27719
-
Lacika1992 #13197 Azért vicces vagánykodni azzal, hogy 2db GTX980-on megy 4K-ba 60fps-el. :D -
#13196 Ez most vicc, ugye? :D És nem azért írod le, mert tényleg nem érted. -
#13195 eddig az volt a baj hogy mindig késnek a pc-s kiadások, most nehogy már az legyen a baj hogy egyszerre jön a konzolossal... komolyan :D -
#13194 Ez volt már!
-
#13193 Hát, majd meglátjuk. Egyelőre nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogy fog muzsikálni a jövő heti release.
Megvan 360-on, és az már biztos, hogy a tartalom miatt megéri, hiszen ismerem. Viszont kb. egy éve nem vettem elő boxon, mert vártam a pécés verziót. Az előző dátum-toláson kiakadtam nagyon, de lenyugodván meg fogom venni, mert nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit hoztak ki belőle.
-
#13192 kicsit felre ertelmezheto a megfogalmazas miatt de ettol eltekintve is qrva egyertelmunek kellene lennie mire gondoltal. de ha megsincs igy akkor...
(csak hogy meg egyszerubb legyen. nem a kbsztt megjelenes lesz csusztatva, hanem a konzolok es pc egyuttes munkaja emeszt fel tobb idot. ebbol adodoan tovabb tart elkesziteni es erre gondolt Fpocok amikor azt irta "par napot varni kell". egyidejuleg jonnek ki, viszont ami mondjuk egy nap lenne, a konzoloknak koszonhetoen lehet 3 nap is es miutan minden platformra elkeszultek utanna jelenik meg - EGYIDEJULEG.)
obzmegmiolyanbonyolultFFShalalkomolyan......... slap4uall -
#13191 Nem az expansion miatt lesz ciki, hanem ha hibát kell javítani... mondjuk egy gamebreaking exploitot kéne gyorsan fixálni. Akkor várunk -
#13190 Értettem akkor is, de ettől még nem ezt írja a cikk.
Persze lehet, hogy akár még napokat is kell majd várni egy új expansion-re, de nagyjából egy időben érkeznek majd.
De ez mind nem számít pillanatnyilag, mindenki arra kíváncsi, hogy is fog az egész kinézni-működni pécén. -
#13188 Ennél jobban nem tudom elmagyarázni, mint amit #13181 írtam. -
#13187 Nem. Azt írják, hogy azonos időben jönnek az új tartalmak, nem lesz késés. -
#13186 már többször megfogadtam, hogy 10 után sehova nem kommentelek, mert fáradok :D -
#13185 "A konzol vissza fogja tartani a játék fejlődését."
Ezt úgy értettem, hogy időben. Később frissül nekünk is a játék. Ugyanazt kapjuk, persze. -
#13184 nem ezt írtad, de nem csak szerintem úgy látom -
#13183 Nem ezt írják. A cikk szerint nagyjából egy időben jönnek az új tartalmak minden platformra. A PC nem marad majd le a fejlesztésekben. Legalábbis ezt írja a cikk. -
#13182 Ezt egy kicsit félre értetted “We plan to deliver updates to PC and consoles simultaneously,”
simultaneously = egyidejűleg -
#13181 De hát én is ezt mondom :D Jobb helyen úgy csinálják, hogy ha van hiba, akkor minél hamarabb kihozzák a javítást platformokra. PC-re egyszerű, általában az az első, aztán jöhetnek konzolok. Na most jó pár nappal tovább kell várni nekünk is, mert meg kell várni konzolt.
Vagy nem érthető? :D -
Lacika1992 #13180 Ez nem baj, legalább mi elkerüljük az olyan hibákat mint a múltkori volt... -
#13179 pont hogy egyszerre fognak jönni konzolra meg a pc-re a jövőbeli dlc-k, valamit félreolvastál nagyon... -
#13178 Ököl szabály? -
#13177 Ez amolyan ököl szabály? -
#13176 A jövőbeli frissítések, javítások. Mindig meg kell várni, míg PS-re meg xbox-ra megcsinálják, jóváhagyják, aztán jöhet csak pcre. Ahelyett hogy rögtön jönne PC-re.
A konzol vissza fogja tartani a játék fejlődését. -
ldavid #13175 DLC-k, meg multi, ilyenek. -
Lacika1992 #13174 Milyen frissítésekről van szó?
Angol nem az erősségem. :D -
#13173 GTA 5: Rockstar plans to “deliver updates to PC and consoles simultaneously”
Nem jó hír, de lehetne rosszabb. El is halaszthatták volna sokadszorra :D -
#13172 Egy kis olvasmány akit érdekel.
What New Things Should You Expect in GTA V PC? -
#13171 en spec a portugal verziot meg lattam -
#13170 :DD -
#13169 szerinted még nem látta senki? vagy mi indokolta hogy belinkeld? :D -
0o0o0o0o0 #13168 Mit kéne érteni? -
0o0o0o0o0 #13167 Elnézést akkor. -
#13166 -
#13165 nem fogja erteni miert -
#13164 rossz topik.... -
janihunk #13163 Itt kell? -
0o0o0o0o0 #13162 Egy kis videó.
-
janihunk #13161 Komolyan kérdeztem :S -
#13160 xDD -
#13159 Privibe írd meg a kódot, beregelem neked :))) -
janihunk #13158 Valaki írja már le nekem pontosan hol tudom aktiválni majd a játékot? RG oldalon belül hol? -
#13157 Nyugi gondoltam :D Ennyire rossz lelkű te sem vagy