Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JaSoN HuNTeR

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Lunki88
Darwin-díjat neki! 😊
LocalPatriot
Hatalmas😄<#taps><#idiota>
wollnerd
Az igen, nem keveset szenvedett a srác... 😄

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Fpocok
Megjötteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem

Parasite Eve 2, best game EVER!

Coral Springs
Hogy lehet egy sztorin alapuló játékot úgy kitolni, hogy nem nézed, vagy jobban kifejezve nem érted a sztorit ? Vicc kategória.

És hogy miért vagyok kiakadva ? Mert pl. a GTA IV -et is sokan lehúzták azért, mert nincsenek benne eget rengetõ akciók. A sok hülye gyerek pörgeti eszeveszetten a játékot, végig a nagy durranást várja, mindeközben átsiklik egy komoly történet felett, nem tudja összerakni hogy mi miért történik, ki kivel van. Végeredmény ? Szar ! Há' menjen a jó kú**a é**s an***ba az ilyen gyökér !

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

LocalPatriot
Való igaz, hogy "annyira" nem néztem a sztorit.
Majd másodjára...😊
kill3r21
Azt mondjátok már el hogy nektem hogy hogy csak 23 milla?
Nekem 30 felett kaptak fejenként
AnarchoiD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amugy mivel minden heistet 2 felekeppen lehet csinalni ezert 2x kell vegigtolni a gammat hogy "vegigvittem" -ezhess 😉

trevor for president!

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

AnarchoiD
150 milla ugy lesz, hogy a jatek vegeig nem csinalsz assasination kuldiket .. csak ha megvan a 23 milla fejenkent, nekem ugy hogy 2 assasination kuldit hagytam csak meg a vegere, lett 100milla fejenkent..
arrol nemis beszelve ha a salamon -os kuldit is megcsinalod azis megmozgatja a tozsdet. Az hogy nemerted a sztorit sajnalatos, de olyan nagy spoiler lenne valaszolni, hogy mega spoiler tagon keresztul is sutne😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

kill3r21
Szerintem köze nincs a GTA-hoz, szerintem nem akarják hogy az emberek döntsenek hogy AC4et vagy WD-t vesznek....
És nyilván az új cimet tolják el...
Csak ki ne hekkerkedjék a játékot,....
Azóta rájöttem az okára, de nem emiatt. Kizárt dolog, a konzolos eladások és pozitív kritikák után nem kockáztatnák szerintem azt, hogy egyszerre jöjjön a GTA V-el (mármint ugye nem ez az oka). 2 okot látok

1. Nem nyílik egyelõre még a pénztárca az ilyen fajta játékokat kedvelõeknél, mert épp most jött ki a GTA V és egy ideig ellesznek vele, szóval le kell még ülepednie ennek is
2. Sok helyen még várakozik az újgenerációs konzolok eljövetele és szerintem ki akarják várni ezeket is, hogy maximalizálják a bevételt.
Vraaanyek
Vagy pont, hogy tudnak valamit, és azért csúsztatták el, mert tényleg idén jön a GTA V PC-re, és nem akartak alulmaradni miatta! 😄 😄

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Na nem lesz gta-pótlék a télre... Elcsúszott tavaszra a watchdogs. Asszem ezt beszopták mert én se fogom már megvenni, ha kijött a gta v.
LocalPatriot
A játék befejeztével lett mindegyik karakternél kb 23 millió. Hogy lehet 150 milliót összeszedni? Asszem annyi a golf klub.
Valamint, az utolsó küldetésnél, minek kellett ellopni a rendõrség telephelyérõl a rendõr teherautót? Nem is kellett a küldetésbe...
Ja, igen, és még azt sem nagyon értem, hogy az elsõ küldetés, a havas helyszínen, ott ugye Trev, és Michael rabol bankot. De michael golyót kap, T elmenekül. És ezek után hiszi azt T, hogy M meghalt? Kicsit zavaros...
Lunki88
Igen, és vagy 3x ilyen nehéz küldetésekkel. 😄 SA-ban az utolsó küldetés pl. baromi hosszú és idegesítõ is volt egyben de volt is sikerélménye az embernek utána amikor sikerült. 😊
LocalPatriot
Persze, játszok tovább,csak a fõstory-ról írzam véleményt. Baromi rövid volt. Most se hiszem el. Anno az SA ketszer ilyen hosszú volt.
Lunki88
A történet kapcsán én is picit csalódtam. Ez a 3 karakter jó ötletnek tûnt, de igazából szerintem egyikük sem kap elég idõt arra hogy kibontakozhasson. Legalábbis olyan szinten biztos nem mint Nico az elõzõ részben. Több olyan döntéshelyzet elé is állíthatták volna a karaktereket, amik nagyban befolyásolták volna a késõbbi történéseket.

