27719
  • Rita79
    Igazából az lenne az igazságos, hogy aki Steamen veszi meg, előtöltéssel, az kaphatna egy kupon szerűséget, amit aztán beválthat pár adott PC boltban később és megszerezhetővé válna számára a dobozos verzió is. Csak mert csak.... A Steames borsos 60 Eurós árba igazán beleférhet ez a kis plusz.
  • koltony
    Nézek egy-két youtube videót, közbe feljön az ablak és dvd-t cserélek majd nézem tovább.
  • DantesHUN
    Ja, az nagyon izgalmas. De amúgy szerintem a lemezes megoldás lesz.
  • IMYke2.0.0.0
    Én a lemezessel jobban járnék. S azzal biztosabb is lenne a telepítés a napokban.
    Hiába van előtöltés - több millió ember fog lecsapni a rendszerre.
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.04.09. 15:46:59
  • Malakai
    Hogyne csinálnál... Cserélgeted a lemezeket. :)
  • DantesHUN
    Azon gondolkodtam, vajon DVD-ről telepíteni, vagy letölteni a praktikusabb. Nem mintha nem érnék rá, és nem az van ,hogy jajj minnnél előbb játszani akarok, csak unalmas sokáig bámulni a telepítő/letöltő gépet, és közben nem csinálok semmit. Viszont az is benne van, hogy első nap, a szerverek túlterheltek lesznek és a letöltés lassú lesz. A DVD-kről meg felmászik lassan de biztosan ami kell.
  • ldavid
    floppy-s idők végén volt még több is
  • Kandurex
    Mondjuk azért az tényleg vicces, hogy mennyi DVD adnak,...tudom, hogy "drága" a BR olvasó, ...de ennyi lemezt
  • Skypack
    GTA 5 friss infó: a telepítéshez mégsem szükségesek mindenképpen a dvd lemezek, a Rockstar Social Club-on történő aktiválás után a játékot a netről is lehet telepíteni, akinek esetleg nincs dvd meghajtója vagy így kényelmesebbnek találja.

CD Galaxis most írta.
  • scomcomputers
    Semmi gond!
  • Overburner
    Ezt viszont irtam
  • Fpocok

Grand Theft Auto V
    ‏@RockstarGTAV
    Custom radio will be available on PC #GTAV
  • Overburner
    Franc látta linkekre nem megyek rá :D
  • scomcomputers
    Jó kutya, ül!!

• Overburner
    Itt egy videó arról hogy mit várhatunk a PC-n rendelkezésre álló Video Editor és Director Mode-tól. Ha valakit érdekel/érint.

Ezen felül elvileg megerősítést nyert a saját rádió ( Independence FM ) megléte a játékban. Szóval megint pakolhatjuk a saját ízlésvilágú zenénket ha nem lenne elég az a rakás zene ami benne van már így is :D
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.04.09. 13:26:36
  • Thaddeus
    Köszönöm, erre voltam kíváncsi, inkább használom a gigás netet a letöltéshez, mint az usb-s optikai olvasót :D
  • Overburner
    Minimumra én nem adnék de ki tudja. Megjelenés után biztos lesz egy rakás teszt meg vélemény, de előrendelni biztos nem rendelném a helyedben
  • Caliph
    kéne helyet csinálnom,lehet megválok az rém rendes család összestől...90 giga .D
  • IMYke2.0.0.0
    Minimu gépigÁnyból minden megvan, csak 2 magos CPU.
    Gondolom, ne is álmodjak a játék elindulásáról...
  • ZTM
    Nahh végül is megvettem steam-en már megy is az előtöltés 4 óra 30 perc és lent van :O
    Most már ez a pár nap örökkévalóságnak számít...
  • DanielT
    Igen.
  • Rita79
    Kérdés: Ha leszedtem az egyik meghajtóra a Steamről, onnan át tudom mozgatni minden következmény nélkül egy másikra?
  • iWOLF
    Elvileg le lehet majd tölteni :
    Yes. When you use a Rockstar Activation Code to activate a copy of GTAV PC, your Social Club account becomes entitled to access the game, whether you choose to install and use the DVD version or download from the GTAV PC Social Club Activation page.
  • Thaddeus
    No de a Social Club nem egy keretrendszer mint az Origin meg az Uplay? Csak bepattintod a kódot és letölti a játékot?
  • Bal0924
    CD Galaxis

PC Grand Theft Auto 5, felkerült a netre a játék dobozának és várható tartalmának képe:
    7 DVD lemezen foglal helyet, a telepítéshez fizikai DVD meghajtóra szükség van.
    A játék a Rockstar Social Club rendszerében aktiválható (más rendszerekben nem).
    Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2015.04.09. 09:07:32
  • Szasza20
    Jólvan pihenjél :D
  • PeeTeR
    ilyen stilussal kar volt egyaltalan faradoznod azzal, hogy regisztraltal az SG -re. a szemelyeskedest es a tovabbi boszmesegeidet nyugodtan megtarthatod a kozvetlen kornyezetedben eloknek - a hozzaszolas eltavolitasat mar most kerelmezheted itt egy elnezest keressel karoltve
  • Szasza20
    Gondolom egész nap a gép elött ülsz hogy a legelsők közt legyél aki látta, anyád meg otthon etet! Szégyen....
  • Caliph
    pc gamer szerint a pc bemutatón i7 5930k-n (6 core, 3,5 GHz), 2 db SLI Nvidia GTX 980 32 GB RAM ból hozták ki a 4k 60 fpst :)
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2015.04.09. 08:31:37
  • LeWyTy
    Akkor mind1. Azért köszi.
    Egyrészt azért azért nem mert felháborítónak tartom hogy csupán 1 kódért többet kérnek el mint egy teli dobozért ajándékokkal.
    Másrészt van már épp elég pénzük. (a steamnek is meg a rockstarnak is)
    Harmadrészt... ha már ennyiért veszek valamit, annak legyen már valami tárgyi mivolta is.
    Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.04.09. 07:44:52
  • xido
    kerítesz egy külső vinyót,elviszed haverhoz vagy be munkahelyre,átmásolod a lemezek tartalmát,otthon meg onnan telepíted...
  • Herold
    Vedd meg a Rockstarnál vagy Steamen.
  • kill3r21
    Nem valószinű, esetleg majd egy csúnya verzió. Amit majd nem kell buhernod
  • Lacika1992
    Nem!
  • LeWyTy
    Lenne egy kérdésem.
    Dobozosan veszem, de jelenleg nincsen lemez olvasóm. Esetleg kód nélkül elő tudom tölteni valahogy?
    Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.04.09. 00:41:37
  • Tikal #13202
    Mire vársz? azt hiszed ha nem lenne konzol verzio akkor nem kéne várnod hogy javítsák? kis naiv :DD
  • Tikal #13201
    LOL
  • sovatalevi
    Mondjuk ez nem a leg erősebb laptop ,csak 4 Gb ram van , és Intel Core i3 2,3 GHz CPU,a videókártya meg valami fos..
    A IV elindul,de nagyon szaggat. Hátha ezt jobban optimalizálták! :)
  • kill3r21
    Hát az tényleg vicces :D
  • Fpocok
    De mindegy is. Lényeg, hogy jól fusson.