27719
  • TomDantes
    Hát ez sajnos megint csak egy újabb semmi.
  • Rayden02
    Azért ez a petíció sem semmi!
  • xalyy
    Kifflom!
  • Rayden02
    GTA V: A Rockstar embere a PC verzióról
  • Robi546
    Én szerintem úgy gondolja hogy szereti a GTA -t meg tetszik neki,de azért mert nem adják ki PC-re,nem fog konzolt venni. Egyébként meg én is így voltam,hát most volt karácsony,Singlet már kitoltam PS3-on. :D
  • Evoluti0N
    Nem akarok beszólni, de a mondatod második felével ütöd az elsőt.
  • Seangaijin
    Én azt már nem tudom
  • wollnerd #10156
    Akkor nálam miért nem?
    Várok perceket is, semmi. Ctrl+F5-tel sem.
  • Seangaijin
    A Chrome is mutatja....
  • Coral Springs
    Ezzel én is így vagyok. Nagy GTA rajongónak tartom magam, de se eret vágni, se konzolt nem fogok venni miatta. Vannak jó játékok a GTA -n kívül is.
  • Coral Springs
    A lónak két oldala van ugye. Az egyik oldalon pletykálnak, a másik oldalon meg teljesen megvannak győződve arról hogy nem lesz PC verzió.
  • Borg
    Aztán ha elérik az 1 milliót, akkor mi lesz? :D
    Úgy szarja le bárki ahogy akarja...
  • Fpocok
  • wollnerd #10150
    Csak a Firefox és az IE mutatja a jelenlegi aláírások számát. Google Chrome nem.
  • JaSoN HuNTeR #10149
    Sign this petition
    with 667,498 supporters
    332,501 NEEDED

Nézd meg újra.
  • DarkSector
    Eddig jó....:DDDDDDDDD

• arty
    :DDD
  • JaSoN HuNTeR #10146
    GTA V PC petició.
  • MerlinW
    Ha te a grafika miatt akarsz GTA-val játszani.. nos.. szerintem be tudod fejezni a mondatot:)
  • Snexi
    mondom ezt ps3 tulajként
  • Snexi
    pc-s szemnek akkor is bántó a konzolos grafika.Persze a 4-hez képest gyönyörű az 5 de pc-n és nextgenen ütne igazán
  • MerlinW
    30k alatt lehet venni használt Box-ot... ha valaki annyira GTA őrült az vesz egyet:) Nekem mondjuk teljes az életem GTA nélkül is.
  • JaSoN HuNTeR #10141
    *PC-s verzió.
  • JaSoN HuNTeR #10140
    Azt nyilatkozták hogy max akkor lesz PC-s mód hogyha megéri nekik?

Szóval srácok sajnos nem lesz :(
  • arty
    :D
  • wollnerd #10138
    [URL=http://www.gamestar.hu/grand-theft-auto-v-kiszaradtak-san-andreas-tengerei-video.html]"Sivatag" mod[/URL]
  • TomDantes
    Egyébként szerintem azért nem mondják ,hogy nem lesz, sőt semmit se mondanak, mert nézzük csak: egy rakás honlap újság folyamatosan cikkezik a GTAV-ről, ami nekik jó. Az hogy sokan várnak a bejelentésre, de ők mégse mondják meg, fenn tartja az érdeklődést, és ezt lehet fokozni a ,,kiszivárgott" jelekkel, meg néha egy kétértelmű nyilatkozattal.

Ha októberben azt mondták volna: nem adjuk ki PC-re, nem foglalkozna a gamer világ egy jelentős része napi szinten a dologgal.

Ez egy fajta hírverés nekik, elérik azzal hogy semmit se tesznek, mégis velük foglalkozzanak. Hát nem megéri? Jobb mind drága pénzen reklámokba ölni pénzt.

Száz szónak is egy a vége, ha ki akarnák adni, már lett volna bejelentés.

Mindenesetre, akinek új nyitott világú autós játék kell, ott a Watch Dogs, az majdnem mindenre megjelenik, jobb lesz-e mint a GTA, hát nem tudom. Majd kiderül.
  • TomDantes
    Azért nem egészen, én emlékszem csak most lusta vagyok előkeresni,volt róla hír, amikor vége kibökték hogy a RDR2 nem lesz, bocs, ez van. Hogy ez mennyivel volt a konzolverzió megjelenése után, és meddig nem mondtak semmit, azt nem tudom.
  • shaddam
    Ennél leljebb akkor mehetnénk ha tirexi írná a hírt
  • arty
    gémszar vgchartz infokat közöl?

mindig van lejjebb :D
  • shaddam
    Majdnem kattinottam
  • Szasza20
    Infó
  • Szasza20
    Ja hát a Tirexi féle GTA 5 videók csak arról szólnak hogy nem bírja irányítani mert hülye hozzá! És közbe meg a játék a szar :D És ezért tiltotta le a kommenteket, mert mindenki röhögött rajta :D Én mondjuk azóta is röhögök :D
  • Skyline
    Óóó nincs a konzol eladásokkal semmi baj, gyakorlatilag nagyot meg nem dobna az RDR sem dobott ez sem dobna..:)
    Lehet kuncsorogni meg hisztizni a játék miatt, majd csillapodtok ha jönnek az első gta 6 hírek mert akkor körvonalazódni fog hogy messze lesz*rja a rockstar ki mennyire hisztizik hogy jöjjön a saját platformjára.:)
  • arty
    ha uc1-2-3-tlou nem volt meg, akkor CSERE, azonnal :)
  • JaSoN HuNTeR #10128
    Ha szereted az GTA V Online játszani akkor megéri lecserélni mert azon ingyenes a multiplayer.
  • BoneDragon
    Biztos megjelenik next genre a gta5. Ki nem hagynák...
  • NagyiBMX
    Én pont ezért gondolkozom, hogy lecserélem a mostani Xbox-omat egy PS3-ra, azon úgyis ott van még a Last of Us, Uncharted 3. Csak azt várom, hogy PS4-re bejelentsék a GTA V-t, vagy azt szerintetek várhatom? Megérni várnom, vagy cseréljem le most egy PS3-ra a dolgot? :D
  • JaSoN HuNTeR #10125
    Akkor valószínű hogy ezzel is ez fog történni?
    Egyszerűbb lenne hogyha bejelentenék hogy "srácok nem lesz GTA V PC-re hiába vártok", szerintem eléggé megdobná a PS3/X360 eladásokat ez a mondat.
  • Skyline
    Feltört konzollal.:)