Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
És hogy miért vagyok kiakadva ? Mert pl. a GTA IV -et is sokan lehúzták azért, mert nincsenek benne eget rengetõ akciók. A sok hülye gyerek pörgeti eszeveszetten a játékot, végig a nagy durranást várja, mindeközben átsiklik egy komoly történet felett, nem tudja összerakni hogy mi miért történik, ki kivel van. Végeredmény ? Szar ! Há' menjen a jó kú**a é**s an***ba az ilyen gyökér !

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
trevor for president!

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
arrol nemis beszelve ha a salamon -os kuldit is megcsinalod azis megmozgatja a tozsdet. Az hogy nemerted a sztorit sajnalatos, de olyan nagy spoiler lenne valaszolni, hogy mega spoiler tagon keresztul is sutne😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
És nyilván az új cimet tolják el...
Csak ki ne hekkerkedjék a játékot,....
1. Nem nyílik egyelõre még a pénztárca az ilyen fajta játékokat kedvelõeknél, mert épp most jött ki a GTA V és egy ideig ellesznek vele, szóval le kell még ülepednie ennek is
2. Sok helyen még várakozik az újgenerációs konzolok eljövetele és szerintem ki akarják várni ezeket is, hogy maximalizálják a bevételt.
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Valamint, az utolsó küldetésnél, minek kellett ellopni a rendõrség telephelyérõl a rendõr teherautót? Nem is kellett a küldetésbe...
Ja, igen, és még azt sem nagyon értem, hogy az elsõ küldetés, a havas helyszínen, ott ugye Trev, és Michael rabol bankot. De michael golyót kap, T elmenekül. És ezek után hiszi azt T, hogy M meghalt? Kicsit zavaros...
Amúgy meg a három jómadár közül, szerintem Franklin a legkevésbé érdekes karakter. Õt egyedüli fõszereplõként nem tudnám elképzelni egy GTA-ban, de Trevort vagy Michaelt már annál inkább.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Én is végigvittem az imént.
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
viszont fosfizika <> irreális fizika. ha full realra belõnének mindent, sokkal kevésbé lenne látványos, nem lennének ilyen állatkodó videok sem.
lehet h nem lenne ilyen élvezetes a legtöbb játékos számára... nyilván kipróbáltak sokféle beállítást RS-nél, h végül ez maradt benne.
Forza.
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Amúgy még a gta IVben is lehetett ilyen nagy ugratásokat csinálni. Csak gondolom jelzem azoknak, akik itt fikáznak.
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Ez után már csak a GTA6 jön vagy esetleg másban is reménykedtek, hogy megjelenik?
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz