27719
-
TomDantes #10083 De a dolgot tartom, hiába holnap konferencia, nem lesz bejelentés, sőt szó sem esik PC-s verzióról. Lehet, lesz DLC , kiegészítő bejelentés, nex-gen konzol, de erre se vennék mérget, de semmi egyéb, és ennek ellenére megy tovább a most már biztos -reménykedés. Mert hogy valami negyedéves konferencia, és máskor is ilyen konferencián jelentettek be játékokat...de most nem.
De persze ne legyen igazam, jó lenne ha tévednék, örülnék neki, de nem fogok. -
#10082 http://hatalmasviccek.com/?
Aha, persze! -
TomDantes #10081 Ez nem tét, most se írok semmilyen történetet...úgy ezer éve nem. -
#10080 Le vagytok maradva már tegnap bejelentették!!! Katt -
hugopareiros #10079 A tét legyen az, hogy ha bejelentik soha többet 1 sort sem írsz semmilyen regényt, mesét, történetet...semmi ilyesmit. Illetve az összes eddigi írásodat letörlöd/elégeted/megsemmisíted. -
TomDantes #10078 Hohó. Viszont. Holnap lesz állítólag valami Rockstar konferencia, amin azt várják na most, na most jelentik majd be. Mert ilyenkor szokták bejelenteni. Aha. Mibe fogadunk holnap se lesz semmi? Se bejelentés, se semmi?
És persze ezt is jelnek fogja fel majd megint minden újság, meg honlap, és lehozzák nem jelentették be, nem is volt róla szó, de azért biztos lesz, mert erre utal itt néhány jel...aztán persze megint kiszúrnak valami dátumot na akkor majd biztos bejelentik...és ez így megy még egy darabig.
Szóval, ki fogad velem ,holnap se jelentik be, ennek ellenére mégis mindenki biztos lesz benne hogy hamarosan lesz PC-re?
Akármibe lefogadom. -
TomDantes #10077 És ezt a hülyeséget is leközölte minden idióta honlap. Értem én kattintásszám generálás, reklám, hülye hír amit sokan elolvasnak, értem, de ez már olyan szinten szánalmas, hogy nagyon. -
#10076 Na mi van? Azt hittem holnap már játszhatok vele. -
mester1987 #10075 Szombaton meg már játszható :D -
#10074 -
#10073 Péntekről előrendelhető -
#10072 mondta egy elemző.... :) -
#10071 Next Genre is jön a GTA V! -
Ebbe a cikkbe azt olvastam bejelentették hogy dolgoznak a GTA V PC-s verzióján.
Idén jön a Red Dead Redemption 2
"Ezúttal ugyanis arról adtak ki egy jelentést, hogy a csapat nem csupán a Grand Theft Auto V PC-s verzióján tevékenykedik, hanem még idén meg is jelentetik a Red Dead Redemption harmadik részét (a Red Dead Revolver volt a franchise első darabja)"
Angol jelentés -
nú #10069 No shit Sherlock, nézd meg esetleg, hogy a Rockstar North hol is található :D -
#10068 Érdekes, hogy a brit "COLOUR" szót használják és nem az amerikai COLOR-t. -
#10067 nem is tudtam, hogy van 32 különböző szín -
#10066 Rumor – GTA Online Will Support 32 Players On PC -
#10065 A zsarnokgyík és a fosa mindig felbuggyan az sg-n :D Az aláírásom szerintem tükrözi a szintjét o -
#10064 Wut? -
nú #10063 ezennel vége a topiknak -
TomDantes #10062 Jól van na, nem tudtam hogy ilyen közismert híresség netes körökben. Igazi celeb mondhatnám. Azt hittem valami újat fedeztem fel zseniális személyében, és gondoltam megosztom. -
#10061 gratulálok, már van tirexihádé videonk is belinkelve :((( -
TomDantes #10060 Hát van akinek bonyolult
Azárt volt haszna a hülyegyerek videójának is, tényleg úgy tűnik hogy a GTA V fasza játék. A IV sose tetszett, de ez igazán jófélének tűnik.(és tessék ideképzelni egy miért nem jön PC-re sírást). Nekem a kedvenc részem a Vice City volt, persze a nosztalgia faktor miatt is, de a videók alapján legalább olyan jónak néz ki. -
Evoluti0N #10059 Már nem azért, de attól függetlenül, hogy a tavalyi év egyik legjobb játéka lett a GTA V szerintem is, azért annyira nem túl bonyolult. Abból a szempontból összetett, hogy sok mindent lehet/kell csinálni benne, de se nem kimondottan nehéz, se nincsenek olyan dolgok benne, amihez 200-as IQ kell. Nem egy kalandjátékról van szó. Ha valakinek ez bonyolult, az már rég baj. :D -
TomDantes #10058 Én se beszélek angolul, legfeljebb alig pár szót amikor a GTA VC volt új játék, akkor még ennyit se tudtam, egy szót se, és még internet se volt, még se bénáztam így. Pedig fiatalabb lehettem mint ez a nem is tudom minek nevezzem illető most. Jó hát aki teljesen hülye annak a fakocka is bonyolult játék lehet.
