27719
  • JaSoN HuNTeR #10346
    R*=Dice kettő
  • JaSoN HuNTeR #10345
    Igen igénytelen és nagyon szarul optimalizálnak minden platformra,
    2005 óta egy olyan játékot sem dobtak ki PCre amivel eltudtam volna szórakozni és azt tudtam volna rá mondani hogy egy 10/9, vagyis hát talán a max payne 3, de sajna nem hozta az előző részek színvonalát. GTA IVba nincs mit csinálni mert csak story orientált és semmi kis egyéb szórakozási lehetőség mint pl a GTA:SAba, meg amik vannak is azokat kb 30 perc után megunod mert olyan gyengék, rendőrökkel és a gyalogosokkal ellehet szórakozni de csak annyi, kevés a minigame.
  • Tikal #10343
    azért a GTA V jó lett, nem semmi amit kihoztak a két konzolból.
  • arty
    R* egy igénytelen banda.

Konzolra generációk óta képtelenek értelmesen futó játékot prezentálni (mp3 kivétel), pécére dettó nem megy.
  • arty
    Nem tudhatod, h azokban a hozzáértő kezekben a 360 mit tudhatna ;)
    Egyébként is irreleváns, h egy programozó zseni csapat mit tud - a lényeg, h a nagy átlag x360ra szebb és/vagy jobban futó játékokat tudott prezentálni. A ps3 hw egy elbaszott koncepcio, aminek a ps3-only tulajok itták meg a levét a generáció során. (de a ps4 kompenzálja majd a sony-híveket ;) )
  • samsung123
    Nem szar a R* csak a portolás ne az erősségük...a játékkészítés az, csak portolás nehéz, hisz annyira komples a játékaik hogy nehéz jó frémet kicsikarni (pc-t simán leszarják)
  • Tikal #10337
    nem tudom, nézek néha stream-eket, 360-on játszanak, és néha csak fut a semmibe mert nem töltötte be még a texturát és ez nagyon sokszor látni.... az hogy 1 vagy 2 fps-sel jobban fut box-on szerintem nem nagyon számit mikor ilyen 20körül van egyébként is :D
  • JaSoN HuNTeR #10336
    RDR-el még nem volt lehetőségem hosszabb ideig játszani, de amit leírtok az elég gáznak hangzik, hogy engedhetik ezt meg? Látszik hogy csak a pénz érdekli őket... szar R*...
  • samsung123
    Ott tényleg az volt a baj, hogy nyílt terepen remekül ment, és "városba" nagyon le esett ahhoz képest, és érződött nagyon pont emiatt. Na most a GTA5-nél külvárosban se tökéletes de tűrhető, és nagyvárosban is tűrhető, magyarán nem tűnik fel:)mint a RDR-ben. Kb ez az Én tapasztalatom. Dehát játszani kell nem frémet számolni :D

Skyline: ok!

• Skyline
    Szar portolás egy francot, földbe döngöl mindent szintén egy francot....
    Ps3 egyszerüen gyengébb, a proci hiába bivaly ha a mellérakott gpu egy rakás szar....
    Ha azok a címek kijöttek volna X360-ra akkor X360-on kevesebb kompromisszumot kellett volna kötni hogy úgy fusson // vagy stabilabban futott volna...Nem dölgöl földbe semmit, fanhájog nélkül minden címben lehet látni hol van kompromisszum...Vagy 20-25fps-es sebesség általában (lásd Last of Us az esetek 80-90%-ban), vagy a karakterek bitagnul kidolgozva, minden más ótvar amint közelebb megyünk...stbstb...
  • Bence94
    Az hogy elég gyatra az optimalizációja. Nekem is ps3-on van és nagyjából tűrhető, de helyenként felhábírtóan szarul fut. Gta 5 szerencsére már játszható teljesen. Gta 4-et láttam másnál ps-en: Borzalmas, egyszerűen nem tudom felfogni, hogy ezt kiadták. Azért perelni kéne a rockstart.
    Még mindig nem vagom am mi a bajotok a ps3as RDRel.
  • samsung123
    Tegyük hozzá hogy játék gép ként is csak a multiplatform címeknél lehet gyengébb, és nem gép gyengébb hanem a játékok futnak szarul a portolás miatt. És az a maradék 5% ami csak a Sony-n van, hozzáértő kezekbe, földbedöngöl mindent.
    GTA5 se olyan játszhatatlan, igazából mindkét gépen sz@ar :D csak az egyiken néha kicsit sz@arabb(lehet)futás/felbontás stb. szempontjából :D Toltam mindkét gépen és már nem téptem a hajam mint a RDR PS3 portjánál :D Már elhanyagolható különbség, hibák bugok is javítva vannak stb, és ingyenes multi :)
  • arty
    a 360 erősebb gép (játékgépként), mivel a videokártyája sokkal modernebb és a cpu is megfelelőbb a célnak

