27719
  • Tikal #10427
    a rece a gond.. semmi anti aliasing nincs a gtav-ben.... néha alig látom a többieket :)
    1. nem, nincs visszafelé kompatibilitás.
    2. pixeles grafikát már 2 méterről se látsz és szerintem azért konzolt úgy nem éri meg venni, hogy nem minimum 35-40 colos fullhd tv-n tolod - amit nem érdemes 2 méternél közelebbről nézni.
  • ratgab
    Az a Sony-nak hol lenne biznisz? Így veszik mindkettőt. Csak ki kéne még a ps3-as raktárkészletet söpörni ha van rá egy mód.

Kontrolleres irányítás: RDR-t PS3-on tolom, így maximálisan megértem az érveidet. PC-s magasabb felbontással, több grafikai finomsággal (tudom, boxon szebben néz ki én is láttam) és egy normális egerészős célzással klasszikus játék lehetne pc-n is. És az a nagy szó, még ezek ellenére is zseniálisnak tartom a játékot, holott a kontrolleres célzást a büdös életben nem fogom megszokni.
  • ratgab
    Visszakanyarodván az eredeti kérdéskörre hiába van meg a kényelmed pc-n is, ha nincs rajta GTA5. Akkor kénytelen vagy konzolt is venni, ha játszani akarsz és bizony előző generáción (valljuk be azért 40-50 ft egy régi genes konzolért már nem akkora összeg, mikor csak videókártyára is elköltünk pc-sként ilyen pénzeket) is vannak olyan játékok, amiket érdemes megtapasztalni.

Aztán még mindig ott van az az opció, amit sokan elfelejtenek, hogy ha megunod a konzolt (veszel egyet használtan, letolod a GTA 5-öt, majd ha több játék már nem érdekel eladod az egész cuccost) egyszerűen eladod és kész, ahogy a játékaidat is simán el tudod.

Nem neked kellett volna lehet címeznem ezt a hsz-t, csak azért az érem két oldalát érdemes meglátni. Meg azért tegye fel a kezét, aki fotelban/kanapén üldögélésért vesz konzolt (már csak azért is, mert ugye pc-n is lehetséges ahogy te is írtad) és nem az exluzív játékokért (na jó aki feltette a kezét azt se hiszem el...XD).
  • bakvarnyu
    Azt nem értem a plastation 4 az nem tudja kezelni a régi játékokat is beleértve a GTA5-öt ? Mert ha tudja akkor már nem igazán érdemes új PS3-mat venni.Viszont egy játék miatt meg PS4-et venni elég húzós.
    Meg végigvittem az RDR-t rokonoknál és gyűlöltem a kontrollert, meg a pixeles grafikát, kivéve ha 3 méterről nézed.Szóval ódzkodok a konzoltól.
  • Tikal #10422
    én is értem, csak többe került volna jelenleg egy kis fejlesztés + olyan cuccokat bevásárolni, amikkel a tévéhez kötés meg a wireless játék megy. Van olyan munkatársam, aki pc-vel tolja ezt, amit te mondtál, én meg úgy gondoltam, hogy ha eladom a pc-t, lesz ps, azzal el vagyok egy jó ideig és olyan játékokat tolhatok ki, amik lehet ki fognak végleg maradni, ha nem ps-el kényelmesedek el a tv előtt. PC-n még mindig nincs GTA, nincs RDR. És ha már úgyis PS, van még a listán bőven olyan, ami tetszik.
  • Tikal #10420
    lesz még valaki aki nem értette miről szólt az a komment? :D

írta nú "a tévé előtt ülős kényelem miatt váltottam csak konzolra."

nekem ezt a kényelmet a PC-m is adja... ennyi.
  • Tikal #10419
    Nem, azokkal a PS3-mon játszom
  • ratgab
    És megy rajta az Uncharted 1-2-3, a GOW 1-2-3 Ascension, a Grant Turismok,a Forza-k, a Red Dead Redemption, a Heavy Rain, a Gears of War-ok, Fable 2, a GTA 5, a Last of Us csak hogy éppen hirtelen párat említsek?

Mert akkor olyat én is veszek.... Wait...
  • SötétBarom
    Van BMW-m is! :DDSDA

e-penis enlargement in progress
  • Tikal #10416
    Ellenem nem, mert nekem is ugyanez
  • Tikal #10415
    TV előtt ülő kényelemnek szólt ez inkább :)
  • SötétBarom
    TV, egyik HDMI ps3, másik HDMI PC. Minden kontroller wireless. Minden vezérelhető mobillal.

I win. :D
  • SötétBarom
    =/= GTAV

Szal...
  • Coral Springs
    Nekem egy Logitech gamepad -om van, de csak autósjátékokhoz használom.
  • RYO21
    pc + PS3 dualshock controller = én így játszok
  • Tikal #10409
    pc + wireless xbox controller + steam big picture = konzol ;)
    én vettem PS-t és nem bántam meg, most már van legalább 8-9 játék a listámon, amit tuti ki akarok tolni és nincs PC-n. Mondjuk én eladtam a PC-t és a tévé előtt ülős kényelem miatt váltottam csak konzolra.
  • DarkSector
    "Ha vennék egyet akkor bűntudatom lenne, hogy hülyeségre kiadtam egy rakás pénzt. Így inkább szenvedek hogy nincs, mint hogy aztán megbánjam egy konzol vásárlását."

