Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Master91
Azért sokan németet tanultak kis koruktól kezdve , idõsebbek meg ugye oroszt/semmit.

Bõven elég lenne a szöveg magyarul.
Myselor
épp elég szomorú ha nem beszélitek vagy értitek az angolt egy alap szinten sem.fõleg ha játszol.és az hogy mennyire jó vagy,omg nem mondok inkább semmit
tipitmi
arab-magyar vér folyik az ereimbe nem beszélem az angolt és az ország 90%-a így van ezzel ezért lenne jó egy jó kis magyar szinkron.
tipitmi
hát én nem értek ehhez, csak majd vki leírja a szöveget mit kell mondani azt mikrofonba belemondom, nagyon jó vagyok, nagyon jó a hangom, azt majd valami hozzáértõ beleteszi a játékba.
de ezért írtam a #5779-be a másik lehetõséget.
Myselor
és gondolod hogy ilyen amatör emberek mint te meg akiket még összeszedsz,majd valami komoly szinkronmunkára lesztek képesek mi?😄 na ne röhögtess
tipitmi
nekem úgy is jó ha összedobunk 1 millió forintot, és megbízunk egy magyar szinkronnal foglalkozó céget, hogy szinkronizálja a teljes részt magyarra.
ha 10-en vagyunk csak 100 ezret kéne beadni fejenként.
tipitmi
ha alul megy a szinkron kikerül a képernyõ felsõ része a fókuszból.
kis monitorod van.
anno megnéztem a moziba egy feliratos filmet, nagyon szar volt
Rowlend
Szerintem csak lassan olvasol.

GET OVER HERE!

tipitmi
annak semmi értelme ha megy egy szöveg alul magyarul, a szinkronnak van értelme, mert ha fut a szöveg alul akkor arra fókuszálsz nem az eseményekre a játékban
a 4-ébõl ugyan nem sokat láttam, de szerintem a Vice City óta nem nagyon volt normális magyarítás
"ki készít majd magyarosítást a játékhoz?"

Akkor most megyek egy kort az egyik vesszoparipamon: A magyarositas az lenne, ha atkeresztelnek "Nagy"-ra, vagy "Kocsis"-ra. A szo, amit keresel a magyaritas, vagy forditas.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Myselor
szerintem rohattul nem kéne erõltetni,majd otthon szinkronizálgattok mi?😄 magyarítás még oké,aki igényli a szinkron.nemár
Konzolra, vagy PC-re is? (Ha, megjelenik arra.) És, kivitelezhetõ lesz-e egyáltalán, szerkesztõ(k) nélkül semmiképp sem lehet megoldani. Konzolra, kicsit körülményesebb beüzemelni egy magyarítást, mint a PC-n. Csak tört játékra/boxra lehet, ha jól tudom.
tipitmi
ki készít majd magyarosítást a játékhoz?
keresek embreket szinkronhoz, tervezésben van a teljes játék magyar szinkron elkészítése, leginkább nõi hangokat kéne beletenni, meg akinek gengszteres hangja van az is jó lenne.
and a location that includes male cult members with exposed genitalia

LOL
az a 3 kocsi már az elsõ percben is ott volt a weboldalon, nem értem miért olyan nagy dolog ez most

amúgy az ESRB besorolta a játékot - a leírásban van pár érdekesebb dolog
Versace26
De nagy a csend,pedig már csak pár nap<#vigyor2>Gta 5 autók

"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"

zaki
😄DD

ja ok így már van értelme, hogy bele is néztem tovább 😄
Azt gondoltuk is, mert annyira nyomorékok, hogy persze NYC-ben vették fel az egészet.
Rayden02
Mielõtt bárki beleélné magát,ez Fanmade videó! xD

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Rayden02
És ott a PC-s logó is a végén!<#mf1>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Rayden02
Grand Theft Auto V : Three wise monkeys Trailer - Gamescom 2013

Nem is rossz! <#idiota>

Coral Springs
Kicsit körbenéztem a kertvárosban, mindeközben pedig az V -ik részen agyaltam. Elveszett feeling tér majd vissza azzal, hogy újra lehet majd saját bejáratú villákat venni, garázsban tárolni az autókat, etc. A New York-i panelproli stílus nem igazán jön(tt) be.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

ha az online is szempont akkor PS3 jobb választás lehet az ingyen multi miatt
Jaka923
Nemrég azt nyilatkozták, hogy nem lesz köztük különbség. A bemutatott gameplayek PS3-om futottak, úgyhogy azt már nyilvánvalóan látni, hogy jól néz ki és nincsenek gondok a framerate-tel.