Amúgy meg a három jómadár közül, szerintem Franklin a legkevésbé érdekes karakter. Õt egyedüli fõszereplõként nem tudnám elképzelni egy GTA-ban, de Trevort vagy Michaelt már annál inkább.
Totti5
Hát ez az végigvitted. És a többi?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

LocalPatriot
Üdv!

Én is végigvittem az imént.

Hát ez valami baromi rövid volt.:S Összesen 33 óra, 68%. Nem volt küldetés sem a börtönbe, se a katonai bázison. Elõbbit pedig nagyon akartam. A vége is nagyon gyors volt. Szinte olyan, mintha elfogyott volna a cash, meg a kedv, és gyorsba lezárták a sztoryt. Így elég csalódás volt. Továbbra is az SA a best.
Myselor
igazán nincs mit😊
Lunki88
Értem, köszi!
Myselor
nincs semmi ilyen😊 lehet venni hasznnáltan nyugodtan
Lunki88
Amúgy van a játékhoz online pass, vagy bármiféle kód amit aktiválni kell? Mert találtam használtat viszonylag olcsón és azt mondja az illetõ hogy nincs hozzá semmiféle kód.
Lunki88
Azt hittem csak a focinál menõ ez az öreg. 😄
Myselor
úristen könnyesre röhögtem magam xd ez nagyon kész
Rayden02
<#buck>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

google harder
Firerock
De ebbõl nem derül ki a billentyûkombináció

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Nesuten
Trevor in reallife

szorít ,ha már volt

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Lunki88
Google is your friend.
Firerock
Meg tudjátok mondani hogy RGH-s géppel hogy tudok screenshotot lõno?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Amúgy a videókat elnézve valamilyen szinten azért jó, hogy változtattak a fizikán, csak legalább hagyták volna meg opciónak a régit. Tuti, hogy pár (száz 😄) paraméter átütésével kijönne a GTA IV féle fizika is (amivel autót vezetni azért hajtépõsen stresszes volt mikor menekültél).
arty
dehgy tudom megcsinálni 😊

viszont fosfizika <> irreális fizika. ha full realra belõnének mindent, sokkal kevésbé lenne látványos, nem lennének ilyen állatkodó videok sem.

lehet h nem lenne ilyen élvezetes a legtöbb játékos számára... nyilván kipróbáltak sokféle beállítást RS-nél, h végül ez maradt benne.

Forza.

Rayden02
<#gonosz1>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Hatalmas, Lamar néha egyszerûen kéri a pofont 😊
Totti5
Annyira fos hogy a legjobb ami eddig sandboxban megjelent, vagyis továbbra is a legjobb.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

1:00 LOL!

Amúgy még a gta IVben is lehetett ilyen nagy ugratásokat csinálni. Csak gondolom jelzem azoknak, akik itt fikáznak.
Skypack
Ha ezt a valóságban is így megcsinálod, akkor nem vitatkozom 😊

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

TaRka0107
Pont hogy ebben a játékban jó a fizika. Ebbõl a szempontból lehet hogy nem, de ez egy játék, azt ne feledjük!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

arty
fosfizikával ilyeneket sose csinálsz meg 😊

Forza.

Skypack
Jézusom 😄 Mintha a San Andreast látnám, itt tûnik ki, hogy mennyire is fos a fizika...

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

allock
azigen 😄

#hhwnd

Szerintetek mi lesz a sorozat jövõje?
Ez után már csak a GTA6 jön vagy esetleg másban is reménykedtek, hogy megjelenik?
Fpocok
Evel Knievel forog a sírjában 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Szabi
csodás a fizika <#idiota>

"Nulla tenaci invia est via"

bazs1

NagyiBMX
Én azt nem tudom,
hogy a Grove Streeti garázsba, hogy lehet elmenteni az utcáról összeszedett, tuningolt kocsit?

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Valahogy ez logikus nem? ...