27719
  • JaSoN HuNTeR #10263
    Szerintem x*r az összes exkluzív cím mindkét konzolon, próbáltam már jó párat, de ami nagy siker az úgyis megjelenik PCre is.
    Itt meg PS3 megrendelve tegnap este, én se várok pc-re, kell pár konzolos címet is végigtolni, mert pc-re úgyse jönnek. Max a gta v, de az is mikor
  • JaSoN HuNTeR #10261
    Amúgy tényleg lehet találni drágákat,vicc az egész, szerintem annyit már nem érnek, akkor már inkább egy PS4!
  • JaSoN HuNTeR #10260
    PS3 12GB vadiúj 44-ért szerintem megéri.
  • JaSoN HuNTeR #10259
    Szerintem PH-n is találsz, és aki szeretne multizni az jól jár vele mert nincs havidíj.

Amúgy én mindenképpen eredetibe veszem meg a multi miatt, csak még várok egy kis ideig hátha bejelentik PCre.
  • RYO21
    USA
  • Shep
    Hol lehet 20-30-ért ps3-at venni?
  • RYO21
    Ilyen genyózás után én már tényleg nem venném meg PC-re. Mind1 majd ha olyan 30K körül lehet majd kapni egy Xboxot, akkor veszeket egyet.
  • RYO21
    Hol dolgozol? Nem keresnek oda véletlenül egy programozó informatikust?
  • JaSoN HuNTeR #10254
    Szvsz nem jön már GTA PCre.

Azt mondták hogyha majd megéri nekik, de 10ből 11 ember ugyis lewarezolja.

Amúgy meg egy PS3 20-30 ezer forint használtan szóval nem nagy szám vásárolni egyet és azon játszani, eredetivel vagy a "demoval.
  • SötétBarom
    Melóban kaptam ajándékba egy ps3-at, muhahaha.
  • T O M
    Kb. 7 hónapja jelent meg konzolokra. Ha a régi részeket nézzük, akkor május-június környékén kéne megjelennie PC-re, de bejelentés sehol. :(
  • AnarchoiD
    Ugylatom pc-re a GTA csak mint mostoga gyerekre tekint ;) .. milyen regi mar az V. konzolokra ? :), lehet hogy atugrunk egy generaciot es majd csak a VI. jon ki pc-re ?
  • arty
    akkor viszlát 6 hónap mulva :)) (addig jó szórakozást a 10+ musthave címhez :) )
    Persze nem a gta miatt, az első game az RDR lesz. Mondjuk a biztonság kedvéért gta v bandürüs gépet keresek
    Kész, bedőltem a Sonynak végleg, veszek a pléjsztésönt és viszlát pc :C
  • MerlinW
    Ott a konzolos topik. Mi itt még nem játszottunk a játékkal.
    Majd ha szépen leírod, akkor válaszolunk.
  • hemmis
    vajon a kérdésemre is tud valaki válaszolni vagy csak szükségtelen okoskodó majmok olvassák ezt a fórumot?
    JÁJJ
  • arty
    Vagy elé nincs vessző! :D

(amúgy jogos)
    Rohadt kis-nagy betűket, vagy írásjeleket már senki nem használja? Mint aki ideokádott volna egy pár tucat szót kb.
  • hemmis
    sziasztok lenne kérdésem én nem online modban játszom egyenlőre de látom hogy mások el tudják adni az autójukat a mod shop -ban és nem értem én miért nem ?
  • akyyy
    régen, kb pont egy éve, volt egy gtasa multis modról egy videó belinkelve.
    a modban lehetett futár lenni, rendőrök voltak, meg a vám mindig lezárta a kivezető utat, meg taxizni is lehetett benne, saját házat venni stb.

ezt a modot keresem, nem találom sehol. tud valaki segíteni ? kereső nem müködik még :( ide volt belinkelve a nagy várakozás közepette
  • Seangaijin

Végre kuss van
  • celgene32
    Azt eltudom kepzelni (inkabb valoszinu ?) hogy a PC port hatrebb van listaban mint nextgen konzol fejlesztesek. Viszont bizom benn hogy elorebb van mint a uj DLC-k keszitese.

• arty
    szerintem az ujkonzolok tettek keresztbe a pécének - várnak még pár milla gép-eladást, utána gta5 megjön azokra is, majd UTÁNA pécére... :/
  • Fox44
    Szerintem, ha idén Szeptember környékén nem jelentik be a PC-s verziót, akkor lehet, hogy ebben az évben már nem lesz. Megasztán, el kellett, és el kell adni a sok baromnak a régi konzolt.
    Mondjuk engem személy szerint nem nagyon izgat, de ahogy ez a játék indult annak idején, hát csúf vége lenne, ha nem adnák ki PC-re.
  • Seangaijin
    EMberek, amíg az új gen. konzolok nem fognak elterjedni nem is lesz GTA PC-re. Vannak olyan országok, ahol még most se lehet kapni az új konzolokból. Ha majd bejelentik a nextgenre, akkor meglesz a PC verzió is, nem kell itt sírni hetente hogy mi van már. Ha az ember kicsit gondolkodik akkor reális az egész. Szvsz ha meg is jelenik PC-re, akkor az max valamikor év vége felé lesz, hamarabb tuti nem.
  • shaddam
  • Tikal #10212
    mindenkitől.
  • arty
    havernak is szórtak pénzt, de visszavették tőle :( :D
  • Tikal #10210
    tört gépeken mennek csak, de azokkal be tudtak jönni online-ra is, aztán szórták az embereknek a millió dollárokat, vagy épp halhatatlant játszottak :) Ezek már megszüntek szerencsére.
  • vk90
    Jogos.. :)
  • Evoluti0N
    Eddig volt?
  • vk90
    Na mi, mostanában nincs több hír a pc verzáról?
  • Szabi #10206
    a módok elméletileg csak tört gépeken mennek, vagy használnak online is furcsaságokat ? o.0
  • Tikal #10205
    Nincs mit, szívesen :)

Mellesleg előre félek, hogy mennyire szét lesz hackelve, ha a konzolos verzákat se tudják féken tartani, a PC-st egyáltalán nem fogják... :)
  • Szabi #10204
    dehogynem... szeptember óta zajlik a publikus béta... jó sokan tesztelitek.. köszönjük nektek