Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na a PS3 szerverek megint lehaltak....Tegnap is ez volt.

PSN-ID:SanyaBoss

Kongy
11k

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Tatyla
Xboxon keresek normális crew-t

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

arty
mennyi? 😄

Forza.

Ha nem tölti vissza a karaktert akkor ki kell lépni+kijelentkezni.Várni KB.10percet és utána megint belépni.Nekem így mindig visszatöltötte a karakterem.Mikor nem vártam mert azt hittem hogy elveszett csináltam egy újat közben meg így felülírtam a régit.Ezt 3x eljátszottam mire rájöttem a"megoldásra"Legalábbis nekem mûködik így.

Doog
Nem tudom kinek mi a véleménye, de engem a 3 fõszereplõ jobban megfogott mint a multis dolog.
Nem azt mondom, hogy rossz mert egész jó nekem is tetszik mint sokaknak.
De részemrõl majd csak akkor fogok az Online részével foglalkozni, ha már a 3 kis hõst meguntam. 😄

...::::::...

Kongy
minden frissítés fennvan, tegnap még ment. de hogy õszinte legyek leszarom, nálam leírta magát ezzel a multival a rockstar kezdve a mikrotranzakciótól a szerverhibákig. elég volt. a játékot meg eladom. kell valakinek?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

kill3r21
Türelmet nem boltba mérik az biztos 😊
1 hét próbálgatás után nem hiszem, hogy különösebben türelmes lenne 😄
Tikal
Várj vele és próbáld késõbb ujra, lehet nem tudta letölteni a cloud server-rõl. ha nem lesznek terheltek a szerverek, késõbb meg fog jelenni

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

kill3r21
Frissitést felraktad?
Kongy
Na én most fejeztem be véglegesen a GTA Online-t. Mi a szar az hogy eltünik a karakterem? Menjenek már a faszomba, hogy már egy hete megy a multi lassan és még mindig egy rakás szar. Köszöntem szépen Rockszar ebbõl nem kérek többet.

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Myselor
van aki boxon van és szeretne onlineozni majd?😊 az írja le a gamertagját😊
legenda2013:
Ha ezt olvasod akkor áruld már el,hogy a Social Cluban miért nem talállak meg ezen a néven?

Én hát!<#mf2>
Nem tudom hogy miért de nem tudtam meghívni senkit egy akcióra se.ILL. meghívni sem tudtak.legenda2013 is felkért 2x-is de hiába nyomtam a telon hogy elfogadom a felkérést valami Full players szarságot írt ki.Csak azt nem értem hogyan amikor mi lettünk volna ketten.

szóval t vagy az 😄

xxdani
1.02 nél tart még a patch?

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Yoda001
tegnap leszedtem a patchet, azóta tökéletesen megy minden, és kurv@jó az egész Online 😊
bár azóta nem próbáltam, de remélem minden rendben... pénz elég könnyen jön, érdemes venni ezt-azt

http://9gag.com/gag/5135249

Mit mondjak, nem éppen írja le a keresõkifejezésed a hibát, mit gondoltál, majd ez kiadja?
Shiver
esetleg ez? o száj

A felhők felett mindig süt a nap

Közben a gyakorlaton...

wollnerd
Segítesz hogy milyen kifejezéssel keressem? A "gta v online character bug" kif. még nem adott megfelelõ eredményt az elsõk között...

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Shiver
ez egy bug ha jól emléxem, keress rá googleban azt hiszem van hivatalos workaround rá

A felhők felett mindig süt a nap

wollnerd
Nekem miért tátogatja folyamatosan (még az introban is) a száját az online karakterem mint egy hal?? Láttam egy másik játékosnak a karaterét, annak nem áll fönt ilyen probléma. De hiába készítettem egy másik, új karaktert, ugyanez van! <#violent>A karakterszerkesztõben is mozgatja a száját, (ott sem kéne?) de akk nem gondoltam hogy "beragad"! (2. patch is telepítve!)
Ez a bug miért áll fönt mindig nekem?! <#falbav> Idegesítõ!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Ja valami ilyesmi..Engem KB.2órája nem enged fel.Mindig ezt a dumát írja ki
"Timed out when matchmaking for a compatible GTA online session to join.
Please return to Grand Theft Auto V and try again later."
De ahogy a PS3-as ismerõseimet nézem õk is csak az offline módot tolják.Valami gebasz van megint...(?)

kill3r21
GTA online 😄
Ugye, semmi közöd a sörfõzdéhez? :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

AnarchoiD
tud valaki infot adni, hogy hogyan lehet eljutni ehez a kuldihez ? "Legal Trouble" ?

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Sziasztok!!

Aki szeretne a gta5-el többjátékos módba játszani az vegyen fel:

legenda2013 (ps3)

(mindig hülye külföldiekkel rak össze)
Myselor
itt megtudod nézni
http://support.rockstargames.com/hc/en-us/articles/200426246-GTA-Online-Launch-Status-Latest-Updates-
Kongy
Folyton timeout-ol, meg eltûnnek a freemode-ból az emberek. Én hagyom a francba egyelõre...

akyyy
látom már a harmaik titpe update van. ezek mit javitanak, lehet tudni valamit? online kivul😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Myselor
pedig semmi gond vele,meg amúgyis kapsz jobokat ,nem igazán értem
Kongy
Hát nekem a freemode megy, de amikor valami job-ra akarok jelentkezni a lobbyban timeout-ol... És a netemmel semmi gond.

Myselor
elvileg mostmár boxon is teljesen jól megy az update óta az online,nem kell az elsõ küldetésnél várakozni egybõl belép és nem vesznek el a dolgok.ha bármi elveszett lehet feliratkozni a suportnál és igyekszenek visszaadni ami elveszett😊
http://support.rockstargames.com/hc/en-us/articles/200435267-Loss-of-characters-rank-items-apartments-and-or-in-game-money-in-GTA-Online
kill3r21
Rajtad kivül mindenkit 😄
Kongy
Ha nem tetszik ne olvasd, amúgy meg ez a PC-s topik a bejelentésig tök felesleges volt...

Kit érdekel, ha addig kihal, szerinted érdekel bárkit is a többiek online vergõdése meg picsogása?
Tatyla

Trevor él 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tegnap vittem ki én is a játékot, és nálam nem több mint 9.2 pont, sztem elhamarkodott a sok 10 pontozás. Persze ami lehúzta nálam az a sztori.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most komolyan, semmi tragédia, vagy csavar a végén? A 4hez képest is visszalépés a történet, bár a tálalás és a dialógusok elsõ osztályúak. Nem tudom de én azt vártam h túlszárnyalja a mafia 2 sztoriját, de sajnos nem...
kill3r21
Rajtad kivül ez senkit nem zavar, kihalt volna már a topik ha PC-s dolgokra várunk ugye tudod?
xxdani
Tééényleg, 😄 tök ciki.

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Voltan
"és mennyire roved a lábszára"

Úgy értem,rövid. Kurva vindóz itt is bekapcsolta az angol szövegjavítást...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Hát, annyira azért nem. Nézd meg, hol van a térde, és mennyire roved a lábszára.

Értem én, hogy a hosszúcombú lány a menõ, de ennek nincs alatta semmi, a tacskónak hosszabb lábszára van 😄

Bögyös, az igaz. 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Kongy
fasza hogy timed out-ot ad be folyton az online....

Még mindig nem a konzol topikban vagyunk
Aki akar felvehet sanyaboss(ps3)

kill3r21
Ez de jó xD
Ok, most újra beléptem, várok aztán majd lesz valami 😊 Olyan mintha sorbaállás lenne a szerveren, csak számláló nélkül.