Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yoda001
csak nem akar szuperálni az online... az egy dolog hogy folyamatosan törli a karaktereimet, de sajnos ezzel együtt azok szintjei is elvesznek, amiket elértem... egyszer sikerült normálisan bejutni, aztán kész ennyi 😊 akkor viszont elég jó volt 😊

http://9gag.com/gag/5135249

aha köszi 😊

elviszed egy sikátorba / kevésbé látható helyre a kocsit és felhívod Michaelt vagy kit...

üdv.. van egy olyan küldi hogy vettem maszkot ruhát stb és valami olyat ir hogy , used getaway vehicle bla bla.. ott mit kell csinálni?

Myselor
jah lehet 😄
allock
akkor lehet indítani fasza gerillaharcot, pár mesterlövészt a tetõre, meg barikádozni egy útszakaszt, aztán se ki se be <#hehe>

#hhwnd

Kongy
ugye a sok 12 éves, pl aki bõgött úgy örült a játéknak...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Myselor
hát nagyon sok a hülye .hát több lehetõséged van mondjuk nagyon sokféle elõször is autók lopása küldetés alatt vagy drog szerzése és eladása küldetés alatt,de vannak versenyek tudsz rabolni boltokat máshogy mint single alatt.lesznek ugye bankrablások.van olyan hogy ti vagytok a törvény és vannak a bûnözök 2 csapatos játék pl és akkor visszakell szerezni egy cuccot mondjuk legyen az drog azt elvinni egy helyre.de lehet autókat is eladni csak úgy a lost santos customban.lehet az autódba rakni trackert így mindig meglesz van saját kocsid,tudsz többféle házat venni,van intentory menü ahol szemüveget sapkát arckifejezést cigit autót lezárni ilyeneket tudsz pl.ha nem vagy küldetésben akkor szabadon mászkálsz a városban ugyanúgy mint single alatt csak ott a sok hülye is és van hogy leölnek bár nem sok értelme van sokat nem kapnak érte se pénzt se xpt de ezen élvezkednek 😄 röviden így ennyi.de még én se toltam sokat.nagyon sok dolog van benne az tuti 😊
Coral Springs
Ez várható volt hogy tele lesz idiótákkal. Amúgy milyen egyéb lehetõségek vannak az Online -ban ? Kilehet rabolni egymást ? Lehet rendõrnek állni ? Vannak különbözõ munkák, például áruszállítás ? A csapatjátékokat leszámítva hogy kell elképzelni ezt az egészet ?

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Rayden02
<#hehe>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Lunki88
Gondolom sokan gyilkolászták õket. 😄
Kongy
Emberek, csak nekem van olyan, hogy a multi benyomja a bevezetõt és utána rakna be egy versenybe, de a végtelenségig tölti az event-et... :S És nincs is free run v. akármi... ez ilyen sztoriorientált multi??

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Myselor
én éjszaka toltam 3 órát kb,az elsõ küldi kb 25percet töltött xd de utána minden okés volt,a playerek meg kb tényleg idióták mind a közös küldikben is csak állatkodnak,kell rendes crew.de egyedül egész jó móka volt😊
Elég necces volt RG részérõl. Másik kérdésem: Vannak-e végre normális tankok (célzóval) az új részben?

angelus1991ster.blogspot.hu

Ebben az új részben vannak zsidók,mint az elõzõben? Olyan kipás ortodoxok.

angelus1991ster.blogspot.hu

Ismerõs a szitu.A tegnapi 4szintes karakterem elveszett.Most 3-ra generáltam egy újat,természetesen az elsõ küldinél kifagy.Majd 4-5 próbálkozásra visszatölti nagy nehezen.A térképen nincs semmi,rögtön kinyír egy pöcs.Aztán kidob újra 4-5-re be enged.Aztán zuhanok a semmibõl a semmibe.Megint próbálkozás és elkezdi ellõrõl a játékot.Autós küldi és természetesen kifagy....

PSN-ID:SanyaBoss

Tikal
Ez a Good Sport Bad Sport dolog nem világos még... ahogy olvasgatom valami olyasmi, hogy bad sport cimkát kapnak azok akik folyamatosan csak lövöldöznek mindenkit a világban, és õk egy idõ után csak ilyen játékosokkal kerülnek majd össze, a Good Sport játékosok meg jutalmat kapnak idõnként a jó viselkedésért... nem tudom ez mennyi idõ után alakul ki, nem találtam még róla semmit.