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-grand-theft-auto-5-face-off
    a teszt alapján játékban ugyan valóban számszerüen kisebb az fps ps3on, de kb az észrevehetetlen szint
    360 popupolt eleinte 2disc installnál, nemtudom ez megmaradt-e - ps3on a digitális psn verza volt ocsmány popupos
    emiatt a cikk a ps3 verzát ajánlotta megjelenéskor :)
    mi szkúzi, lehet ez nem ugyanaz volt, a tévén Motion Plus az opció neve, mind1.
  • RYO21
    Digital foundry-s összehasonlítás szerint is rosszabbul fut playstationön.
  • JaSoN HuNTeR #10327
    PS3on rosszabb, sokkal többször leesik az FPS, amúgy nem zavaró csak ha multizol, mert ott tényleg leesik akár 15 alá is, X360 mintha egy kicsivel szebb is lenne a játék, pedig gyengébb gép mint a PS3.
  • arty
    láttam havernál mozgáskompenzációval - néhol tényleg elég jó, de amikor nagyon szaggat, ott sokkal rosszabb, mint amikor az alap30ról lassul be

ha tudná tartani a 30at a játék, akkor megoldás tudna lenni!
    Ha nem mondok hülyeséget, samsung alatt Clear Motion Rate a neve (úgy van reklamozva, hogy emiatt 200hz a képfrissítes, de gyakorlatilag asszem ez az a faszság, amivel trükköznek a folyamatos képért). Más is tudja, de azokon nem tudom hogy nevezik. Ha úgy van beállítva a tévé a boltban, hogy menjen ez is, akkor könnyű kiszúrni a többi közül ezeket
  • Axorod
    Valakinek van kedve jatszani? most kezdtem, PSN id-m Gloxiak
  • Tikal #10323
    boxon rosszabb, legalábbis amiket youtube videokon látok...
  • JaSoN HuNTeR #10322
    mi az a beállítás, milyen HDTVken lehet beállítani?
    Na én beállítottam a TV-n egy olyan okosságot, ami nagyrészt szűrni tudja a szakaszos szaggatást, majd folyamatossá tenni, magyarán úgy néz ki nálam a game, mintha kb 60 fps-el futna. Persze néha nem válik be, de általában nagyon fasza.
  • samsung123
    Szép remény...:) Nagyobb lesz a gépigény, efelől kétségem nincs. Nem is várom PC-re :D csak PS4re
  • SötétBarom
    Mivel csont ugyan az mint a 4. rész, valószínűleg (ha lesz egyszer) nem lesz magasabb a gépigény..

Tegnap haverral kb 4 órán keresztül csak hülyéskedtünk a játékkal, valami eszméletlen részletes.. A különböző tájegységek, mindenhol más autók, gyalogosok, más a rendőrautók festése, egészen elképesztő. Aztán rájöttünk, hogy van "faceplant" és nem csináltunk semmi mást 2 órán keresztül :DDD
  • mester1987
    Szerintem azért 4 magosnál több nem kell majd neki minimum.
  • JaSoN HuNTeR #10317
    GTA V gépigénye.

