27719
  • Skyline
    Egy szóval nem mondták, ugyan ez ment hónapokon keresztül, állandóan valahol megjelent előrendelői státuszban a topikokban meg megt a picsogás...Pontosan ugyan ez ment 1 éven át.
  • JaSoN HuNTeR #10122
    1 kérdés, konzolra hogyan lehet használni ezeket a módokat[Videó]? Eredeti játékkal is mennek?
  • arty
    a hype trainnek mennie kell, abból lesz sok előrendelő és day1 vásárló :)
  • JaSoN HuNTeR #10120
    Nem mondták hogy nem jön. Nem mondtak semmit. Szerintem direkt idegesítik a rajongókat.

Csak a pénz számít nekik.
  • ProGabe #10119
    RDR-nél megmondták, hogy nem lesz. Tök egyértelműen, erről itt nincs szó.
  • Skyline
    Ha lesz azt is rég megmondták volna. Lásd RDR. Nem mondták. Nem is lett.:)
  • Skyline
    Nem azért megy azzal az érvelés mert nem lenne idő népszerüsíteni. Pusztán a rockstar mindig bejelenti mikor mi jön. És jelen pillanatban pontosan ugyan az a néma csönd van mint az RDR esetében ami a mai napig nem jött és nem is fog pc-re....:)
  • hugopareiros
    Amúgy az a vicces, hogy sokan azzal érvelnek, hogy nem fog jönni 1 ideig, mert nincs bejelentve...és nem lenne idő népszerűsíteni.
    Sztem is ezzel a nem bejelentéssel többet beszél róla a média, mintha "noh szeptember 11" és cső.
  • vk90
    Állítom már rég bejelentették volna ha nem lenne ez a nagy felhajtás. Ettől zeng már az internet hogy na majd most bejelentik pc-re, na majd jövő héten.. Szopatják itt a népet plusz még ingyen reklámjuk is van. Miért is jelentenék be túl hamar, jól csinálják.
  • Tikal #10114
    jó sokat idegeskedhetsz :)
  • NEOreg3
  • TomDantes
    Ha nem érted miről beszélek...akkor hagyjuk. Elbeszélünk egymás mellet. Válaszoltam, csak te nem érted, de erről már nem tehetek.
  • TomDantes
    De utálom a TV-s távgyógyítókat is, arra is mondhatod, ne nézd őket, nem zavar. Nem is nézem, de ettől még rohadt csalók, embereket vernek át, hazudnak, a sok hülye meg ámítja magát, és azt hiszi meggyógyul. Hát nem. Persze, a két eset messze nincs egy súlyban , össsze se vethető, mert ezek a ,,gyógyítók" kimondottan károsak, de ugyanazt a emberi hülyeséget használják ki.

Az is igaz, mondhatod, hogy de akkor is, minek foglalkozni ezzel, ha az emberek elhülyülnek, ő bajuk, de szerintem meg nem. Nem jó erről nem tudomást venni és belenyugodni.

A színvonaltalan újságírás meg, ez szintén csak tegnapi példa, a Watch Dogs-körüli hír. Ezt így közölni, ez nem újságírás, ez tényleg a bulvárszar legalja, ahogy kezelik a híreket.
    Erre is lehet mondani, hogy ne olvasd őket, és ez is igaz. Persze, de csak vonjunk vállat, oké szar az egész? Hát szerintem nem kéne
  • hugopareiros
    Én is utálom az emberi butaságot és te is lassan bele kerülsz ebbe a kategóriába. Nem tudsz a kérdésemre válaszolni. Nem volt bonyolult pedig.

Avagy ha tényleg ezért olvasod, hogy felfedezd az emberi butaságot...hát sajnállak érte.

Egy értelmes ember nem b@ssza az agyát olyannal, ami rossz neki.
  • TomDantes
    Lehet téged nem idegesít, de engem igen. Kurvára utálom ha az emberek minimális szinten se hajlandóak gondolkodni, hanem idióta birkaként viselkednek, valamint a másik fele, hogy nincs , megszűnt nem létezik színvonalas PC-s újságírás. Mondjuk ez utóbbi nem lenne elvárható?
  • hugopareiros
    Tehát az emberi butaság miatt (ami megőrjít téged) olvasod a cikkeket és foglalkozol a témával.
    Ne haragudj de ez elég nagy ostobaság. Bár lehet szereted kínozni magad.
  • TomDantes
    Mert utálom egyrészt az önámítást, az emberi butaságot, hogy az emberek a saját szemüknek se hisznek, nem gondolkodnak, csak óh, biztos így lesz mert...mert öööö...csak. Gondolkodni kéne. Felébredni. Értelmes emberként viselkedni, nem pedig, hú hát izé biztos lesz...és tényleg nem a GTA a lényeg itt, hány és hány esetben minden évben van egy-két ilyen cím, amimiatt megy a faszakodás egy évig, hogy biztos lesz. Pedig nem. Nem igaz, nem lehet tanulni , gondolkodni? Lassan oda jotunk, tessék itt egy kis varázsbab , ültesd el, és akkor ki nő belőle a PC-s verzió...basszus! (de tényleg , nem ez az első eset, ugyanígy kurva idegesítő a biztos lesz Half-Life 3, mert össze adjuk a betűket akkor az jön hogy ki hogy..áh, szart! és nagyon sok példát lehetne sorolni)

A másik, elvárható lenne egy bizonyos színvonal a PC-s újságírásban. Nem az, hogy heti három semmit mondó hamis kamu hírt generálnak, értem én, ezzel növelik a látogatottságukat a honlapok, ami nekik bevétel. De újságíróknak tartják magukat? Lassan a PC-s híroldalak újságok a Story meg Blikk színvonalat érik el, hogy izé Zámbó Jimmy látta a jetit a múlt héten.Kókler banda.

