27719
  • Szabi #9963
    off :)
  • TomStorm
    Tippre sz.tem kiadják nyáron X1+PS4-re,bundle is jól hozna nekik akár régi konzolról upgrade(bár ez utóbbi nem biztos,hogy lehetséges már,mert semmi pass.nincs hozzá).
    Azt eldönteni nem lehet melyik hozna többet nekik,ugye aki megvette az nem fogja megint beszerezni cur.gen-re vagy konzolosok többségének van PC is hát az se hiszem,hogy meg fogja venni ismét.

Legjobb ha együtt adnák ki és upgrade lenne 2-3 ezerért
  • shaddam
    Nem törölték a videót, tehát fake
  • speed01
    Nem unjátok még a fake fosokat? :D
  • arty
    kérlek, ne már.
  • kifli
    nextgen konzolokra lehet tudni mikor jön? Szerintem ha jön pc-re akkor azzal egy időben vagy utána.
  • JaSoN HuNTeR #9957

6 perces PC gameplay.
  • TomDantes
    Láttam, de ettől függetlenül ez a indoklás? Levették ,tehát valódi? Ezek hülyék vagy mi? Nevetségesek.
  • MerlinW
    Shaddam linkelte a videót. Arra a Box-os videóra van ráeffektezve a PC-s felület és a kamera effekt.
  • Rayden02
  • TomDantes
    Nevetséges

Törölték a videót...következtetés...elismerték hogy a videó a pC-s vcerzióból való...

Sőt reggel a galambok röpte is erre utalt, és Mrs.: Mary Blumen a Rockstar 5. emeletén dolgozó takarítónő megjegyzése is erre utal( és véletlen, hogy 5.-en dolgozik?)
  • shaddam
    1 perc 57-től nézzétek :D
  • shaddam
  • VJP
    Ja hogy lehet saját szervert indítani amin beállíthatom, hogy privát vagy public? Akkor nem értem miért sírtak emberek azért, hogy nem tudnak kocsikat eladni pénzgyűjtés céljából mert valaki mindig kilőtte őket.. miért nem indított egy privát szervert amire nem hívott meg senkit? Valamiért én azt gondoltam, hogy belépésnél három választási lehetőség van: random vagy haver mellé DE! random szerverre vagy privát Crews. Ha a Crews tele van indul egy második és lehet a kettő közül választani.
  • Tikal #9949
    egy szerveren max 16 ember, annyi privát session inditottok amennyit akartok, de egy szerver max 16 ember! Ha 160-an vagytok akkor 10 szerveren lesztek, de nem látjátok egy mást, nem halljátok egymást. Egyébként sem értem mit akarsz :)

a játékot elinditod, kiválasztod hogy public vagy invite only session, behivod a barátaid és játszotok.
  • VJP
    Akkor ha egy Crews-en belül 14 ember ezt akar csinálni, 15 ember azt akar csinálni, a maradék 7 meg csak egy szerveren akar lenni a többiekkel, akkor párhuzamosan 3 privát szerver fog futni 1 Crews-en belül? Vagy van 1 privát 16 embernek azt osszák be, a maradék meg megy randomba?
  • Tikal #9947
    max 16
  • Evoluti0N
    Biza. Games for Windows Live játék már nem fog megjelenni. Lassan megszűnik a Live. Az eddig megjelent játékokról is már leszedték, lassan leszedik a védelmet.
  • wollnerd #9945
    De hogy lehet Games for Windows Live-s, mikor a Microsoft 2014 július 1.-én leállítja ezt a szolgáltatást??!!! Forrás
    Sajnos, ez is kamu lehet! :(
  • VJP
    Értem köszi!
    Még két dolgot kérdeznék: Mekkora a szerverek max létszáma? Illetve ha a Crews nagyobb akkor nem tud a teljes "csapat" fent lenni egyszerre 1 szerveren?
  • Evoluti0N
    A SR4 az a SR3 akart lenni.
  • Evoluti0N
    Én azt mondom, hogy a GTA V mindent ver. Mármint a GTA stílusú játékok között. A IV nagy csalódás volt számomra (nem a szar port miatt, volt sokkal több baj is vele) és mind a SR 4, vagy a Sleepling Dogs jobban tetszett, de az 5. rész kárpótolt mindenért. Annyira , hogy az már .
  • Tikal #9941
    Mafia rövid, szinte semmit nem lehet csinálni, nincs multi. GTA IV-et talán veri, de az V-t nem :)

Sleeping Dogs az tényleg jól sikerült, a gagyi arcade auto irányítás ellenére is jó kis játék volt.. de a GTA V-t ez sem veri.
  • TomDantes
    Király meg is veszem, már le is van árazva, pedig még se jelent!
  • Robi546
    Ma küldték a körlevelet a Progamingshop,hogy 2014-ben milyen játékok lesznek,erre felrakták az oldalra az XBOX ONE és PS4 és PC verziót,oda írták hogy június,ami nem igaz legalábbis PC-re még lehet de next genre tuti nem j>ön még szóval elég nagy kamu.

LINK

Szlovák oldal mivel ide regisztráltam (itt lakom) de a lényeg látszik.
  • MerlinW
    Ohh, rengetegen. Ebben a topikban is vannak olyan elborult GTA rajongók, akik szemrebbenés nélkül előrendelnék, ha lehetne:) Én akkor sem rendelek elő játékot, ha már bejelentették, amióta divat ez a félkészen adunk ki minden szart (Rome 2, Diablo 3 szerver hibák, a bugos Dead Island, a még bugosabb BF4, valamint a toplistás X Rebirth - és még sorolhatnám). Ráadásul most megy ez a kickstarter téma is, ahol boldog, boldogtalan fizet komolyabb összegeket a még csak vázlat szinten létező játékokért... Lásd Star Ciizen ahol külön vásárolják 10-20 eurókért az űrhajó modelleket, amikkel még repülni sem lehet, csak nézegetni őket egy hangárban. Besz*rás.