Jaka923
Nem. Itt a legjobb. 500 Ft-tal olcsóbb, elõrendelésnél ingyen házhoz szállítás + poszter.

jackoneill90
amúgy xbox360 vagy ps3 között mekkora lesz a különbség? melyik az erõsebb és melyiken lesz szebb ? tapasztalat, gondolatok ?

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

vidékieknek jó, mert postán/MOL kúton ingyen át lehet venni
Am az Achievementeknel ez a taxis achievement szemet szurt nekem...

Ujra lesznek tehat taxis kuldik mint anno SA ba?

(Ja meg remelem tuzolto meg mento is viszater akkor xD)

GTA 5 várható megjelenés: 2013.9.17

SpeedXHUN
Ott a legolcsobb,nem?

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

MerlinW
Ha sok a felesleges pénzed, akkor onnan jah😊

[merlinw.org]

cdgalaxis
Versace26
Kinek mi a tapasztalata,hol érdemes megrendelni?

samsung123
<#nevetes1><#taps>

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

az a bringa 😄

Versace26
51-es körzetbe?<#smile>

Szabi
a sivatagban keresgélni... 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Versace26
Ûrhajó alkatrészek? Ez mire lesz jó? <#vigyor5>

Versace26

SpeedXHUN
1hét ugy tudom

Snexi
a 4 mennyivel korábban szivárgott ki xboxra mint a rendes megjelenés?én mintha 1-2 hétre is emlékeznék,de rég volt már 😄

SpeedXHUN
Ejjha márcsak 1 hónap.de nehezen jön el a nap,mert napi szinten foglalkozom vele😊

zzeN

<#idiota>

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

RiCSi1234
Azaz! 😄

GTA V (*.*)

MSX FM 😊 annyira nem az én stílusom amúgy, de jó volt rá gyalulni a gyalogosokat
"Beszerelem a gépbe oszt megnézzük mit lehet állogatni." 😄
RiCSi1234
Tudom hogy te is szereted ezeket a "Remixeket", majd meghallgatod, érteni fogod mirõl beszélek. 😄 (Remélem)Itt ni. 😄 A legelsõ szám. Azt nem tudom, hogy ez lenne e az eredetije is, de én ezt a verziót imádom.

GTA V (*.*)

Rayden02
Xbox360 Achievement lista <#nemtudom><#fejvakaras>

The Protector
konzolon fog debutálni a játék de a teljes élmény majd pc-n lesz.ENB,plusz autók,modok😊Örülhetünk a kis fejünknek.Szerintem az optimalizálással sem lesz gond révén a mapi átlagos pc-k egy nextgen konzol közelében van,egy átlagos fos meg konzolos szinten.Mindezt úgy mondom,hogy egy gyenusz pc-vel és ps3-al játszogatok.
Ami nekem nagyon bejön,hogy végre vannak színek,meg úgy az egész élettel telibbnek tûnik,van lelke.Nekem a GTA4-el is az volt a bajom,hogy nem volt "lelke" de ettõl függetlenül profi kis game és nagy kedvenc.Belegondolva abba,hányan mondták azt magukban:Na most GTA-zok egyet,és nem csináltál mást csak autókáztál,hülye célokat találtál ki magadnak(biciklivel le a hegyrõl) stb.....Attól GTA a GTA,hogy nekiállsz csak úgy játszani vele és olyan szórakozást nyújt totál céltalanul is,mintha egy RPG-ben életed sztori csavarját élnéd át.

Én emiatt szeretem a GTA részeket és emiatt várom ennyire.Valahogy a Rockstar mindig is évekkel elõrébb járt a többiektõl tehnikai és egyéb szinten és ezt ismét bizonyítani fogja.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?