27719
  • dragon11
    :D:D:D jofejek vagytok:D
  • JaSoN HuNTeR #10466
    Kajakra lesz.

-Képzeld megvan a jogosítványom!
    -Kajakra?
    -Nem, személygépjárműre!

-Képzeld megvan a jogosítványom!
    -személygépjárműre?
    -Nem, Kajakra!

• arty
    de

majd
  • TomDantes
    Kajak az nem lesz PC-re. Kajak az leginkább vízre van. De GTA V se lesz.
  • dragon11
    most akk kajak nem lesz PCre?:D
  • Evoluti0N
    Nem is értem, miért is választaná bárki is a másik kettő befejezést.
  • SötétBarom
    Na ma nyomtam végig... Hogy ebbe mi a bús fasznak tettek többféle befejezést.. Kettőt megnéztem youtubeon, de sokkal gyengébbek, mint a legegyértelműbb, totál feleslegesek.

Masszív 10/10 amúgy..
  • MerlinW
    ZED! :) Az milyen jó volt:)
  • arty
    pcx-et én is vettem néha - egyedül a lapban használt össze-vissza betütípus(ok) nem tetszettek, rontották az olvashatóságot

(ZED ftw! :D )
  • SötétBarom
    Mikor PCx-ből gamestar lett majdnem sírtam :(
  • DarkSector
    ...se.... :P
  • ktomi22
    ki fogjak adni.. igaz ..majd ha lement a konzolra tervezett bevetel.. majd utana..
  • Skyline
    Nem is az a szép hogy most verik a mellüket a semmire...Az a szép ha ne adj isten egyszer valaha úgy döntenek (továbbra is tartom hogy soha) kiadják pc-re az 5-öt (vagy akár egyszer valaha majd valami emulálással megoldják hogy legyen), akkor a Gamestar autista kis csapata ott fogja verni a mellét hogy ők megmondták...:)
  • arty
    csak nem biztos, hogy a többi oldal is gunyosan kezdi a cikkét, miszerint "naugye h igazunk volt"

ezek a kretének viszont igen....
  • TomDantes
    Minden oldal közölte azért, nem csak a Gamestar. Bár a magyar oldalak színvonala nem túl magas. De külföldi oldalak is közölték, szóval egyik se jobb.
  • arty
    Ez 5 éve igaz volt, azóta csak süllyednek és süllyednek, de mindig van aki értetlenkedik, ha a szennylap bojkottjára szólítanak egyesek avagy lefitymálják a gémszart.
  • Evoluti0N
    Elmogyorózom. Mert ez arra fogja biztatni őket, hogy még több kétes hírű hírt közöljenek le és még inkább bulváros cikkeket írjanak. Ez pedig az olvasóknak egyáltalán nem jó, az oldal pedig veszít a hitelességéből.
  • arty
    Mert az a szennylap 1 fillért sem érdemel.
  • Coral Springs
    Nekem semmi, nem nekem van problémám a Gamestar cikkeivel, ellenben itt egy-két kollégával.
  • kifli
    Miért baj, hogy termelt egy kis pénzt nekik úgy, hogy az nem fájt senkinek, és még tartalom is jutott oda bőven a témával kapcsolatban?
    Mivel lett neked rosszabb azzal, hogy ezen esetleg keresett egy hírportál (nem túl sokat)?
  • Coral Springs
    Termeltél egy kis pénzt a Gamestar -nak, nekik is meg kell élni valamiből. Naivan megosztogatod a szemetet, utána meg teszed a nagy egyet nem értést, lol. Egy hónapja még leoltottál mindenkit aki azt mondta hogy jön PC -re, most meg azt se tudod hogy mivan, vagy csak szimplán hülye vagy.
  • TomDantes
    Egy szóval: mindegy. Vihar egy pohár vízben. Semmi nem jön, de jó kattintásszám generálás volt.
  • MerlinW
    Természetesen nem téged:) Az, hogy aki nincs ebben a szakmában nem ismeri az tök normális, de egy 20 éves múlttal rendelkező informatikai "szaksajtónak" illene tudnia mi az, hiszen a MS legnagyobb elit szakmai fóruma/közössége immáron 9 éve.

