Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Ezentúl, ha hasonló kérdésem lesz, nem itt kérek segítséget, hanem ott. Remélem nem rontottam el az egész napod.
Aki ennek ellenére segített, annak a helpet köszönöm!<#worship>#worship>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ezer hálám!<#worship>#worship>
Fpocok - Te meg elmész a ***ba!😄😄 Már a játék végét is tudod, de engem letámadsz egy olyanért, ami kb annyira volt spoiler, mint hogy lesznek benne emberek...😄
Valaki segítene?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Majdnem rajta volt a célkereszt, de nekem kell a kis joyyal szenvednem. És mivel van kb kemény 4 óra játékidõm xboxal, - kimondom - béna vagyok😊
PSN ID.: Beegabor
Seth - De ez az. Amikor célzok, nekem nem ugrik rá az ellenre, csak akkor, ha fedezékbe állok. Ha a tér közepén vagyok, akkor nem megy...:S Nem lehet hogy be kell vmit állítani?
Parasite Eve 2, best game EVER!
PSN ID.: Beegabor
Ezzel semmi nem lett elárulva. Semmi köze a további játékhoz. Tök értelmetlen, baromság. Biztos, hogy tudtok sokkal jobb spoilereket is... mert a csapból is ez folyik. Ne mondjátok, hogy nem😊
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ha meg mégse, most ezzel nem lõttem le semmit... szvsz
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Tatyla - azt hiszem kipróbáltam úgy is, az akkor ment, amikor fedezék mögött voltam. Ez csak úgy mûködne?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Rockstar, ekkora hibát...<#wow3>#wow3>
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Miért tervezed a holnapot amikor még a mát se fejezted be?
\"If in doubt, flat out!\"
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Már neharagudj, de sajnállak... én nemtudtam megunni, mindíg találok valami érdekeset, akkora, és olyan komplex a játék világa, hogy nehezenhiszem, hogy mindent láttál benne 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
\"If in doubt, flat out!\"
http://www.ipetitions.com/petition/gta-5-refund/
PSN-ID:SanyaBoss
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''