27719
  • Rita79
    Nem gondoltam volna, hogy ennyi vérgáz űberláma hsz tud keletkezni itten, mint az utóbbi pár napban. :D
    Amúgy sok sikert annak, aki dobozosat vesz, gondolom lesz benne vagy 7-8 DVD lemez, ha valóban 60 Giga az állomány.
  • Rogerke
    steamen már tölthető!
  • oneal1
    minden bizonnyal!
  • Herold
    A játék ugyanaz (a dobozos és a digitális), csak gondoltam, előre letölthető, és nem kell szarakodni a dvd-kkel. A kapott seriallal meg aktiválom. De nem lehet, a topiktárs valszeg a Rockstar wh-ban vette a cuccot, azért tudja tölteni.
  • oneal1
    Most a legteljesebb pozitív és segítő hozzáállással.....Hogy a jó francba töltenéd előre a dobozost ha csak a megjelenés napján kapod kézhez? :D
  • Terawatt
    Ez nem hülyeség amúgy. :)
  • Overburner
    Preload fent lesz hogy ne a steam meg r* szerókat terheljék az emberek.

• Terawatt
    Cool, holnap fent is lesz torrenten, nem kell megvennem.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kac kac kukac, tuti vétel.
  • Overburner
    Ahhoz kellene már most a Serial szerintem.
  • Meridius
    Én nagy reményeket nem fűznék hozzá
  • Herold
    A dobozos verziót is előre le lehet tölteni Social Clubon, és a dobozos seriallal aktiválni?
  • Overburner
    Hát ne vedd meg addig. Én így is be vagyok tojva hogy nem fog normálisan menni pedig az ajánlott gépleírás konkrétan az gépem.
  • lalakov
    Mindenki most esik neki, nem is jön maxon. :)
  • kjhun
    Jaja, az oroszok közül valaki már szedi.
  • lalakov
    59 Gb-ot ránt le most előre.
  • sovatalevi
    Rendben,nem szeretnék úgy járni,hogy meg veszem,és nem indul el :D
  • Overburner
    Már elmondtuk párszor hogy semmit se tudunk amíg nem jött ki. :D Lehet de az is hogy nem. Majd kiderül. Kérdezd megjelenés után akkor már biztos tudunk mondani valamit.
  • Dency
    Megy a preload srácok indítsátok a letöltést, had égjenek azok a kábelek :DDDDDD
  • sovatalevi
    Ha a Gta 4 nem indult el a laptopomon, van egy kis esély is,hogy ez el fog? Mert a minimális gépigény *jobb* mint a 4-esé.
  • Overburner
    Kíváncsi leszek kik másznak bele a fájlokba először
  • kjhun
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

ds16 írta:

hány órakor kezdődik az előtöltés? Mai napra írták

xNMYx írta:
    Social Club-os vevők már elvileg szedhetik. Steamen még várunk... 60.4GB ha nem fake a kép amit láttam.

Állítólag este 7-8 óra felé, már a Steam-es is tölthető lesz.
  • Smuge
    60gb

Utoljára szerkesztette: Smuge, 2015.04.07. 18:16:49
  • Dency
    Most utánajártam egy kicsit , mindenhol 7 órát írnak. Kíváncsi leszek :D
  • Overburner
    Nemsokára jönnek a rémhír terjesztések nyugalom :D
  • Dency
    Síri csend sehol egy üzenet pedig már eltelt majdnem 2 óra az utolsó üzenet óta :DDD Mindenki a steamet figyeli mikor indul az előtöltés.
    Utoljára szerkesztette: Dency, 2015.04.07. 17:38:10
  • NEOreg3
    ha színes pörgőforgó szöveggel lenne kiírva 72-es betűméretben akkor is akadna olyan, aki nem olvasná el, csak kérdezne
  • bakkerman
    Legjobb az lenne ha a szövegdobozba lenne halvány pirossal beleírva a pár legfontosabb dolog a játékkal kapcsolatban,bár én nem értek hozzá,lehet bonyolúltabb megcsinálni mint egy FAQ-t összeírni :)
  • Overburner
    Rakd jobban láthatóvá mert az értelmetlen kérdezők 75% azt se tudja mi a FAQ meg hogy létezik ilyen gomb itt fent :D
  • ldavid
    jó ötlet. a héten írok majd ösze róla pár dolgot.
  • Herold
    Amúgy jó lett a FAQ. Lehetne valami hasonlót összedobni az online részéről is (a később jövő újak kedvéért pl.)?
  • Herold
    Faszom már, 34 új üzenet. Megint remegő kézzel kattintok a topikra, azt hittem megint elhalasztották a megjelenést.
  • Lacika1992
    Ja, nekem ha olyan kedvem lesz sétálni fogok a karakterrel nem 200.-al száguldozni. :D
  • koltony
    Vigyék, a játékot élvezni kéne, nem pedig túljutni rajta.
  • Hunter of Deer
    amúgy is pont 14-15 melozok reggel 6tol este 6ig szal... :D
    mire en elkezdek jatszani 16an addigra mar jonnek a kommentek hogy vegigvittek a ""prok"" :D
    Utoljára szerkesztette: Hunter of Deer, 2015.04.07. 13:38:50
  • bakkerman
    mi lesz még itt jövő hét keddig :D ez a preload mekkora nagy dolog egyeseknek amúgy...én jövőhét kedden dolgozok 5ig,ha napközbe megérkezik az 576-ba a cumó,munka után átsétálok ennyi,de valószínűleg csak 15.-én fogok játszani...ne türelmetlenkedjetek,mostmár fél lábbal is kihúzzuk :)
  • Hunter of Deer
    nem sietek sehova csak erdeklodtem ... ha nem 10kbyet-tal fog jonni akkor van ido.
  • Fpocok
    Ki nem szarja le? Úgy is 14-étől lehet csak játszani.
  • kjhun
    steamcommunity-in is panaszkodnak, hogy mi van már? Elvileg, már mindenhol 7.-e van, még sem tölthető. Tegnap olyan hírek is felreppentek, hogy csak 10.-étől lesz szedhető.

Indítsd újra a klienst időnként és úgy nézd meg, hogy nekiáll-e letölteni, a GTA 5 ikonra kattintva, ha jól olvasom ott. Magától nem áll neki.
  • Tikal #13038
    baszki egy heted van rá...
  • Hunter of Deer
    van aki mar tolti a preloadot innen? megvettem en is steamen de meg eddig nem dobta fel hogy lehetne szedni, vagy csak en nem talalom? :D