a bizonyíték...
  • Overburner
    Nekem 8 csak ne 18k legyen. xD
  • ProGabe #9977
    Amíg nem lesz fenn ITT, addig minden csak pletyka!
  • MerlinW
    Azt, hogy a PC Guru is lesüllyedt a Gamestar szintjére.
  • TomDantes
    Semmit. Körülbelül madarak röpte jóslás szintű dolog. Ilyen jel, olyan jel, marhaság. Nem tudnak meggyőzni arról,hogy lenne PC-re.
  • greg benz
    Ehhez mit szóltok?

Persze nyilván sem sem jelent még semmit...
  • mester1987
    Grand Theft Auto V Megateszt - akit esetleg hasonlóan, mint engem érdekli a teszt...
  • LocalPatriot
    Köszönöm!
  • JaSoN HuNTeR #9971
    Konzolos fórumba talán tudnak segíteni. Nekünk még nincs meg a játék :(
  • LocalPatriot
    Nincs senki aki segítene???
  • Snexi
    lesz,megírta a gémsztár
  • Bal0924
    Sziasztok!
    Akkor most lesz GTA5 PC-re?
    Annyi hülyeséget olvastam hogy már nem tudom..
  • Ironman2
    http://www.pcgamer.com/2014/01/17/gta-5-bug-log-lists-pc-version-and-directx-11-effects/
  • Robi546
    Jah bocs,elolvastam csak Windows-on,de akkor GTA IV Multi se lesz (bár nem is jó meg nem is játszanak rajta szerintem)
  • Robi546
    Kitudja,valamiféle marketing. :D Amúgy akkor hogy,nem lesz XBOX 360-on multi se ha lelövik a LIVE-ot ? (Ha igen akkor jó hogy PS3-at vettem. :D)
  • LocalPatriot
    Üdv!

Egy kis segítség kellene az online-al kapcsolatban. Jelenleg 24-es vagyok, és az a gondom, hogy egyszerűen nincs pénzem, valamint semmi új küldetést nem kapok. Bármelyik embert hívom fel, mindig ugyan azokat adja. Lvl 5-ös pl... Aztán, ha mission.ba csatlakozok, akkor is mindig ugyan azokba tesz be... mit csinálok rosszul?