Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
a konzolos gta5 - talán valódi videok alapján - jóval szebb, mint a konzolos gta4

a simán futást meg várjuk meg 😊 az elsõ sem volt egy bajnok frémrátában, fõleg ps3-on nem ...

Forza.

Grafikailag szinte semmivel se több mint a IV... úgy látom megvan az oka, hogy miért fog simán elfutni a jelenlegi kvarcjátékokon is (max 720p-ben 30fps-el).
arty
nem csak gta5 van konzolon 😊
pár hónapot simán ellennél, bármelyiket is veszed - utána kis bukóval elad és örül 😊

Forza.

Coral Springs
Jogos ! <#hehe>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Jaka923
2018 tájékán valószínûleg jönni fog a GTA VI, ami még ebben az évtizedben lesz 😄

Coral Springs
Nem követtem a topikot egy ideje, röpke 600 hozzászólásra el is ment a délutánom. Ez a játék az évtized játéka lesz, egy jó ideig nem lesz jobb. <#hawaii>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Uhh. <#eljen>

kiadó szempontjából az lett volna a hülyeség ha csak azokra adják ki, de még csak nem is tudni hogy lesz-e egyáltalán.
Jó hát akkor felejtõs még.Most nem veszek régi konzolt azért,hogy játszak vele mivel úgy terveztem,hogy az új konzollal együtt veszem majd meg mikor megjelenik és Pc-re se lesz egy ideig.
Komolyan csalódás így az egész😞
Nem az,hogy sajnálom vagy irigykedek a jelenlegi konzolosokra de basszus nagyon hülyén jött ki így.
Na mind1 köszi az info-t
Jaka923
Nem. Valamikor október végén vagy november elején érkeznek.

Most akkor mire kijön Gta5 addigra lehet kapni az új konzolokat is?
Hát Ja ez a játék gyönyörû , már rég bekakiltam a csodálkozás tól 😄 Elõ is rendeltem Xfosra 😊 Csak hozzák ki 17 - 18 án különben megbolondulok:c

GTA 5 várható megjelenés: 2013.9.17

Myselor
hát igen,ha egy játék megéri a pénzét az ez.a multi is hát epic meg úgy az egész,minden forintot megér😊
JaSoN HuNTeR
Ezt a játékot szemtelenség lewarezolni, max próbára érdemes de a multi miatt megéri,MEG KELL megvásárolni!

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Myselor
nincs mese,minden forintot megér.instant buy lesz😊
SpeedXHUN
Áldom a napot,hogy vettem ps-t (félig a gta miatt😄) és a grafika is bejövõs
Anno meg pont 1 héttel lett a gta 4 elott boxom 😄

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Nasa server terembe talán még mûködni is fog 😄
tipitmi
5 évente kijön egy GTA akkor bizony félre kell tenni az embernek a pénzt évente 100 at legalább hogy mindig full extrás gépe legyen ami kibírja vinni az adott korszak specifikicájónak megfelelõen
tipitmi
hû hA!
emberek!
ez a játék az év játéka nálam legalábbis biztosan.
ha kijön nem eszem nem iszom egész nap csak GTA zom, ki nem megek a házból.
lehet még személyi kölcsönt is felveszek, új monitor 100 ezer, plusz ehez már ilik ugye gamer billentyûzet is 50 ezer na meg 20 ér valami faszaa speckó egérke.
eddig ha jol számolom 200 plusz 300 ezer egy i7 es konfig hogy kivigye fullHD ba.
Hû ha! 500 rugót simán elverek!
plusz az áramszámla mert éjjel nappal zúzni fogom!
Kandurex
nem rossz, de valahogy nincs meg 'fahhhhh ez mi állat már..!'

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Seangaijin
Az a Los Santos sajnos nem tûnik nagynak <#rinya> Legalább lehetne akkora mint a IV-be Liberty City volt és akkor ahhoz még jöjjön ez a tanyasi világ. De ha nem így lesz sírni fogok mint az állat <#buck>

JaSoN HuNTeR
100% hogy megveszem.DE csak PCre!

Ha jól lesz optimalizálva és az elején amikor megjelenik nem lesznek problémák akkor nagyon nagyon nagyon sokat fognak eladni belõle.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

tutituti
na a multi videóra annyit tudok mondani hogy kurvárabaszott jó lesz már bocsánat a kifejezésért!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

itt van pár kép is +interjú Leslie Benzies-el

kill3r21
Azért vizonyos képkockáknál, elég jó a grafika 😊
tomi890125
ps3 😮 megvan mire fogom megvenni! 😄

The Only One!

RiCSi1234
2 perc 20-nál ahogy hajt fel a taxi(sárga autó, csak taxi lehet.) 😄 a szembe sávban, és jön is szembe vele valaki, de a csattanót nem látni. 😄
Micsoda bug. 😄

GTA V (*.*)

RiCSi1234
Szöktek a könnyek mint egy romantikus filmnél. 😄

GTA V (*.*)

kicsit TDU szerû néhol
Myselor
2perc:Ö
Rayden02
<#hehe>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

arty
Majd kiderül az eruogamer tesztjébõl...

Forza.

tomi890125
front van az online gameplay elõtt? 😄DD én is várom de....

The Only One!

értelmezd már amit írtam, vagy csak nem tudsz olvasni?
Myselor
te gondolkozz,meg feleslegesen ne okoskodjál köszi
ha egy hónap múlva sem jelenik meg vagy nem lesz hír pcrõl, akkor vegyél ps-t úgy értettem, mert vagy kijön vagy nem, nem tudni még, akkor viszont, ha nem jelentik be pc-re akkor van értelme konzolba ruházni e miatt.
Pont abba a hibába esel, ha most veszel konzolt, meg gta5öt valamelyik rendszerre, mint amit akarnak, ezért nincs bejelentve még.

myselor: omg, gondolkozz mielõtt írsz légyszíves
Myselor
okés köszi😊
Myselor
csakk okoskodik itt közbe senki nem tud semmmit,de tudod vannak páran ilyen okosak,nem bírják ki.majd pofára esnek
Myselor
Grand Theft Auto Online: Gameplay Video & Previews Coming this Thursday at 10AM Eastern vagyis mikor lesz itteni idõ szerint?😊
Fõleg annak függvényében, hogy a gameplay videó is elvileg a ps3-as verzióval lett rögzítve.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MikX
Hát ezis egy értelmes kérdés, már neharagudj...
Senki nem játszott még egyikkel sem semmelyik gépen.
Arra alapozni, hogy sokesetben a multi címek box-on jobbak nemlehet, mert nagyonsok kivétel van, pl a maxpayne3 is pisihármon jobb.
De nyilván mindenkinek azon a jobb amije van egy ilyen fórumban.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Honnan veszed az egy hónapot? Semmi hivatalos bejelentés nincs, az az 1 hónap akár jövõ tavasz is lehet...
várd meg a pc-st, csak kibírsz egy hónapot
Lassan felmerül a kérdés bennem, hogy ps3-at vagy xboxot kukázzak ehhez? Melyik a jobb?
Aki követi az ipart 2-3 éve az már nem hisz a maszlagnak. Aki meg elhiszi az tegyen úgy mint a föld nélküli paraszt: Magára vessen.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Szabi
írtam, nem beszéltem -.-

"Nulla tenaci invia est via"

RiCSi1234
Nem tudja mit beszél.

GTA V (*.*)

mert?