27719
  • MerlinW
  • TomStorm
    Szerintem is teljesen rendben van.Aki nem látja valójában hanem csak nézi az esetleges 480p youtube vagy bármilyen más eszközzel felvett videokat (ugye itt azért kissé máshogy müködik a video megosztás) az inkább hallgasson.
    Várni kell a játékot PC-re nem pedig osztani az alaptalan dolgokat azért mert konzolon már játszunk vele.Vagy talán elnézést kell kérni esetleg ne játszunk még ilyenek mint pl.overburner fórum társunk sem tud?
  • dragon11
    ez vélemény volt b+
  • Rayden02
    A CVG egyik videója szerint (bár csak találgatás) lesz egy úgynevezett "LastGen" opció,amivel lehet váltogatni majd a konzolos és a pc-s minőség között!
  • speed01
    Én pc-s vagyok, de a konzolos grafikával teljesen megvagyok elégedve!
    nem a grafika meg a sok vakító effect a lényeg, hanem a játék élvezhetősége. < Szerintem. > Amúgy DX 11 miatt biztos az lesz, de az lényegtelen. szerintem ilyen hülyeségeken nem kéne oltogatni / szétszedni egymást.
  • Tikal #10038
    mivel is? és ki? én biztos nem, mert abban biztos vagyok ha jön PC verzio az grafikailag jobb lesz, hülye aki ezt vitatja :) Ugyanakkor én most is élvezem a játékot konzolon...
  • MerlinW
    Itt csak az a (nem szeretem ezt a kifejezést) szánalmas, hogy adott egy téma amiről 0 azaz zéró azaz nulla azaz nada, azaz nincs semmi információtok, s ti mégis több száz hozzászóláson át fantáziáltok, képzelegtek, következtettek, hitegetitek magatokat és másokat 20-30 éves fejjel, 5-10 éveseket is zavarba ejtő színvonalon. Ezen gondolkodjatok el inkább a sok butaság helyett. Szerintem.
    nem verem a mellem, csak bírom, hogy ha bármi vélemény jönne azzal kapcsolatban, hogy jobb lesz a PC verzió (és úgyis lesz rajta valami extra), mindig jöttök a kemény szövegekkel
  • MerlinW
    Csak ismét egy dragon11 féle ébren álmodás:) Néha, de gyakorta túlnyomás keletkezik a baromság tárolójában és ilyenkor kifröccsen 1-2 képzeletbeli "tény":)
  • Tikal #10034
    milyen forrás, ez a véleménye :)
  • hugopareiros
    Infó forrása? Vagy ez is hasból jött?
  • dragon11
    1 éves csúszás lesz minimum, eredeti megjelenéshez képest a pc meg több mint 1.5 év.. ink ki se adják, már minek.
  • Tikal #10031
    Mi az hogy mi mg ti? Látod most is csak az ellentét keresés.. ráadásul átmentél bunkóba, szóval bekaphatod te is :))
  • Overburner
    Ja és ti is pontosan úgy irtok mindent mintha tökéletesen ugy lenne minden ahogy ti gondoljátok. Birom hogyha talál valaki valamilyen információt az hülyeség de ha ti találtok valamit az tuti hogy jó. Felesleges kommentet gyártanotok többet mert én ide többe be nem teszem a lábamat. Aki normálisan válaszolt annak köszönöm a beszélgetés a többiek bekapatják a farkmat. Bye. :)
  • Overburner
    Most abba lehetett volna hagyni egymás köcsögölését de ti folytatáttok. Gratulálok fiúk. Föleg hogy bocsánatot kértem olyan dolgokért ami valakit érzékenyen érintett. Faszkalapok. :)
  • arty
    fura, h általában nem konzolos jön verni a mellét... lásd most SE....

