Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha nem az aim erzekenyseg, akkor viszont az aimstyle(?). Van harom fele, es biztos nem a teljesen manualis lesz az. Vagy az assisted aim, vagy a classic GTA kell neked.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Fpocok
Nem kell elmenni, csak itt óvatosabban a spoilerrel 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

TaRka0107
Nincs mit!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

LocalPatriot
Õszintén mondva, nem láttam.
Ezentúl, ha hasonló kérdésem lesz, nem itt kérek segítséget, hanem ott. Remélem nem rontottam el az egész napod.

Aki ennek ellenére segített, annak a helpet köszönöm!<#worship>
akyyy
és miért nem mész a konzolos topikba?? félsz?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

LocalPatriot
Óhh valami ilyesmire vártam!!
Ezer hálám!<#worship>

Fpocok - Te meg elmész a ***ba!😄😄 Már a játék végét is tudod, de engem letámadsz egy olyanért, ami kb annyira volt spoiler, mint hogy lesznek benne emberek...😄
Voltan
Trevornak, ha jól emlékszem van egy 2 gombos mozdulata, amivel hirtelen megfordul, és célba veszi azt, aki mögötte van. Elfelejtettem, hogy lehet elõhozni...Xbox.

Valaki segítene?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

TaRka0107
Beállításokban kell megnézni az aim érzékenység csúszkát.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

LocalPatriot
Hát én akkor nem értem.
Majdnem rajta volt a célkereszt, de nekem kell a kis joyyal szenvednem. És mivel van kb kemény 4 óra játékidõm xboxal, - kimondom - béna vagyok😊
Seth
AZért nagyjából az ellenfél felé kell hogy nézzen a kamera. Ha mögötted van akkor természetesen nem fogsz hirtelen megpördülni 😊

PSN ID.: Beegabor

LocalPatriot
Hidd el nekem. Ezzel semmit se tudtál meg...

Seth - De ez az. Amikor célzok, nekem nem ugrik rá az ellenre, csak akkor, ha fedezékbe állok. Ha a tér közepén vagyok, akkor nem megy...:S Nem lehet hogy be kell vmit állítani?
Fpocok
Hát a játék végét már sikeresen elspoilerezték a SoD steam fórumában!, szóval... De akkor is 😄

Seth
Mikor célzol, akkor ugye ráugrik egy ellenfélre, ilyenkor a jobb kart kell megpöccinteni abba az irányba ahol a köv ellenfél van és ilyenkor egybõl ráugrik a célkereszt

PSN ID.: Beegabor

LocalPatriot
Figyeljetek.
Ezzel semmi nem lett elárulva. Semmi köze a további játékhoz. Tök értelmetlen, baromság. Biztos, hogy tudtok sokkal jobb spoilereket is... mert a csapból is ez folyik. Ne mondjátok, hogy nem😊
Vraaanyek
Magam is elég erõteljes spoilerként éltem meg, és örültem volna, ha én talákozom vele élõben... na mindegy, azt hiszem mostantól kell ténylegesen hanyagolnom minden GTA médiát, és várni a PC-s bejelentést, majd megjelenést...

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Fpocok
Tekintve, hogy ez a PC-s topik, vagyunk egy páran. Ez speciel új információ volt...

LocalPatriot
Szerintem itt nincs olyan ember, aki addig ne jutott volna még el.
Ha meg mégse, most ezzel nem lõttem le semmit... szvsz
Vraaanyek
Olvasd el mégegyszer a kommented, és rájössz okoska...

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

LocalPatriot
Ezzel az égvilágon semmit nem árultam el. Kár volt bejelentkezned, és megírnod ezt a hsz-t.

Tatyla - azt hiszem kipróbáltam úgy is, az akkor ment, amikor fedezék mögött voltam. Ez csak úgy mûködne?
Fpocok
Ömm... kössz a spoilert.

Tatyla
Nyomogatni kell a célzást nem nyomva tartani

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Coral Springs
<#hehe> <#eljen>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

😄D
wollnerd
Aha, kinect...
Rockstar, ekkora hibát...<#wow3>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

kill3r21
Ez nagyon jó, ha volt már akkor bocsi 😄

TheUjoNCBeats
Sziasztok! Lenne egy parám. Kb egy napja nem jutok tovább egy küldinél mert nem indítja el. kb 36% nál járok. a Küldetés egy nagy zöld L betû, Franklinnel kéne megcsináljam, Egy telefont kéne felvegyek, de nem veszi fel, hiába állok abba a sárga körszerû cuccba. Bárkinek bármi ötlet? Ez az a küldi

Miért tervezed a holnapot amikor még a mát se fejezted be?

maffioso
Lassan remélhetõleg stabilizálódik a dolog. Nem tudom crossplatform végülis mûködik-e vagy nem, de továbbra is elérhetõ a crew-nk magyarok számára. Nem akarunk kezelhetetlen nagy embertömeget, csak 15-30 tagok. Jelenleg is vannak xboxosok és ps3-as playerek is. Social Club link

\"If in doubt, flat out!\"

arty
... azt azért kihangsúlyoznám, hogy nem vagy nagyobb kretén nálam 😊

Forza.

