27719
  • Dency
    Lesz bőven munkájuk aznap a futároknak :DDDD
  • koltony
    Nem egyszerűbb előrendelni, ha így is úgy is megveszed, max elmész a boltba(ha nem házhoz szállíttatod) és úgy veszed át, így nem kell rohani sehova, mert a játékod senki sem viszi el.
  • Hunter of Deer
    kicsomagolas lol. nagy jatekokat mar tobb eve nem csomagolnak be :D

bar nem ertem ha mar ennyit vartal ra akkor mik ezek a percre kiszamolt varakozasi idok ...
    Utoljára szerkesztette: Hunter of Deer, 2015.04.06. 09:57:16
  • janihunk
    Előrendelésnek az a lényege hogy a megjelenés napján kiérkezik.
  • Fpocok
    Nem tudom te hol laksz, de én ahányszor vettem játékot és kértem kiszállítást, mindig AZNAP megjött. Nem két nap múlva.

Szállítás: a megjelenés napján.
    Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2015.04.06. 09:25:35
  • zsozso29
    Igen, én is azon gondolkodom, hogy hogyan juthatok hozzá minél hamarabb.
    1.CdGalaxis boltban csak 14-én nyitástól van, nem pesti vagyok, mire a futár kihozza az 2 nap, és az installálás 2 óra.
    2.Elmegyek, megveszem hipermarketben/Média/576 boltba az van a környékemen még az nap, spuri haza, 2 óra installálás.
    3. Megveszem Steam-on baromi drágán digitálisan, amit utálok hogy nincs a polcomon, szép nyugodtan letöltöm 14-ig, majd feloldás napján pár MB-ot kell csak letölteni és mehet a móka.
    4. Torrentről leszedem ingyért, ha fullon jönne lent volna 2 óra alatt, de olyan nem lesz, pár kilo-val fog csak jönni mindenkinek, behalnak a torrentek,mire leér 2 nap, 20 perc kicsomagolás, majd még 30 perc telepítés, nem mellesleg még aznap jön az MK játék is.
    Én a 2 verziót választom.
  • janihunk
    De azt se ondták hogy gagyi pár éves lenne rajta...
  • RYO21
    Ki mondta, hogy spéci védelem lessssz rajta?
  • Sztivi05
    Üdv! Egy gyors kérdés: Kb. mikor kerül boltokba a GTA V Dobozos változata ?, és itt most szupermarketekre gondolok pl: Tesco. :)
  • Fpocok
    Azt tudod, hogy a STEAMes verziót is ki lehet írni DVD-re, hogy onnan telepítsd, nem?
  • Hunter of Deer
    DX12-t a nepnek es jol fognak futni majd a gamek ;)
  • RiCSi1234
    Igen, holnaptól lehet arra számítani, hogy behal a Steam 14.-éig. :P :D
  • janihunk
    Előtöltés. Igen. De az exe valószinűlegcsak 14. én töltődik le.
  • Lengyel2
    Ez igaz, hogy a Steam-eseknek már csak 1 nap, ha előrendelték?
    Pre-load 7th April
    Nem hiszek a szememnek...
    Utoljára szerkesztette: Lengyel2, 2015.04.06. 07:36:08
  • janihunk
    Nem hinném hogy 7200rpm es 64mb HDD ne bírkózna meg vele.