TechNet
  • totyak
    Most ez tökre úgy néz ki, mintha engem sötéteznél le

Ez így rendben van, mezei userek, mint én, nem is hallottak még erről a TechNet-ről. De a sok újságíró sem tud semmit erről, meg utána sem néznek, csak fordítják angolról magyarra a valahol megjelent hülyeséget? Ehhez nem kell nagyágyúnak lenni, elég ha tudsz egy idegen nyelvet.
  • TomDantes
    Guruék...olyan híreket tudnak írni. Emlékszem, megírték egyszer hogy a Rome 2 TW anyagi bukás volt, korábban meg olyan hír volt hogy ennyien még soha nem rendelték elő már most siker pedig meg se jelent...Na mindegy.
  • MerlinW
    Ezek szerint a Guruék sem MS partnerek:) Mondjuk az évi 5000 dolcsis tagdíj mellett ezt meg is értem:)
  • TomDantes
    Azért PC Guruék szerint, idézem:

,,ilyen bejegyzések nem csak úgy születnek, hiszen vagy a Microsoftnak vagy a fejlesztőnek kell benyújtania kompatibilitási vizsgálatra a termékét -- persze lehetséges javaslatot tenni arra, hogy mi kerüljön be az adatbázisba, ám a program addig nem kerül fel, amíg át nem esett az ellenőrzésen, a RDR pedig úgy látszik, vette az akadályokat."

De én nem igazán tudok hinni nekik. Nem hiteles ez nekem.
  • TomDantes
    Már most jött. Megmondta a Microsoft: ez egy hiba.
  • Evoluti0N
    Nem bánnám, ha tényleg jönne. Nagyobb felbontással, szebb grafikával magasabb FPS-sel és egér + billentyű irányítással tök jó lenne. Szerintem rögtön meg is venném, attól függetlenül, hogy PS3-ra már megvan. Azonban van egy olyan érzésem, hogy pár nap múlva jön a szokásos, százszor eljátszott "Bocs, de mégsem jön" cikkek.
  • Shiwo
    az EA speciel 2013-ban kiadta PC-re a 2009-es konzolra megjelenő Brütal Legend -et, pedig az nem volt akkora név, ami biztosította volna a kellő megtérülést, szóval ilyen tekintetben nem lehetetlen a dolog...
  • TomDantes
    Mindenki lehozta nem csak a Gamestar különben.
  • Fpocok
    A pokolban fogsz elégni ezért a logikai eszmefuttatásért. Hogy merészelsz? :D
  • MerlinW
    Ah, a sok sötét:))

Szóval. A MS partnerek (TechNet előfizetők, stb) regisztrálhatnak címeket az adatbázisba (akik persze fejlesztők, csak nem a R+-nál. Én is tudnék.). Ezután a közösség jelenti hogy kompatibilis-e vagy sem a kiválasztott OS-el.
    Magyarul volt egy unatkozó rajongó partner aki regisztrálta a játékot. Amire 200+ másik unatkozó tag azt nyomta, hogy kompatibilis. Majd kap a regisztráló két nagy pofont az MS-től és annyi.

Tehát semmi hírértéke nincs a dolognak. Azért jó, hogy a Gamestar otthon mozog az IT világában...
  • shaddam
    Szívjuk vissza a gémsztár szidását :D
  • TomDantes
    Persze hogy esélytelen.
  • totyak
    Valaki talált valami eldugott Microfos oldalon egy kompatibilitási listát és már megint mindenki azt hiszi, hogy lesz valami. Nyilván majd így évek múlva eszükbe jut, hogy mégis csak ki kellene adni PC-re. Szerintem esélytelen.
  • TomDantes
    Red Dead jön PC-re! A jelek szerint! Hú, akkor biztos a GTA V-re is van esély!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Áh, a lófaszt! El ne higgyétek!
  • Tikal #10430
    persze, van, csak nem sok, és mozgásban nagy a rece
  • arty
    de van, csak a mai motorokban nehéz ezt jól megoldani, h mindent szűrjön :)

(meg a gép se bírná)
    nekem nem volt ilyen gond, szeressem :)