Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS4 irányítója javult, de a 360 padját (és talán a one-ét se) nem éri utol, az fix 😊
Forza.
OFF
Bár Xbox One-om egy ideig nem lesz fõleg, hogy a jelenlegi RGH-s boxom sincs még 1 éves. A One egyedül a BD (+3D) olvasás/lejátszás miatt érdekel egyelõre, de nyilván elsõ gen-t nem veszek...szívják csak azok a gyermekbetegségeket akiknek ennyi fölös pénzük van.
Am PS3-am nincs...és nem is veszek már, viszont a PS4 szimpi kivéve a controllerüket. Nem volt még PS-em csak vendégségben játszottam párszor, de elég nehéz lenne megszokni. A Boxnak sokkal kényelmesebb/logikusabb szvsz.
ON
Visszatérve...GTA4 nem volt azért annyira smooth szerintem. Nem volt kiforrva még az a motor. RDR miután nem volt annyi izgõ-mozgó ember,tárgy miegymás egy helyen!! ezért nem lehetett érezni semmi apró lagot sem. GTA-ban jóval több "élõ" dolog volt egy adott pálya részre viszonyítva ezért is félek.
Amúgy nagyon megörültem amikor az egyik videóban megláttam, ahogy a piros lámpánál nyílik le a cabrio teteje. Ilyen a 4-ben nem volt emlékeim szerint.(mmint az alakítható/mozgatható fícsör autóknál stb) SA-ban lehetett a targoncával ökörködni meg pótkocsit felkapcsolni vontatóra...ezek nagyon hiányoztak nekem.
Autók módosítása is nagyon nagy PLUSZ remélem a motorokat is lehet kicsit variálni azok közelebb állnak hozzám.
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
szerintem.
de ha mást is játszanál rajta, akkor addig le lehet tolni az eddig kimaradt konzol-only játékokat 😊
Forza.
Én azon filózom, hogy vajon hogy fog futni a boxon. PS3 és Xbox360 között hardveresen nem sok különbség van én úgy tudom és egyiken is másikon is van jobban/szebben sikerült port. Pl Grid2-rõl néztem tegnap egy videót ahol egyszerre mutatják a két konzol gameplay videóját és a box ezereszer szebb részletesebb ugyanakkor láttam már olyat, hogy adott esetben a PS szebb.
Remélem nem fog akadozni (elég smooth lesz) és jobban lesz optimalizálva, mint a 4...még két hónap. Szabit kéne kivenni rá <#idiota>#idiota> csak még kérdéses, hogy mikor jön a virágbolti verzió. <#circling>#circling><#fejvakaras>#fejvakaras>
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
GTA is, a RDR is Rockstar mû. Igazán csak rendelném elõ 100%-kal, ha benne lehet-e. RDR-t gyorsan megtudtam szokni az xbox-on.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
http://9gag.com/gag/5135249
az elõzõ részekben is eltelt így sok-sok idõ... 😄DD
"Nulla tenaci invia est via"
Jármûveid benzintartályát meglékelheted -- ez feltételezhetõen nem szó szerint értendõ, majd behajthatsz ellenfeleid közé, és tisztes távolságból meggyújthatod a hátrahagyott benzincsíkot, ami az autó felrobbanását eredményezi. Ezt már a CVG-s srácok is megerõsítették egy videójukban.
Több száz kiegészítõ érhetõ el Chop számára.
Ha Chop elveszik, vagy meghal, akkor vehetsz új kiskedvencet a kisállatkereskedésben. A gameplay videóban látható is volt egy ilyen üzlethelység, de egyelõre nem vehetjük készpénznek az információ hitelességét.
A levadászott állatok húsát eladhatod farmoknak/gyáraknak, melyek tulaja a Burger Shot. Ez jellemzõ a Rockstar szatirikushumorára, de nem megerõsített.
Autódat leparkolhatod parkolóórák mellett is, azonban ha nem fizetsz a parkolásért, akkor elszállítják kocsidat a városi telephelyre, ahonnan csak pénz fejében válthatod ki szeretett jármûved. (Ennek nagyon kacsa szaga van.)
A vízalatti küldetéseket a Rockstar különálló játékként emlegeti."
"
A karakterek különleges képességét az L3-mal lehet aktiválni (bal stick lenyomása).
Franklin az elején az alvilági ranglétra alján kezdi, és egy Simeon Yetarian nevû rámenõs örmény autókereskedõnek "gyûjt" kocsikat.
Ismét használhatóak az ATM-ek a pénzegyenleg megtekintésére. Ha Michael-lel vagy, akkor ki is rabolhatod az automatákat.
Felvehetsz stopposokat, akikkel arra mész amerre akarsz, vagy elszállíthatod az általuk kért célponthoz.
Nincs több netkávézó, helyette a netet a mobilon lehet majd böngészni. (De azért valószínû lesznek laptopok is a mentõhelyeken – szerk.)" mindkettõ copy forrás a GTAPlace...
bár szerintem itt a többség ezeket elolvasta, azért hátha jól jön... egyébként egyre jobban elcsodálkozok hogy mindenre ügyelnek a srácoklányok a R*-nál, ezt a szeptembert már tényleg alig lehet kibírni, pedig egy kiszabott játékról beszélünk csak...
http://9gag.com/gag/5135249
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
legalja cég, de kell nekik a hírverés... hát megkapták 😉
Forza.
ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee
szerintem csak arról van szó, hogy a gta sok ember csõrét bassza, ezért rugják, ahol érik.
Forza.
akor már csak ez érdekel 😄 (ha pöcsöt mutogattak, akkor lehetne már csöcsöt is)