Szóval, röviden: az emberek gondolkodjanak, a cikkírók meg érjenek el egy minimum színvonalat.

(de persze lehet tévedek, és ne legyen igazam, blabala, tényleg örülnék neki, ha megjelenne mégis megvenném természetesen de ez mese kategória)
  • ldavid
    ez mondjuk a szokásos, 'nem mondunk semmit, de jönni fog duma'

When asked about GTA V on PC during a financials call on Monday, Take-Two CEO Karl Slatoff commented, "At this point there's really nothing for us to say about that."
  • hugopareiros
    Amúgy ha ennyire meg vagy erről győződve, akkor miért nézed a híreket ezzel kapcsolatban? Miért írsz ide? Miért foglalkoztat egyáltalán a téma?

ui: Én sem várom elvakultan. Ha jön jön, ha nem nem.
  • TomDantes
    Téves logika. Épp ellenkezőleg. Ha terveznék kiadni, már rég bejelentették volna. Szeptemberben jelent meg, most meg február van. Vagy te ég Red Dead Redemption-ra is vársz? Ébredj fel a mesevilágból.
  • Ironman2
    Ha nem lesz,már rég megmondták volna!
  • TomDantes
    Nahát, nahát semmi bejelentés, mily meglepő. Nem mintha örülnék neki, és sajnálom, hogy igazam lett, bár bejelentették volna. De remélem euztán a sok hülye idióta végre felébred és felfogja:nem lesz! Várhatnak ítélet napig, de ahogy reggel átfutottam a különféle fórumokat, a többség még mindig reménykedik. Biztos lesz, ez nem is kérdés...ha majd nyíltan beleordítják az emberek képébe a kiadó , hogy nem lesz, akkor elhiszik? Bár szerintem akkor se. Mindezzel együtt a kiadó megmondhatná, nyíltan hogy nem lesz, minek ez a hülye hozzáállás? Hagyják a sok hülyét, az önámításban. Ezt nem látom be mire jó.
  • akyyy
    ezt csaj vezeti? akkor valami multis móka? meghekkelve? vagy hogy van ez?
  • Szabi #10100
  • ProGabe #10099
    Ha már elkezded, fejezzed be:

Nanananananana-nananananan-BETMEEEEEEEEEEEEEEEN!

Amúgy semmi.

^^
  • J i GS a W
    na?
  • mester1987
    DLC-kkel?
  • Tikal #10096
    melyik évben? :)
  • BoneDragon
    Szerdán hozza a futár.
  • Rayden02
    "By the way, nothing important but AMD removed GTA V profile from their latest beta drivers again."
    Source:GTAForums

• Tikal #10093
    na, előrendelte valaki?:D
  • wollnerd #10092
    Jaj, mit találtam....
  • wollnerd #10091
    WTF???
    Igaz, már GTA IV-hez is megjelent már a water (flood) mod.
  • TomDantes
    Ja, én tudom, csak sokan számítanak rá, hogy lesz valami, de annyi lesz amit te is írsz, mennyit adtak el, és ennyi. Utálom az önámítást meg a kóklerséget, sarlatánságot, na most ez GTAV várása önámítás, asok hülye honlap és újságíró aki hajtogatja hogy de majd csak lesz, pedig közel áll a csaláshoz, kóklerséghez, ahogy tetszik. De bár tévednék persze.
  • Szabi #10089
  • ProGabe #10088
    Jah, ez csak egy beszámoló lesz a részvényeseknek. Mondjuk egy nagyobb bejelentésről tudok, ami ilyenen történt meg - élőben láttam, pontosabban hallottam - nevezetesen Mike Morhaime vázolta fel a Blizzard terveit X hónapra előre és tök nyugodtan, semmi extraként, a felsorolás közepén benyögte a Dio3, vagy az Sc2 megjelenésének időpontját :D

Amúgy nem kell sokáig fennmaradni, csak 22:30-ig, ezeket meg gyorsán le szokták zavarni: X milliárd a GTA V-ből, meg pár millió egyéb szarokból! Örülünk, Vincent? :D
  • TomDantes
    De ha jól olvastam-akit érdekel nézzen utánna- holnap délután 4.30-kor lesz, és ha nem tévedek 6 óra az eltérés, aki hát kíváncsi a konferenciára nagyon az maradjon fenn holnap jó sokáig, de inkább az alvást javaslom.
  • TomDantes
    Itten van ni

De ez nem érdekes szerintem, minden cég szokott időnként konferenciát tartani ahol elregélik mi volt az előző időszak üzleti mérlege, stb.
    Csak az nem lesz amit mindenki vár de ezt követően még legalább másfél évig megy majd hetente! újabb és újabb ,,hírekkel" hogy majd biztos lesz. És ez olyan hülyeség, ez a majd-csak várakozás.

Emlékeztek a GTA IV-re? Akkor gondoltam hogy nem lesz több rész PC-re. Botrányok, nyavalygás, optimalizálatlanság, problémák. akkor nesztek, nem kaptok részt. Nem ez a első ilyen eset.
  • ProGabe #10085
    Valami linket dobjál már erről a konferenciáról!
  • hugopareiros
    Akkor...nem írsz ebbe a topikba soha többet? Ez jó?