MÁS: nem tudjátok, hogyan lehet kikapcsolni a játékosok folyamatos pofázását?? Rohadt idegesíto, fõleg hogy recseg mindegyik. meg hangos...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Sajnos nem találkoztam jó arcokkal, elsõ találkozásra lelövik az embert 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Multiban hogyan szerzem vissza a lefoglalt autot? Berakta oda ahol Franklinnek voltak a vontatós misszioi...

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Jojobaba
minden küldetés újrajátszható

Wask
Gyerekek, ha egy bizonyos befejezést már válaszottunk... akkor azt nem lehet megmásitani? Nagyon jó lenne ha igen!!!!!!!!!!

Myselor
kezd javulni az online,öcsémnek elsõre belépett már😊 és nem veszett el neki semmi
tomi890125
az szafa, akkor majd a decemberi uborkaszezonba megkeresem 😄

The Only One!

kill3r21
Szerintem az onlineba
tomi890125
ez hol van? 😮

The Only One!

Nekem beadta a kikötõbe azt a Simont aki a játékban is kocsikat gyûjt.ILL.ha lopsz valami franko autót és átfested akkor egy másik autó mûhelyben megveszik.

xxdani
mennyiért?😊 megéri? hol kell leadni?

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

ja köszi megvan 😊 bár üres volt ...

ragadós bomba hátsó ajtajára majd bumm

Snexi
Valakinek feltûnt, hogy a Boardwalk Empire eheti részében a Michaelt szinkronizáló szinész is játszott? 😄 Elõször azt hittem, hogy csak túl sokat gta-ztam és azért tûnik úgy,de rákerestem és tényleg ugyanaz a két hang

Onlinbe a jó kocsikat ha ellopod akkor elehet adni 😛

Ha nem olod meg a penzkiseroket, eltancoljak neked.
Nyisd ki valahogy a hatso ajtot!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

hi,franklinnel el tudok lopni pénzszállitót mellékküldetésbe.. lerázom a zsarukat utána mit kell csinálnom vele?

kill3r21
Hát ott a lényeg multira épül....kb olyan szinten lesz mint a GTA
JaSoN HuNTeR
Watch Dogsnak lesz multija?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

fene vigye el!!😄

kill3r21
Ilyenek miatt lenne értelme várni még egy kicsit 😊
maffioso
Engem boltrablas utan leakart lõni a társam. Cserébe elutottem 😄 enyém lett a love

\"If in doubt, flat out!\"

Végre letoltam 2-3 küldetést meg kiraboltam egy kisboltot LVL 3 felmentem beakadt 1 küldinél restartoltam és elvetett a karakterem...

kill3r21
Én nem nagyon ismerek AAA-s játékot, aminek a multija az elsõ napokban kifogástalanul ment!

Még ha a megfelelõ eszközös meg is vannak, az nem jelenti azt hogy több milió ember betud menni az ajtón....

Nézzetek egy áruházat, mondjuk fekete pénteken, hiába van áru, hiába van ott nyitásra több 100ezer ember akkor sem fér be egybõl a 3 méteres ajtókon...
De most csak ez miatt megnézem majd, hogy a COD Ghost , BF4 Watch Dogs multija megjelenés napján hogy alakul!

Gatyámat tenném rá hogy egyik sem fog tökéletesen menni 😄
Én nem is értem azt az embert aki ezen felháborodik, vagy kiidegeli magát...
Nem akarom elkiabálni de most mûködik az online(PS3)

Myselor
értem okés.akkor csak baszkódni kell vele kicsit,rendbe kösz😊
xxdani
pont most ugrottam neki másik karakterrel, mákom volt mert 5.-re már mehetett a verseny. ha sokat keres playert újra kell indítani

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

xxdani
próbálkozni kell. bugos az a rész, de ha egyszer megcsinálod utána nem lesz ilyen gond 😊

Myselor
megpróbáltunk délután öcsémmel onlineozni,az elsõ küldetésnél kifagyott kb nem talált senki playert,és itt meg is halt a dolog sajnos😊
Kongy
Reakcióm:

Myselor
hát igen,ezért érdemes néha menteni ott a quick save lehetõsét.de szokott autosavelni is,sajna elbasztad
maffioso
Sajnos igen.

maffioso
Hihetetlen mennyire alulmûködött a te idõdben az elementáris oktatás. Zéró logika és zéró szövegértelmezés. Majd mindezek tetejébe még a másikat akarod hülyének nézni.