Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bõven elég lenne a szöveg magyarul.
de ezért írtam a #5779-be a másik lehetõséget.
ha 10-en vagyunk csak 100 ezret kéne beadni fejenként.
kis monitorod van.
anno megnéztem a moziba egy feliratos filmet, nagyon szar volt
Akkor most megyek egy kort az egyik vesszoparipamon: A magyarositas az lenne, ha atkeresztelnek "Nagy"-ra, vagy "Kocsis"-ra. A szo, amit keresel a magyaritas, vagy forditas.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
keresek embreket szinkronhoz, tervezésben van a teljes játék magyar szinkron elkészítése, leginkább nõi hangokat kéne beletenni, meg akinek gengszteres hangja van az is jó lenne.
LOL
amúgy az ESRB besorolta a játékot - a leírásban van pár érdekesebb dolog
"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Nem is rossz! <#idiota>#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
Ujra lesznek tehat taxis kuldik mint anno SA ba?
(Ja meg remelem tuzolto meg mento is viszater akkor xD)
GTA 5 várható megjelenés: 2013.9.17
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
<#idiota>#idiota>
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
GTA V (*.*)
Ami nekem nagyon bejön,hogy végre vannak színek,meg úgy az egész élettel telibbnek tûnik,van lelke.Nekem a GTA4-el is az volt a bajom,hogy nem volt "lelke" de ettõl függetlenül profi kis game és nagy kedvenc.Belegondolva abba,hányan mondták azt magukban:Na most GTA-zok egyet,és nem csináltál mást csak autókáztál,hülye célokat találtál ki magadnak(biciklivel le a hegyrõl) stb.....Attól GTA a GTA,hogy nekiállsz csak úgy játszani vele és olyan szórakozást nyújt totál céltalanul is,mintha egy RPG-ben életed sztori csavarját élnéd át.
Én emiatt szeretem a GTA részeket és emiatt várom ennyire.Valahogy a Rockstar mindig is évekkel elõrébb járt a többiektõl tehnikai és egyéb szinten és ezt ismét bizonyítani fogja.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?