27719
-
Meridius #12996 Na akkor annyira nem is gáz hogy a steames verziót szereztem be. :D -
ratgab #12995 -
ratgab #12994 Én se látom túl sok értelmét az egésznek.. -
#12993 Végülis semmit, csak a lehetőségek lealázzák a single részt :D -
#12992 Melyiknek a 10 közül? -
#12991 rengeteg játék multi részéből ki vannak zárva a warezolók és nem kell hozzá dvd, ez egy értelmetlen dolognak látszódik
szintén a max payne 3-at tudnám említeni, hogy ne menjünk messze, van single multi rész, nincs tört multi, mégse kell dvd
Utoljára szerkesztette: tommygear, 2015.04.06. 18:14:06 -
#12990 Gagyi Rockastaros Social Club védelem lesz rajta. Én már semmin nem lepődöm meg :D -
ratgab #12989 Nyilván ha a support írja akkor igaz, csak igazából nem tudom mire vélni a dolgot. Ennek így nincs sok értelme.
Amúgy ha belemászunk a mondandóba nem azt írja, hogy bent kell lenni a lemeznek végig csak be kell helyezni a lemezt, amikor online megyünk (ebből következik, hogy offline nem fog kelleni...3x-os hurrá a warezolóknak). Tehát én úgy vélem itt csak annyi lesz, hogy indításkor ellenőrzi a lemez meglétét aztán akár veheted is ki. Legalábbis én így képzelem a dolgot. Ha végiggondoljuk józan paraszti ésszel az online-ból teljesen megpróbálják kizárni így a warezosokat, más elképzelésem nincs a dologgal kapcsolatban. Ha ez a helyzet abból az is következik, hogy az egyjátékos mód viszont egyszerűen törhető lesz. De majd úgyis kiderül a gyakorlatban, hogy mi a szándékuk ezzel az érdekes lépéssel és mit érnek majd vele.
Lényegében engem nem érint, mert digitálist veszek.
Fpocok: Teljességgel értetlenül állok a jelenség előtt. Erre miért van szükség fel nem foghatom. -
#12988 gondolom az megy dvd nélkül, de ne legyen igaz a dolog akkor :) -
#12987 Nyilván az semmit. A digitális az steames lesz, minden más dvds. -
ratgab #12986 Visszatérnék az előző gondolatmenethez. Aki digitálisan vette az mit rak be a dvd meghajtóba? :-D Vicc az egész. -
#12985 felettébb nagy szopás am... :D kretén -
#12984 muhaha. Szopni fogtok. -
#12983 de eleve nem is értem, social club-on keresztül megy az egész, nem hiszem el, hogy ne tudnák megoldani, hogy midnen egyes alkalommal online ellenőrizze, hogy eredeti-e a játék vagy sem... ez így 2015ben tényleg gáz, max payne-nek se kellett berakni a dvd-t
Utoljára szerkesztette: tommygear, 2015.04.06. 17:56:05 -
#12982 -
ldavid #12981 hátha lesz no dvd indító mint a 4-hez.
vagy steam-es exe nem műküdne? -
ratgab #12980 Csúnya lenne 2015-ben. És felmerül, hogy a digitális verziók esetében mi a helyzet? Szerintem ez kacsa. -
#12979 most az terjed, hogy elvileg bent kell lennie a dvd-nek a meghajtóban játék közben......
Utoljára szerkesztette: tommygear, 2015.04.06. 17:49:21 -
#12978 Online-ra egyre nagyobb az igény, illetve így lehet visszaszorítani a warezolást. Még a régebbi részekben sem a kocsikázáson volt a hangsúly, most meg elég sok lehetőséget raktak a játékba. -
#12977 Szerintem a gépigény valahogy így lesz reális:
minimum : elindul a játék, minden lowon, 20-30 fps.
ajánlott : minden max, 30 fps
És a full 60 fps-hez meg erős processzor, felső kategóriás kártya SLI-ben vagy Crossfire-ban :D
Utoljára szerkesztette: Dency, 2015.04.06. 17:24:22 -
#12976 miért lenne 2 nap amíg kiviszi a futár? ilyen hülyeséget... aznap kiviszi akárhol laksz -
#12975 Na, a Preorder abszolválva steamen. -
#12974 Már rég nem. Kicsit olvasd vissza a híreket, aztán majd rájössz, hogy az R mekkora figyelmet fordít az online résznek. Számolatlanul adják ki hozzá a tartalmat, a játékmódokat.. egy ideje már minden az Online-ról szól... -
#12973 Akkor elmentél amellett, hogy külön sztori van online rengeteg küldetés, bankrablások, versenyek. Van 30 féle ház ami közül választhatsz meghívhatod oda a barátaidat. Teljesen egyedi karaktert csinálhatsz, rengeteg interakció van sokkal több mint single. Szóval nem csak szimpla death match játékmódok. -
Lacika1992 #12972 Majd rájössz. :) -
#12971 Leginkább azért kérdezem, MERT NEM TUDOM. Nem érdekelt eddig, nem is néztem utána. Szóval vannak ilyen játékmódok. Az jó. GTA továbbra is a SP részről szól. -
Lacika1992 #12970 Ez most komoly? :D -
#12969 szegényes fantáziád lehet... -
#12968 olvass -
#12967 Egymást lőni pl?
A konzolosok valóban mesélhetnének egy kicsit, milyen lehetőségek vannak a multiban.
Ha azt nézzük, hogy a SA-MP legalább 6-8 évet élt a GTA SA megjelenése után, akkor biztos, hogy a GTA V multit sem fogják hamar megunni az emberek. Bár nem tudom, mennyire lesz moddolható.
Utoljára szerkesztette: Herold, 2015.04.06. 14:20:06 -
#12966 Mesélj már, mit lehet csinálni az autókázáson kívül az online részben. -
Nixit #12965 Na és a GTA ONLINE-t sem kell elfelejteni szerintem már az online rész miatt megéri a vétel :) -
Lacika1992 #12964 Pont olyanom van. (Western Digital 1T Sata3 64mb)
Kíváncsi leszek.... max veszek egy SSD-t..... :D -
Plata #12963 Nekem is a második tetszik,utálom a digitális játékokat,nekem kell hogy dobozosan legyen meg,és azt se felejtsd el hogy torrentről ki tudja mikor tudod leszedni,ha lesz egyáltalán rendes tört. -
#12962 1,5 év várakozás után már igazán kibírtok 1-2 napot. Amúgy a futár valóban még aznap kihozza, ha pl a CDG-től rendeled. PickPack pontra pedig másnap. -
Geri556 #12961 Eddig minden késés előtt nagyon csendben voltak, most meg mindenhonnan ők folynak a játékvilágban, szóval nem lesz több késés. -
#12960 Már csak 1 napot kell várni, mivel holnap már előtölthető lesz, onnantól meg nem kell jönnötök a napi rémhírekkel. -
ratgab #12959 Ne fessük az ördögöt a falra, mert még megjelenik. -
#12958 Ki akar fogadni velem, hogy 1-2 napon belul jon a hir, hogy meg 2 hetet csuszik a jatek? :D
Tul szep, hogy igaz legyen, hogy tenyleg mar csak 8 napot kelljen varni :P -
janihunk #12957 csak vezetnie kell... papirmunka lehet több :D