27719
  • Meridius
    Na akkor annyira nem is gáz hogy a steames verziót szereztem be. :D
  • ratgab
  • ratgab
    Én se látom túl sok értelmét az egésznek..
  • kill3r21
    Végülis semmit, csak a lehetőségek lealázzák a single részt :D
  • Herold
    Melyiknek a 10 közül?
  • tommygear
    rengeteg játék multi részéből ki vannak zárva a warezolók és nem kell hozzá dvd, ez egy értelmetlen dolognak látszódik
    szintén a max payne 3-at tudnám említeni, hogy ne menjünk messze, van single multi rész, nincs tört multi, mégse kell dvd
    Utoljára szerkesztette: tommygear, 2015.04.06. 18:14:06
  • Fpocok
    Gagyi Rockastaros Social Club védelem lesz rajta. Én már semmin nem lepődöm meg :D
  • ratgab
    Nyilván ha a support írja akkor igaz, csak igazából nem tudom mire vélni a dolgot. Ennek így nincs sok értelme.

Amúgy ha belemászunk a mondandóba nem azt írja, hogy bent kell lenni a lemeznek végig csak be kell helyezni a lemezt, amikor online megyünk (ebből következik, hogy offline nem fog kelleni...3x-os hurrá a warezolóknak). Tehát én úgy vélem itt csak annyi lesz, hogy indításkor ellenőrzi a lemez meglétét aztán akár veheted is ki. Legalábbis én így képzelem a dolgot. Ha végiggondoljuk józan paraszti ésszel az online-ból teljesen megpróbálják kizárni így a warezosokat, más elképzelésem nincs a dologgal kapcsolatban. Ha ez a helyzet abból az is következik, hogy az egyjátékos mód viszont egyszerűen törhető lesz. De majd úgyis kiderül a gyakorlatban, hogy mi a szándékuk ezzel az érdekes lépéssel és mit érnek majd vele.

Lényegében engem nem érint, mert digitálist veszek.

Fpocok: Teljességgel értetlenül állok a jelenség előtt. Erre miért van szükség fel nem foghatom.
  • tommygear
    gondolom az megy dvd nélkül, de ne legyen igaz a dolog akkor :)
  • Fpocok
    Nyilván az semmit. A digitális az steames lesz, minden más dvds.
  • ratgab
    Visszatérnék az előző gondolatmenethez. Aki digitálisan vette az mit rak be a dvd meghajtóba? :-D Vicc az egész.
  • tommygear
    felettébb nagy szopás am... :D kretén
  • Fpocok
    muhaha. Szopni fogtok.
  • tommygear
    de eleve nem is értem, social club-on keresztül megy az egész, nem hiszem el, hogy ne tudnák megoldani, hogy midnen egyes alkalommal online ellenőrizze, hogy eredeti-e a játék vagy sem... ez így 2015ben tényleg gáz, max payne-nek se kellett berakni a dvd-t
    Utoljára szerkesztette: tommygear, 2015.04.06. 17:56:05
  • tommygear
  • ldavid
    hátha lesz no dvd indító mint a 4-hez.
    vagy steam-es exe nem műküdne?
  • ratgab
    Csúnya lenne 2015-ben. És felmerül, hogy a digitális verziók esetében mi a helyzet? Szerintem ez kacsa.
  • tommygear
    most az terjed, hogy elvileg bent kell lennie a dvd-nek a meghajtóban játék közben......
    Utoljára szerkesztette: tommygear, 2015.04.06. 17:49:21
  • koltony
    Online-ra egyre nagyobb az igény, illetve így lehet visszaszorítani a warezolást. Még a régebbi részekben sem a kocsikázáson volt a hangsúly, most meg elég sok lehetőséget raktak a játékba.
  • Dency
    Szerintem a gépigény valahogy így lesz reális:
    minimum : elindul a játék, minden lowon, 20-30 fps.
    ajánlott : minden max, 30 fps
    És a full 60 fps-hez meg erős processzor, felső kategóriás kártya SLI-ben vagy Crossfire-ban :D
    Utoljára szerkesztette: Dency, 2015.04.06. 17:24:22
  • tommygear
    miért lenne 2 nap amíg kiviszi a futár? ilyen hülyeséget... aznap kiviszi akárhol laksz
  • Rita79
    Na, a Preorder abszolválva steamen.
  • Tikal #12974
    Már rég nem. Kicsit olvasd vissza a híreket, aztán majd rájössz, hogy az R mekkora figyelmet fordít az online résznek. Számolatlanul adják ki hozzá a tartalmat, a játékmódokat.. egy ideje már minden az Online-ról szól...
  • Skypack
    Akkor elmentél amellett, hogy külön sztori van online rengeteg küldetés, bankrablások, versenyek. Van 30 féle ház ami közül választhatsz meghívhatod oda a barátaidat. Teljesen egyedi karaktert csinálhatsz, rengeteg interakció van sokkal több mint single. Szóval nem csak szimpla death match játékmódok.
  • Lacika1992
    Majd rájössz. :)
  • Fpocok
    Leginkább azért kérdezem, MERT NEM TUDOM. Nem érdekelt eddig, nem is néztem utána. Szóval vannak ilyen játékmódok. Az jó. GTA továbbra is a SP részről szól.
  • Lacika1992
    Ez most komoly? :D
  • Tikal #12969
    szegényes fantáziád lehet...
  • bakkerman
    olvass
  • Herold
    Egymást lőni pl?
    A konzolosok valóban mesélhetnének egy kicsit, milyen lehetőségek vannak a multiban.

Ha azt nézzük, hogy a SA-MP legalább 6-8 évet élt a GTA SA megjelenése után, akkor biztos, hogy a GTA V multit sem fogják hamar megunni az emberek. Bár nem tudom, mennyire lesz moddolható.
    Utoljára szerkesztette: Herold, 2015.04.06. 14:20:06
  • Fpocok
    Mesélj már, mit lehet csinálni az autókázáson kívül az online részben.
  • Nixit
    Na és a GTA ONLINE-t sem kell elfelejteni szerintem már az online rész miatt megéri a vétel :)
  • Lacika1992
    Pont olyanom van. (Western Digital 1T Sata3 64mb)
    Kíváncsi leszek.... max veszek egy SSD-t..... :D
  • Plata
    Nekem is a második tetszik,utálom a digitális játékokat,nekem kell hogy dobozosan legyen meg,és azt se felejtsd el hogy torrentről ki tudja mikor tudod leszedni,ha lesz egyáltalán rendes tört.
  • Herold
    1,5 év várakozás után már igazán kibírtok 1-2 napot. Amúgy a futár valóban még aznap kihozza, ha pl a CDG-től rendeled. PickPack pontra pedig másnap.
  • Geri556
    Eddig minden késés előtt nagyon csendben voltak, most meg mindenhonnan ők folynak a játékvilágban, szóval nem lesz több késés.
  • lalakov
    Már csak 1 napot kell várni, mivel holnap már előtölthető lesz, onnantól meg nem kell jönnötök a napi rémhírekkel.
  • ratgab
    Ne fessük az ördögöt a falra, mert még megjelenik.
  • zaki
    Ki akar fogadni velem, hogy 1-2 napon belul jon a hir, hogy meg 2 hetet csuszik a jatek? :D
    Tul szep, hogy igaz legyen, hogy tenyleg mar csak 8 napot kelljen varni :P
  • janihunk
    csak vezetnie kell... papirmunka lehet több :D