Helyesbítek:
    Így inkább szenvedsz úgy hogy költesz pc-re aminek semmi értelme ha olyanra kéne költened aminek hasznát is vennéd és játszanál is. :)
    De ezt csak te magad döntheted el, de azért mert csak valamiért nem birod azt a szót hogy konzol, meg sokan akik csúklóból valamiért nem fognak kezükbe kontrollert és még akkor is szenvednek olyan játékokkal amikhez alapfeltétel lenne.

Csak mert akkor véletlen tovább nem utálná ennyire , neadjisten megbarátkozna velük, ésn soha nem értettem.
    Cska utáni valamit mert létezik, de oka nincs. Hát.

30-40 ezeré már találnál gépet.
    De ezt neked kell megítélned, csak annyi hoy szerintem kár ilyen makacsul hozzáállni a dologhoz.
  • DarkSector
    "és remélem, hogy most is kifog bírni pár hetet anélkül hogy RRoD-os lenne."

Whatafakk? :D
  • Skyline
    Még ha csak ez az egy játék lenne ami nincs pc-re és tökély, de nem...:)
  • arty
    akkor vegyél playstationt - arra van gt és gta is és akkor még rohanni sem kell ;) (e két címmel 200 óra simán elverhető, bár nemtom mennyi időd van játszani, ez elvben két hét alatt is letudható :D )
  • RYO21
    Gran Turismo és GTA V. Ezek közül csak az egyik van xboxra, és szerintem azért az egy játékért sok kiadni annyi pénzt konzolra.

Úgyhogy valószínűleg nyáron ismét kölcsönkérem annak az ismerősömnek az Xboxát akiét a multkor, és remélem, hogy most is kifog bírni pár hetet anélkül hogy RRoD-os lenne.
  • Evoluti0N
    Ugyan már! Egy gamer hogy mondhatja, hogy hülyeség egy olyan dologra, amin játszani lehet?
  • JaSoN HuNTeR #10401
    A PC nem fog megsértődni azért mert konzolon is játszol.
  • TomStorm
    PC mellé kell a konzol.Ennyire egyszerü az egész.A kettő nem zárja ki egymást és ami nincs Pc-re azt megveszik konzolra vagy fordítva és sok ilyen játék van.
    Persze lehet siránkozni is ha az esik jól de a megoldás mindenkinek adott
  • arty
    miért bánnád meg? ki van zárva, hogy nem találnál rajta kedvedrevaló játékokat, amik eddig kimaradtak :)
  • RYO21
    Ha vennék egyet akkor bűntudatom lenne, hogy hülyeségre kiadtam egy rakás pénzt. Így inkább szenvedek hogy nincs, mint hogy aztán megbánjam egy konzol vásárlását.
  • J i GS a W
    Hát lassan én is intézek egy pst ,hogy kipróbálhassam eddig vártam pc-re, engem például nagyon érdekel a multija.
  • arty
    Ha nincs rá pénzed (de tényleg nincs, nem pedig csak nem akarsz rá áldozni, mercsak), akkor oké.

Más esetben: nem vagy rajongó :)

• Tikal #10395
    Én is megvenném PC-re ha kijönne, de éveket nem várnék rá... a multi részétől kicsit félek, mert még konozolon is vannak/voltak csiterek, de talán mire kijön összekalapálják..
  • totyak
    De csak azért mondod ezt, mer te nyilván nem várod a pc-s kiadást és gondolom konzolon már túl vagy a játékon. Nekünk pc-seknek meg már igencsak hiányzik.
    Ha itt helyben, a városban lenne 15-ért működő x360, én meg is venném és játszanék. De pc mellett nincs kedvem több tízezer forintot konzolra költeni.
  • Tikal #10393
    Látod, ez az utolsó két hozzászólásod volt irritáló. Minek szólaltál meg egyáltalán? Ha nem tetszik a másik véleménye akkor ahhoz fűzzél valamit, személyeskedés nélkül, de annyira primitiv vagy, hogy rögtön személyeskedsz, ezt csináltad legutóbb is, most is.... és nyomhatod a bölcsességet utána, hogy megy a vita a semmire....amit te provokáltál :DD
  • Coral Springs
    Ha nem veszel konzolt nem is vagy igazi GTA rajongó. Az igazi GTA rajongó konzolt vesz, és akár megkéseli a sorban az előtte várakozót. Viccet félretéve hagyd a faszba, klikkesednek mellé a golyói azt megy meddő vita a semmire.
  • RYO21
    Én is GTA rajongó vagyok, mégsem veszek konzolt.
  • Tikal #10390
    most már emlékszem.. ő az egyik nagy gta rajongó... persze konzolt nem vesz, annyira azért nem rajongó :D
  • Tikal #10389
    te meg ki a tököm vagy? Remélem ez is elég irritáló lesz számodra :D
  • arty
    ha van is ennyiért box, én nem ajánlom :) az tuti valami összetaknyolt, még 2 napot bíró ősi darab...

30 környékén viszont valóban van elérhető gép, amit magamnak is megvennék