27719
-
#10387 Miért lenne irritáló? Inkább a következő játékot csinálják, mint a portokat. Teljesen logikus.
15k-ért lehet venni használt X360-at. Ha ennyit nem ér meg valakinek, akkor nem is akar játszani annyira a játékkal, csak műbalhézik. -
Coral Springs #10386 Te szándékosan írod ezeket a kirívó, irritáló hozzászólásaidat, vagy alapból defektes a személyiséged ? -
RYO21 #10385 Én olyan 2016-2017-re tippelek.
-
#10384 majd 2030ba. -
#10383 nagyon remélem hogy már azt kalapálják és nem a PC-s verzával szarakodnak -
ratgab #10382 Ennyire egyszerű. Most hogy megvan a ps, szerintem majd én is ezt fogom tenni. -
#10381 nem is az, hogy nem éri meg (hozna pénzt a pécés port), hanem h nem éri meg ELÉGGÉ :/
ha van 100 emberem, inkább a gta6-ot kalapáltatom velük, semmint egy pécés portot -> előbbi nagyságrendekkel nagyobb zsetont jelent majd -
#10380 - nem a konzol tehet a gazdasági erőviszonyokról. ennyi erővel gyűlöld a lengyel miniszterelnököt, kb pont annyira bűnös :))
- jön pécére, csak késik
- ha jön is, a pécéden úgyse fog futni, hiszen már a 4-el is csak szenvedtél -
RYO21 #10379 Majd emulátoron végigjátsztuk. -
#10378 Minden a pénzről szól. Ha nem éri meg a vállalatnak, akkor nem csinálja meg. Ilyen egyszerű. -
#10377 mer a konzol a hibás LOL -
Ezt majd az E3 után jelentsd ki max. Ott lenne értelme bejelenteni next gen konzolra, azt is megveszik jó sokan, és utána PC. De ha még akkor se, akkor most megint kezdjük el, hogy mennyi pénz rejlik a next gen konzolokban meg a PC-ben? Nem pár forintról beszélünk, és ezt a lehetőséget biztos vagyok benne, hogy a Rockstar vezetősége is észreveszi nem csak egy magyar átlag gamer. :)
Egyébként én úgy gondolom, hogy, amit alattam Evoluti0N írt, pontosan az az elgondolás a Rockstar-nál, hogy egy idő után egy csomó ember úgyis beadja, vagy már beadta a derekát. Nem akar várni, inkább vesz egy Xbox 360-at vagy PS3-at. Azokon úgyis van még egy pár exkluzív cím, legalább azokat is végigtolja. Eladják a lehető legtöbbet még a mostani konzolokból és majd ha már nem tejel, vagy eljön az ideje akkor kiadják next genre. -
Evoluti0N #10375 Nem tudom. A gyűlölködés helyett nekem valahogy jobb módszernek tűnik az, ha az ember vesz egyet és azon végigjátssza. -
#10374 -
Ironman2 #10373 Ebbe bele kell nyugodni lassan hogy nem jön pc-re.Köszönjük rocksztár hogy eladtad a lelked az ördögnek,mindjárt kettőnek is,annak idején nem ezt igértétek.Remélem Houser bácsi minden reggel bele tud nézni a tükörbe,és furdalja lelkiismeret amiért ki.aszott velünk!
Idáig is gyűlöltem a konzolt,ezután még jobban fogom gyűlölni! -
Ironman2 #10372 Ha lapjára fekteted,akkor lehet azon is "tolni" rendesen -
metlogen #10371 nem tudom,mièrt egyszerűen nem jön a pènz, csak sms-ek boltból, hogy ellopták a cèg furgonját, de hogy lehet visszaszerezni?? Franklin karakteremnekn van, kb 300$-a ès nem tudok vele pènzt keresni. Kivittem egy rakás kiüldetèst, aztán pènzt meg nem kapok semmièrt! Nem èrtem ezt a játèkot! A tőzsde is vagy bejön vagy nem. Rablással meg semmire nem megyek, ha kirámolok egy boltot kapok èrte 200$, sokra megyek vele, csak kergetőzünk a rendőrökkel. Mit tegyek hogy legyen pènzem???? -
Evoluti0N #10370 Ez jó kérdés. Vannak olyan megvásárolható üzletek, akármik, amikből nem jön állandóan pénz, hanem csak feladatok teljesítéséből tudsz zsét szerezni, de a Smoke on the Water esetében folyamatos bevételt kéne kapnod. -
#10369 -
#10368 Troll detected. -
#10367 Egy barátom azt mondta, hogy már tolja PC-n. Jó átirat lett? -
metlogen #10366 Sziasztok!