kasa85: AC2 védelem nem lessz rajta. Vagy az lessz mint a Fifa 15 ön vagy az ami a BFH-n van.
  • kasa85
    Manapság egyre hasznosabb az SSD!Gyorsabban töltődnek a pályák,és nem lesz GTA4 filing,hogy ha gyorsan mész el tűnik alattad a talaj.Xbox360on tóltam szépen be töltött mindent pedig egy gagyi 500GB vinyó van benne!Ott néha volt textúra késés,mert egyszerre kétszer olvasta a lemezen lévő játékot ezt Youtubon meg találhatod Xbox360 GTA5 DVD vs HDD.A kétszeres olvasás felezte a merevlemez teljesítményét,de nem volt vészes nekem tetszett viszont a legelején spoiler!Van amikor a dokival beszél a gazdag csóka akit majd irányíthatunk.A dokival a beszélgetés le zajlik utána mutatja be a játék valós időben a GTA5 öt!A strandon vicces volt a napernyők 3 másodperc alatt tűntek elő a semmiből,és voltak heverők azok is.Viszont mikor már mienk az irányítás nagyon gyors száguldás mellett lehet észre venni a textúra késéseket.Szerintem PC ezt meg oldják ott másképp van meg csak javítottak a programozáson.A másik ami jó a virtuális memória ami lehet SSD.Ki fogyna az SSD sokkal gyorsabban hatékonyabban segítené mintha HDD lenne.Nem tudom maxon mennyi memóriát kér remélem max 8GB,mert annyim van,de kell veszek mégy 8GB ot.Gondoltam meg veszem eredetiben,de így,hogy olvastam,és halottam olyan lesz mint az AC 2 védelme a DRM na nem kell köszönöm.Maradok a ki kódolt változatnál a legtöbben meg vették,de törölték is,mert voltak össze omlások meg nem engedte be játszani az embert.Emulátorral szépen meg oldották semmi baj nem volt vele.Meg van eredetiben is,de dísznek csak,mert úgy gondoltam meg érdemlik a pénzt.Ezt is meg veszem,de mikor 8 ezresért adják,vagy alatta!A jelenlegi árát meg bele dobom a memóriába azt lesz 16GB a gépben.Na meg majd VGA csere is lesz GTX780 van a gépben 3GB Vrammal lassan minimum lesz max grafikán a 4GB Vram.Arról nem beszélve a következő Generációs kártyák 12GB Vrammal fognak jönni bár tévedek most nem nézek utána!Akkor mi lesz,ha rá fekszenek a fejlesztők :D Na akkor kuka az összes VGA,vagy gagyi grafikán nézhetjük a játékokat ami kicsit csípő lesz :D Vegyél SSD minimum 120GB ostan nekem Vertex 4 em van.Nagyon gyors az oprendszer,és villám gyorsan megy a betöltés,és nincs textúra késés GTA4 ben sem pedig ott tapasztalható volt sajnos.
  • Lacika1992
    Mit gondoltok mennyire lesz szükség SSD-re?
    Egyesek szerint nem fogja bírni betölteni a várost, hiába I7 config meg stb...
    Utoljára szerkesztette: Lacika1992, 2015.04.06. 01:11:02
  • koltony
    A DVD szerencsésebb ha újra akarod rakni mondjuk a gépet, nem kell újra sok-sok órán keresztül letölteni :D
  • nyirog
    szerintem egyébként a fizikális adathrodozók még sokáig meg fognak maradni, 20 évig még biztosan, de az is biztos h szívesebben dugok pendrive-ot a tv-be mint dvd-t a lejátszóba; blueray-ről nem is beszélve - szinte halott dolognak tartom, bár számadatokat nem ismerek, ha gyártják még akkor gondolom megéri, de nem látom h annyira hű de elterjedt volna mint amikor anno nagy jövőt jósoltak neki, bár konzolokon biztosan hasít.
  • nyirog
    lesz dvd meg telepítési kód is viccet félretéve ha a dvd mellé adnának egy steam kompatibilis kódot annak nagyon tudnék örülni, most az elite dangerous is megjelent steamen és aki még a frontier oldalán vette az is kap steam kódot, úgy hogy örülök annak is :)
  • nyirog
    én se azért veszem meg dobozosan mert nem hiszek a digitális terjesztésben, Cities skylines, Simcity, BF 3 és még pár db csak digitálisan van meg originen és steamen, de pl ahogy a witcherek, mass effectek, és a GTA V is, számomra mind mind olyan játék amit szeretek a polcon tudni fizikai valójukban. Amúgy kocsikba tudtommal most már USB vagy memória kártya foglalat van, nem pedig felhő szolgáltatás bár a prémium autókban szerintem már az is van.
    Utoljára szerkesztette: nyirog, 2015.04.06. 00:15:59
  • Dency
    Az a pár nap több mint 1 hét :D
    Utoljára szerkesztette: Dency, 2015.04.05. 23:16:00
  • Fpocok
    Márcsak pár nap bsszátok meg!

• tommygear
    *lesz
  • bakkerman
    En se hasznalom a meghajtomat,csak win reinstallnal,de ekkora meretu jateknal inkabb bedobalom a lemezeket,hamarabb meglesz igy a jatek mintha lekene toltenem majd
  • Borg
    Idén lesz 4 éve, hogy nincs dvd meghajtó a gépemben... Még 2011 nyarán kidobtam az összes lemezt is...
  • Skypack
    Előbb utóbb elfog tűnni ez a cd-dvd dolog már most is kihalóban van, pl nekem sincs meghajtó a gépbe az új autókba se lehet már cd-t rakni
    Utoljára szerkesztette: Skypack, 2015.04.05. 19:57:27
  • nyirog
    miért lenne logikátlan, attól h előbb megkapják azok is akik fizikálisan vásárolják meg ők is csak 14.én aktiválhatják, ergo 14.-e előtt így már fel lehet telepíteni a gépre - szóval nagyjából ugyanott vagy mintha előtöltötted volna mondjuk steamen.
  • bakkerman
    elég logikátlan lenne,előtöltés azoknak kell akik nem fogják fizikai formában megkapni a játékot,és hogy ne kelljen egyszerre lehúzni 14.-én a 65 (~) gigát. Aki dobozost kap csak bedobálja a 216 dvd-t és szevasz
  • nyirog
    ha van előtöltés nem lehet h a dobozos verziók a boltba előbb jönnek meg?
  • Tikal #12926
    Ugyanaz lesz
  • Smokk
    En a pc-s verziot kerdeztem.
    V egy az egyben,teljesen ugyanaz igaz erre is?
    Az elso kerdesemre akkor se valasz,de azert koszi! ;)
  • madnessmarci
    az_nekem_kell MOST!! :D (majd 14-én :D)
  • Overburner
    Valaki megnézte az új halálos irambant úgy érzem.

• Tikal #12922
    Már több mint egy éve megjelent a játék konzolra, de te nem találsz róla leírást?? :D DAY1 játékokról tucatjával vannak fenn videok meg gameplayek, de GTA V-ről semmi..... ??
  • Tikal #12921
  • Herold
    download
  • Herold
    Én a CD Galaxistól.
  • arty
    rs tudja, de nem mondja el.
  • arty
    irnal par peldat ahol a multit kulon kellett megvenned?