Pont most linkelték az EJ topikba TB videóját, amiben erről beszél, jól. Egyébként Stockholm szindrómának hívják a jelenséget - védesz, dicsérsz valamit ami nem jó, csak mert te fizettél érte és ezzel húzod a gödörbe a többieket is - :)
  • Borg
    Sleeping dogs? Na nebassz már fel...
  • TomDantes
    De amúgy ki lehet olyan hülye, be nem jelentett játékot elővásárol és fizet érte?
  • TomDantes
    Az ilyen dolgokra az jut eszembe, van egy rokonom, ruha boltban dolgozik, hát hogy mire meg nem tudják őket büntetni, a kedvencem, hogy a zokin legyen rajta magyarul ,hogy zokni. Ja, lehet valaki a fejére húzná. Nem ugyanaz a két dolog persze, csak azért a játékok esetében is lehetne valamiféle szabályozás, akár hazai, akár eu-s, vagy tudja a franc milyen szinten. És nem csak ilyenekre gondolok ,hogy a be se jelentett játékot már hirdetik.

Na mindegy, végülis nem probléma, vihar egy pohár vízben, és a GTA V eközben továbbra se jelent meg, és ez a lényeg.
  • MerlinW
    Nem teljesen tisztességes ez igaz, de ezt csinálja mindenki már régóta, még az Amazon is:) Ez van. Ezt csak azok veszik a szívükre, akik éppen hájplázban égnek:) A már kellemetlenebb, mikor egy be nem jelentett játékot elő lehet vásárolni pl. Amazonon, majd mikor kiderül, hogy nem lesz játék, persze visszakapod a pénzedet. Viszont addig is az Amazonnál kamatozott. Szóval megy a biznisz mindenhol, a mai világban minden fillért meg kell markolni, akár tisztességes akár nem. A lényeg, hogy legális legyen:)
  • TomDantes
    Igaz, ebben van valami. Csak a tisztességes az volna, ha jó nagy betűkkel ott lenne: Még be sincs jelentve. Oké, lentebb írják, de attól még pofátlan üzleti magatartás.(persze ha mégis bejelentenék:lám mi megmondtuk előre...)
  • MerlinW
    Marketing. Ha beírod a google-ba hogy GTA5 PC akkor kidobja a CDG oldalát, ami nekik pénz. Amíg nem lehet fizetni érte, addig nincs gond. Ha viszont lehetne, akkor nyugodtan fordulhatnánk a fogyasztóvédelemhez.
  • TomDantes
    Igazából csak azt nem értem, például a CD.galaxisnál mi a túrónak van a kínálatában ,hogy PC-s verzió? Miközben be sincs jelentve ( szerintem nem is lesz) Egy ilyen cégnél nincs egy hozzáértő ember, hogy hm, ne legyen már egy olyan termék a kínálatunkban ami nem is létezik, sőt bizonyára nem is fog?

Minta egy autógyár, olyan autókat is katalógusba tenne, amit még le se gyártottak, és tervben sincs.
  • MerlinW
    Nálam is a Mafia, Sleeping és a Saints Row sorozat is magasan veri mindegyik GTA-t.
  • TomDantes
    Hát nem tudom a Mafia mennyire nevezhető annak, de nálam magasan verzi azösszes eddigi GTA-t, már ami PC-re megjelent. Sőt, a IV-nél nekem a Sleeping Dogs is jobban tetszett. De ízlések és pofonok.
  • bakvarnyu
    Nincs olyan,hogy GTA pótlék Akármelyik sandbox játékot próbáltam, egyik se ért a közelébe se.
  • TomDantes
    Szerintem nem lesz PC-s verzió. Ja, mint a western játékük mi? Mindenféle felröppenő álhírek...és semmi nem lett belőle.
    Majd hivatkoznak a GTA IV-re, kiadtuk PC-re, a de PC-sek csak morogtak hogy szar, túl nagy a gépigény...kiadjuk és nem tetszik? Akkor az V. részt ki se adjuk.
    Meg majd a warez-kártya ,ami baromság, mert akárki akármit mond, PC-n is van sikeres játék, csak megfelelő tartalom megfelelő áron, normálisan tálalva. Akkor sikeres, a warez ellenére is.

De inkább arról van szó, mire fordítsa a cég az erőforrásait? A next-gen konzolokra , vagy PC-re?
    Xbox one -ra és pS4-re adjuk-e ki, vagy PC-re? Biztos nyereséges lenne a PC is, de a két konzol több nyereséget hozna. Egyszerű, el is dőlt a dolog.

Ha lenne GTA V PC-re, már bejelentették volna, hogy kiadtuk konzolra, fél él múlva jön a PC-s verzió. Szokott olyan lenni ,hogy PC-s verzió később adják ki, de legalább bejelentik.
    Nem lesz szóval.

Lesz Watch Dogs valamikor, az PC-re is jön, GTA pótléknak, akkora gépigénnyel, hogy beszarik tőle mindenki. Ez van.
  • LeWyTy
    Ez olyan kamu mint az állat.
  • mester1987
    Igazából is-is!
  • TomDantes
    Mármint mi osztja meg az embereket? Hogy van aki elhiszi valódi a videó ,és van aki nem?