27719
  • Kongy
    Ja, és lehet jönni, hogy mekkora gyökér vagyok már majdnem kész... Barátom, hiszem ha látom a Rockstar hivatalos bejelentését. Addig meg nem kell filózni.
  • Kongy
    Kezdjük ott, hogy nem is készül a PC-s verzió....:D
  • Evoluti0N
    Ezt a hangzatos nevet kapta a GTA V multis módja.
  • dragon11
    de ez mi ez a gta online ? :O
  • Robi546
    Igen,már tegnap délben megjött,nekem tetszik sok mindent újítottak,bármelyik küldit újra tudod játszani,már nem fagy ki,jött 1 új fegyver és autó,Online -ba,meg pár apróbb javítás,nekem tetszik,bár jöhetnének már inkább a Heist-ek. :D
  • kjhun
    Elviekben, már kikerült konzolra.
    Muszáj folyamatosan faszságokról filozofálni neked is, meg mindenkinek? Majd meglátjuk.
  • JaSoN HuNTeR #10196
    Van egy olyan érzésem hogy ha készül is a GTA V PCre akkor nem az optimalizálásra fordítanak ennyi időt hanem arra hogy olyan védelmet rakjanak rá amit nagyon nehéz feltörni.

GTA IVből indultam ki.
  • mester1987
  • TomDantes
    Hát ahogy jól esik.
  • TomStorm
    Én is ez miatt vettem konzolt
  • Tikal #10192
    A legalacsonyabb. De legalább a herpesztől megmentettük.
  • Evoluti0N
    Leírsz egy jó nagy hülyeséget, amiben alaposan ellent mondasz magadnak, mi udvariasan kijavítunk, hogy baromságot írtál és amikor nem tudsz érvelni az ellenkezője mellett, akkor elkezdesz személyeskedni. Ez nagyon alacsony szint.
  • Coral Springs
    Köszönöm hogy leírtad, ha nem írtad volna le herpeszt kaptam volna, de a lábgomba se kizárt. Meg a másik koponyának is köszönöm.
  • Tikal #10189
    síkagyú vagy te. Leírtam normálisan miért nem vagy rajongó, erre jössz ezzel a burkolt hülyézéssel, szánalmas vagy :D

• Coral Springs
    Hogy a #10154 -ből valaki(k)nek a #10172 jön le egy GTA topikban durván morbid kategória, lényeg hogy néhány síkagyú leszűrte a lényeget.
  • Tikal #10187
    Read dead egyik legnagyobb konzolos élményem :)
  • TomDantes
    Persze, elismerem. És hát kicsit irigykedek is egy-két játék miatt , de még a játékok többsége ami érdekel, az jön PC-re is. Tavalyról talán csak a GTA érdekelt volna. Meg talán a Red Dead R.Más nem jut eszembe
  • Tikal #10185
    TV-m már egyébként is volt...így simán megérte.
  • ratgab
    Nekem amúgy van Ps3, de nem akarok rajta GTA 5-özni. Egyszerűen ott a célzás nem jön be. Egyébként nekem a monitorra van kötve a konzol, csak átkapcsolom (DVI-ról HDMI-re) és tolom.
  • ratgab
    Első mondat azért telitalálat volt...XD

Na majd pc-n toljuk akkor a multit, ha egyszer kijön!
  • TomDantes
    Jó én nem vagyok konzol ellenes, ha lenne fölös pénzem én is vennék, sőt végülis van rá való, csak ahhoz megfelelő TV is kell, és még arra is futná, csak jelenleg egy kezemen megtudom számolni hány konzolos cím érdekel, ennyi játékért meg ilyen sok pénzt kiadni, nekem nem éri meg. Pláne,hogy épp most volt konzol generáció váltás, ügye.

PC-n jelenleg több cím akad ami érdekel, és azt is tartom, szerintem GTA PC-n lenne az igazi, és nem azért mert szebb vagy nem szebb. De tök mindegy én mit gondolok, vagy más mit gondol, mert ettől nem változik a kiadó álláspontja.
  • Tikal #10181
    PC-n is játszom, szeretem azt is... egy havertól olcsón hozzá tudtam jutni a PS3-hoz, szóval miért ne, még egy játékért is megérte volna, de 3 van :)
    a semmiről ne beszéljetek már napokig
  • TomDantes
    Ja, azt hittem csak a GTA miatt. Mert egy két játék kedvéért nem vennék konzolt,(de aki vesz, vegyen, nekem mindegy) meg ahhoz olyan TV is kéne, van egy kicsit jobb PC-m, ennyi elég. Csak azért mert nem egyszer hallani ,hogy ha nem jön X vagy Y PC-re akkor vegyél helyette konzolt.

De...szerintem továbbra se jön PC-re. Átment ez a cég konzol exkluzívba.
  • Tikal #10178
    óó hát tudom, ti a türelmesség mintapéldányai vagytok, éveket tudtok várni, hogy legyen egy jó kis steam sale :)

Ha kijön PC-re majd játszok rajta ott is, és ugyanannyira fogom élvezni mint most :)
  • Tikal #10177
    Volt PS3-am előtte is már...

Most pedig játszhatok megint azokkal amiket akkor kihagytam: Last of Us, Beyond Two Souls
  • ratgab
    Ezt inkább türelmetlenségnek hívják szerintem. Jön pc-re csak ki kell várni. Én nem rohanok sehova, jó lesz nekem az majd pc-n, ahol még lehet értelmesen célozni is (szigorúan magánvélemény).
  • TomDantes
    Egyetlen játékért? Tyű. Az nem semmi rajongás.
  • Tikal #10174
    Pontosan. Én az vagyok, mert vettem emiatt egy PS3-at :)
  • Coral Springs
    Hát akkor ennyi, nem vagyok GTA rajongó. Ezért az információért már megérte felkelni reggel.
  • Tikal #10172
    Pontosan, eret vág, azért rajongó :) Te csak szereted a gta-t, de nem nagyon izgat ha soha nem játszhatsz vele, szóval nem vagy rajongó.

rajongás (főnév)

1. túlzott elragadtatás valaki vagy valami iránt.

:)
  • Tikal #10171
    Vannak.. de akkor te nem vagy olyan nagy GTA rajongó mint mondod :)
  • Evoluti0N
    Eret vágni persze, hogy nem kell, de a mondatod első felében leírod, hogy mekkora rajongó vagy, utána meg, hogy azért nem is akkora nagy baj, ha nem bírsz majd fele játszani. Ez így egy kicsit ellentmondás.
  • Coral Springs
  • Coral Springs
    Mert ? Szerinted egy igazi GTA rajongó eret vág, ha nem jön ki a kedvelt platformjára a játék ? Mi van veled, semmi ?!
  • arty
    :DDD
  • Tikal #10166
  • BoneDragon
    Szóval megvárják a legújabb videókártya generációt, hogy ne kelljen nekik optimalizálni.
  • DarkSector
    Jaja ezt mondtam a gta topikba, fényképpel hogy milyen vicces. :D