Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amióta felraktam 1.02-es javítást(PS3)Azóta gond nélkül megy.Remélem így is marad.

PSN-ID:SanyaBoss

Myselor
nekem is és sok embernek ez volt.vártam kb fél órát,de van hogy kevesebb idõ alatt de tovább megy,türelem.utána már nincs ilyesmi 😊
mármint a legelején mikor a race lenne

Nekem megakad a loading sessionnál az online ... király

Fpocok
<#bohoc>

Parasite Eve 2, best game EVER!

xxdani
Ahha, erre nem is gondoltam. 😊 Köszi

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Tikal
ha egyszerr léptek be a körbe akkor okés lesz

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

The Protector
Ha pofánvered akkor kiesik a cigi a kezébõl?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

arty
jah, rgh-ssal

Forza.

Myselor
jó csak roll back van elveszett a házam,így sok értelme nincs venni dolgokat
Jó már az online része ?

melyikõtök vett fel?😄 azzal játszanék PS3-on!😄

xxdani
Haver csak akkor jöhet küldetésre ha én hostolom és meghívom? Együtt joinolni nem lehet?

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Bankot azt mikor lehet rabolni?Vagy csak bandával lehet?

TaRka0107
Azt tudom, de azt a fényképezõvel tudod csinálni a telón.
Warezbox=rgh-s box?

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

#9193 ha gondoljátok engem is vegyetel fel PSN-en 😊

Felvettelek én is ha nem baj.

kill3r21
Sztori után, ha meggveszed a hangárt, akkor reptéren odamész a nagycucc kerekéhez és F...
És voila....😊
NagyiBMX
Ezt mikor és hogyan és ki oldja fel és mennyiért kell és hol? 😄

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

arty
warezboxon van billkombó, amivel menti

VAGY

gtaban van képlopás(?) ami a social klubra teszi fel a képet(?)

Forza.

fook
Social clubbon felvettelek.

TaRka0107
Hogy csinálod ezeket a képeket? Nem értem ezt a válaszod, vagy irónia volt?

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Kongy
Én ps3-on tolom, persian0077 néven, vegyél fel, és tolhatjuk majd.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

fook
Ja jó lenne. Ps3asok csinálunk egy jó vérét ?😊

Myselor
box360on,sajna nem lehet ps3asokkal együtt pedig jöhetnél 😊
fook
Min toljatok ? Ps3on csatlakoznek

Myselor
srácok nagyon jó ez az Online ma haverokkal toltuk jó pár órát,farmoltunk egy kis pénzt vettem 247k ért egy házat,nagyon durva 10férõhelyes garázs minden van benne 😄 durva.fel lehet hívni õket is azt inni meg szívni tvzni mindent xd komoly
kill3r21
Screenshot billkombó 😊
kill3r21
Egyre jobbak a digitális p****k 😄
Kongy
Az konkrét 😄D
Ezeket a képeket mivel csináltad?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

kill3r21
+1
kill3r21
Ekkora autóval se cuccolt még a csaj mi??? 😄
kill3r21
Állat hogy lehet csapatni az utas szállítót 😄
Kongy
Na most megy nekem a multi, és nagyon tetszik. Van egy kis MMO-feelingje, szóval nem lett rossz, elég változatos.. de ismerõsökkel az igazi akik nem lõnek hátba mint a kis pisisek....

Lunki88
Nekem egyébként a IV-ben jobban tetszett ahogy el lehetett intézni a rosszfiúkat. Gondolok itt az olyan kivégzésekre amikor pl. Vlad képébe tolta a pisztolyt Nico, és kilocsantotta az agyát stb. 😄 Ezt itt is szívesen eljátszottam volna néhány karakterrel...
kill3r21
Nem bírtam ki:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ki az a hülye aki a másik lehetõségeket választotta??? Mindkettõ befejezésben nagyot csalódtam volna ha azt látom elõszõr, hozzám mind3 karakter közelkerült....beteg változatok 😊
kill3r21
Közben végeztem a játékkal!
Grat a Rockstarnak!
Holnap még megnézem a másik két befejezést! 😊

Stat:
kill3r21
Ez az pont néztem egy vidit, amit mutatják az emailt, képpel és térképrésszel, nah nekem csak a képeket adta be, de tök másokat mint a videóban....de azért sikerült aztán 😊
Tikal
a sok gyökér.. az egyik itt rappel nekem, nigga igy meg ugy...szinvonal az van néhol...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Az elsõ már megvan Mikenak,ha jól emlékszem..a többit úgy találod meg,h kapsz egy emailt Lestertõl,amiben benne van a pontos helyük a térképen,fényképpel,stb..

kill3r21
srácok az utsó nagy rablásnál honnan tudjam hol van a 4 autó?
Kicsit több, mint ~20GB, amit 200 óra alatt olvasna be annyi lemezrõl. <#hehe> A cserék idejét nem is számolva. <#eplus2>
kill3r21
Én is találtam nemrég egy dobozzal, dosos játékokkal teli 😄
Seangaijin
14223 társát még a kamionba hozza a futár 😄 A telepítés ~1 nap

Kongy
seems legit 😄

csak egy screenshot van rajta

Myselor
nemtudom srácok nekünk jó én karim öcsémé is megvan,a haveroké is .most is tolják ha már egyszer sikerült túl menni az elsõ küldin utána jó.nállatok nemtudom mi van:|
Én tegnap és ma KB.2x3órát nyomtam online.5-ös karakterszintre nyomtam aztán ment a lecsóba.Mert nem menti el ez a retkes hobelebancos Rockstaros,Social Clubos trutymó.Visszalépni nem lehet mert mindig ez fogad
"Timed out when matchmaking for a compatible GTA online session to join.
Please return to Grand Theft Auto V and try again later"Ez az egész online szar ha egyszer jó lesz akkor nem azért mert megcsinálták a szerver túlterhelést.Hanem azért mert a játékosok fele hagyja a picsbe az online részt.Itt egy egyszerû magyarázat az egészre amit tegnap találtam
"A megoldás egyszerûnek látszik: az eredeti tervekben szereplõ szervermennyiség megduplázásával kivédhetõ lenne az ilyen probléma. A baj csak az, hogy a kezdeti hatalmas érdeklõdés általában hamar kezelhetõbb méretekre esik vissza, a játékkiadók pedig inkább erre optimalizálnak még akkor is, ha némi presztízsveszteség éri õket a nyitáskor tapasztalható nehézségek miatt"És szerintem ez 80% fedi is az igazságot....

system linket a népnek 😄 😄

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x