Ha Franklinnel megveszem a Smoke on the Water boltot, miért nem jön onnan a pénz? Mit kellene még csinálnom?
köszönöm -
sanyiute #10365 Az atya, a fiú és CJ nevében ÁMEN! -
#10364 Hiszek egy Istenben, mindenható Atyában, Mennynek és Földnek, minden láthatónak és láthatatlannak Teremtőjében.
Hiszek abban hogy megjelenik a Gta V pcre, a Rockstar Gamesban, "aki" egy kúrva jó játékfejlesztő.
Pontius Pilátus alatt értünk keresztre feszítették, kínhalált szenvedünk mire végre megjelenik pc-re!
Harmadnapra feltámadt az Írások szerint, fölment a pcm-re, ott ül a merevlemezemen, de újra eljön mert kibaszott jó játék, ítélni élőket és holtakat és a kockulásnak nem lesz vége.
Hiszek a Szentlélekben, Urunkban és éltetőnkben, aki az Atyától és a Fiútól származik, akit éppúgy imádunk és dícsőitünk, mint a Gta V pc-s változatát.
Ő szólt a Próféták szavával.
Hiszek az egy, szent katolikus és apostoli anyaszentegyházban, vallom az egykeresztséget a bűnök bocsánatára, várom a holtak feltámadását és az eljövendő örök életet és persze hogy végre valahára megjelenjen már a Gta V pc-re
Ámen -
#10363 Onilne csak akkor kapod vissza, ha kötöttél rá biztosítást.. -
sanyiute #10362 ja bocsi nem írtam de online! offlineba azt tudom hogy azokat vissza kapom:) -
#10361 Az inpundban nézd meg, ha ott nincs, akkor bukta.. Én ezért pimpeltem csak azokat a verdákat, amik eleve a karakterekhez tartoznak, azokat mindig visszaspawnolja a játék a ház elé.. -
#10360 Sajna nem jön. -
#10359 Soha:) -
#10358 Nekem is lenne egy kérdésem: Mikor jön pécéreeeee???? :D -
sanyiute #10357 Sziasztok lenne egy noob kérdésem pedig régóta játszom:D a felrobbantott/elsüllyesztett egyedi saját verdáimat hogyan tudom visszakapni? van-e rá lehetőség?? -
hemmis #10356 köszönöm
-
Evoluti0N #10355 Nem lehet. -
hemmis #10354 sziasztok tudja valaki hogy lehet-e karakterek között pénzt cserélni? -
#10353 Skyline de boldogok lennénk hogyha létezne ilyen jól működő emulatár, talán hogyha megszavaztuk volna az Új Dimenzió pártot akkor lenne rá esély! -
#10352 Meg néha úgy néz ki, hogy leszakad a pofám. -
Skyline #10351 Lévén nincs rendesen működő ps3 emulátor....:) -
Ez elég fake nem? -
Evoluti0N #10349 A játék nagyszerű, tavalyi év egyik legjobb játéka. Az utóbbi évek egyik legjobb játéka. Azonban az tény, hogy az előző konzolgeneráció már "kicsit" gyenge volt hozzá. Szal, szarul fut, de jó. -
#10348 Abban egyet értünk hogy a MP3 egy kalap fos, csak jól néz ki oszt kb ennyi.
MP 1-2-nek ez egy szégyen.
GTA 4-5-öt nem vágom milyen. De pc-n a GTA 4 nem feltétlen tökéletes port, GTA 5 meg nincs ugyebár.
Viszont a GTA 5 x360-ps3-on szerintem nem szar, mert pont ellenkező véleménnyel vannak a játékosok.