Coral Springs
Lehet hogy kretén vagyok, nem vitatom, de legalább nem beszélek félre. <#wink>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Kongy
Hát sajnáljál. Ízlések és pofonok. Sztori után is szarakodtam kicsit, kipróbáltam a plusz dolgokat, pl tenisz, mozi, versenyek, léghajó.. de ez nem tud lekötni hosszú távon. Ez van. Sajnálatra méltó vagyok nyilván.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

arty
Kretén.

Forza.

XBOX live gamertagem, akit erdekel : stancedmatt

Na látod, én ugyanígy vagyok az online nyivákolókkal, nem érdekel senkit, ha épp nem megy, de azért beírják ide állandóan
Coral Springs
Én két küldetés között megsétáltattam az összes ismerõst a GTA IV -ben, annyira imádtam a városban kocsikázni, fõleg az esti fényekben. No meg mire kitoltam a fõsztorit, már nem volt egy mellékküldetés sem a galambvadászaton kívül. Még az agyonistenített San Andreas is(!) pár napos játék, ha valaki kizárólag a sztori kipörgetésére van ráállva. Nem értem, az ilyen emberek miért nem mormognak otthon magukban, egy szoba sarkában ? Az idióta agyatlan fa***ágaikkal miért mennek a másik agyára ? Miért kell valakit elküldeni a halál fa***ra, hogy megértse itt senkit sem érdekel az a kib***ott véleménye ? Az nem baj ha valaki más stílust képvisel, de akkor húzzon elfele, és ne itt nyivákoljon.

MikX
meguntad... hehe, hát ha neked a sztori végigdarálásával kimerült a játék...
Már neharagudj, de sajnállak... én nemtudtam megunni, mindíg találok valami érdekeset, akkora, és olyan komplex a játék világa, hogy nehezenhiszem, hogy mindent láttál benne 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Kongy
õõõ... nem? csak meguntam, a sztorit végigvittem, és már nem látok potenciált a játékban?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

maffioso
Hogy bírna már? Hisz õ kifizette, azonnal kéri vissza a pénzét. 😄 A sok newswire kommentelõtõl is a f*szom égnek áll komolyan. Nyilván nem ez a biznisz a rockstarnak, és ha eddig 30-40 órákat tudtunk vele játszani, akkor most újabb pár hétig miért nem lehet? Senki nem fog lemaradni semmirõl. Én is nagyon szívesen nyomatnám már, de ahogy más, úgy én is kénytelen vagyok megvárni a kész verziót. Utána meg hosszú hónapokig mehet a menet. Vagy ki tudja mekkorára növi ki magát, lehet évekig. Aki tudta tolni online kicsit az gondolom látja, hogy király lesz ez. Kis idõt kell nekik hagyni. Tuti, hogy nagyot fog szólni a végén.

\"If in doubt, flat out!\"

Coral Springs
Sok az idióta barom, és a gyerekeik is azok lesznek. Ilyen a világ.

Megy a balhé a Social Club oldalon rendesen.Már van aki itt tart..
http://www.ipetitions.com/petition/gta-5-refund/

PSN-ID:SanyaBoss

Jojobaba
Nem túl érett magatartás 😄

egy hónapot nem bírsz várni, hogy minden a helyén legyen?

Akkor valószínû az a baja hmm. ... akkor viszont remélem megoldódik ez a gond a portokkal. Amúgy másnak megy most vagy fél órája ment xboxon online ?

Nem tudom hogy kivitelezhetõ lett volna e esetleg .De megcsinálhatták volna úgy is,hogy saját gépre is menti a karaktereket.Így ha szarok is a szerverek legalább nem veszik el.

xxdani
ha hipphopp kijelentkezik az bajos mert csak akkor szinkronizál a szerverre ha szépen kilép az ember. máskülönben ugrik minden

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Nálam konkrétan napok óta nem menti el a dolgaimat... egy három napos beállásra ugrik vissza mindig... Az más kérdés hogy folyamatosan kijelentkezget a liveról a boxom. Most nyitottan portokat routeren, hátha így jobb lesz... de az online akkor is fos még.

A PS3 szerverek meg nem is mûködnek.

Tikal
nekem elsõ nap tûnt el karakterem, azóta megy rendesen, a patch után meg pláne, tegnap volt egy két óra leállás..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

xbox 360 is szarakodik, legalábbis nekem.

Én is csatlakoztam <#vigyor5>

Én is itt vagyok tag! <#vigyor2>
Doog
http://socialclub.rockstargames.com/crew/legends_of_hungary

...::::::...