27719
-
Lacika1992 #13036 Masterrace -
#13035 Új előzetes :D
-
kjhun #13034 cs.rin.ru-ról:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: kjhun, 2015.04.07. 12:57:39 -
Lacika1992 #13033 Én vietnámból szerzem. :D -
ldavid #13032 nyilván nem végleges. 1-2 nap és rájössz.
amúgy az eredeti kép is ilyen, nem akartam forgatni mert csak helykitöltő -
#13031 ha sokáig nézem vízszintbe jön a kép? :d -
Nixit #13030 Valószínűleg Régio lock van rajta szóval senkisem próbálkozzon így a vásárlással :P -
Nixit #13029 Ezt találtam redditen eredeti steam 30$ Elvileg kínában veszed meg ennyi a kül érdekes
reddit hír ahol találtam, mit gondoltok? Ha így veszi az ember vajon bele köthet, hogy magyarországról játszom ?:)
Utoljára szerkesztette: Nixit, 2015.04.07. 12:28:38 -
#13028 1 hét...mennyire távolinak tűnt ezt kimondani amikor januárban eltolták,aztán még egyszer -
valaminick #13027 Nem opcio, mert nem vagyok jelenleg MO-n ezért csak digitálisan tudok hozzájutni.
De köszönöm neked is! -
valaminick #13026 Köszönöm, megnézem! -
#13025 Hardveraprón árulnak sokan giftet, én is egyikőjüktől vettem.
-
Nixit #13024 Szia!
Igen félre értettem akérdésedet akkor :) Már értem, G2A esetleg amit mindenki ismer csak most a steam szigorított, hogy ha nem a saját országodból van akkor lehet, hogy nem bírod játszani a játékot :( Dobozos verzió nem felel meg 13 700ért? -
#13023 Sajnos azoknak az időknek már vége. :( -
valaminick #13022 Köszi:) de így is 16 lenne, ami (USD) más helyre gondoltam. :) -
Nixit #13021 Szia!
euro usd itt rámész, hogy purchase ilyen zöld gomb utána pedig ottlesz, hogy megveszed simán vagy megveszed gift képpen! Ez eurós link dollárros is úgy 1-2 k-t meglehet sprórolni én úgy fogom venni :) ha nem érthető segítek részletesebben :P
update: valamiért nem működik az USD után az eurós link valószínűleg megjegyzi a beállítást, de azért így hagyom a hozzászólást hátha segít valakinek aki még nem vette meg figyeljen rá, hogy 60$ al jobban jár mint 60euróval :) Igazából a dobozos verzió még mindig olcsobb pl konzolokszervizénél 13 700azthiszem és aznap kiszállítják. Ha viszont éjféltől, preloadal akar valaki játszani akkor 60usd talán a legbiztosabb :) ( Esetleg G2A és társai )
Utoljára szerkesztette: Nixit, 2015.04.07. 11:35:31 -
valaminick #13020 Sziasztok!
Steam-es verziot nem tudjatok hol lehetne beszerezni esetleg steam gift formaban?
Koszi -
#13019 90-es években, 2000-es évek elején még nem játszottál? :) -
ldavid #13018 várd ki a végét -
NEOreg3: Csak mert ilyen szépen kéred.
Utoljára szerkesztette: lalakov, 2015.04.07. 09:04:58 -
#13016 majd várjuk a beszámolókat, hogy kinek hány %-nál jár a preload és mennyivel tölti, nagyon érdekel minket!!! -
RYO21 #13015 Talán még 5 perc és kezdődik a preload. -
kasa85 #13014 Ja ja azt vágom DRM már úgy tudom nem üzem képes.Pont voltam az 576K ban,és meg kérdeztem a pontos paramétereket.Állítólag net kapcsolat kell,és 5 percenként csekkolja a játék a kulcsokat,vagy kódokat :) Gondolom valami emulátor lesz hozzá olvastam itt,vagy valahol meg oldották a védelem át törését.Mindegy meglátjuk már csak pár nap :D -
#13013 miért eddig ez hogy volt? -
#13012 És vajon mi történik olyankor, ha trehány az illető, és gyakorlatilag a telepítést követően, megkarcolja, leönti, elveszti, szétbassza a dvd-t? Akkor Ő onnantól fogva nem tud online játszani? Vegye meg teljes áron megint, digitálisan? Vagy szimplán, jön a lebaszás, hogy: 'miért nem vigyázott jobban a kurva lemezre'? Aztán aki dobozosan vette, úgy fog vigyázni rá, mint a szeme fényére? Ez így eléggé nevetségesnek hangzik. -
#13011 ll, fejléc ferde..és túl sötét... -
#13010 Majd meglátjuk ha kijön, bár nem hiszem, hogy lemezzel szórakoznának. -
#13009 ember! a smile-kat nem látod a mondat végén? :D de köszi a tippet okoska! :) -
ldavid #13008 ipon írt ma (szállítást kérdeztem) hogy nem tudják, meg fog-e jelenni a sok csúsztatás miatt a végén meg se kapom kedden -
#13007 A multi részét valószinűleg, úgy mint a 4-nél. -
#13006 állítólag a steam-est is a RSC-n kell aktiválni majd :) -
#13005 ha ez a legnagyobb bajod dugd bele a ...
-
#13004 Pirítós kenyeret, toast kenyeret, vagy ilyesmit...
Aki van annyira gügye, hogy elhiszi, hogy DIGITÁLIS vásárlásnál kérni foglya a dvd-t, az vagy tegnap ült le a gép elé, és nincs 18 éves, vagy.... -
#13003 inkább este, New Yorkban még csak most lesz 14 óra -
#13002 Egyébként ez az előtöltés mikortól lesz elérhető? Az oké hogy április 7.-én, de helyi idő szerint az mit jelent? Délután vagy estefele? -
#13001 majd kiírják lemezre :DDD -
#13000 és akinek digital verzió van mit dugjon bele a meghajtóba? :D :D -
janihunk #12999 Miér olyan nagy baj ez? Kell egy meghajtó oszt csá. Amennyit használom évekig benne lessz a lemez úgy hogy ki sem veszem. -
Gibor #12998 Ez vagy fake kép vagy épp éjszakás válaszolt félálomban...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Other requirements: Installation and online play requires log-in to Rockstar Games Social Club (13+) network; internet connection required for activation, online play, and periodic entitlement verification; software installations required including Rockstar Games Social Club platform, DirectX , Chromium, and Microsoft Visual C++ 2008 sp1 Redistributable Package, and authentication software that recognizes certain hardware attributes for entitlement, digital rights management, system, and other support purposes.
SINGLE USE SERIAL CODE REGISTRATION VIA INTERNET REQUIRED; REGISTRATION IS LIMITED TO ONE ROCKSTAR GAMES SOCIAL CLUB ACCOUNT (13+) PER SERIAL CODE; ONLY ONE PC LOG-IN ALLOWED PER SOCIAL CLUB ACCOUNT AT ANY TIME; SERIAL CODE(S) ARE NON-TRANSFERABLE ONCE USED; SOCIAL CLUB ACCOUNTS ARE NON-TRANSFERABLE.
#12987 : Mellé lőttél, rockstar oldaláról is megveheted digitálisan és nem steames. -
#12997 ez tuti valami fake hülyeség :D