27719
-
nú #10303 Mondjuk lehet nem ártana bekonfigolnod a kép-kimenetet a beállításokon meg olyan TV-t rakni a gép alá, ami nem 24Hz-en tolja az 1080p-t és máris nem szopnál akkorát. -
#10302 Heh. Az, hogy valami tartja a 30 frémet kurvára nem veyron szint.. Nem 4k 120fpst szeretnék. -
#10301 de most tényleg ennyi retardált van itt? Vagy én beszélek kínaiul? -
Jumbo8008 #10300 nem hinném -
#10299 Én konkrétan most próbáltam ki egy 5-ös BMW és egy CLK Merci-t mindkettő okádék volt a Bugatti Veyront-után. -
#10298 RDR után felüdülés? Én konkrétan 10 másodperc különbséggel próbáltam őket, egy tisztességes PC-hez képest mind a kettő okádék frémmel fut. -
nú #10297 én most láttam fent egy olyat hardveraprón, hogy valaki 2 wirelessel, gta v+ last of us+gt6+fifa 08-at eladta a 3 hónapos 500 gigás superslipjét 65-ért. Na az is megéri azért az árát. -
#10296 Sokat toltam PS3-on, láttam Boxon is, PS3-on egyet tudok, hogy RDR-után felüdülés volt:) frame ratbe és ingyen multi igen mellette szól.
Vegyél gépet, más miatt is megéri venni, csak szúrj ki olcsót, mert sokan még azt hiszik, hogy új árában eladhatják :D 29-ért új eredet karral 80Fat-et adtam el nagyon jó állapotban. (őőő, maradt még egy black ops 2-őm 3,5-ért :)bocsi :P -
Skyline #10295 Ps3-on jobban futna azt azért kétlem...:) -
#10294 PS3 ingyen van a multi, igazából csak azért. Nem fút rosszul PS3on sem, többször kipróbáltam már haveroknál. -
RYO21 #10293 Én DVD-ről játszottam és semmi probléma sem volt az Xbox 360-nas betöltésekkel. -
nú #10292 Pont hogy ps3on fut jobban, x360 alatt még a legoptimálisabb installon is képes laggolni a texturabetöltés, ps3on ezeknek nyoma sincs. Nem mellékesen ingyen multi. -
Skyline #10291 Ha ezért veszel konzolt (már veheted is, nem fogják bejelenteni), akkor X360...Olcsóbb, jobban fut. -
#10290 Ha nem jelentik be PC-n fél éven belül akkor veszek egy PS3 és GTAV-t. -
#10289 Jó lenne ha jönne a HD verza next-genre ideje lenne bejelenteni a kieggel együtt, és nyáron jöhetne :)a PC-vel együtt, de félek nyári bejelentés lesz és ősszel jön majd :D és nyáron a kieg :D
Vagy fogalmam nincs -
TomStorm #10288 Na most már jöhetne PC-re is.Multi része hiányzik mióta nincs konzolom.. -
TomStorm #10287 Az okés de nem másnak a gépével:) -
Evoluti0N #10286 Nálam közel 70 óra volt kb. 90%-os teljesítéssel. -
Coral Springs #10285 Én is kb ilyen tempóban szoktam játszani GTA -t. Nem az a lényeg hogy minél hamarabb kitoljam, hanem hogy minél tovább játszhassak vele. -
RYO21 #10284 Azért kicsit betojtam amikor lefagyott a gép és semmire sem reagált. :D Amúgy meg régi széria és flesselt, szóval érted miért rizikós. -
RYO21 #10283 Kérdőjeles küldikből 1-et sem csináltam meg és sikerült így 1 hét alatt végigjátszani, ilyen napi 4 órányi játékkal. -
Evoluti0N #10282 Nem hiszem, hogy azért egy 360 olyan könnyen tönkremegy. Elképzelem, ahogy játszanak rajta az emberek és közben folyamatosan attól rettegnek, nehogy elromoljon. :D -
TomStorm #10281 1 hétre rá vett egy x360-at GTA5-el.. -
TomStorm #10280 Haver elkérte ja csak képtelen volt visszaadni.4 nap után tartott vagy 20%-on mert ő side küldiket csinál meg tuningol.Na mondtam neki azonnal kérem vissza,nincs tovább:D -
RYO21 #10279 Kérj kölcsön valakitől egy Xboxot és játszd azon végig. Én is úgy csináltam, és 1 hét alatt ki is pörgettem. Csak kicsit rizikós volt, mert féltem h tönkremegy az xbox :D -
nú #10278 konzolexkluzívnak nevezhető, hiszen csak konzolokon van -
#10277 eh, legalább anyámba elküldhetnél :) -
#10276 gyengeelméjű vagyok.
GTA V nem exkluzív. -
#10275 "Szerintem x*r az összes exkluzív cím mindkét konzolon, "
vs.
"engem csak a GTA V érdekel"
Találkoztunk mi már egy-két idióta topiknyitásodkor - akkor megkérdeztem, hogy gyengeelméjű vagy-e (vicc nélkül nem tudtam eldönteni).
Azóta tudom a választ és sokkal elnézőbb vagyok veled :) -
#10274 Igaz van egy két jó játék de engem csak a GTA V érdekel konzolon. -
TomStorm #10273 Azok bizony úgy meg vannak csinálva mind2 konzolon,hogy többször is végigjátszhatóak,annyira jó mind!
Azokra a játékokra azt mondani,hogy "szar" hát lol:DD -
nú #10272 GT6ot valamikor be kéne szereznem nekem is meg majd last of us. Aztán a többi -
#10271 Na, délután már trédelem is be a last of ust a GTA:V-re. :DDDD -
#10270 Étterembe? Naw. -
#10269 Pont ezért örültem neki nagyon. Heavy Raint meg a Last of Ust már letoltam, gran turismo időnként nagyon fasza, most tolom a Read Dead-et, aztán ha végeztem jön a GTAV. (Beyond Two Soulst meg az uncharted szériát még nem tudtam elég olcsón bezsákolni..) -
#10268 lol -
nú #10267 A nagyon nagy címek tényleg elérik a pc-t is azért, de sajnos van az a pár kivétel :) -
#10266 Vágom vágom, ti meg menjetek vissza az only konzol topikba -
Evoluti0N #10265 Ennek a hozzászólásnak nagyon PC gamer master race szaga van. -
nú #10264 Ja, lásd Red Dead Redemption, Last of Us, Uncharted és még sorolhatnánk