:) Ők biztos már tudják

Amúgy ha lesz PCre akkor szerény véleményem szerint kb ilyesmire lehet számítani.
  • arty
    láttam boxon, nem tűnt fel, h jobb lenne - sajnos mindkét konzolon van szaggatás (szingliben)

multi néha (sokszor) siralmasan akad ps3on, boxon azt nem láttam milyen
  • Evoluti0N
    A GTA V az elsők között volt, amit játszottam rajta és először azt hittem, hogy valami gond van a géppel, de azóta megtanultam, hogy az alacsony fps sok játéknál kvázi "normális".
  • Evoluti0N
    Nincs összehasonlítási alapom a PS3 és a Box verzió között, de az tény, hogy előbbin elég siralmasan fut. Nem vagyok fanboy és kár tagadni, hogy meglehetősen sok dolog fut rosszul PS3-on. Még az exkluzív címek közül is akad olyan, ami akad. Főleg a 2013-as játékok közül. Azonban, ha választhatok a 30, sokszor huszon FPS között, és aközött, hogy lemaradjak jó exkluzív címekről, akkor az elsőt választom. Ha nincs PC-re, akkor jó a szamár is alapon.
  • arty
    ps3on máshogy szar, mondjuk ki :D
  • TomStorm
    Nekem PS3-on szarul ment de máig hiszem azt,hogy azért mert egy sima 2.5' HDD volt benne,tehát nem gyári merevlemez.Viszont tényleg nagyon rossz volt PS3-on.Aztán ugye váltottam X360-ra és szuper volt nagyon,semmi frame drop.Ja és Xbox live sokkal többen játszottak online mint PSN-en mert hiába a live 1-2 ezres előfizu ha a játékok ingyen vannak és live képesek:))
  • samsung123
    tény, hogy szenvedés sokszor, de a játék lekötött annyira jó. Meg az Infamous SS-nél is van néha frame drop, és a vízszintesen nézve min 30azért megvan mindig, csak felnézéskor "gyorsul" be mert nincs limit benne, és így feltűnik a fix 30. De már ég és föld a helyzet PS3 és PS4 ezen téren is már. Már oly ritka, hogy "elfelejted" és ezért várom GTA5-öt hátha kiadják már végre PS4-re
  • RYO21
    Én úgyvagyok vele, hogy inkább legyen valami stabil 30fps mint 60 és masszív framedroppok legyenek.
    Viszont városban a GTA V-nél is eléggé leszokott esni az FPS.
  • Evoluti0N
    Ez nem válasz akart lenni, hanem csak úgy általános véleménynyilvánítás.
  • Evoluti0N
    Megint jó a téma. :D A lényeg: Sok játék a generáció vége felé elég szarul futott és fut a prevgen konzolokon. Ide tartozik a GTA V is. Azonban a szarul fut konzolon VS PC-re meg se jelent közül inkább az előzőt választom.
    36-30 helyett 26-30-at akartam írni
    Én csak azt látom, hogy azt leszámítva, hogy 30 alatt van tényleg, úgy egyébként az én szememet nem bántja, a videón is folyamatosnak érződik az egész.

Amúgy meg ha tényleg fosul van beállítva a kimenet meg szar a képfrissítés, akkor a 36-30 fps-t se fogod átérezni és annyi meg bőven számít.

Amúgy nem védeném a gépeket, elavultak, nem erre a gépre találták ki ezeket a játékokat, bár azért ismerjük el, hogy ilyen memórialimitek mellett nem semmi, hogy ezt kihozták belőlük.
  • SötétBarom
    :DDD

Ön vak, vagy netalán tán vak?
    Rengetegszer inkább 20, mint 30.

• samsung123
    Huh,a Bugatti a "tisztességes PC". Ami nálam FULLHD 30FPS vagy HDREADY 60FPS min. vagy ettől jobb. Tovább nem személyesedek, elnézést.