(dehogy fura)
  • arty
    szerencsére valaki képben van

(gondolom 100+ óráid vannak mindkét konzolos verzában, a pécést is láttad az otthoni masinán, innen a nagy tudás)
  • Tikal #10026
    Nem mondod, hogy nem tudták megcsinálni olyanra amilyenre szerették volna egy hét éves hardveren, és ezért kompromisszumokat kellett kötniük grafika terén? Megleptél :)
  • Tikal #10025
    te meg már most vered a bréd, hogy majd PC-n neked úgy is szebb lesz.. te sem vagy különb :)
  • Tikal #10024
    :DD
  • Overburner
    1. Ezt nem tudtam még nem sűrűn írogattam ide de a remény hal meg utoljára ahogy mondani szokták. :D
    2. Elismerem. :D
  • Overburner
    Egyáltalán nem vita szítás miatt jöttem és kezdtem el írogatni csak meg akartam osztani az én nézőpontom és az információim amit hónapok alatt gyűjtögettem. Teljesen egyetértek veled abban amit leírtál. Ha valakit rosszul érintett valamelyik bejegyzésem utólagosan is elnézést kérek érte.
  • MerlinW
    1. GTA című topikban sosem lehetett
    2. Normálisan beszélgetni egy témáról csak úgy lehet, ha a beszélgetés résztvevői egyenrangúként kezelik egymást. Az ilyen pedig baromi ritka az interneten. Én, ha normálisan akarok beszélgetni valakivel, felhívom telefonon:)
  • hugopareiros
    Senki nem akar "war"-ozni, csak te (is) szítod a vitát.
    Én örülnék ha ugyanolyan változatban most kijönne PC-re mint ami x360on is van. Nem kell több jármű, se szebb grafika csak jöjjön ki.

Nekem sem ér meg külön pénzt hogy konzolt vegyek, de ha PC-n kijön akkor beszerzem. Viszont eddig minden GTA-t végig játszottam (haveroknál régen volt lehetőség az egyéb platformokon megjelenteket is), így sajnálnám ha pont az elvileg legjobb epizód kimaradna.
  • Overburner
    Képzeld nincsenek. De látom normálisan beszélgetni 1 témáról itt se lehet mert WAR alakul ki percek alatt amikor senki se akar hasonlót létrehozni.
  • Snexi
    nincsenek?
  • TomDantes
    Ez semmit se jelent.
  • Overburner
    Én nekem az tűnik logikus válasznak a "csúszás" terében hogy az Online kezdetben sok problémát okozott számukra és azzal foglalkoztak inkább mint a PC-s portal. De ez csak feltevés mivel NINCSENEK 100%-OS infóim sajnos.
  • Overburner
    Bár azt még mindig nem értem hogy miért vettek fel annyi embert a Rockstarnal a PC-s részleghez ha semmi sem fog kijönni PC-re. Ezt magyarázzátok meg plox.
  • hugopareiros
    Csak mindent úgy írsz mintha az lenne a szentírás és 100%os információid lennének. Ez itt a bibi.
  • Overburner
    Egy statisztikai kimutatást néztem a neten ott írták. Ennyi. RDR-hez nem tudok sok infót. Egyszer olvastam hogy van lehetőség rá én ennyit mondtam csak. A fejemet azért ne szedjétek le LOL.
  • TomDantes
    Egy, nem telt el a kettő között annyi idő, kettő meg mondták hogy nem adják ki.
    És szerintem ha lenne GTAV PC-re már bejelentették volna, de még be se jelentették. Semmilyen bizonyíték nincs a megjelenésre, a mindenféle marhaság amit hírként közölnek, az semmi.
  • MerlinW
    3 hónappal a konzolos megjelenés után bejelentették, majd 3 hónapra rá kiadták.
  • ProGabe #10010
    RDR-re mondták, hogy nem jön. Tök egyértelműen kijelentették.
  • MerlinW
    Ezt te sem hiheted el:) Csak mert ez kb 200 millió amerikai PC játékos-t feltételez, ami hülyeség, hiszen az egész világon nincs ennyi PC játékos:)
  • Overburner
    Mert az LA Noire mikor jött ki? Fogták azt 1x csak kiadták. Sose lehet tudni mikor gondolnak egyet.
  • TomDantes
    Dehogy fogják. Jajistenem de szánalmas még mindig hinni a Red Dead Redemption-ban.
  • Overburner
    Elvileg azt is meg fogják csinálni így utólag PC-re bár annyira nem érdekel engem csak olvastam róla. Rockstar még tavaly több hirdetést is felrakott különböző helyekre hogy keres olyan embereket akikkel lehetővé tehetnék hogy a PC-s portjaik gyorsabban jobban és optimalizálatabban sikerüljenek.
  • Overburner
    By the way: 72% of American households play PC games
  • NEOreg3
    konzolon is van kalózkodás, de azért meg lehet nézni, hogy mégis mennyit adtak el belőle mindezek ellenére (jóval több, mint 20milliót)

PC-re ennek csak a töredéke menne el, még akkor is, ha lehetetlenné tennék a warezt

persze ettől még nyereséges lehet a PC port, azt viszont a Rockstar dönti el, hogy megéri-e nekik (a Red Dead Redemption például nem érte volna meg nekik ezek szerint)