Lassan ott tartunk ,hogy nyomd meg az előre nyilat, nahát előre megy! Ügyes! Ez kell az ilyenek miatt, néha eléggé zavaró,hogyha a játékot debil színvonalra lövik be. -
#10057 El tudom képzelni, hogy ez a paraszt nem beszél angolul egy mukkot sem, ebben az esetben tényleg nehéz tud lenni a játék, de ha beszél angolul és még így is nehéz neki, akkor játszon a little big planet-tel, mert egy 8 éves szintjén van. -
TomDantes #10056 Hát az internet egyik ,,hátránya" hogy minden hülye csinálhat videót, írhat blogot, bármit. Oké persze, hát tiltanám én meg senkinek ezt, de hogy ennyi pénze meg szabadideje van erre a sok baromságra. Furcsa embereket vannak. Hú, de tényleg ilyen hülyeségeket összehordani,eddig nem ismertem a csávót, de rakás videója van. És mennyien feliratkoztak rá, most tetszik nekik vagy csak röhögnek rajta?
De azért van ebben ám más érdekes is, túl bonyolult szerencsétlennek a GTA. Namármost, szerintem ezzel nincs egyedül, és a gondolkodásra valahogy genetikailag képtelen emberek miatt jelennek meg az egyre jobban leegyszerűsített játékok, míg végül lassan tényleg ott tartunk, nyomj le egy gombot, dőlj hátra, és a játék kijátszta magát helyetted, és még a buksidat is megsimogatja milyen ügyesen megtudsz nyomni egy darab gombot. -
#10055 Nem értem miért bántod, tehetséges fiatalember
-
#10054 ez egy szánalmas szerencsétlen, ki a faszt érdekel a véleménye? hogy bírtad egyáltalán végignézni? lapozzál. -
#10053 Tirexi az egy szánalmas gyerek, ha még nem ismernéd. Postol minden hülyeséget, amiket vesz, stb. és már a kommentelést alapból letiltja mert tudja hogy csak oltanák az emberek. Régen elég szépen leoltottam, és azzal az érvével volt hogy azért oltják az emberek, mert irigyek rá a pénze végett. ha az anyámékon élősködnék 20-30 között úgy hogy már dolgozok, és játszom azzal a fejem amit az ő pénzükön veszek, szerintem velem és ezt tennék! még ezzel nem lenne semmi gond, csak mellette fórumokon ne játszaná a fejét :) Lényeg annyi hogy Tirexi egy szánalmas ember, és a videói semmit nem érnek kb. -
TomDantes #10052
Azért nem semmi. Nem játszottam a GTA V-el, de ez alapján egy igen rossz, szar játéknak tűnik, ahogy a csávó előadja.
De inkább azt gondolom, hogy nem a játék a szar, hanem ő egy idióta. Nem is értem az egészet. Hogy mi baja van? Nem világos.
Az a probléma, hogy nem annyi a játék ,hogy menj el A pontból B pontba nyomj meg két gombot, és a játék fogja meg a kicsi kacsódat, és vezessen mint egy ovodást?
Az külön poén,hogy a másik haverja, közben talán Skyrim-ozik és minden féle nem a GTA-hoz tartozó blődségeket beszélnek meg.
-
#10051 jaja :D -
#10050 A Beach Bum DLC-nek milyen hatása van az Offline módra? Mik az érdekes újítások? -
#10049 XP??? Jezus.... Azzal már lehetetlen, egyrészt a directx 11 miatt, másrészt max. 3 GB RAM-ot támogat...
A szar Vistának sincs helye.... -
#10048 Vannak benne bakik:
Compatibility
- Windows 7
- Windows 8
- Windows Vista
- Windows XP
:D:D -
#10047 1 pillanatig elhittem :DDDDD -
#10046 És el is fogyott a készlet. Mikor jön a következő cd key generáló szállítmány? :D -
hugopareiros #10045 és dátum is van :D -
#10044 itt -35%os áron lehet előrendelni :DD